Tehokkaat rukouskohdat käärmeiden ja skorpionien murskaamiseksi.

0
6036

Luuk. 10:19 Katso, minä annan teille voiman astua käärmeisiin ja skorpioneihin ja kaikkiin vihollisen voimiin. Ja mikään ei mitenkään satuta sinua.

Jokaiselle uskovalle on annettu jumalallinen auktoriteetti kaikkien paholaisten suhteen. Jumalan lapsena sinun on ymmärrettävä, että paholainen ei ole sinun ongelmasi elämässä. Sinä olet syntynyt Jumalasta, siksi olet parempi kuin paholainen ja kaikki hänen pimeyden valtakunta. Tänään aloitamme voimakkaita rukouskohtia käärmeiden ja skorpionien murskaamiseksi. Nämä rukouskohdat avaavat silmäsi auktoriteetille, jonka Jumala on meille antanut Kristuksessa Jeesuksessa. Siihen mennessä, kun olet lopettanut tämän artikkelin lukemisen, lopetat karkaamisen paholaiselta ja alkaa seurata paholaista. Pelko katoaa elämästäsi pysyvästi. Hallitsemiskausi saatanan ja kaikkien hänen ihmisagenttiensa suhteen alkaa. Kannustan sinua avaamaan sydämesi kun käydään läpi tämän kappaleen, sinun tulee valloittaa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Mitä käärmeet ja skorpionit ovat?

Käärmeet ja skorpionit ovat paholainen ja hänen demoniset ihmisagenttinsa. Luuk. 10:19: ssä Jeesus Kristus nimitti demonit käärmeiksi ja skorpioneiksi. Paholaista kutsutaan suuriksi käärmeiksi. Ei ihme, että hänen demoninsa kutsutaan myös käärmeiksi ja skorpioneiksi. Jokainen paha mies tai nainen, joka etsii kaatumistasi, on myös käärme ja skorpioni. Jokainen paha ihmisagentti, joka taistelee sinua vastaan ​​perheessäsi, työpaikallasi, työpaikalla, on myös käärme tai skorpioni. Hyvä uutinen on, että Jumala on antanut sinulle valtuudet murskata ne kaikki. Sijoita ne mihin kuuluvat, mikä on jalkasi alla. Mutta miksi Jeesus Kristus käytti käärmeitä ja skorpioneja viitaten paholaisiin? Tiedämme, että pyhät kirjoitukset ovat Pyhän Hengen innoittamia, eikä Jumala tee tavallisia vertailuja Raamatussa. Jotta Jeesus voisi käyttää käärmeitä ja skorpioneja viitatakseen demoniin, näillä olennoilla on oltava joitain piirteitä ja ominaispiirteitä, jotka löytyvät demonista. Katsotaanpa joitain niistä.

Käärmeiden ja skorpionien ominaisuudet

1. Myrkyllinen: Sekä käärmeet että skorpionit ovat myrkyllisiä olentoja. Myrkky on tappava neste, joka voi tappaa uhrinsa. Hengessä myrkky symboloi pahoja talletuksia. Demonit ovat myös myrkyllisiä, heillä on kyky tallettaa paha henkinen myrkky uhrinsa elämään. Nykyään monet ihmiset, jopa uskovat kärsivät pahoista talletuksista tai henkisistä myrkkyistä, jotkut ovat jopa kuolleet tämän demonisen vaivan seurauksena. Mutta kun olet Jumalan lapsi, sinä olet tappamaton, Jeesus Kristus sanoi: sinun on otettava käärmeet, ja vaikka paholainen istuttaisi hengellisen myrkkyä elämässäsi, se ei vahingoita sinua. Markus 16: 17-18.

2. Hienovarainen: Käärmeet ja skorpionit ovat hienoisia ja ovelaja olentoja. Jos et ole henkisesti herkkä, et näe heidän tulevan. Paholainen on viettelijä ja pettaja, samoin kuin hänen demoninsa. Paholainen petti Aadamin ja Eevan puutarhassa ja otti vallan ihmiskunnalle seurauksena. Kun Jeesus tuli palauttamaan tuo valta takaisin ihmiselle, hän yritti myös pettää Jeesuksen, mutta epäonnistui, koska Jeesus oli henkisesti herkkä ja valpas. Uskovina meidän on oltava varovaisia, eikä kaikkea sitä, mikä kimaltelee olemaan kultaa, emme saa koskaan antaa vartijaamme alas, antaa mitään paholaiselle paikkaa ja hän on avuton sinua vastaan.

3. Väkivaltainen ja loukkaava: Käärmeet ja skorpionit ovat väkivaltaisia ​​ja loukkaavia olentoja. Demonit ovat myös luonteeltaan väkivaltaisia, he eivät ole hymyileviä, he ovat varastamassa, tappamaan ja tuhoamaan. Jos sinun on voitettava heidät, sinun on myös oltava väkivaltainen kristitty. ts vain väkivaltainen, joka vie sen väkisin. Elämä ei suosi lempeää ja vaaratonta, se suosii vain rohkeita ja väkivaltaisia. Sinussa leijona täytyy elää. niin kauan kuin olet puolustava, paholainen jatkaa hyökkäystä sinua, mutta kun sinusta tulee loukkaavaa ja hyökkää paholaiseen, hän pakenee sinulta. James 4: 7.

4. Ne voidaan murskata: Käärmeet ja skorpionit voidaan murskata, myös demonit voidaan murskata. Jeesus on antanut meille valtuuden murskata kaikki demonit, jotka tulevat meitä vastaan. Paholainen ei ole enää tekijä, sinä kristittynä, olet parempi kuin paholainen. Aina kun paholainen tulee sinua vastaan, sinä murskaat hänet Jeesuksen Kristuksen nimessä. Voidaan kysyä, kuinka murskaan käärmeitä ja skorpioneja uskovana. me tutkimme sitä pian.

Kuinka murskata käärmeitä ja skorpioneja

Käärmeitä ja skorpioneja murskata on kolme tapaa: ne ovat sana, usko ja rukous. Katsokaamme niitä peräkkäin:

1. Sana: - Jumalan sana on Jumalan tahto ja Jumalan tahto on Jumalan mieli. Jumalan sanaa tuetaan Jumalan koskemattomuudella. Tämä tarkoittaa mitä sana sanoo, kukaan paholainen ei voi vastustaa sitä. Jos haluat hallita paholaisen ja hänen edustajiensa auktoriteettia, sinun on oltava sanaopiskelija. Sinun on tutkittava Jumalan sana ja annettava sen asua teissä rikkaasti. Jeesus oli täynnä sanaa, itse asiassa Hän on Jumalan Sana personoitu. Kun paholainen tuli kiusaamaan häntä erämaassa, hän vastusti paholaista Jumalan sanan kautta, Matt. 4:10. Jokainen uskovainen, joka on täynnä Jumalan sanaa, ei voi olla saatanan uhri.

2. Usko: Ilman uskoa et voi ilmaista Jumalan voimaa. Ilman uskoa et voi alistaa pimeyden voimia. Usko on ehdotonta luottamusta ja riippuvuutta Jumalasta Hänen sanansa kautta. Kun luotat ja olet riippuvainen Jumalasta, kukaan paholainen ei voi voittaa sinua. Jeesus Kristus oli täynnä uskoa, siksi Hän voitti jokaisen paholaisen, joka tuli hänen tielleen. Niin kauan kuin sinun usko on paikallaan, alistat jokaisen paholaisen, joka tulee tietäsi.

3. Rukous:Rukouksien kautta tuomitsemme pimeyden valtakunnan. Jumalan sanan voima ja uskomme ilmenevät molemmat rukousalttarin kautta. Rukouksien kautta voit käskeä helvetin voimat kumartamaan jaloillesi. Sinä syrjäytät jokaisen vastustavan voiman, joka taistelee kohtalostasi. Rukoukseton kristitty on aina paholaisen uhri. Vain kristityt, jotka eivät rukoile, päätyvät paholaisen saaliin. Olen koonnut joitain tehokkaita rukouskohtia käärmeiden ja skorpionien murskaamiseksi sinulle tänään. Nyt kun sinulla on tietoa, ota nämä rukoukset uskossa ja vastaanota välittömiä ihmeitäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän sinua kaikesta voimasta, joka kuuluu sinulle Jeesuksen Kristuksen nimessä

2. Isä, tulen rohkeasti armon valtaistuimellesi vastaanottamaan armoja ja armoa Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Sinun pahat silmät tarkkailemassa kohtaloni, käsken sinun mennä sokeaksi Jeesuksen Kristuksen nimessä

4. Jokainen minua vastaan ​​seisova alueellinen demoni lyödään Jeesuksen Kristuksen nimessä

5. Vapautan riittävästi vitsauksia jokaisesta faaraasta, joka taistelee minun läpimurtooni Jeesuksen Kristuksen nimessä

6. Jokainen demoni, joka vastustaa Jumalan sanaa elämässäni, hävitetään Jeesuksen Kristuksen nimessä

7. Hajotan jokaisen demonisen gangsterin suunnitelmat minua vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä

8. Käsken jokaisen elämääni vastaan ​​kohdistetun kärsimyksen nuolen palata takaisin lähettäjälle Jeesuksen Kristuksen nimessä

9. Jokainen kohtalossani kasvava koettelemuspuu on juurtunut ja tulen kuluttama Jeesuksen Kristuksen nimessä

10. Jokainen demoni, joka tulee tappamaan varastamaan ja tuhoamaan elämässäni, tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

11. Jokainen demoninen ihmisen edustaja, joka on palkattu vetämään minut alas, pudota alas ja kuolemaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

12. Jokainen kovan elämän liitto tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

13. Jokainen käärmehenki, joka työskentelee elämääni vastaan, tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

14. Jeesuksen Kristuksen veri huuhtelee nyt elämäni kaikki pahat talletukset.

15. Jokainen läpimurtooni kohdistuva ahdistus poistetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

16. Jokainen demoni, joka aiheuttaa sairauksia ja sairauksia elämässäni, tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

17. Jokainen elämäni köyhyyden demoni tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

18. Jokainen paha elämä, joka puhuu elämääni vastaan, hävitetään Jeesuksen Kristuksen nimessä

19. Kaikki noidat ja velhot elämässäni tuhoutuvat nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

20. Puristan kaikki nyt vastaan ​​minua vastaan ​​olevat käärmeet ja skorpionit Jeesuksen Kristuksen nimessä

21. Vapautan sotattavia enkeleitä tuhoamaan vihollisen suunnitelmat elämääni vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä

22. Vakuutan olevani pysäyttämätön Jeesuksen Kristuksen nimessä

23. Vakuutan, että olen tappamaton Jeesuksen Kristuksen nimessä

24. Julistan kaikenkokoisen auktoriteettini kaikista paholaisista Jeesuksen Kristuksen nimessä

25. Torjun hengellisen sokeuden Jeesuksen Kristuksen nimessä

26. Tästä päivästä lähtien kannatan jokaisen sde: n puolesta Jeesuksen Kristuksen nimessä

27. Kaikki ne, jotka taistelevat minua vastaan ​​tänä vuonna, hävitetään Jeesuksen Kristuksen nimessä

28. Vedin jokaisen demonisen ihmisen edustajan, joka istuu kohtalossani Jeesuksen Kristuksen nimessä

29. Vakuutan olevani siunattu Jeesuksen Kristuksen nimessä

30. Kiitos Jeesukselle.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän