Kuinka sanoa tehokas rukous

1
4625

Tehokas rukous on se, joka saa nopeasti vastauksen Jumalalta. Useimmat kristityt turhautuvat monta kertaa sen sijaan, että pyytäisivät Jumalalta jotain. Monet alkaisivat menettää uskonsa Jumalaan, koska vastaus viivästyy, tietämättä, että he olisivat toimineet periaatteessa. Jumala lupasi meille, että mitä me pyydämme häntä Kristuksen Jeesuksen kautta, hän vapauttaa meille.

Joidenkin merkittävien esteiden lisäksi, joista voi tulla este vastaamiseen, on myös taipumuksia, että emme ehkä tee asioita oikein. On tärkeää, että saamme yhteyden jumalaan rukouksen sijaan, annamme ruumiin, hengen ja sielun olla linjassa taivaallisen kanssa, jotta rukouksemme olisivat tehokkaita.

Olemme saaneet ymmärtämään sen Rukous on viestintäväline ihmisen ja Jumalan välillä, joten rukouksemme tehokkuus on niiden asioiden osoittaminen, joita pyysimme Jumalalta.

VAIKUTTAVAN Rukouksen toteuttamiseen tarvittavat vaiheet

Tehokas rukous on vastaus, joka seuraa melkein välittömästi. Profeetta Elia sanoi tämän tyyppisen rukouksen Jumalalle kysyessään, että tuli nousee taivaasta ja tuhoaa Baalin profeetan, 1kings 18 vs 36-38. Tällaiseen rukoukseen vastataan melkein välittömästi.
Jumalan suunnitelma kaikille uskoville on kyky kysyä häneltä jotain ja Hän tekee sen heti. Tehokas rukous ei jätä Jumalalle muuta vaihtoehtoa kuin antaa vastauksia. Tässä on joitain vaiheita rukoilemiseksi tehokkaasti

1. Ota yhteys taivaaseen
Kuinka kristitty yhdistyy taivaaseen rukouksen sijasta? Siihen kuuluu laimentamaton palvonta Jumalalle. Odotamme monta kertaa, kunnes kuulemme laulun, joka vetoaa henkemme, ennen kuin palvomme Jumalaa. Jumalaa on kuitenkin palvottava huolimatta tai siitä huolimatta. Kun palvomme Jumalaa, se avaa hengellisen portaalin, joka antaa meille pääsyn pyhimpään kammioon, jossa Israelin pyhä asuu. Roomalaisille 8:16

Itse Henki todistaa hengellämme, että olemme Jumalan lapsia. Se on Jumalan henki ihmisessä, jota se todistaa omalla hengellämme, kun palvomme Jumalaa, tunnemme Pyhän Hengen häiriöttömän ilmapiirin.

2. Ota hallussaan ympäristösi ennen kuin kysyt:
Paholainen on fiksu paskiainen, se väijyy aina, kun kokoonnumme rukoilemaan. Siksi on tärkeää rukoilla Pyhässä Hengessä. Kun muutamme rukouskieltämme, paholainen sekoittuu, koska vain Jumala voi ymmärtää sanomme. Ympäristömme on aina oltava hallussaan rukoillessamme.

Paholainen tekisi kaikkensa ajaakseen meidät pois rukouspaikasta, ja hän tekee kaiken varmistaakseen, että rukouksiin ei vastata.
Emme saa tehdä virhettä, jonka paholainen ottaa kantapäähän sillä hetkellä, kun kumartamme rukoilemaan. Hän ei pakene heti tuolla tavalla, ja siksi me alamme miettiä joitain asioita, joita pyydämme Jumalalta, vaikka rukoilemme edelleen ja epäily alkaa tulla sydämeemme. Matteuksen 26:39 Hieman kauemmas hän kaatui kasvot maahan ja rukoili: "Isäni, jos se on mahdollista, otettaisiin tämä kuppi minulta. Silti ei niin kuin minä, vaan niin kuin sinä. " Se oli Kristuksen rukoilemista, kun hänen kuolemansa aika lähestyi. Perkele houkutteli häntä yrittämään pysäyttää oman kuolemansa, mutta hän oli nopea kutsumaan itsensä takaisin jälkeille sanomatta vain hänen tahtoaan vaan Jumalan tahdon. Joten on tärkeää, että annamme päätöksen, että jokainen näkymättömät voimat, jotka vaeltavat, syövät rukouksemme tuhottavaksi.

3. Kysy lupauksella

Tämä on yksi tehokas tapa rukoilla, jota useimmat ihmiset eivät halua kuulla. Pyhien kirjoitusten käytettävissä olevat muistiinpanot ovat saaneet meidät ymmärtämään, että Jumala pitää ihmisen arvoa erittäin arvokkaana. Tämä on uhripaikka. Monta kertaa pyydämme ja kysymme, mutta emme saa paluuta mistään niistä. Hikoilemme rukouksen paikalla, monta kertaa olemme ensimmäiset pääsemässä rukoilukokoon ja viimeiset poistumalla rukousmaalta, mutta mikään ei muutu.

Entä jos suunnittelet uuden rukoilemismenetelmän, antakaa vilpitön lupaus Jumalalle. Hannah oli käytännöllinen esimerkki, kun hän rukoili Jumalaa lapsen puolesta, hänen sydämensä oli syvästi huolissaan. Hän ei voinut enää edes puhua suustaan. Mutta hän rukoili hiljaa Jumalaa sydämensä kautta, että jumala, jos avaat minun kohdusi ja antaa minulle lapsen, minä puolestaan ​​omistaan ​​lapsen sinulle, teen hänen palvella sinua koko elämänsä päivän.

Useimmat kristityt ovat vain itsekkäitä, he haluavat hankkia kaikki uhraamatta mitään, se ei toimi niin. Jopa Jumalan täytyi antaa Kristuksen kuolla, koska hän halusi pelastaa maailman. Toisinaan meidän on vain tehtävä lupa Jumalalle, että jos teet tämän minulle, teen myös vastineeksi sinulle.

On kuitenkin syytä huomata, että lupauksemme rukouksen sijasta eivät välttämättä tarkoita aineellista vaurautta. Koska ihmisten lupausten tulee aina olla rahan antamista seurakunnille tai tarvitseville. Toisinaan se voi olla kiitoksen sydän, kuten kuningas Daavid. Ei ihme, että Raamattu kirjoitti ihmisenä Jumalan sydämen jälkeen.

Sillä välin on tärkeää tietää, että turhautuminen rukouksen sijasta ei saa johtaa meitä antamaan lupausta tai lupausta, jota emme voi lunastaa. Itse asiassa on parempi olla antamatta lupauksia kuin sanoa se lunastamatta sitä. Matteuksen kirjan 5:33
"Jälleen olet kuullut, että muinaisille kerrottiin:" ÄLÄ anna vääriä valoja, mutta täytät lupauksesi Herralle. " On tärkeää, että lunastamme jokaisen Jumalalle tekemämme lupauksen välttääksemme esteitä myöhemmille rukouksille.

Mainokset

1 KOMMENTTI

  1. እግዚአብሔር ይባርክህ የፀሎት መንገድ ስለገለጥክልን በተለይ በልሳን መፀለይ እንደሚያስፈልግ ታዲያ በልሳን ለመፀለይ ምን ማድረግ አለብን. ብዙ ጊዜ ይህን ልሳን ፈልጎ ያላገኘ እንዴት ነው ፣?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän