Apostolien uskonnon voiman ymmärtäminen

1
4337
Apostolien usko

Vanhempina kasvaessa vanhemmat saavat meidät aina sanomaan rukouksen joka aamu. He kutsuivat sitä apostolien uskoon. Me toistimme sen aina aamuharrastuksemme jälkeen tai joskus yöllä ennen nukkumaan menemistä. Lausimme apostolin uskonnon niin usein, että ollessamme teini-ikäisiä, olemme hallinneet uskonnon sanasta sanaan.

Vanhempamme palvoivat anglikaanisen kirkon kanssa, ja anglikaanisessa kirkossa sinun on hallittava apostolin uskonto ja muut rukoukset ennen kuin sinut kastetaan. Monet meistä sanoivat tämän voimakkaan uskonnon ymmärtämättä, mitä se tarkoitti ja sen takana olevaa voimaa. Suurimmalle osalle meistä se oli vain yksinkertainen puhuminen ja rutiinirukoukset, joita rukoilimme joka kerta kirkossa.

Tänään Jeesuksen Kristuksen armosta ja Pyhän Hengen johtamisesta keskustelen kanssani apostolin uskonnon voiman ymmärtämisestä. Tässä artikkelissa opimme seuraavaa: Apostolien uskonnon merkitys, apostolien valtuutuksen takana olevan ilmoituksen, Nicenen uskonnon ja apostolien uskonnon rukous. Kannustan sinua avaamaan sydämesi, kun luet tätä artikkelia tänään, Jumalan valo palaa sydämessäsi ja sinut siunaa ilmoituksella, jonka havaitset tässä artikkelissa tänään. 

 Mikä on apostolien usko?

Apostolien usko

Uskon Jumalaan, kaikkivaltiaan Isään,
taivaan ja maan luoja.
Uskon Jeesukseen Kristukseen, hänen ainoaan Poikaan, meidän Herramme.
Hänet raskautettiin Pyhän Hengen voimalla
ja syntynyt neitsyt Mariasta.
Hän kärsi Pontius Pilatuksen alaisuudessa,
ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin.
Hän tuli alas kuolleisiin.
Kolmantena päivänä hän nousi jälleen.
Hän nousi taivaaseen,
ja istuu Isän oikealla puolella.
Hän tulee jälleen tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.
Uskon Pyhän Hengen,
pyhä katolinen kirkko,
pyhien ehtoollista,
syntien anteeksianto,
ruumiin ylösnousemus,
ja ikuinen elämä. Aamen.

Apostolien uskonto on nykyään yksi vanhimmista kristuksen ruumiista. Apostolit eivät kirjoittaneet tätä uskoa, mutta se perustuu kristillisen uskon ydinalueisiin. Apostolien uskontotiedot ovat olleet olemassa jo vuodesta 140AD, ja sitä käyttävät laajasti monet kirkot ja uskonnot kaikkialla maailmassa eri tarkoituksiin.

Apostolien uskonto ei ole vain tavallinen uskonto, kristillisen uskon ydin on korostettu uskontossa. Apostolien uskonnossa on paljon ilmoituksia, näiden ilmoitusten ymmärtäminen auttaa meitä henkisesti ymmärtämään näitä uskomuksia. On yksi asia toistaa apostolit uskontotiedot kuin runo, ja on toinen asia lausua apostolit uskontosta syvällä hengellisellä ymmärryksellä.

Monet uskovat vain kirjoittavat apostolien uskonnollisesti uskonnollisiksi uskonnollisiksi uskonnollisiksi tunnustetuiksi tunnustamatta uskonnon merkitystä. Monet heistä eivät tiedä apostolien uskonnon hengellistä merkitystä. Apostolien uskontotiedot ovat kirjoittaneet isiemme perustana syvään ilmoitukseen ja hengelliseen ymmärrykseen, joka heillä on Jumalan päästä, se on Jumala Isä, Kristus Poika ja Jumala Pyhä Henki. Isät uskossa, jotka kirjoittivat tämän uskonnon, saivat Pyhän Hengen innoituksen kirjoittaa se. Siksi uskollisella, joka on henkinen, on syytä ymmärtää apostolien uskonnon takana oleva ilmoitus. Katsotaanpa nyt apostolien uskonnon merkitystä.

Mitä apostolien uskonnon merkitys tarkoittaa?

Mikä on apostolien uskonnon tarkoitus? Monet meistä tietävät puhuttelut, mutta mikä on apostolien uskonnon hengellinen merkitys? Jeesus sai meidät ymmärtämään Johanneksen kirjan 6:63 kirjassa, että Jumalan sana on Henki, tämä tarkoittaa, että jokainen Jumalan sana on ymmärrettävä hengellisesti, jotta se voidaan maksimoida. Kuka tahansa voi kertoa uskonnon, mutta vain ne, joilla on hengellinen ymmärrys, voivat antaa apostolien uskonnon ja antaa heille siunauksen.

Apostolien uskonto on jaettu kolmeen pääosaan: Isä Jumala, Kristus Poika ja Pyhä Henki. Se on myös uskonilmoitus, joten uskon täytyy olla ehjä, jotta voit siunata näitä uskontoja. Katsokaamme nyt niitä peräkkäin.

1. Usko Isän Jumalaan:

Hepr. 11: 6 King James -versio (KJV)

Mutta ilman uskoa on mahdotonta miellyttää häntä. Sillä Jumalan luo tulevan on uskottava olevansa ja että hän on palkitsija niille, jotka etsivät häntä ahkerasti.

Kristitty elämäsi alkaa uskostasi Kaikkivaltiaan Jumalaan, taivaan ja maan valmistajaan. Jumalamme on näkymätön Jumala, joka näkee kaiken. Hän on näkymätön ja kaikki voimakas Jumala. Apostolien uskonnon laataneilla uskon isillämme oli syvä ilmoitus Jumalasta ja he kuulivat uskoa Häneen. Valitettavasti tänään monet ihmiset käyvät kirkossa ja toistavat apostolien uskonnon tuntematta Jumalaa tai ollessaan henkilökohtaisia ​​suhteita hänen kanssaan. Pelkästään apostolien uskonnon lukeminen ei voi auttaa sinua, siellä olevat sanat ovat voimakkaita, mutta sinun on ensin uskottava Jumalaan ja kehitettävä uskoasi Jumalaan ennen kuin rukouksiin on vastattava. Pelastus on ensimmäinen askel Jumalan tuntemisessa. Sinulla ei ole pätevyyttä lausua apostolien uskontoa, ellet usko aidosti Jumalaan.

2. Usko Jeesukseen Kristukseen:

Säädökset 16: 31 Kuningas Jaakon (KJV)

3Ja he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä pelastut ja sinun talosi.

Jumalaan uskominen on ensimmäinen askel, mutta usko Jeesukseen Kristukseen on se, mikä vahvistaa sinut Jumalan lapsena. Apostolien uskonnollisten lausuntojen uskominen uskomatta, että Jeesus Kristus on sinun Herrasi ja pelastajasi, on ajanhukkaa. Pelit vain uskontoa ja Jumalan rakkaus ei ole teissäsi. Kuka on Jeesus Kristus?

A. Jeesus Kristus on Jumalan ainoa syntynyt Poika. Hän tuli Jumalasta, Hän on Jumala.

B. Jeesus Kristus on meidän pelastuksemme. Uskomme Jeesukseen Kristukseen on se, mikä vahvistaa oikean aseman Jumalan kanssa. Olemme pelastuneita, koska uskomme Herraamme Jeesukseen Kristukseen. Hän maksoi hinnan pelastuksestamme kuolemallaan ristillä. Hän kuoli, että voisimme elää, ja Hänet nostettiin kuolleista perustelun vuoksi. Kukaan ei voi pelastua Jeesuksen Kristuksen puolella.

C. Jeesus Kristus meni helvettiin meidän puolestamme. Kristus ei kuollut vain meidän puolestamme, vaan meni auttamaan meidän sijainnissamme, jokaisen syntisen kohde on helvetti, ja koska Jeesus otti syntisten sijaan, hän meni helvettiin meidän puolestamme. Helvetissä Jeesus valloitti kuoleman ja haudan, hän valloitti kaikki pimeyden voimat ja teki julkisen näyttelyn heistä kaikista, Kolos. 2:15, Ilmestyskirja 1:18. Siksi, jos uskot Jeesukseen Kristukseen Herrana ja henkilökohtaisena pelastajana, kuolemalla ja helvetillä ei ole valtaa elämääsi.

D. Jeesus Kristus on elossa. Jeesus Kristus on elossa, Hän nousi kuolleista kolmen päivän kuluttua ja on elossa ikuisesti, Ilm. 1:18. Emme palvele kuollutta Jumalaa, Jumalamme on elossa ja Hän muuttaa edelleen elämäänsä ja tekee ihmeitä päivittäin lastensa kautta maan päällä, halleluyah.

3. Usko Pyhään Henkeen.

Säädökset 1: 8 Kuningas Jaakon (KJV)

BTe saatte voiman, kun Pyhä Henki on tullut päällesi. Ja te olette minulle todistajia sekä Jerusalemissa, että koko Juudan alueella ja Samarialla ja maan ääreisimmälle alueelle.

Pyhä Henki on Jumalan pään kolmas henkilö, Pyhä Henki on Jumalan läsnäolon kantaja, Pyhä Henki on Jumala itse. Kun Jeesus Kristus nousi taivaaseen, hän lähetti Pyhän Hengen meille auttamaan meitä täyttämään valtuutemme maan päällä. Pyhä Henki synnytti Jeesuksen Kristuksen kirkon teoissa 2. Pyhä Henki on universaalin Jumalan kirkon elämänvoima.

Apostolien uskonnossa siellä oleva pyhä katolinen kirkko ei tarkoita roomalaiskatolista kirkkoa, se tarkoittaa yksinkertaisesti koko Kristuksen ruumista, pyhien ehtoollista kaikkialla maailmassa. Pyhä Henki pitää kirkon aktiivisena ja tuottavana.

Siksi, jos puhut apostolien uskontoa, sinun on kysyttävä itseltäsi seuraava kysymys, uskonko Pyhään Henkeen? Onko Jumalan voima töissä minussa? Perustajaisämme eivät vain kirjoittaneet uskontunnusta lihassa, heidät täytettiin Jumalan Pyhällä Hengellä, Jumalan Hengen voitelu oli heissä töissä, siksi uskontiedot ovat edelleen ajankohtaisia, kuten se oli muina päivinä. . Tarvitset Pyhän Hengen ymmärtääksesi apostolien uskonnon takana olevan voiman. Jos haluat tietää enemmän Pyhästä Hengestä, KLIKKAA TÄSTÄ.

 

                     Entä Nicene Creed?

Nicene-uskonto on paljon myöhemmin annettu lupaus, joka syntyi Nicaeassa muinaisessa kalkkunassa, Nicaean neuvoston vuonna 325AD, Nicene-uskonto on samanlainen kuin apostolien uskonto, se on myös uskonnollinen julistus, mutta se keskittyy ensisijaisesti kuolemaan , Jeesuksen Kristuksen hautaaminen ja ylösnousemus. Vaikka apostolien lupakirjassa tehdään yhteenveto ensimmäisen vuosisadan apostolien uskossa, Nicene-uskonto keskittyy Kristuksen kuolemaan, siksi Nicenen uskontoa käytetään yleensä pääsiäisenä. Alla on Nicene-todistus:

Nicene Creed

Uskomme yhteen Jumalaan, Kaikkivaltiaan Isään, taivaan ja maan valmistajaan, asioihin, jotka ovat näkyviä ja näkymättömiä.

Ja yhdessä Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalan Pojassa, Isän Jumalan poikana, ainoana syntyneenä, joka on Isän olemusta.

Jumalan Jumala, valon valo, todellisen Jumalan todellinen Jumala, syntynyt ja ei syntynyt; Isän luonteesta, jonka kautta kaikki tapahtui taivaassa ja maan päällä, näkyvänä ja näkymättömänä.

Kuka meille ihmiskunnalle ja pelastuksellemme tuli alas taivaasta, oli inkarnoitunut, tehtiin ihmiseksi, syntyi täydellisesti pyhästä neitsyt Mariasta Pyhän Hengen kautta.

Kenen kautta hän otti ruumiin, sielun ja mielen sekä kaiken, mikä on ihmisessä, todella eikä näennäisesti.

Hän kärsi, ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi jälleen kolmantena päivänä, nousi taivaaseen samalla ruumisella ja istui Isän oikealla puolella.

Hänen tulee tulla saman ruumiin ja Isän kirkkauden avulla tuomitsemaan eläviä ja kuolleita; Hänen valtakunnallaan ei ole loppua.

Me uskomme Pyhään Henkeen, luomattomaan ja täydelliseen; Kuka puhui lain, profeettojen ja evankeliumien kautta; Joka tuli Jordanin päälle, saarnasi apostoleiden kautta ja asui pyhissä.

Uskomme myös vain yhteen, yleiseen, apostoliseen ja [pyhään] kirkkoon; yhdessä kastuksessa parannuksessa syntien anteeksiannon ja anteeksiannon vuoksi; ja kuolleiden ylösnousemuksessa, sielujen ja ruumiiden iankaikkisessa tuomiossa, taivaan valtakunnassa ja iankaikkisessa elämässä

 

Apostolien uskonrukous

Nämä ovat tärkein perusta, joka sinulla on oltava elämässäsi uskovana, jotta apostolien uskonto voidaan maksimoida. Kuten aiemmin totesin, uskonnollisen lausunnon antaminen ilman vankkaa hengellistä perustaa ei voi auttaa sinua, jos et usko Isään Jumalaan, Hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen, silloin apostolien uskonto ei voi koskaan olla sinulle siunaus. . Auttaakseni sinua olen koonnut huolellisesti joitain voimakkaita rukouksia, joita kutsun, apostolit uskovat rukoukseen. Nämä rukoukset perustuvat apostolien uskon perustaan. Ne ovat uskossa täytettyjä tunnustusrukouksia. Roomalaisille 10:10, kerrotaan meille, että uskomme sydämestämme, ja saman luvun jae 17 kertoo meille, että usko tulee kuulemalla Jumalan sana. Kun osallistut näihin uskossa täytettyihin julistusrukouksiin, usko herää eloon ja hengellinen perustasi luodaan. Vaikka et ole syntynyt uudestaan, nämä apostolien uskonnon rukoukset palauttavat sinut takaisin Jumalaan ja pitävät sinut vakiintuneena Häneen.

rukoukset

  1. Isä, kiitän sinua siitä, että olet taivaan ja maan luoja.

2. tulkaa armon valtaistuimellesi tänään ja saan armon ja syntien anteeksiannon Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Uskon sinuun, minun Jumalani taivaan ja maan luojana, Jeesuksen Kristuksen nimeen

4. Uskon, että olet taivaallinen Isäni ja ainoa tosi Jumala. Jeesuksen Kristuksen nimessä

5. Uskon, että sinä olet Alfa ja Omega, ne, jotka loivat alkua ja jolla ei ole loppua, Jeesuksen Kristuksen nimessä

6. Uskon, että olet Jeesuksen Kristuksen nimessä horjumaton, liikkumaton ja aina luotettava Jumala

7. Uskon, että olet armollinen Jumala, myötätuntoinen Jumala ja aina anteeksiantava Jumala.

8. Uskon, että olet Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Elävien Jumala eikä kuolleiden Jumala.

9. Uskon, että lähetit ainoan poikasi Jeesuksen Kristuksen kuolemaan syntiemme tähden.

10. Uskon Jeesukseen Kristukseen Herrana ja henkilökohtaisena Vapahtajana.

11. Uskon, että Jeesus Kristus kuoli synneistäni.

12. Uskon, että hänet herätettiin kuolleista oikeutukseni vuoksi

13. Uskon, että olen Jumalan vanhurskaus Kristuksessa Jeesuksessa, koska uskon Jeesuksen Kristuksen nimeen

14. Uskon Jeesuksen Kristuksen lähettäneen Pyhän Hengen auttamaan minua kristillisellä kävelylläni.

15. Uskon, että Pyhä Henki on Jumalan Henki

16. Uskon, että Pyhä Henki on auttajani elämässä

17. Uskon, että Pyhä Henki on opettajani ja puolustajani

18. Uskon yleiseen Jumalan kirkkoon

19. Uskon, että Jumalan kirkko on totuuden pylväs

20. Uskon, että Jeesus Kristus on kirkon pää.

 

 

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän