Rukous huumeista riippuvaisille

4
4152
Rukous huumeista riippuvaisille

Huumeiden väärinkäyttö ja riippuvuus ovat nyt yksi yleisimmistä pahoista, joita paholainen käyttää sieppaamaan ihmiset pois pelastuksesta. Niin monet kohteet ovat kiinni ja tuhottu huumeriippuvuuden verkossa. Tarkka tutkimus niiden huumeiden väärinkäytön ja riippuvuuden aiheuttajien tilastoista, joista suurin osa on nuoria. Paholaisella ei ole mitään tekemistä epätodennäköisyyden kanssa, hänen tavoitteensa ovat aina ne, joilla on suuri potentiaali tulla suuriksi elämässä. Ei ihme, että melkein puolet nuorista on kiinni teossa.

Internetin ylläpitäjänä se on saanut minut ymmärtämään ja näkemään melkoisen määrän uhreja, jotka ovat aiheuttaneet huumeiden, kuten opioidien, nikotiinin, rikkakasvien, perunoiden ja muiden, intensiivinen käyttö. Aikaisemmin ilmoitettiin, että yhdysvaltalainen taiteilija kuoli huumeiden liiallisesta käytöstä. Hän oli nuori taiteilija, jolla oli paljon potentiaalia, mutta hän menetti henkensä erittäin heikossa iässä kovien huumeiden liiallisen käytön vuoksi.

Kovien huumeiden väärinkäyttö on pahaa, ja jokaisen on noustava sitä vastaan ​​ja ajamaan se pois maastamme, ennen kuin se syö syvälle tulevaisuuteen ja tuhoaa sen.

Tämän pitäisi olla yhteinen huutomme Jumalan puoleen niille, jotka ovat kiinni huumeiden verkossa. Vanhurskaiden rukous hyödynsi paljon. Moreso, luomakunnan odotukset odottavat Jumalan poikien ilmentymiä. Siksi on tarkoituksenmukaista, että kohotamme rukousalttarin niille, joiden sielu on paholaisten sieppaama huumeriippuvuuden kautta. Olen koonnut joitain voimarukouksia niille, jotka ovat riippuvaisia ​​huumeista, kannustan sinua rukoilemaan näitä rukouksia kaikesta sydämestäsi ja vahvasta uskosta, kun välitämme kaikkia ympärillämme olevia riippuvaisia. Monet huumeriippuvaiset haluavat olla vapaita, mutta eivät voi, koska paholainen on pitänyt heitä loitsuna. Heistä on tullut vankeja. Kun yhdistämme voimamme yhdessä ja rukoilemme huumeiden väärinkäyttäjien puolesta ympäri maailmaa, Jeesuksen Kristuksen nimessä tapahtuu vapautuksia. Sillä rakkauden runsaudella, jota suu ei voi selittää, että meillä on ihmisiä kohtaan huumeriippuvuuden koukku, me sanomme nämä rukoukset Jumalalle:

Rukoukset huumeista riippuvaisille

Niin vanhurskas isämme, olet taivaan ja maan luoja. Sinä olet tehnyt taivaan ja maan jalkoosi, tämä osoittaa kuinka voimakas olet. Herra, valtaasi, pyydämme sinua ojentamaan käteni ja pelastamaan ne, jotka ovat kiinni riippuvuuden verkossa. Monille ihmisistä, joista välitämme niin paljon, ja ihmisten puolesta, jotka haluamme voittaa taivaan puolesta, pyydämme, että autat poistamaan huumeiden väärinkäytön heidän mielestään. Pyydämme sinua Herraa luomaan heihin uudessa sydämessä, sydämessä, joka pelkää sinua, Herra. Koska pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Herran pelko on viisauden alku. He tarvitsevat varmasti viisautta, kuinka paeta tästä vankilasta, jonka meillä on ollut huumeiden vangitsemia.

Herra, pyydämme teitä luomaan heihin uuden sydämen, sydämen, joka janoaa vain asioidenne jälkeen. Psalmin kirja sanoo, että talon asiat kuluttavat minun henkeni. Se Jumalan henki, joka luo heidän sydämessään tukahduttamattoman janon ja nälän valtakunnan asioita varten. Jumalan henki, joka ohittaa heidän riippuvuuden rikkakasveista, nikotiinista, opioideista, marihuanasta ja kaikista muista kovista aineista, hengestäsi, joka muuttaa kaikista huumemuodoista heille myrkyllisiä, pyydämme sinua luomaan sen heihin.

Herra Jumala, pyydämme sitä henkeä, joka antaa heille tietoisuuden olla vankkumaton, että kun tuo toivottava tunne ottaa lääkkeitä tulee jälleen esiin, Jumalan henki, joka tuo heidän tietoisuuteensa, että he kuuluvat nyt Kristukseen, sinun henkesi, joka tulee antaa voimaa heidän kuolevaiselle ruumiilleen. Sillä on kirjoitettu, että Jumalan henki auttaa heikkouksiamme, Herra, ymmärrämme, että huumeiden väärinkäyttö on heikkous, Herra antaa heille hengen, joka auttaa heikkouden hetkellä. Sanojesi sanovat, että hengesi nopeuttaa kuolevaista ruumistamme, me pyydämme sitä henkeä, joka nopeuttaa heidän kuolevaista ruumiistaan.

Herra, sinun sanasi sanoo, että Kristus on lyöty meidän puolestamme, hänestä on tehty kirous meille, jotta voimme vapautua lain kirousta, koska kirottu on se, joka ripustetaan puuhun. Herra armoillanne, pyydämme, että murskaat jokaisen riippuvuuden kirouksen heidän elämäänsä. Monta kertaa heidän henkensä on halukas pidättäytymään huumeista, mutta heidän ruumiinsa on heikko, antaa heille voimaa Herraan ja vapauttaa heidät synnin ansoista. Pyydämme, että armon Herrallasi ojentakaa armon käteni ja pelastat heidät heidän autiointinsa tilasta.

Herra, rukoilemme mukavuutesi puolesta niitä meitä varten, joiden sydän on voitettu, koska rakastetut ihmiset ovat lukittuja huumeriippuvuuden vankilaan. Herra, pyydämme sinua lohduttamaan henkeämme ja antamaan meille voimaa taistella jatkuvasti heidän puolestaan ​​sekä fyysisesti että henkisesti. Herra, pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että taivaat iloitsevat, kun syntinen kääntyy synnistään, Herra antaa meille voimaa olla rakkauttamatta, ennen kuin nämä kääntyvät sinuun. Ennen kuin he ovat voittaneet taivaaseen ja menettää helvettiin, Herra antaa meille armon olla luopumatta heistä.

Taivaallisen Isämme rukoilemme niin monien puolesta, jotka etsivät vain lohtua ja onnea ottaen huumeita, että he näkevät ystävän Jeesuksessa. Että he rakastavat sinua enemmän kuin he rakastavat opioideja, nikotiinia tai rikkakasveja. Että rakkautesi heidän sydämessään on suurempi kuin mitä heillä on huumeita kohtaan. He haluavat olla siitä vapaita, mutta he eivät tiedä oikeaa tietä, Herra, pyydämme, että ääretöntäsi ojentaisi kätenne ja pelastaisi heidät. Nostamme ääniä rukouksessa, että aiheutat heille kohtaamisen kanssasi, unohtumattoman kohtaamisen, tapaamisen, jota he eivät koskaan unohda kiireessä. Sellainen, joka muuttaa kaiken heistä, kohtaamisen, joka antaa heille paremman ymmärryksen sinusta ja lapsista, jotka sinulla on heille, Herra, pyydämme sinua saamaan heidät saamaan sen Jeesuksen nimessä.

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

 1. Dankjewel.
  Vuur, joka on kirjoitettu Jezukselle.
  Een verbroken en verbrijzelde antaa veracht u niet Jumala. Psalmi 51.
  De Heer zal ons steeds de behoefte geven voor deze mensen te strijden.
  En dat ze dan ook verdwaalden uw weg mogen leren.
  Psalmi 51.

  Danku voor uw gebed.

  Groetjes Margret

 2. Bonjour
  Merci de bien vouloir délivrer mon fils Julien de cette drogue l'héroïne. Depuis bientôt 15 vuotta sitten ei kommentti s'en sortir.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän