Rukoukset alkoholimiehestä

2
28432
Rukoukset alkoholimiehestä
Rukoukset alkoholimiehestä

 

Mies, joka on erittäin alttiina alkoholille, on kuolemassa. Alkoholistisen aviomiehen kanssa naimisissa olevan naisen avioliitto perustuu aseijauheeseen, joka voi räjähtää milloin tahansa. Alkoholi saa miehen menettämään arviointi- ja päättelytapansa samanaikaisesti. Tänään tarkastelemme rukouksia alkoholimiehen puolesta. Tämä rukous on intohimoinen sydämestä rukous, jonka jokaisen vaimon tulisi rukoilla alkoholimiehensä puolesta. Paha alkoholismin henki on aiheuttanut paljon vaurioita monille perheille tänään. Tämän hengen takia monet perheet on tuhottu. Monet aviomiehet ovat menettäneet tietä, koska heistä on tullut alkoholismin uhreja, mutta tänään tämä rukous vapauttaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Ihmeellisesti nykypäivän nykyaikaisen kristinuskon aikanakin ihmiset kysyvät edelleen, oliko juominen synti vai ei. Itse asiassa monet ihmiset ovat perustelaneet alkoholin luonteensa pyhien kirjoitusten jakeelle, joka paljasti, että Kristus muuttaa veden viiniksi. Joh. 2: 1-11 -kirjassa Raamattu selitti, kuinka Jeesus muutti veden viiniksi Galilean Kaanan hääissä. Pelkästään tällä Raamatun jakeella on tuomio tuomittu monille ihmisille, jotka eivät luke pyhiä kirjoituksia Pyhän Hengen ymmärtämisen avulla.
Tämä johtaa meidät suureen kysymykseen:

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Onko alkoholin juominen synti?

Efesolaisten kirjassa 5:18 Ja älä humalassa viiniä, jossa on ylimääräistä, vaan täynnä henkeä.


Tämä tarkoittaa, että pyhät kirjoitukset ymmärtävät, että pullo viiniä voi saada jonkun humalassa. Sen sijaan, että juopuisi viiniä ja käyttäytyisit kadulla huonosti perheesi ja kirkon imagoasi, miksi et siis päihtyisi Pyhän Hengen kanssa. Alkoholilla täytetty ihminen toimii viisaasti, kun taas Pyhällä Hengellä täytetty toimii Jumalan tahdon mukaisesti.

Vaimona olet velkaa aviomies rukousvelvollisuus, varsinkin kun huomaat tai huomaat, että hän ajautuu alkoholin kautta. Yksi suurimmista aseista, jota paholainen käyttää miehen sieppaamiseen, on alkoholi. Mies, joka on vannonut jännitystään juomisesta, ei enää löydä onnellisuutta vaimonsa kanssa, vaan etsii mieluummin mukavuutta ja hyväksyttävyyttä viinipulloilla kuin perheensä. Ja kun ihminen pääsee tähän tilaan, hänestä on tullut saalista paholaisen käsissä.

Miehesi riippuvuus alkoholista on demoninen orjuus, josta hän on vapautettava. Galatalaisille 5: 1 kirja on Kristus vapauttanut meidät vapauteen. Siksi pysy lujana äläkä alistu enää orjuuden ikeen. " Tämä selitti, että Jeesus on vapauttanut meidät jokaisesta orjuudesta, johon paholainen aikoo saada meidät. Enemmän, Jumala on henkinen isämme, Hän haluaa aina poistaa kipumme, tuskamme, nuhteemme ja kaiken, mikä tekee meistä surullisia. Mikään vastuullinen vaimo ei ole onnellinen alkoholiriippuvaisen aviomiehensä kanssa.
Kun vaimoina huomasit, että aviomiehesi on menettämässä taistelua alkoholista, sinun tulee sanoa nämä rukoukset hänen sielunsa pelastamiseksi.

Rukoukset alkoholimieheni puolesta

Herra Jumala, ymmärrät, että mieheni acholinen luonne jakaa vähitellen tämän perheen, ja sanasi kertoo sen, minkä Jumala on yhdistänyt, älköön kukaan ihminen riisuko. Alkoholi tuhoaa nopeasti välillämme, hän tulee kotiin joka päivä täynnä niin paljon raivoa, edes minun ja lasten turvallisuutta ei voida taata miehellä, johon alkoholi vaikuttaa. Herra Jeesus, pyydän, että tänä iltana hänen unissasi vierailet hänen luonaan ja opetat hänelle vapauttamistasi hengellisestä vankeudesta.

Vanhurskas Isä, tämä avioliitto merkitsee minulle paljon yhtä paljon kuin sinäkin Jumala, vaalia sitä. Perheeni suuri kiista nyt on mieheni alkoholipitoisuus. Hänestä on sittemmin tullut itsensä varjo. Hän ei enää löydä iloa ja hyväksyntää vaimonsa käsistä. Jopa hänen kauniit ja komeat lapset, joita hän kerran vaalii, ovat nyt hänelle kuin rutto. Mieheni on suljettu alkoholin aiheuttaman synnin vankilaan. Herra, tiedät, että hänellä oli tapana polttaa puolestasi ennen kuin hän meni alkoholiin, Herra äärettömässä laupeudessasi, sytytä ystävällisesti tulesi sydämessäsi. Anna hänen löytää jälleen lohtua sinusta.

Rukoilen, ettet anna paholaisen iloita hänen sielustaan, koska jos hän kuolisi ikuisena juomijana, hänen paikkansa talossasi ei ole varma, Herra sanoit tuntevasi ajatuksia meitä kohtaan, ne ovat ajatuksia hyvästä eikä pahasta, jotta saataisiin odotettu loppu. Herra, hänen iankaikkinen elämänsä helvetin kuopassa ei ole toivottu päätemerkki, Herra pyydän, että pelastat hänet helvetistä.

Herra Jumala, pyydän neuvoasi, että opetat minulle viisautta kuinka auttaa minua pääsemään pois tästä sotkusta. Hän on vähitellen ajautumassa pois, ja on surullista nähdä rakastamasi olevan huonoissa olosuhteissa, ja voit tehdä jotain, jotta he voisivat auttaa. Rukoilen vahvuutesi puolesta, että voin olla vahva taistelemaan tätä demonia vastaan, joka haluaa pilata kotini ja rauhan. Demoni, joka haluaa viedä ilokseni vaimona ja naurata ylpeyteni kristittynä, Herra, anna minulle voimaa voittaa se.

Olet kaiken lihan Jumala, sinun ei ole mitään mahdotonta tehdä. Haluan sinun hajottavan hänet, tuhoavan kaikki hänen mieltään alkoholin suhteen, murtavan hänet kohtaan, missä vain sinä voit korjata hänet. Hajotkaa hänet pisteeseen, jossa alkoholista tulee hänelle myrkyllistä viinaa, murtakaa hänet pisteeseen, jossa hän ei voi etsiä turvaa tai lohtua keneltäkään muulta kuin sinulta.

Kristuksen pelastus ei ole pelastuneille, Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus ei ole vanhurskaille. Se on tarkoitettu niille, jotka vielä on pelastettava. Herra anna armon löytää hänet ja tuoda kotiin. Pyydän, että kulutat häntä Pyhän Hengen voimalla, hengellä, joka auttaa häntä voittamaan alkoholiriippuvuutensa. Vaikuttaa siltä, ​​että kun hän näkee alkoholin, hän menettää voimansa vastustaa, mutta sanojesi mukaan vahvuutesi on täydellinen heikkoudessamme. Pyydän, että annat hänelle vallan voittaa alkoholiriippuvuus. Jeesuksessa Kristuksessa Nimi Aamen

Palvelemme Jumalaa, joka vastaa rukouksiin, ja Jumalan kanssa ei ole mahdotonta tapausta. Yllä olevat rukoukset ovat intohimoinen sydämestä sydämelle rukoileva Jumala, joka koskee rakastavan aviomiehenne pelastusta ja vapautusta. Rukoile sitä sydämestäsi, huuta Jumalaan uskossa, usko rukouksiin alkoholijuomiasi varten ja pidä Jumala Hänen sanassaan Markus 11: 22-24, sinun tulee nähdä miehesi vapautettavan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jumala siunatkoon sinua.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

  1. nashukuru sana baba kwa maombi haya ntaanza kuyafanyia kazi kwasababu nateseka sana na hali ya baba wato wangu kiasi ambacho sijui hatma ya familia yangu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.