Rukouspisteet äskettäin muuttuneille kristittyille

0
4453

Yksi opetuslapsuuden avaintekijä on uusien uskovien vaaliminen. Hengen valtakunnassa tapahtuu kasvu. Kun naisen mies on äskettäin muuttunut, kyllä ​​heidät on pelastettu, mutta heidän on saavutettava kasvuvauhti.

Aivan kuten kasvaa luonnossa, niin myös menemme hengen valtakuntaan. Uusi käännynnäinen ei ole muuta kuin pikkulasten henkeä, joten sellaisen yksilön on kasvaa. Paholaisen on helppo napata usko pois uusista kääntymyksistä, koska monta kertaa he ovat haavoittuvia.

Joten kristittyinä olemme velkaa uusille kääntymyksille rukousvelvollisuuden. Pidämme heistä henkistä vanhempaa, meidän on ruokittava ja vaalittava heitä kasvamaan. Paholaisella ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, jotka ovat edelleen maailmassa. Hän ei käy sotaa epäuskoista vastaan. Kuitenkin vain taivaat iloitsevat siitä, kun syntinen tekee parannuksen ja kääntää tiensä Jumalan puoleen, niin myös pimeyden valtakunta vaeltaa ja surra yhden oman menetystä. Ja he tekevät kaiken ja kaiken heidän ulottuvillaan varmistaakseen, että sellainen henkilö kuuluu takaisin kerran hylättyyn syntiin.

Kun mies on äskettäin kääntynyt, useimmiten se, mikä heillä on, on sana. He tarvitsevat kuitenkin Pyhän Hengen lohduttajaa. Jumalan henki ohjaa heidän askeltaan ja varoittaa heitä aina, kun paholainen kiusaa heitä. yksi tärkeimmistä rukouksista, jotka sanotaan uudelle kääntyjälle, on Pyhän Hengen lahja.

Lahja Pyhä Henki ei ole vain puhuminen kielillä, vaan Jumalan henki ihmisessä, joka ohjaa kaikkea mitä tällainen ihminen tekee. Löydä alla joitain rukouspisteitä sanottaviksi uusille käännynnäisille

Rukouspisteet

1. Taivaallinen Herramme, arvostamme armoa, jonka olet antanut näille ihmisille. He antavat armon, että heillä on kohtaaminen kanssasi, heille harvinainen etuoikeus tuntea ja ymmärtää sinua paremmin, anna sinun nimeäsi korottaa Jeesuksen nimessä.

2. Taivaallinen Isämme, pyydämme ohjaavaa enkeliä, joka palvelee heitä, jotta he jopa unessaan näkivät sinut kävellessään, että he tuntevat tunnelmasi. Herra, pyydämme lähettämään heille opasenkelin Jeesuksen nimessä.

3. Isä Jumala, rukoilemme, että autat kaikkia näitä vastasyntyneitä kristittyjä ja annat heille armon olla vankkumaton läsnäolostasi. Pyydämme vahvuuttasi heiltä, ​​jotta heidän uskonsa ei väsyisi Jeesuksen nimessä.

4. Herra Jumala, pyydämme, että annat heille armon pysyäksesi aina teissä. Kerro heille enemmän, paljasta heille syvempiä ilmoituksia sinusta, jotta he tietävät, että olet yksi todellinen kuningas. Herra antaa heille tämän armon Jeesuksen nimessä.

5. Herra Jumala, käytämme näitä siunattuja ihmisiä kosketuspisteeksi miljoonille ihmisille, jotka ovat edelleen pimeydessä, pyydämme, että armoni kautta evankeliumin valo levisi heille Jeesuksen nimessä.

6. Taivaallinen Jumala, pyydämme, että annat heille kuvan itsestäsi, äläkä kävele pimeydessä. Sanoit sanassasi, että vuodat henkesi kaiken lihan päälle, Jumala pyydämme, ettet kärsi heitä näkökyvyllä.

7. Herra Jumala, rukoilemme rohkaisua uusille uskoville, kannustusta, joka lisää heidän uskonsa nopeutta, rohkaisua, joka lisää heidän luottamuksensa sinuun. Anna heille armo luottaa sinuun ja sinä vain Jeesuksen nimessä.

8. Herra Jumala, nämä ovat sinun kansasi, joka on lunastettu kallisarvoisella veressäsi, pyydämme sinua luomaan heihin puhtaan, sydämen, joka janoaa ja nälkää hengen asioiden jälkeen. Sydän, joka kaipaa tietää enemmän Kristuksesta, jotta voisin tuntea hänet ja hänen ylösnousemuksen voiman, Herra antaa heille armon aina janoa ja nälkääsi Jeesuksen nimessä.

9. Herra, kun olet pelastanut heidät synnin torjunnalta, Jumala etsii heiltä armoa pysymään teissäsi. Älkää heidän väsykö tai murehtiko Jeesuksen nimessä.

10. Taivaallinen Isä, pyydämme teitä, että kun olet luonut herätystullen näissä, auttakaa tulea olemaan kuolematta Jeesuksen nimessä.

11. Herra Jumala, pyydämme, että annat heille armon voittaaksesi kaikki kiusaukset, jotka me ehkä haluamme esiintyä heitä vastaan, koska he antoivat elämänsä sinulle. Tiedämme, että paholainen ei luovu heistä helposti, Herra antaa heille voiton kaikista vihollisen kiusauksista ja ahdistuksista Jeesuksen nimessä

12. Herra Jumala, armoillanne anna Jumalan pyhän hengen lohduttajan löytää toisen paikan näiden ihmisten elämässä. Olkoon pyhä henkesi ja voimasi alkaa matkustaa heidän kanssaan koko elämänsä ajan.

13. Herra Jumala, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että sen, joka luulee pystyvänsä ottamaan huomion, ellei hän kaadu, etsimme armoasi myös omaan elämäämme. Armo kävellä kanssasi loppuun saakka. Armo, että emme ole luopuneet, armo, että emme ole kerran kerta-aikaisia ​​kristittyjä. Etsimme armoasi hallita kanssasi sinä loistavana päivänä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän