Annusrukoukset ensimmäisille syntyneille pojille

4
7109

Exodus 13: 2 Pyhittäkää minulle kaikki esikoiset, kaikki, jotka avaavat kohdun Israelin lasten keskuudessa, niin ihmisten kuin eläintenkin: se on minun.

Jokainen vastasyntynyt poika on määrätty olemaan suuri työkalu Jumalan käsissä. Hengen valtakunnassa ensimmäinen kuuluu aina Jumalalle. Jumala pyhittää aina ensimmäisen, antamaan tilaa muille siunaukselle. Jokainen vastasyntynyt lapsi on määrätty suuruudeksi, Jumala on merkinnyt ensimmäisen syntymävaiheen lapset johtamaan siellä sisaruksia lupaavaan maahan. Kuitenkin, kuten jumalalla on suuri suunnitelma ensisyntyneille pojille, niin paholainen on myös kohtalonsa jälkeen. Tänään aloitamme synnytyksen rukoukset vastasyntyneille pojille. Tämä artikkeli keskittyy pääasiassa perheen ensimmäiseen miespuoliseen lapsiin.

Paholainen tulee aina sen jälkeen, kun Jumala on kiinnostunut, siksi monien esikoisten poikien elämä on kauhistuttavassa muodossa.
Paholainen on tuhoamaan esikoisen syntyneen lapsen kohtalot. Hän tietää, että jos hän voi valloittaa pään, hän voi valloittaa loput. Jokaisen vastasyntyneen lapsen on oltava hengessä väkivaltaista, jos sinä olet syntynyt ensimmäisenä lapsena elämässäsi, sinun on oltava yhteydessä Jumalaan ja vastustaa väkivaltaisesti paholaista. Kun luet tätä artikkelia tänään, Jumala avaa silmäsi nähdäksesi kaikkien haasteidesi syyt ja sinun on voitettava ne kaikki Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Hengellinen hyökkäys ensimmäisten syntyneiden poikien kanssa

Exodus 4:22 Ja sanot Pharaolle: Näin sanoo Herra: Israel on minun poikani, myös minun esikoinen. Exodus 4:23 Ja minä sanon sinulle: anna minun poikani mennä, että hän palvelisi minua, ja jos sinä kieltäydyt päästäkseni hänet menemään, katso, tapan sinun poikasi, jopa sinun esikoisen.

Portin portti helvetti, on erityinen asialista kaikille vastasyntyneille pojille. Paholainen työskentelee yötä päivää varmistaakseen, että kukaan esikoinen lapsi ei onnistu. Haluan sinun tarkkailevan kanssani, oletko miettinyt, miksi monet esikoiset eivät onnistu elämässä? monet heistä kamppailevat toimeentulonsa puolesta, työ on kuin norsuja, mutta rehu kuin muurahaisia. Tämä on pimeyden voimat. Nämä demoniset voimat hyökkäävät syntymästä lasta ja varmistaa, että hän ei koskaan tee siitä elämässä. Tarkastellaan joitain raamatullisia esimerkkejä esikoisten lapsista, joita saatana hyökkäsi.

1. Kain: Kain oli ensimmäinen vanhemmistaan ​​Aadamista ja Eevasta. Hänellä oli nuorempi veli nimeltä Abel. Me kaikki tiedämme Kainin tarinan ja kuinka hän päätyi. Kain tappoi veljensä kateudesta, ja hänet kirottiin ja karkotettiin ikuisesti, 4.Mooseksen kirja 9: 16-4. Mutta ennen sitä Jumala kutsui Kainin, kun hän oli vihainen siitä, että hänen uhrautumistaan ​​ei hyväksytty, ja varoitti häntä siitä, että paholainen on nurkan takana kaappaamaan hänet, että hänen on vastustettava paholaista, mutta hän ei kuunnellut, 6.Mooseksen kirja 7: XNUMX-XNUMX . Kain kaipasi sitä vihasta ja kateudesta, hän antoi paholaisen ryöstää häneltä syntymänsä oikein. Monet vastasyntyneet pojat ovat nykyään Kainin kaltaisia, eivätkä he ole hengellisesti herkkiä tietämään, että paholainen seuraa heitä. Vaikka Jumalan miehet varoittavat heitä olemaan hengellisiä ja rukoilevia, he pitävät sitä itsestään selvänä ja lopulta katuvat sitä.

2. Ruuben: Ruuben on Jaakobin ensimmäinen poika, hänen, jonka piti johtaa Isreal-heimoja. Mutta hän menetti sen aviorikoksen synnin vuoksi. Tämä on todella paholaisen hyökkäys hänen elämäänsä. Ruuben ei ollut henkisesti herkkä, siksi hän antoi pienen nautinnon hankaa hänelle hänen syntymäoikeutensa. Lue mitä hänen isänsä kertoi hänelle:
Mooseksen kirja 49: 3 Ruuben, sinä olet minun esikoinenni, voimani ja voimani alku, arvokkuuden ja voiman huippu: 49: 4 epävakaa kuin vesi, et saa ylistettyä; koska sinä menit isäsi sänkyyn; sitten saastutti sen: hän nousi sohvalle.

Ymmärräthän? Ruuben menetti paikkansa, koska hän putosi perkeleen ansaan. Paholainen olisi voinut kiusata mitä tahansa Jaakobin 12 pojasta, mutta hän valitsi Ruubenin, ensimmäisen pojan. Tämä on selvä osoitus siitä, että paholaisella on erityistä mielenkiintoa vastasyntyneille pojille, ja hänen ensisijaisena tavoitteensa on, että he menettäisivät kohtalonsa.

3. Eesau: Jo ennen esau syntymää, Jumala on jo hylännyt esau ja valinnut Jaakobin. Monet ihmiset voivat ihmetellä, miksi Jumala hylkää lapsen jo ennen lapsen syntymää? vastaus on yksinkertainen, Jumala tuntee jo lapsen elämän, itsemääräämisoikeudessaan hän tietää jo kaikki valinnat, joita essu tekee elämänsä aikana, siksi hän valitsi Jaakobin. Tämän vahvistamiseksi näemme, että kun molemmat olivat aikuisia, Eesau ei arvostanut hengellisiä asioita, Jumala antoi hänelle esikoisena oikeuden, mutta hän myi sen ruokaa varten ja arvosti vatsansa enemmän kuin kohtaloaan, eli miksi hän menetti sen. Jumala näki tulevaisuutensa ja kaikki valintansa, joita hän valitsee, siksi Jaakob valittiin.

Monet vastasyntyneet pojat ovat kuin nykyisiä nykyisiä. paholainen on sokaissut siellä silmät asioille, joilla on merkitystä heidän kohtalolleen elämässä. He eivät arvota Jumalan asioita ja niihin kohtaloon liittyviä asioita, minkä vuoksi suurin osa heistä, kuten essu, menettävät paikkansa. Et menetä paikkaa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Vastasyntyneiden poikien raamatussa on monia muita esimerkkejä, jotka menettivät paikan helvetin kuopasta kohtalonsa hyökkäyksen vuoksi. Muutama juuri mainitsemani on vain avata silmäsi siihen, että jos olet perheessäsi esikoinen poika, sinun on oltava hyvin rukoileva ja täynnä väkivaltaista uskoa. Jokainen esikoissyntyinen lapsi kuuluu Herralle, minkä vuoksi paholainen on henkilökohtaisesti Jumalan esikoisten lasten kohtalon jälkeen. Jeesus tuli maan päälle Jumalan esikoisena poikana, sen jälkeen kun hänet ilmoitettiin maailmalle, paholainen kiusasi häntä erämaassa. Mikä oli kiusauksen tarkoitus? Kristuksen menettää paikkansa, kunnia Jumalalle Jeesus Kristus voitti paholaisen. Näen, että jokainen tätä lukeva esikoinen poika voitti paholaisen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Kuinka toimittaa ensimmäisenä syntyneenä poikana

Aiomme tarkastella 5 vaihetta, jotka meidän on tehtävä pelastamiseksi pimeydestä ensimmäisenä syntyneenä lapsena.

1. Syntynyt uudelleen:

John 3: 3 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Totisesti, totisesti, minä sanon sinulle: jollei ihminen ole syntynyt uudestaan, hän ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.

Uudelleensyntyminen on ensimmäinen askel paholaisen voittamisessa kuin esikoinen poika. Kun olet syntynyt uudestaan, sinä olet syntynyt Jumalasta, ja kun olet syntynyt Jumalasta, olet overcomer ja yliarvioinut maailmaa. 1. Joh. 5: 4. Et voi olla Jumalan lapsi ja olla silti perkeleen uhri, kun otit Jeesuksen Kristuksen Herraksesi ja Vapahtajaksesi, sait vallan kaikista paholaisista. Tämän valtuuden hallitsemiseksi sinun on tutustua Jumalan käsikirjaan, joka on Raamattu. Tämä vie meidät numeroon kaksi.

2. Opiskele sanaa:

2 Timoteukselle 2:15 Opiskele osoittamaan itsellesi hyväksyttyä Jumala, työmies, joka ei halua häpeää jakaa oikein totuuden sanan.

Jokaisen Jumalan lapsen on oltava oppinut Jumalan sanaa. Henki-ihmisen ainoa ruoka on Jumalan sana. Jos et opiskele Jumalan sanaa päivittäin, et voi koskaan kasvaa henkiseksi marttyyriksi. Ja paholaisen voittaminen vie henkisen kypsyyden. Jumalan sana on kuin peili, se näyttää kuvan siitä, kuka olet Kristuksessa. Jumalan sana avaa silmäsi näkemään kaiken, mitä Jumala on antanut meille sanassaan, myös Jumalan sana osoittaa meille, kuinka voittaa paholainen ja jatkaa tappamista ja tuhoamista. Jos sinun onnistuu menestyä ensimmäisenä poikana, sinun on oltava sanaopiskelija ja myös Jumalan sana toimittava.

3. Ole uskon haltija:

Matthew 17:20 Ja Jeesus sanoi heille: epäuskoksenne tähden: sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, sanotte tälle vuorelle: siirryt tänne muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

Paholaisen voittamiseksi sinun on oltava uskon mies. Usko on ainoa voima, joka voi siirtää vuoria. Kun olet uskon mies, kukaan paholainen ei voi vangita sinua elämässä. Usko on voima, jonka mukaan muutamme tasoja. Asa esikoisen lapsi, sinun on harjoitettava väkivaltaista ja vaativaa uskoa, jos haluat nähdä suuruutta elämässäsi.

4. Ole sitoutunut Jumalaan:

Jeremiah 29:13 XNUMX Ja te etsitte minua ja löydä minua, kun etsit minua koko sydämestäsi.

Ensimmäisenä syntyneenä poikana sinun on annettava Jumalan tehtäväksi. Palvele Jumalaa täysin ja täysin, älä laita yhtä jalkaa kirkkoon ja toista jalkaa maailmaan. Pidä kiinni Jumalasta ja Hän taistelee taistelusi puolestasi. Monet kristityt väittävät hakevansa Jumalaa, mutta sydämet ovat kaukana Jumalasta, Jumalamme näkee sydämen, jos sydämesi on kaukana hänestä, Hän on kaukana sinusta. Sinun on harjoitettava Jumalaa, yritettävä tuntea hänet henkilökohtaisesti, kehittää henkilökohtainen suhde Jeesukseen Kristukseen. Et voi olla yhteydessä jumalaan ja olla perkeleen uhri.

Kannustan teitä olemaan aktiivinen kristitty, liittymään paikallisen kirkon vapaaehtoisryhmään ja antamaan kaikkensa palvelessasi siellä Jumalaa. Älä myöskään koskaan unohda kirkkopalveluita. He enemmän kuulet Jumalan sanan, mitä lähemmäksi pääset Häneen.

5. Ole rukouksellinen:

Matthew 18:18 Totisesti sanon teille: kaikki, mitä sitoudut maan päällä, on sidottu taivaaseen; ja mitä ikinä päästät maan päällä, se irroitetaan taivaassa.

Rukouksena vähemmän, kristitty on voimaton kristitty. Joka kerta kun rukoilemme, aktivoimme Jumalan voiman sisällämme ja laitamme sen toimimaan. Jos haluat nähdä voiman elämässäsi kristittynä, sinun on oltava rukkisoturi. Sinun on hallittava pelastusrukoukset. Olen valinnut huolellisesti joitain tehokkaita vapautusrukouksia sinulle, joka olet syntynyt ensimmäisenä pojana. Nämä rukoukset uskovan kädessä ovat kuin ydinase terroristien käsissä, kaikki ovat vaarassa. Mutta tässä tapauksessa vain paholainen ja hänen demoninsa ovat vaarassa.

Kun osallistut tähän vapautusrukoukseen koko sydämestäsi tänään, näen paholaisen piirityksen kohtalostasi tuhonnut nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä. Ensimmäisenä syntyneenä poikana sinun on noustava ja kerrottava paholaiselle tarpeeksi on tarpeeksi, En voi edelleen kärsiä tästä ahdistuksesta, minun on muutettava tasoja, poistuttava elämästäni ja kohtalostani ja niin edelleen. Sinun on hyökättävä paholaiselle kaikista näkökulmista, kunnes vapaudut hänen kahleistaan. Tänään on todellakin sinun vapautumispäiväsi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Vapauttamisrukoukset

1. Vapaan itseni jokaisesta unelmahäiriöstä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

2. Pelastan itseni jokaisesta perheen häpeästä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

3. Vapaan itseni kaikista esi-isän kirouksista, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

4. Vapaan itseni kaikesta mielen pirstoutumisesta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

5. Pelastan itseni jokaisesta eläinhengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

6. Vapautan itseni merivoimien hallitsemisesta, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

7. Vapauduin tekopyhyyden hengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

8. Vapautan itseni vagabond-hengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

9. Vapaan itseni saavuttamattomuudesta, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

10. Vapaan itseni jokaiselta perustavaiselta mieheltä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

11. Vapauduin kuoleman ja helvetin hengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

12. Vapaan itseni jokaisesta noitahäkistä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

13. Pelastan itseni veren saastumisesta, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

14. Vapauduin saastumisen hengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

15. Vapaan itseni jokaisesta voimattomuuden siemenestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

16. Pelasin itseni kaikista pysähtyneisyyden muodoista, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

17. Vapaan itseni häpeästä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

18. Vapaan itseni epäonnistumisesta ihmeeni äärellä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

19. Vapauduin hengellisestä sokeudesta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

20. Vapauduin hengellisestä kuurosta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

21. Vapaan itseni huonosta viimeistelystä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

22. Vapauduin kirouksiin ja loitsuihin elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

23. Vapautan itseni tutuista hengeistä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

24. Pelasin itseni pahoista malleista, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

25. Vapautan itseni meriliitoista, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

26. Vapaan itseni jokaisesta pahasta riippulukosta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

27. Vapauduin jokaisesta demonisesta hyökkäyksestä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

28. Vapaan itseni kuolleiden hengestä, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

29. Vapaan itseni jokaisesta vagabond-elämäntavasta, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

30. Vapaan itseni ennenaikaisesta kuolemasta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

31. Vapautan itseni henkisestä epävakaudesta elämäni alusta lähtien, Jeesuksen nimessä.

32. Vapaan itseni jokaisesta turhautumisen nuolasta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

33. Pelastan itseni sairauksista ja sairauksista, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

34. Vapaan itseni vanhempien kirouksista, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

35. Vapauduin väkivaltaisesta kuolemasta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

36. Pelastan itseni kaikesta epänormaalista käytöksestä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

37. Vapaan itseni hallitsemattomasta vihasta, elämäni alusta, Jeesuksen nimessä.

38. Vapaan itseni saatanallisista outoista äänistä, elämäni alusta alkaen, Jeesuksen nimessä.

39. Katkaisin itseni jokaisesta heimohengestä ja kirouksesta Jeesuksen nimessä.

40. Katkaisin itseni kaikesta alueellisesta hengestä ja kirouksesta Jeesuksen nimessä.

Isä, kiitän sinua täydellisestä vapauttamisesta Jeesuksen nimessä.

 

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

  1. Siunattu aamu, tulin juuri eilen tälle sivustolle ja luin ja painoin joitain rukouspisteitä, jotka todella auttoivat minua hengellisesti. Aamen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän