20 rukouspistettä sisäiseen rauhaan myllerryksessä

0
4122
RAUA PITÄÄ JOKA

Joh. 14:27: Rauhan minä jätän teidän kanssanne, annan teille rauhan: älkää antako teille niinkuin maailma antaa. Älä sydämesi ole levoton, äläkä pelkää sitä.

Mitä teet, kun elämän myrsky on täynnä raivoa sinua? Kaikkivaltiaan Jumalan rauha riittää rauhoittamaan jokaista jännitystä ja jokaista myllerrystä. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä tätä, vaan ajavat Helter-skelteria jopa paikkoihin, joista he eivät koskaan saa apua.

Maailma on täynnä niin monia ongelmia, talouden hajoamisesta yhteiskunnallisiin perustuslaillisiin ongelmiin, perheongelmiin ja niin moniin muihin. Näyttää siltä, ​​että tuntematon joukko on poistanut maailman rauhan. Jopa rikkaat ja varakkaatkin juoksevat ympäri tai koska heillä ei ole rauhaa. Jos rukousta oli, ihmisen pitäisi sanoa, että sen on oltava rauhan rukous. Pelkästään Jumala voi antaa ihmiselle rauhan. Jopa rikkaat ja varakkaat eivät voi ostaa sitä aineellisella vauraudella. Ei ihme, he sanovat, että rikkaat myös itkevät.

rauha tulee mielen sisäosasta, tyydytyksen, tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunteesta. Muista kirjoituksessa, kun Kristus ja hänen opetuslapsensa purjehtivat veneellä. Kristus nukahti muutaman minuutin ajan ja villi myrsky uhkasi meren rauhaa. Hänen opetuslapsensa huolimatta siitä, että heillä oli Kristus veneessä heidän kanssansa, olivat niin kauhistuneita, että he alkoivat tehdä kaikkensa estääkseen veneen kaatumisen, mutta heidän parhaansa ei kuitenkaan näytä olevan riittävä. Ja kaiken aikaa, kun he kamppailivat pitääkseen veneen yhdessä, Kristus oli veneen nurkassa nukkumassa rauhallisesti, kuten ettei haittaa tai vaaraa ollut ollenkaan.

Kun he menivät herättämään Kristuksen unesta, hän nousi ja puhui myrskylle. Rauha ja hiljaisuus palautettiin heti. Tapahtumasta voi oppia. Ensimmäinen opetus on, että kuolevaisen ihmisen väärentämä tieto ei tarjoa rauhaa. Apostoli Pietari oli veneessä heidän kanssaan, ja hän oli ammattikalastaja. Jos kalastusasteella oli tutkinto, apostolilla Peterillä tulisi olla tohtorin tutkinto. Ja yksi menestyväksi kalastajaksi tulemisen edellytyksistä on kyky purjehtia ammattimaisesti ja ymmärtää merenlasku riittävän hyvin. Myrskyn tultua edes apostoli Pietari oli yhtä avuton kuin jäljellä olevat apostolit.

Tämä oppitunti on osoittanut tosiasian, että vain Jumala voi antaa rauhan ihmiselle. Jopa siinä määrin kuin puhutaan sanoista, jotka tuovat rauhan miekan sijasta, vain Jumala voi antaa ihmiselle tällaisen viisauden. Joten sen sijaan, että istuisit ja itkisi siinä suuressa myllerryksessä, joka on lähettänyt rauhaa pakkaamassa elämästäsi, parasta mitä sinun pitäisi tehdä, on viedä se Jumalan puoleen rukouksissa.

Ehkä haluat vain rukoilla, mutta et tiedä sanoja, tämän 20 rukouskohdan sisältävän artikkelin, joka koskee sisäistä rauhaa myllerryksessä, pitäisi olla apua.

Rukouspisteet

• Rakas Jumala, tulen luoksesi tänä päivänä, sydämeni on levoton. Pyydän, että venytät rauhan käteni tänään elämään Jeesuksen nimessä.

• Pyydän armon olevan vahva edes vaikeudessani, jopa silloin, kun näyttää siltä, ​​ettei ratkaisuja ole tulossa, anna minulle armo olla vahva Jeesuksen nimessä.
• Herra Jumala, vaikka en ole köyhä mies, minulla on melkein kaikki mitä tarvitsin, mutta mieleni ei vieläkään tiedä rauhaa, rukoilen sinua, että annat sisäisen rauhan Jeesuksen nimessä.
• Herra, puhun jokaisessa tilanteessa elämässäni, joka on helvettiä tuhoamaan mielenrauhani, tuhoan ne voimalla Jeesuksen nimessä.
• Herra Jumala, tiedän, että en ole mitään ilman sinun voimaasi, en ole mitään ilman sinun läsnäoloasi, etsin täten sinun voimasi, Herra antaa minulle voimasi Jeesuksen nimessä.
• Taivaallinen kunnian kuningas, kutsun sinut tulemaan ottamaan elämäni pyörän, annan sinulle kiistattoman pääsyn olemaan elämäni merimies, Isä Herra hallitsee elämääni Jeesuksen nimessä.
• Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, julistakaa asia ja se saadaan selville. Herra, minä annan rauhan kaikille elämäni myrskyille Jeesuksen nimessä.
• Herra, rukoilen armon puolesta, joka nostaa minut haasteideni yläpuolelle, armon, joka nostaa minut kaikkien ongelmieni yläpuolelle, Herra, anna se minulle.
• Tuhoan vihollisen esityslistan poistaakseni mielenrauhani Jeesuksen nimessä.
• Pyhissä kirjoituksissa sanotaan varmasti, että he kerääntyvät, mutta meidän puolestamme he kaatuvat ja hajotetaan, minä tuhoan kaikki heidän suunnitelmansa lopettaa mielenrauhani voimalla Jeesuksen nimessä.
Taivaallinen Herra, pyydän, että palautat minulle pelastuksesi ilon ja ylläpidät minua vapaalla hengellä Jeesuksen nimessä.
• Tulen vastaan ​​kaikille ongelmille tai tuskoille, jotka pimeyden valtakunta on suunnitellut elämäni kautta Kristuksen verestä. Sillä koska on kirjoitettu: minä olen antanut teille rauhani, joka ei ole niin kuin maailma antaa sinulle, pyydän, että rauhan ruhtinas astuisi jatkuvasti talossani Jeesuksen nimessä.
• Rukoilen, että armo tyydytetään sillä minulla pienellä, joka minulla on, ja hengellä, joka odottaa sinua, kunnes annat lisää Jeesuksen nimessä.
• Julistan Kaikkivaltiaan Jumalan rauhan avioliittooni, annan rauhan rahoilleni.
• Päätän rauhan terveyteeni ja annan Jumalan rauhan uralleni voimalla Jeesuksen nimessä.
• Rukoilen jokaisen miehen ja naisen puolesta, joka tarvitsee rukoustaan ​​rakkaasti, puhun rauhaa heidän tilanteeseensa Jeesuksen nimessä.
• Jokaisen heidän elämänsä tilanteen, johon on puututtava, pyydän, että alastut koskea heitä heti Jeesuksen nimessä.
• Sillä Raamattu sanoo: nosta päätäsi portit ja nosta iankaikkiset ovet, että kunnian kuningas voi tulla sisään.
• Kutsun kunnian ja rauhan kuninkaan heidän elämänsä tilanteeseen nyt Jeesuksen nimessä.
• Kiitos siunatulle Lunastajalle vastausrukouksesta, kiitos, koska asioita on käsitelty ja tilanteet kääntyvät hyväksi. Sillä Jeesuksen nimessä olen rukoillut

Aamen

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän