20 rukouspistettä aviorikoksesta vapauttamiseksi

0
4019
20 rukouspistettä aviorikoksesta vapauttamiseksi

1. Kor. 6:18: pakene haureudesta. Jokainen synti, jonka ihminen tekee, on ilman ruumista; mutta haureuden tekijä tekee syntiä omalle ruumiilleen.

aviorikos on avioliiton ulkopuolinen seksi, joka häiritsee tahallisesti ja ilkeästi avioliitto-suhteita. Tilanne, jossa mies tai nainen menee avioliittovalan ulkopuolelle pitääkseen seksuaalisen suhteen toisen kumppanin kanssa. Pyhät kirjoitukset saarnasivat jopa aviorikoksesta. Ensimmäisen korinttilaisille kirjassa 1: 6-18 Raamatussa sanotaan: joka haureuttaa syntiä omaa ruumistaan ​​vastaan, koska ruumiimme on elävän Jumalan temppeli. Tänään olemme tekemisissä rukouspisteiden kanssa, jotta pelastuimme aviorikoksesta.

Melko monta naimisissa olevaa miestä ja naista tarttuu aviorikokseen, he ovat kokeilleet useita tapoja tai keinoja päästä eroon, mutta epäonnistuvat jatkuvasti, koska se on hengellinen ongelma. Monet avioparit kuolevat hiljaa, he eivät voi puhua ihmisten pelon takia. Jopa ne, jotka nopeasti tuomitsevat muita, ovat myös joutuneet siihen sekaan.

Aviorikoksen teko on todella demonista, suurin osa ihmisistä on nopeasti riippuvaisia ​​aviorikoksesta, he eivät osaa selittää miten tai milloin he joutuivat siihen, mutta kaikki he tietävät, että he ovat heikkoja taistelemaan aviorikossa.

Samaan aikaan minulla on pala hyviä uutisia sinulle tänään, olitpa sitten toiminut kauan tai pääset vain siihen. Rukous on tapa päästä siitä pois, Jumala on valmis pelastamaan sinut sotkulta. Hän antaa sinulle voimaa voittaa kiusaukset aina, kun se nousee uudestaan. Mutta ennen kuin ryhdymme rukouksen pelastukseen, katsokaamme joitain vaiheita aviorikoksen välttämiseksi.

5 vaihetta paeta aviorikosta

1. Katu: Parannus tarkoittaa tunnustamaan virheesi ja tekemään päätös kääntyä oikealle. Kestävä muutos alkaa sydämestä, ihminen uskoo ja tekee parannuksen juuri sydämestä. Jos olet kiinni aviorikoksen verkossa, ensimmäinen askel vapautumiseesi on tunnustaa syntisi ja mennä Jumalan anteeksi. Ei ole syntiä, jota Goid ei anna anteeksi, Jumala vihaa aviorikosa, mutta hän rakastaa niitä, jotka ovat sen loukussa. Kun menemme parannuksen puolelle Jumalaa ja tunnustamme syntimme, Hän on uskollinen ja oikeudenmukainen antamaan meille anteeksi ja Hän puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.1 Joh. 1: 9.

2. Ota kumppanisi vastaan: Mitä et kohtaa, pysyy. Kun teet parannuksen aviorikoksen synnistä, soita heti kumppanillesi ja kerro hänelle, että et enää ole kiinnostunut asiasta, sano heille, että olet tunnustanut vääryyksesi ja että olet valmis menemään oikeaan suuntaan tänään. . Tämä on erittäin rohkea askel, eikä se ole helppo. Jotkut kumppanit eivät jätä sinua, koska kerrot heille, jotkut kumppanit saattavat jopa mennä niin pitkälle, että yrittävät kiristää sinua tai uhkaavat pilata avioliitto, jos et anna heille lupa. Mutta tällä hetkellä sinun on oltava vahva Herrassa ja vastustettava paholaista. Myös kun joudut tällaiseen tilanteeseen, on viisasta, että tunnustat pastorillesi ja puolisollesi tekemällä niin henkistä tukea pastorilta, anteeksi puolisoltasi ja tukea myös häneltä. Muista, että kolminkertaista johtoa ei voi helposti katkaista.

3. Irrota virheellisestä yrityksestä: Paha viestintä turmelee hyvät käytöstavat, 1. kor. 15:33. Sinun on irrotettava jokaisesta jumalattomasta yhdistyksestä, joka johtaa sinut aviorikosten syntiin. Tämä sisältää myös väärien paikkojen ja syntisten ympäristöjen välttämisen. Jos esimerkiksi löysit kumppanisi baarista, sinun on vältettävä hengailua baareissa. Irrota itsesi kaikista ystävistäsi, jotka ovat vielä aviorikoksen synnissä.

4. Ole sitoutunut Jumalaan: Ole rukouksellinen, käy säännöllisesti paikallisessa kirkossa, palvele Jumalaa sydämestäsi, ole Jumalan Sanan oppilas. Sinun on haluttava Jumalan sanaa, jotta kasvaa uskossa. Jumalan sana uudistaa mieltäsi päivittäin, kun taas rukoukset antavat sinun tehdä Jumalan tahdon elämässäsi.

5. Jatka juoksua: Raamattu käskee paeta seksuaalisista synneistä, paeta tarkoittaa paeta kaikista pahan ilmeistä. Kun paeta, et katso taaksepäin. Vältä tarpeetonta kiinnittymistä vastakkaiseen sukupuoleen. Naimisena miehenä älä anna yksinpuolisia naisia ​​nosta autossa. Tiedän, että tämä saattaa tuntua äärimmäiseltä joillekin meistä, mutta seksuaaliset synnit alkavat pienistä asioista. Pastorina pitäessäsi neuvoja naisia, pidä toimistosi ovi auki tai, vielä parasta, anna kaikkien toimisto-ovien olla läpinäkyviä. Sinun on oltava laite keino suojata aviorikokselta hinnalla millä hyvänsä. Älä, se ei tarkoita, että sinun on oltava synnitietoinen, ei, se tarkoittaa vain sitä, että olet epätoivoinen ja halukas miellyttämään Jumalaa, se tarkoittaa myös sitä, että vartioit sydäntäsi kaikella ahkeruudella.

20 RUKASTUSOHJEET MAKSAMISEKSI ILMAISEKSI AIKAVALTA

 1. Taivaallinen Isä, tiedän, että lihani on tehnyt minut syntiä sinua vastaan, ja yksin sinulle olen tehnyt tämän suuren pahan, armon kautta, pyydän, että annat minulle anteeksi syntini ja pesevät ne pois Kristuksen veressä.
 2. Vanhurskas kuningas, Raamattu sanoo, että vaikka syntimme olisi niin punainen kuin punainen, ne tehdään valkoisemmiksi kuin lumi ja jos meidän syntimme on niin punaista kuin karmiinpunainen, niistä tehdään valkoisempia kuin villa, pyydän, ettet koskaan anna armon kautta poikani muistamaan jälleen, Jeesuksen nimessä.
 3. Taivaallinen Isä, tulen luoksesi särkyneellä ja särkyneellä sydämellä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan särkynyt ja surullinen sydän, ettet haluta, pyydän, että annat minulle armon voittaaksesi aviorikoksen kiusaukset Jeesuksen nimessä.
 4.  Taivas Isä, olen altis aviorikokselle ilman henkesi ja voimasi. Useimmiten kun katun sydämessäni, ne eivät kestä kauan. Pyydän, että voimasi avulla lähetät Pyhän Henkesi elämääni, henkesi, joka aina sytyttää kuolevaisen ruumiini taistelemaan syntiä vastaan, Herra anna sen hengen asua minussa
 5.  Herra, sinun valtuutesi avulla minä tuhoin kaikki aviorikosten ikeet, jotka on upotettu vereeni. Raamattu sanoo, että voitelemalla jokainen ike hävitetään. Jokainen aviorikos, joka pitää minut sidottuna, hävitetään Jeesuksessa.
 6. Hea Taivaan Isä, tulen jokaista demonista miestä tai naista vastaan, joka on lähetetty helvetin kuopasta tuhoamaan liitto, jonka Jumala olet määrännyt. Minä tuhoan sellaiset naiset ja miehet tulella Jeesuksen nimessä.
 7. Herra, menetän kaikki ketjut, jotka pitivät minua sidoksissa aviorikokseen, murskan ne korkeimman tulen avulla, vapautan vapauden aviorikoksen juuresta Jeesuksen nimessä
 8. Isä Herra, pyhien kirjoitusten mukaan jokainen, joka on Kristuksessa, on nyt uusi olento ja vanhat asiat ovat menehtyneet. Herra, kun sanoin uudelleen elämäni sinulle tänään, anna voimalle paeta vanhasta elämäntyyliini Jeesuksen nimessä.
 9. Herra, annan kaiken elämäni sinulle täydellisesti alistuen, annan henkeni, ruumiini ja sieluni sinulle, pyydän, että valitset sen Jeesuksen nimessä.
 10. Herra, ilmoitan vapauttavani seksuaalisesta moraalittomuudesta Jeesuksen nimessä. Pyydän, että annat minulle armon kunnioittaa avioliittovahvistuksiani, etuoikeuden rakastetulle kumppanille rakkaasti Jeesuksen nimessä.
 11. Herra Jumala, laita minulle kaikki Jumalan panssarit, jotta voin vastustaa paholaista täysin Jeesuksen nimessä. Pyhien kirjoitusten mukaan vastusta paholaista ja hän pakenee, Herra tänään, otan itselleni täydet panssarisi ja vastustan seksuaalista moraalittomuutta kokonaisuudessaan Jeesuksen nimessä.
 12. Herra, Jeesuksen maininnassa jokaisen polven on kumarrattava ja jokainen kieli tunnustetaan. Päätän hallitsevani seksuaaliset synnit Jeesuksen nimessä. Saan armon kunnioittaa avioliittovahvistuksiani, etten voi tehdä syntiä sinulle ja ruumiilleni Jeesuksen nimessä.
 13. Herra, sillä on kirjoitettu, että ruumiimme on elävän Jumalan temppeli, joten sen ei tarvitse saastuttaa sitä. Rukoilen, että tulet ja teet sydämestäni uuden kodin Jeesuksen nimessä.
 14.  Päätän, että teet kaiken, mikä minulla on koskaan ollut, Herra, pyydän, että etsit minua läpi ja läpi ja elämäni on kopio henkilöllisyydestäsi Jeesuksen nimessä.
 15.  Käsken sinulle saatanan Jeesuksen nimessä, poista kädet pois tästä avioliitosta. Tämä avioliitto kuuluu Herralle, lähetän teille pakkauksia tästä liitosta Jeesuksen nimessä.
 16. Herra, jokainen aviorikoksesta, seksuaalisesta moraalittomuudesta ja synneistä, jotka paholainen on järjestänyt saadakseni minut putoamaan tästä vanhurskaasta osasta, tuhoan heidät Jeesuksen nimessä.
 17. Raamattu sanoo, että hänen, joka luulee olevansa varovainen, muuten hän kaatuu. Herra, etsin hengellistä kestävyyttäsi, mikä tapahtuu, en voi pudota, pyydän, että vapautat sen minulle Jeesuksessa.
 18. Herra, minä käsken, että rikot kaikki hengelliset kontaminaatiot, jotka voivat saada minut palaamaan synneihini, tuhoan ne hyveellä ja voimalla Jeesuksen nimessä.
 19.  Saan voiton aviorikoksesta karitsan verestä, eikä se koskaan valloita minua enää Jeesuksen nimessä.
 20.  Kiitos, taivaallinen kuningas, vapaudesta, kiitos katkenneista ketjuista, kiitos voitosta, korota nimesi Jeesuksen nimessä.

Amen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän