Rukous epäonnistuneen suhteen pelastamiseksi

2
3976
Rukous epäonnistuneen suhteen pelastamiseksi
Rukous epäonnistuneen suhteen pelastamiseksi

On niin monia epäonnistuneita avioliitot tänään. Monet turhauttavat elementit asettuvat avioliittoon ja tuhoavat onnellisen liiton. Muutama pari päivää sitten julkaistiin kaikissa kansallisissa päivälehdissä uutisia kaikista lähetysasemista Hausa-naisesta, joka yksilöitiin yksinkertaisesti Sanda Maryamiksi, joka väitti tappaneen miehensä uskottomuuden takia.

On kohtuullista, että monet ihmiset ovat päättäneet, että kun ammattiliitto ei toimi, parasta, mitä kaksi kumppania voi tehdä, on mennä omat tietään. Tämä ei ole Jumalan tahto unionille. Joten mitä teet, kun suhde ei toimi hyvin? Kun yrität kaikkia, voisit, ja he eivät toimi, istutko vain ja katsot, että asiat pahenevat? tai kävelet vain hiljaa pois kiistämättä ja annat toisen henkilön viedä miehen tai naisen pois. Joka tapauksessa, jos kysyt minulta, sanon, että on paras aika mennä Jumalan luo rukouksissa. Ei ole muuta aikaa nostaa alttaria suhteelle kuin nyt. Jos jätät asiat murenevassa tilassa nyt, olet varma, että putoat pian avioliitosta. Miksi et asettaisi kaikkia rukouksien sijaan.

Tänään tarkastelemme henkilökohtaisia ​​rukouksia epäonnistuneesta suhteesta, nämä rukoukset ovat a henkilökohtainen rukous sinun ja Jumalan välillä. Aiotte nostaa suhteitasi Jumalaan rukouksissa, sitoutatte sydämesi ja uskonne suhteen pelastamiseen. Sydämellinen rukous saa aina Jumalan huomion. Olen koonnut alla joitain voimakkaita rukouksia epäonnistuneesta suhteesta, harjoittaa niitä uskossa ja vastaanottaa omia ihmeitäsi.

Henkilökohtaiset ylennysrukoukset epäonnistuneesta suhteesta:

Rukous 1

Rakas taivaallinen Isä, suhteeni on tällä hetkellä kohti kalliota, ja jos mitään ei tehdä sen hyväksi, se saattaa aiheuttaa selittämättömän katastrofin pian. En halua kotini romahtaa, en halua avioliittoni epäonnistuvan. Pyydän, että armonne avulla korjaatte suhteeni rikkoutuneet osat Jeesuksen nimessä.

Rukous 2

Isä Herra, ymmärrän, että jokaisessa suhteessa on mukana ihmisiä. Ja Raamattu saa meidät ymmärtämään, että kaksi ei voi liikkua, elleivät he ole samaa mieltä. Kuinka voimme sopia, kun tuskin edes ymmärrämme toisiamme? Herra, pyydän, että annat meille armon ymmärtää aina toisiamme. Vastustan kaikkia välillämme olevia väärinkäsityksiä, annan armon ymmärtää itsemme aina. Herra auta minua miehenä / naisena olemaan aina herkkä vaimoni tarpeille, anna minulle armo ymmärtää hänet aina puhuessasi ja kun hän ei edes sano sanaakaan. Haluan olla rakastava aviomies vaimolleni ja vastuullinen isä lapsilleni. Nuhtelen Saatanaa kotonani, vastaan ​​kaikkia hänen paheitaan, jotka hän on asettanut tuhoamaan kodissani olevan rauhan, kutsun rauhanprinssin kotiini, pyydän, että rauhanprinssi tekisi kodistani asuinpaikan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukous 3

Herra Jumala, etsin armon kunnioittaa aina vaimoni / aviomieheni, en halua olla mies / nainen, joka aina taivuttaa lihasvoimaansa naista / miestä vastaan, anna minulle etuoikeus tulla aina toimeen hänen kanssaan /hänen. Pyydän, että annat hänelle armon kunnioittaa myös minua, että hän antaisi minulle kunnioituksen, jonka ansaitsen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukous 4

Herra Jumala, sanasi sanoo, että Herran pelko on viisauden alku. Pyydän sinua luomaan pelkosi sydämeemme. Anna meille armo pelätä sinua, että kun me molemmat pelkäämme sinua; emme tee mitään negatiivista toisiaan vastaan. Luo sydämessämme ja laimentamaton rakkaus, rakkaus, joka katsoo kritiikin ulkopuolelle, rakkaus, joka katsoo yli naysayers, pyydän, että annat sen sydämessämme. Herra, ole hyvä, opeta meille, kuinka rakastaa itseämme, ettei Jeesuksen Kristuksen nimessä ole vihamielisyyttä.

Rukous 5

Herra Jumala, me upotamme suhteesi sanassasi, upotamme sen tahtoosi pohjaan, ettei mikään valta, ruhtinaskunta tai kokoontuminen kykene väittämään meidän välillämme. Olkoon rakkautesi vallitseva sydämessämme, anna rakkautesi asua kodissamme. Vahvistan rakkauden sidosta, joka on välillämme kallisarvoisella veressäsi. Sinun sanasi sanoo, mitä Herra on yhdistänyt, älköön kenenkään asettako väistämättä. Puhun mitä tahansa, mikä haluaa tuntea itsemme keskellemme, tuhoan sen teidän voimallanne, tulen sitä vastaan ​​veressänne Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukous 6

Herra, se rukoilee suhteissani vallitsevasta myrskystä, pyydän, että puhuisit siihen rauhan Jeesuksen nimessä. Pyydän, että paranemiskäsi ovat jokaisessa suhteeni haavoittuneessa osassa. Herra Jumala, älä anna tämän väliaikaisen myrskyn asettaa pysyvän tuhon keskellemme, anna meille armo toimia kypsästi ja ennen kaikkea hengellisesti, jotta emme tekisi syntiä sinua vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukous 7

Herra, rukoilen, ettei tämä suhde myrskyssä saisi minua tekemään syntiä. Olet ainoa, joka voi korjata särkyneen sydämen. Pyydän, että otat suhdettani pyörän, pyydän, että sinusta tulee avioliittoni merimies. Sillä tiedän, että kun purjehdit ja tartut pyörään, alus on varma turvallisesta purjehduksesta. Herra, annan aluksen suhteestani sinuun, pyydän, että purjehdit sillä tarkoitukselliseen määränpäähän. Herra, astun syrjään siitä, että voit ottaa vastuun kokonaan, kaikki tietoni ja egoni olen syrjäyttänyt, pyydän, että opetat meille itse, tavan suhtautua itseemme, oikea tapa vastata, Herra pyydän että opetat meille Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukous 8

Herra tämän myrskyn lopussa, anna meille armo pysyä silti vahvoina teissä. Älä anna meidän olla ajautumassa pois hetkellisen lämmön kautta, anna meille armo vahvoillesi sinussa, vaikka emme näe tällä hetkellä ratkaisua, mutta anna meille armo aina toivoa teissäsi. Tiedämme, että tämä on yrittävä hetki, pyydän, että kun tämä vaihe häviää, antakaa meille armo olla menettämättä uskoamme siihen. Jeesuksessa Kristuksessa

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos Jumalalle tästä voimakkaasta rukouksesta n. Tiedän, että vähitellen Jumala asettaa avioliitto Nasaretilaisen Jeesuksen Kristuksen vakaalle kallolle, kiitos Jeesukselle, Jumala siunatkoon sinua rikkaasti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän