Sodankäynnin rukoukset terrorismia vastaan ​​maailmassa

0
12482
Sodankäynnin rukoukset terrorismia vastaan ​​maailmassa

 Efesolaisille 6:12, KJV: "Sillä emme paini lihaa ja verta vastaan, vaan ruhtinaskuntia, voimia vastaan, tämän maailman pimeyden hallitsijoita, hengellistä pahuutta vastaan ​​korkeilla paikoilla."

Olemme viime päivinä, ja paholainen on nyt epätoivoisesti enemmän kuin koskaan varastaa, tappaa ja tuhoaa yhä enemmän ihmisiä. Jeesuksen Kristuksen kirkon, uskovien ruumiin ympäri maailmaa täytyy nousta ja vastustaa paholaista ja kaikkia hänen demonisia tekijöitään. Niin kauan kuin olemme hiljaa, pahuus kasvaa edelleen kansakunnissamme, meidän on rynnättävä paholaisen kohdalla ja ajaa hänet ja hänen demoninsa pois kansakunnistamme sodankäynnin rukouksien avulla.

Näinä lopun aikoina yksi tärkeimmistä tavoista, jolla paholainen taistelee nykyään maailmaa vastaan, etenkin kirkko on terrorismin kautta. Joka päivä uutisissa kuulemme tai näemme viattomien ihmisten, enimmäkseen kristittyjen, tappamisia näiden saatanallisten terroristien toimesta. Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat jättäneet kyliä pakenemaan näitä demonisia tekijöitä vastaan.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Nämä terroristit ovat katumattomia paholaisia, ja siksi meidän on noustava ja rukoiltava heitä vastaan. Niitä on kaikkialla, arabimaissa, Afrikassa ja kaikkialla Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Meidän on noustava ja kutsuttava taivaan Jumalaa tuhoamaan kaikki siellä olevat suunnitelmat ja tarkoitukset, meidän on sadeteltava Jumalan tulta kuluttamaan niitä ja palauttamaan rauha maallemme. Kaikki nämä voidaan saavuttaa sodankäynnin rukousten voimalla. Tänään käymme sodankäynnin rukouksia terrorismia vastaan ​​maailmassa. Tämän artikkelin tarkoituksessa keskitymme terrorismiin, joka liittyy kirkkoon. Ennen kuin ryhdymme sodankäynnin rukouksiin, katsotaanpa joitain määritelmiä.

Mikä on terrorismi ja kuka on terroristi?

Terrorismi on väkivallan ja pelottelun laitonta käyttöä etenkin siviilejä kohtaan poliittisten tai uskonnollisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Terroristi on sellainen, joka käyttää laittomasti siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa ja pelottelua poliittiseen tai uskonnolliseen tarkoitukseen. Nykymaailmassa on useita terroristijärjestöjä, he ovat Al-Qaida, boko haram, ISIS jne. Nämä saatanalliset järjestöt ovat vastuussa lukemattomien viattomien ihmisten tappamisista, monet kristityt ympäri maailmaa ovat näiden terroristijärjestöjen uhreja.

Verkossa on paljon videoita terroristeista, jotka tappovat viattomia siviilejä, joista monet ovat kristittyjä, jotkut ovat muslimeja. Näiden videoiden tarkoituksena on levittää pelkoa kyseisen kansan keskuudessa. Paholainen vetää voimansa muiden peloista, mutta tänään kaikki siellä olevat suunnitelmat alkavat epäonnistua jokaisessa maassa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jeesuksen Kristuksen kirkon on nousta ylöspäin ja sanottava riittää, että meidän on noustava ylös ja lopetettava nämä väkivallat ja tappamat maassamme. Meidän on sanottava "ei enää" paholaiselle, meidän on vastustettava häntä väkisin maistamme.

Ovatko muslimit terroristeja?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on Ei. Useimmat terroristit maailmassa ovat nykyään muslimeja ja arabikansoja, mutta se ei tarkoita, että islam tai islamilaiset ovat terroristit. Ihmiset, jotka harjoittavat islamia uskonnossa, ovat rauhaa rakastavia ja ystävällisiä ihmisiä. Olen tavannut monia heistä, he eivät suvaitse minkäänlaista väkivaltaa. Nykyään maailmassa on miljoonia muslimeja, jotka puhuvat aktiivisesti terrorismia ja terroristeja vastaan. He uskovat, että tämä terroristi ei edusta sitä, mitä islam edustaa (rauhaa).

Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat yksi maailman rauhallisimmista paikoista, ne ovat islamin hallitsemia kansoja. Myös muslimit, joilla on erittäin tärkeä merkitys joidenkin terroristien ja pahojen johtajien, kuten Osaman, Saddamin, Gadafin, vangitsemisessa ja teloituksessa. Nämä tosiasiat osoittavat, että terroristien tai terrorismin ei pitäisi olla yhteydessä islamiin tai muslimeihin. Tämä artikkeli ei ole muslimien tai minkään uskonnon vastainen, vaan vain pahaa vastaan. Terroristit ovat harhaanjohtavia ja huonosti vääntyneitä ihmisiä, ja niin kauan kuin Herra elää, kaikki siellä olevat pahat suunnitelmat maailman kansoille palaavat Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Sodankäynnin rukousten voima

Rukoukset on ainoa ase, jolla uskovalla on. Kristittyinä sodankäynnin aseet eivät ole lihallisia, eli ne eivät ole fyysisiä aseita. Meillä ei ole veitsiä, emme kantaa aseita, emme kantaa mitään fyysisiä ja vaarallisia aseita taistelemaan, mutta meillä on yksi ase ja se on sodankäynnin rukoukset. Älä tee siinä virheitä, rukous on maapallon voimakkain voima. Rukoilemalla voimme liikuttaa vuoria, saada pahan loppumaan ja tuhota paholaisen suunnitelmat kansakunnassamme.

Kaikkien pyhien kirjoitusten kautta näemme sodankäynnin rukouksen voiman, Israel kuin kansa oli faraon, pahan kuninkaan, vallassa, heidän vankeutensa jatkoi, kunnes he alkoivat huutaa Herraa ja kun he alkoivat huutaa, Jumala lähetti Mooseksen vapauttamaan heidät Voima, 2.Mooseksen kirja 23:XNUMX,

Näemme myös Hiskian, Juudan kuninkaan ja Assyrian kuninkaan tarinan, Assyrian kuningas kehui ja uhkasi tuhota Juudan, hän jopa kirjoitti jumalanpilkakirjeitä Israelin Jumalaa vastaan, mutta Hiskia vei tämän kirjeen Jumalan edessä Israel ja rukoili häntä, hän kutsui taivaan Jumalan nousemaan ja puolustamaan kansaansa ja Raamattu teki selväksi, että sinä yönä enkeli ilmestyi Assyrian leiriin ja tappoi välittömästi yli sata tuhatta sotilasta, mikä on sodankäynnin rukousten voima. . 2.Kuninkaiden kirja 19: 14--36.

Apostolien tekojen 12. luvussa näemme Pietarin tarinan, Raamatussa kerrotaan, että kuningas Herodes hyökkäsi kirkkoon, joka pidätti Jaakobin ja tappoi hänet. Kun hän näki, että olette miellyttäneet juutalaisia, hän pidätti Pietarin, mutta Raamatussa sanottiin, että kirkko rukoili ja puhui oikein. Hän rukoili koko yön ja Herran enkeli ilmestyi, hän pelasti Pietarin vankilasta, eikä enkeli pysähtynyt siihen, että hän hyökkäsi Herodeseen ja tappoi hänet. Tämä on sodankäynnin rukousten voima

Sodankäynnin rukoukset ovat rukouksia, joita rukoilet, kun haluat viedä taistelun viholliselle. Nämä ovat rukouksia, joita rukoilet, kun olet kyllästynyt paholaisen työntämiseen. Nämä ovat rukouksia, joita rukoilet, kun vastustajasi ei ole katumuksellinen. Tämä terroristi on katumaton Panettelija, joten meidän on käytettävä Jumalamme voimaa heidän sortamiseensa, meidän on kerrottava heille, että palvelemme elävää Jumalaa, joka on myös sodan Jumala, ja meidän on rukoiltava heitä vastaan, kaikkia heidän suunnitelmiaan vastaan, kaikkia heidän lapsiaan vastaan Strategiat, jotka meidän on vapautettava Jumalan kosto käymään leirillä onnettomuuden jälkeen onnettomuuden jälkeen, paholainen reagoi voimaan vain, kun he näkevät Jumalan voiman toimivan heitä vastaan ​​rukouksillamme, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jättää kansakuntamme kaupunkimme yhteisömme ja elämäämme.

Meidän on myös rukoiltava hallituksemme puolesta, että Jumala varustaisi heidät tarvittavalla puolustusmekanismilla, joka voittaa näiden terroristien hyökkäykset, meidän on pyydettävä viisautta hallituksemme virkamiehiltä, ​​jotta he tietäisivät oikeat strategiat rauhan hallitsemiseksi ja ylläpitämiseksi. kansakunta. Meidän on myös rukoiltava, että armeijamme ovat rohkeita ja puolustavat maiamme terrori-iskuilta. Meidän on rukoiltava heidän suojeluksestaan ​​ja voitostaan ​​kaikista terroristista, jonka kanssa he koskaan joutuvat kosketuksiin.

Olen koonnut joitain voimakkaita sodankäynnin rukouksia, jotka opastavat meitä rukoillessamme tätä pahaa vastaan ​​maassamme. Nämä sodankäynnin rukoukset lopettavat terrorismin maassanne, kannustan teitä rukoilemaan sitä yksilönä, ryhmänä, kirkossa ja rukouskokouksissa. Saatat sanoa, että kotimaani on turvallinen. Miksi minun pitäisi rukoilla tätä rukousta, niin kauan kuin kristittyjä veljiä ja sisaret tapetaan muissa maissa, et ole turvassa. Kannustan teitä viettämään aikaa ja rukoilemaan kristittyjä ympäri maailmaa, jotka elävät terroristivaltioissa. Kun me kaikki rukoilemme näitä rukouksia uskossa, näemme Jumalan palauttavan rauhan tälle kansakunnalle Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Sodankäynnin rukoukset

 1. Voi Jumala, nouse ja hajota kaikki vihollisten suunnitelmat näiden kansakuntien etenemistä vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 2. Isä, anna voimallinen suojakäsi levätä kristittyillä ympäri maailmaa Jeesuksen Kristuksen nimessä
 3. Isä, vapautamme tappaja-enkelit käymään terroristien leireillä ympäri maailmaa onnettomuuden jälkeen onnettomuuden jälkeen Jeesuksen Kristuksen nimessä
 4. Julistan, että jokaisen kirkon, moskeijan tai viattoman uhrin pommittamiseksi lähetetty itsemurhapommittaja pommittaa itsensä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 5. Isä, paljasta kaikki terroristien salaiset suunnitelmat kirkkoa vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 6. Isä vaientaa jokaisen terroristiryhmän, joka haluaa vaientaa kirkon Jeesuksen Kristuksen nimessä
 7. Isä, julistan mitättömäksi jokaisen saatanallisen esityslistan, joka on kohdistettu kirkkoa vastaan ​​Jeesuksen nimessä
 8. Olen hämmentynyt kaikkien terroristien leirillä ympäri maailmaa, he tappavat itsensä Jeesuksen Kristuksen nimessä
 9. Isä, puolusta kaikkia puolustamattomia yhteisöjä näiden pahojen terroristien käsistä Jeesuksen Kristuksen nimessä
 10. Isä, turhaudu edelleen terroristien laitteisiin maailmanlaajuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 11. Isäni ja Jumalani, julistan kostoa jokaiselle nykyisen maailman terrorismin kannattajalle Jeesuksen Kristuksen nimessä
 12. Jokainen terrorismin kannattaja ei koskaan saa tietää rauhaa Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 13. Aivan kuten he ovat saaneet monet perheet itkemään, ei myöskään omalla itkemiselläsi ole loppua Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 14. Julistan, että Herran enkeli kärsii heitä siihen päivään saakka, jolloin Jeesuksen nimessä tapahtuu tuho.
 15. Käskenn kaikkien maailman terrorismin sponsorien resurssien kuivumisen nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 16. Isä, paljasta ja varaa jokaiselle hallituksen virkamiehelle, joka tukee terrorismia nykymaailmassa Jeesuksen Kristuksen nimessä
 17. Isä, järjestäkää kaiken kansamme terrorismin järjestäminen tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 18. Isä, vapauta miljardit enkelisi suojellaksesi kaikkia kristittyjä, jotka elävät terroristien saastuttamassa maassa Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 19. Isä, suojaa kaikkia Lähi-idän kristittyjä veljiämme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 20. Isä, kiitän teitä vastauksesta rukouksiini Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.