Sodankäynnin rukoukset ennusteiden toteuttamiseksi

3
5900

1 Timothy 1:18 Tämän velvollisuuden sitoudun sinulle, poika Timothy, ennusteiden mukaan, jotka edessäsi sinua kohtaan, että sinä heidän kauttaan sota olet hyvä sota;

Jumalan sana on luonteeltaan profeetallinen. Kun joku ottaa vastaan ​​Jumalan sanan ja uskoo siihen, sillä on voima toteuttaa se, mitä se sanoo uskovan elämässä. Jumalan sana on Henki, Joh. 6:63, Jumalan Henki antaa elämän jokaiselle Jumalan sanalle Raamatussa. Jumalan sana kestää ikuisesti, taivas ja maa kulkevat, mutta Hänen sanansa pysyy aina. Tänään käymme sodankäynnin rukouksia nähdäksesi profetioiden täyttyvän.

Tämä artikkeli avaa silmäsi omalle henkiselle vastuulleen nähdä profetiat toteutuvan. Monet uskovat saavat profetioita joko profeetalta tai Jumalan mieheltä. Saatuaan profetian, joka koskee aiheita, nukkumaan menemistä, tekemättä siitä mitään. He uskovat, että koska se oli Jumalalta, se tapahtuu automaattisesti siellä elävissä. Useimmiten, kun sitä ei tapahdu, he sekoittuvat ja turhautuvat. Tänään, kun luemme tätä artikkelia, opimme käyttämään uskoamme mukaan sodankäynnin rukouksiin nähdäksemme profetioita elämässämme.

Mitä profetiat ovat?

Profetiat tässä yhteydessä ovat Jumalan sanan julistamista yksilön tai ryhmän elämään. Jokaisen voimassa olevan profeetallisen lausuman on perustuttava Jumalan sanaan. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että Jumalan sana on mittapuu minkä tahansa profetian tai profeetallisen sanan pätevyyden mittaamiseen. Jumalan miehet julistavat profetiat yleensä joko seurakunnan kokouksessa tai henkilökohtaisen palvelun aikana.

Nämä Jumalan miehet puhuvat rohkeasti, kun Pyhä Henki antaa heille lausunnon. Pyhistä kirjoituksista voidaan myös saada profeetallinen sana henkilökohtaisen tutkimuksen syyksi. Sitä kutsutaan Rhemaksi, kun Jumala puhuu sinulle sanansa kautta. Hyvä esimerkki profetiasta työssä on tarina Hannaa kohdasta 1. Samuel 1:17, Elin profetia Hannahille sanomalla Mene rauhassa, ja Isrealin Jumala antaa sinulle anomuksesi.

Profetiat ovat uskonnolliset julistukset, juurtunut Jumalan sanaan, joka koskee tilanteitasi. Jokaisen sanatietoisen profetian on nostettava kuulijoiden henget ylös, Jumala ei ennusta lapsilleen tuhoamista ja tuomitsemista, ei uudessa liitossa. Katsotaanpa nyt kahta profetiatyyppiä.

Kaksi tyyppiä ennusteita.

1. Etukäyttö: Tämä on eräänlainen profetia, jossa puhutaan tulevaisuudesta ennen kuin se tapahtuu. Tämä armo annetaan vain niille, joille Jumala on kutsunut profeetan tai profeetan virkaan. Jumala paljastaa tulevaisuudensuunnitelmansa profeettoilleen unien, visioiden ja transsin kautta. Jumala näyttää myös profeetoilleen asioita, jotka tapahtuvat kaukaisessa tulevaisuudessa koskien kansakuntaa tai yksilöä. Esimerkkejä Raamatun profeetoista ovat: Jesaja, Jeremia, Ezekiel, Daniel, Elia, Elisa ja Agabus.

Tämä mies profetoi miehiä tulevaisuudesta kauan ennen kuin se tapahtui. Esimerkiksi profeetta Jesaja ennusti Jeesuksesta, Jesaja 9: 6, Jes. 53: 5, Jes. 11:10, Daniel profetoi medejä ja persialaisia ​​sääntöjä, kreikkalaista roomalaista hallitusta ja jopa Aleksanteria suurta, Daniel 7, Agabus profetoi Paavalin pidätys Jerusalemissa ennen kuin se tapahtui, Apostolien teot 21: 10-11.
Ennuste ennustaa kertoa tulevaisuudesta on armo, joka annetaan vain kutsutuille profeetoille.

2. Neljäs kertomus:
Matthew 17:20 Ja Jeesus sanoi heille: epäuskoksenne tähden: sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, sanotte tälle vuorelle: siirryt tänne muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

Tämä on eräänlainen profetia, johon liittyy rohkea Jumalan sanan ilmoittaminen tilanteesta. vaikka etukäteen kertominen rajoittuu vain profeetoihin, jokainen uskovainen voi toimia eteenpäin kertomisen armossa. Etukäsky on visioiden funktio, kun taas edellinen kertominen on uskon hengen funktio, 2. Kor. 4:13. Jumalan sana, jonka uskot ja puhut elämääsi, kykenee tuottamaan uskonne mukaan. Joka kerta kun jumalan ihminen julistaa profetian sanat elämääsi, he harjoittavat neljää sanottavaa profetiaa, myös aina, kun julistat uskon sanan elämäsi aikana, harjoittelet tämän tyyppistä profetiaa elämässäsi.

Miksi minun pitää rukoilla nähdäkseni profetiat toteutuneiksi 

Kyllä, sinun täytyy rukoilla nähdäksesi profetiat toteutuvan. Heprealaisille 11: 6 sanotaan, että ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Jumalaa. Tämä tarkoittaa, että meidän on uskoa vetää Jumalasta ja maksimoida sana Jumalalta. Kun profeetallinen sana vapautetaan Jumalasta tai Hänen sanastaan, tuo sana asettuu jo taivaassa, henki-maailmaan. Jotta voit nähdä sen tapahtuvan elämässäsi, sinun on harjoitettava uskoasi sodankäynnin rukouksilla. Elämässä on monia voimia, jotka kilpailevat perinnöllänne Kristuksessa, siksi sinun on taisteltava, sinun on osallistuttava uskon taisteluun hallitaksesi hallussapitoasi. Katsotaan joitain esimerkkejä Raamatusta:

i. 2. Moos. 24:XNUMX: Jumala kertoi Isrealin lapsille, että hän on antanut heille kaikkien ympäröivien pakanakansojen maat perintönä, mutta Hän jatkoi edelleen rohkaistakseen heitä kamppailemaan niiden kansojen kanssa taistelussa (sodankäynti) omistaakseen maansa. On yksi asia vastaanottaa asia, se on toinen asia sen omistamiseen. Asemaan kuuluu sodankäynti.

ii. 1. Tim. 1:18: Apostoli Paavali rohkaisi tässä kirjoituksessa poikaansa Timoteusta käymään hengellistä sodankäyntiä nähdäkseen hänen kohdallaan puhutut profeetalliset sanat toteutuvan. Paavali ymmärsi, että profetiat eivät täyty hengellisesti laiskojen kristittyjen elämässä. Jos haluat nähdä Jumalan sanan toimivan puolestasi, sinun on tehtävä se uskossa.

iii. 15. Moos. 14: 15-XNUMX: Jumala profetoi Abrahamille, että hänen siemenensä olisi vankeudessa 400 vuotta, jonka jälkeen Jumala vapauttaa heidät vankeudesta. Nyt tuo profetia toteutui vuosisatoja myöhemmin. Isrealista tuli vangittuja Egyptissä 400 vuodeksi, mutta tällä hetkellä kukaan ei tehnyt mitään ennusteen toteuttamiseksi, joten vankeutta jatkettiin 30 vuotta myöhemmin, jolloin isrealit alkoivat itkeä Herran puoleen vapauden puolesta ja Jumala lähetti mooseksia. Ylimääräiset 30 vuotta johtuivat siitä, että kukaan ei ottanut henkistä vastuuta Jumalan sanan välittämisestä.

iv. Daniel 9: 2-27: Daniel huomasi profeetan Jeremian kirjan kautta, että heidän piti olla vankeudessa babyloniassa vain 70 vuotta, mutta 70 vuotta on kulunut ja he ovat edelleen vankeudessa, mitään ei ole tapahtunut. Daniel lähti polvilleen alkaa rukoilla kansansa vapautta, ja Jumala vieraili Häntä.

v. Luuk. 24:49: Jeesus Kristus lupasi opetuslapsilleen, että heille tehdään lopullinen tehtävä Pyhän Hengen voimalla, mutta että heidän pitäisi pysyä Jerusalemissa, kunnes voima tulee taivaasta. He eivät opetuslapsensa saaneet vain Jeesuksen lupausta ja menivät leikkimään tai kalastamaan Jerusalemiin. Raamattu kertoi rukoilevansa yhdessä ja odottavan Herraa täyttävän Hänen sanansa. Jumalan sana tapahtui.Apt. 2: 1-3.

Kaikki nämä tapaukset viittaavat totuuteen, ennustukset eivät toteudu, vaan harjoittelet vain uskon täyttämiä sodankäynnin rukouksia nähdäksesi profetioiden täyttyvän. Teidän on noustava ja omistettava kaikki, mitä Jumala on asettanut teille saataville Kristuksessa Jeesuksessa.

Tämä on erittäin tärkeää, koska elämässä on monia demonisia vastakohtia. Jos menee nukkumaan saatuaan profeetallisen Jumalan sanan, paholainen tulee aina ja kylvää taaraa, joka tappaa profeetallisen sanan siemenen elämässäsi. Jotta elämääsi koskevat profetiat voisivat täyttyä, sinun on sotaa käydy, taisteltava hyvää uskon taistelua, sinun on osallistuttava henkiseen sodankäyttöön tarkoitettuihin rukouksiin tuhotaksesi kaikki vastakkaiset voimat, jotka yrittävät seistä sinun ja Jumalan profetian välillä elämääsi.

3 rukousmuotoa

Jotta voisimme tietää oikeat rukousrukot, tutkitaan nopeasti kolme rukousmuotoa. Olen kirjoittanut kattavamman artikkelin rukouksista, joista voit lukea tätä. Mutta tämänpäiväistä aihetta varten tarkastelkaamme näitä kolmea:

1. Supply: Tämä on yksi ja yksi rukous sinun ja Jumalan välillä. Pyyntö on, että tuoda henkilökohtaiset tarpeesi Herralle rukouksessa. Tämä rukous keskittyy henkilökohtaisiin asioihisi.

2. Ehdotus: Tämä rukoilee yksilön tai ihmisryhmän puolesta. Esirukous on erittäin tehokas rukousmuoto, se on voimakas epäitsekän luonteensa takia. Kun sitoudut rukoilemaan muiden puolesta, Jumala itse huolehtii tarpeistasi.

3. Vastakkainasettelu rukoukset Tämä on aggressiivinen rukous. Tämän tyyppisiä rukouksia rukoilet, kun kohtaat vuoriasi. Vastakkaiset rukoukset ovat sodankäynnin rukouksia, ja siksi ne ovat sopivimpia rukouksia, kun haluat nähdä profetioita täyttyvän elämässäsi. Aina kun profeetallinen sana vapautetaan suuntaan, käy ristiriitaisissa rukouksissa omaksuaksesi sen, minkä Jumala on puhunut elämästäsi ja kohtalostasi. Kun harjoitat tällaista sodankäynnin rukousta, tuhoat jokaisen vastakkaisen voiman, joka yrittää estää Jumalan sanan toteutumisen elämässäsi.

Olen valinnut huolellisesti joitain voimakkaita sodankäynnin rukouksia nähdäkseni profetiat, jotka täyttyvät elämässäsi. Nämä rukoukset ovat vastakkaisia ​​rukouksia, koska ne kohtaavat voimat, jotka kohtaavat sinut. Kiinnitä heitä uskoon tänään, ja jokainen elämässäsi puhuttu profeetallinen sana toteutuu Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Sodankäynnin rukoukset

1. Isä, kiitän hyvyydestänne elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

2. Voi armon Herra, armahda minua ja puhdista minut kaikesta vääryydestä Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Minulla on jokainen elämäni aikana puhuttu profeetallinen sana nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

4. Mikään elämäni aikana puhumatta Jumalan sana ei saa pudota jälleen maahan Jeesuksen Kristuksen nimessä

5. Vastustan kaikkia elämäni Jumalan sanaa vastustavia voimia nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

6. Tuhoan jokaisen demonisen taistelun, joka taistelee elämässäni profeetallista sanaa vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä

7. Hiljennän jokaisen pahan äänen, joka puhuu Jumalan tahdon vastaisesti elämääni Jeesuksen Kristuksen nimessä

8. Tuhoan jokaisen persian prinssin, joka taistelee profeetallisen pakettini toimittamista vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä

9. Jokainen epäuskon ääni, joka taistelee elämäni Jumalan wotd-taistelua vastaan, vaiennan teidät nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

10. Tuhonnut alueellisten voimien joukon, joka taistelee Jumalan sanaa elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

11. Vakuutan todistavani Jumalan hyvyydestä elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

12. Voitan kaikki taisteluni tänä vuonna Jeesuksen Kristuksen nimessä

13. Aion rikkoa kaikki rajoitukset, jotka pitävät minun sidottuina tänä vuonna Jeesuksen Kristuksen nimessä

14. Minä sudened pojasta metsäkkäin unelmaini Jeesuksen Kristuksen nimessä

15. Hyvinvointi on perintöni Jeesuksen Kristuksen nimessä

16. Hedelmällisyys on perintöni Jeesuksen Kristuksen nimessä

17. Paholainen on menettänyt taisteluni elämäni aikana Jeesuksen Kristuksen nimessä

18. Kaikkia vihollisiani on tapettu ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä

19. Ne, jotka etsivät kaatumistani, joutuvat iankaikkiseen häpeään Jeesuksen Kristuksen nimessä

20. Sana od Jumala ei koskaan epäonnistu elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

Kiitos Jeesukselle Kristukselle, että tuit sanasi kulkemaan elämässäni.

Mainokset

3-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos pastori jokainen rukous on rukouksen arvoinen tässä blogissa. Kiitos, että avasit silmäni kaikilla selityksillä, jotka saan jokaiselle rukoukselle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän