Vapauttamisrukous alkoholismin hengestä

1
4951
Vapauttamisrukous alkoholismin hengestä

Efesolaisten 5:18: Ja älä humalassa viineillä, mikä on ylimääräistä; mutta ole täynnä Henkeä;

Jokaisen vaivan takana on henki, koska Jumalan lapsina meidän on ymmärrettävä, että paholainen ei lopu mihinkään selviytymään pelastuksestamme. Tänään tarkastelemme vapauttamisrukousta alkoholismin hengestä. Tämä vapautusrukous antaa jokaiselle uskovalle, jonka paholainen on pannut häkkiin, lisäämällä alkoholismia ja juopumusta irtautumiseen. En välitä kuinka kauan alkoholismin ja juopumisen henki on ollut elämässäsi, kun luet tämän artikkelin tänään, että henki katoaa elämässäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Alkoholismin henki on paha henki, se on tuhon ja tuhojen takana oleva henki, joka on kohdannut monia perheitä nykyään. Monet miehet eivät voi enää huolehtia perheestään tämän hengen vuoksi, monet perheet on hajonnut särkyneiksi ja pahoinpideltyiksi alkoholismin hengen seurauksena. Monet uskovat, jotka ovat loukussa tähän juopumisverkkoon, eivät voi enää täyttää perhevelvollisuuksiaan. Mutta julistan teille tänään: se paholaisen pito, joka saa teidät juomaan hallitsemattomasti, tuhotaan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kannustan sinua lukemaan tämän teoksen kaikesta sydämestäsi ja harjoittamaan tätä vapautusrukousta kaikilla sielusi intohimoilla, ja sinut vapautetaan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Alkoholin hengen vaarat.

Jokainen mies, jonka näet humalassa kadulla, on paholaisen vaikutuksen alaisena. Alkoholin käyttö ei ole Jumalan täydellinen tahto lapsilleen. Liialliseen alkoholinkäyttöön liittyy monia vaaroja, Raamattu kertoo meille, että meidän ei pidä juoda alkoholia, mutta ne täyttyvät Pyhällä Hengellä. Tämä tarkoittaa, että kun meidät täytetään alkoholilla, täytämme toisen hengen ja alkoholiylimäärän takana oleva henki aiheuttaa vain enemmän haittaa kuin hyötyä.

Aion korostaa joitain alkoholin hengen vaaroja. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, miksi meidän on rukoiltava näitä pahoja henkiä vastaan. Mitä et halua elämässäsi, sinun on tietoisesti ja tarkoituksellisesti vastustettava sitä, jotta se katoaa elämästäsi. Katsotaan nyt joitain alkoholin vaaroja.

 1. köyhyys: Tämä on yksi alkoholin liiallisen nauttimisen vaaroista. Näytä minulle mies, jolle annetaan alkoholia, ja minä näytän sinulle köyhän miehen. Alkoholin seurauksena monien perheiden talous on pilalla. Monet ihmiset ovat saaneet ansaitut ansaitsemansa rahat tuhlaamaan sitä baareissa ja oluissa. Suurin osa näistä ihmisistä on tuhlannut siellä vuosia ennen kuin he ymmärtävät itsensä. Jos menet tänään kyläämme, näet paljon entisiä menestyviä ihmisiä, joiden elämä on pilalla alkoholin takia. Alkoholismin henki on vienyt heidät sankaritasolta nollatasolle.
 2. vastuuttomuuden:  Ei humalassa ole koskaan vastuussa. Alkoholismin henki voi tehdä miehistä ja naisista hyödyttömiä. Sillä on tapa tuhota uhriensa arvo. Kun alkoholismin henki vangitsee miehen, se pilaa hänen persoonallisuutensa, se riisuu häneltä hänen arvokkuutensa ja muuttaa kunniansa häpeäksi.
 3. Lääketieteelliset komplikaatiot:  liiallinen alkoholin saanti johtaa paljon lääketieteellisiin vaaroihin uhrien elämässä. Alkoholijuomien korkean sokeripitoisuuden seurauksena sen liiallinen saanti voi johtaa esimerkiksi sairauksiin diabetes, pieni siittiöiden määrä, kehon heikkous jne. Myös väkevien juomien, kuten väkevien alkoholijuomien, ylimääräinen saanti voi aiheuttaa maksa-, munuais- ja sydänvaivoja. Kaikki nämä komplikaatiot ovat osoitus siitä, että liiallinen alkoholin saanti ei ole hyvää ihmisten terveydelle.
 4. Ennenaikainen kuolema:  Humaluus on vienyt monet ihmiset sinne varhaisiin hautoihin. Monet ihmiset ovat myrkyttäneet alkoholin. Monet ihmiset ovat törmänneet autoihin juopumisen takia, monet ovat pudonneet tien varrella ja kuolleet seurauksena. Alkoholismin henki on maksanut henkensä miljoonille ympäri maailmaa, mutta hyvä uutinen on, että jokainen, joka lukee tämän artikkelin tänään alkoholismin hengen vaikutuksesta, toimitetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 5. Murtuneet perheet: Monet ihmiset ovat menettäneet avioliittolapsensa ja perheensä alkoholin takia. Monet nykyisten perheiden väärinkäsitykset johtuvat juopumisen Hengestä. Kun mies on aina humalassa, hän ei voi kommunikoida perheensä kanssa ja kun vaimo yrittää puhua hänelle järkeä, hän alkaa taistella naista vastaan. Monet naiset ovat eronneet miehestään ja lähteneet lasten kanssa alkoholismin hengen vuoksi. Monet miehet ovat jättäneet perheensä alkoholismin hengen vuoksi. taivaan Jumala vapauttaa sinut tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä

Kuinka olla vapaa alkoholismin hengestä

Rukous on avain jokaisen paholaisen linnakkeen vetämiseen alas elämässämme. Jos haluat vapautua alkoholismin hengestä, vapautat eniten rukouksen voimalla. Matteus 17:20 saa meidät ymmärtämään, että uskomme rukousten avulla voi liikuttaa vuoria. Vain sydämellinen katuva ja intohimoinen vapautuksen rukous voi vapauttaa sinut alkoholismin hengestä. Olen koonnut joitain voimakkaan vapautuksen rukouksia tuhoamaan alkoholismin pidon elämässäsi. Kehotan teitä osallistumaan näihin vapautuksen rukouksiin paastolla. rukoillessasi heidän aloittavansa 3 päivän paaston klo 6–6. Nopeasti osallistu tähän vapautusrukoukseen kaikesta sydämestäsi, huuda herran luo ja hylkää elämässäsi alkoholismin henki, käske sitä poistumaan elämän ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kun teit tämän rukouksen uskollisesti, näen jokaisen juopumisen hengen kadonneen ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Vapauttamisrukoukset

 1. Isä kiitän teitä siitä, että olette sieluni suuri pelastaja Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 2. Isä, minä tulen armon valtaistuimellesi ja saan armon ja armon kaikista synneistäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 3. Käsken jokaisen juomahengen hengestä alustaani tuhoamaan tulen nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä
 4. Jokainen isäni talon alkoholismin henki tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 5. Eristän itseni kaikista saatanallisista yhteyksistä, jotka saavat minut juomaan alkoholia Jeesuksen Kristuksen nimessä
 6. Eristän itseni jokaisesta jumalattomasta yhdistyksestä, joka ajaa minut juomaan alkoholia Jeesuksen Kristuksen nimessä
 7. Jeesuksen verestä huuhtelen kaikki alkoholismin halut Jeesuksen Kristuksen nimessä
 8. Jokainen paha ääni, joka muistuttaa minua helvetin kuopasta juomaan hallitsemattomasti, vaiennan sen äänen Jeesuksen Kristuksen nimessä
 9. Jokainen saatanallinen nuoli, joka ampui elämässäni tuomitakseni minut humalan elämään, palaan nuolen takaisin lähettäjälle Jeesuksen Kristuksen nimessä
 10. Jokaisen pahan talletuspaikan elämässäni tuomitakseni juopumisen elämään huuhtelen sen Jeesuksen Kristuksen nimessä
 11. Jokainen paha noitien ja velhojen liitto, jossa kohtaloni on häkissä, murtuu tulella Jeesuksen Kristuksen nimessä
 12. Julistan ja annan, että pullo ja II erotettiin sisäisesti elämää varten Jeesuksen Kristuksen nimessä
 13. Julistan ja annan päätöksen, että jokainen vihreässä pullossa oleva neste ja minut erotetaan elämän ajaksi Jeesuksen Kristuksen nimessä
 14. Irrotan itseni kaikista pahoista yhdistyksistä, jotka saavat minut harjoittamaan alkoholismia Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 15. Isäni talon voimat kuulevat Herran sanan, erotan itseni ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä
 16. Alkoholismille ja juopumukselle on loppunut ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä
 17. Peitän itseni Jeesuksen Kristuksen verellä
 18. Liota itseni Jeesuksen Kristuksen verellä
 19. Julistan, että minut vapautetaan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä
 20. Kiitos Jeesus Kristus.

.

 

 

 

 

 

Mainokset

1 KOMMENTTI

 1. Tarvitsen rukouksia avioliittoani.mieheni naiset lisäävät paljon.Mielestäni tämä on ajautunut minua alkoholismiin ja tuhoaa persoonallisuuteni nyt olen hyvä laulaja, jonka on tarkoitus laulaa jumalalle nyt kuolee ajatuksia.pls liittyä minuun rukoilemaan .ples odotan puhelunumeroa 09035600647

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän