Rukouspisteet siunauksista vuonna 2020

1
6074

Uusi vuosi on vasta alkanut, ja ei ole liian aikaista odottaa ihmettä Jumalalta. Saatat olla todistaja ja paljon siunausta edellisenä vuonna. Sanon teille, että se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä Jumala on varastossa sinulle uuden vuoden aikana. Muista, että pyhien kirjoitusten mukaan viimeksi mainitun kunnia ylittää entisen.

Vuosi 2019 on mennyt, tämä on vuosi 2020, vuosi, jolloin Jumala suihkuttaa sinua siunauksillaan ilman rajoja. Siunausten rukouspisteiden tulisi olla erottamaton osa rukouselämäämme vuonna 2020. Jumalan alkuperäinen motiivi on siunata ihmistä runsaasti, koska Jumalalla on suunnitelmat, niin myös paholainen.

Paholaisen suunnitelma on varastaa tai estää siunauksen saapumista ihmisille. Muista pyhien kirjoitusten tarina, kun Daniel rukoili Babyloniassa ollessaan, ja Jumala on jo vastannut rukouksiin, mutta Persian ruhtinas, joka on paholainen, seisoi aukossa estääkseen siunauksen saamasta Danielin luo. Mielenkiintoista on, että Danielin johdonmukaisessa rukouksessa Jumala pakotettiin lähettämään suuremman enkelin, joka on voimakkaampi ja raivoisempi tuhoamaan Persian ruhtinaskunnan ja luovuttamaan tulokset Danielille.
Siksi on tärkeää rukoilla jatkuvasti siunauksia, riippumatta siitä, onko sinulla sitä runsaasti viime vuonna.

MIKSI ON TARVITTAVA Rukoilemaan Jumalan siunauksista

Olkoon kaikkien tiedossa, että Jumala ei ole ainoa siunausten antaja. Paholainen antaa myös siunauksen ihmisille. Ainoastaan ​​Jumalan siunaus tekee rikkaudesta ilman surua. Jumala voi antaa siunauksen, jolla ei ole seurauksia, Sananlaskut 10:22
On tärkeää, että kun haluamme etsiä siunauksia, pyydämme yksin Jumalalta, joka antaa vapaasti ilman virheitä.

RUKUMISPISTEET SUMMISTAMISEKSI

1. Aseilla on riittävästi tietoa siitä, kuinka rukoilla artikkeli viimeisimmästä julkaisustamme. Opimme, että on tärkeää kiittää aina ennen kuin pyydämme jotain Jumalalta.

2. Taivaallinen Isä, kiitän Jumalaa siitä etuoikeudesta, jonka annoit minulle todistamaan tätä uutta vuotta, Herra, anna sinun nimeäsi korottaa.

3. Kaikkivaltias Jumala, kiitän teitä siunauksen sateesta, jonka aiheutitte suihkussa minulle ja perheelleni edellisessä, korostan majesteettisuuttasi

4.Lord, Raamattu sanoo, että jälkimmäisen kunnia ylittää varmasti entisen, pyydän, että siunatte minua runsaasti tässä uudessa vuonna 2020.

5. Kaikkivaltias Jumala pyydän, että siunaat minua tänä uudena vuonna toimenpiteiden ulkopuolella, että kaiken, jonka käteni tässä vuonna asetan, menestyisi Jeesuksen nimessä.

6. Herra armoilla pyydän, että teet minulta siunauksen sukupolvelleni, teette ilon lähteen jokaiselle, joka tulee minun tieni.

7. Kaikkivaltias Jumala, vastustan kaikenlaista syöjää ja syömämatoa, joka haluaa syödä siunauksesi elämässäni, rukoilen, että Kaikkivaltiaan Jumalan tuli kuluttaisi heidät.

8. Herra nimessäsi, tulen jokaista Persian prinssiä vastaan, joka saattaa haluta estää siunaustasi ilmenemästä Jeesuksen nimessä.

9. Tämän taivaan viranomaisen päätöksellä, että tämä vuosi 2020 on toteutumisen vuosi, jokainen luvattu siunaus, jota ei ole toteutettu, päätän, että ne toteutuvat Jeesuksessa. Jokainen demoninen verho, jota on käytetty peittämään manifestaatiovalon loistava, poistan sellaisen verhon Jeesuksen nimessä.

10. Herra Jumala, minä käsken, että siunaat hedelmääni runsaasti. Kaikkialla, missä he menevät tänä uudella vuonna, otat sen heidän puolestaan ​​Jeesuksen nimessä

11. Herra, sinun sanasi sanoo, että siunaamalla sinä siunaat minua, Herra, anna tämän lupauksen ilmestyä tänä vuonna Jeesuksen nimessä.

12. Kieltäydyn kärsimästä kaikista hyvistä asioista tänä uudella vuonna, kaikesta siitä, mitä kärsin viime vuonna, kaikista hyvistä asioista, joista minulta on evätty edellisenä vuonna, määräen, että vapautat ne minulle Jeesuksen nimessä.

13. Herra Jumala, pyydän, että suosikkisi on minua kohtaan aina tänä uudena vuonna ja että sinä perustat käsiini työni vuonna 2020 Jeesuksen nimessä.

14. Pyhät kirjoitukset saivat minut tietämään, että tiedät ajatuksesi, jotka sinulla on minua kohtaan. Ne ovat ajatuksia hyvästä eikä pahasta antaa minulle odotetun lopun. Herra, pyydän, että teet elämässä tämän uuden vuoden Jeesuksen nimessä.

15. Herra Jumala, pyhät kirjoitukset saivat minut ymmärtämään, että pystyt enemmän kuin kykenevä siunaamaan minua runsaasti, Herra pyydän, että teet tämän ilmeisenä elämässäni.

16. Sinä olet Jumala, joka huolehtii ihmisen tarpeista. Raamattu sanoo, että Jumala huolehtii kaikista tarpeistani rikkautensa mukaisesti kunniassaan Kristuksen kautta. Herra, pyydän teitä toimittamaan kaiken, mitä sydämeni haluaa.

17. Kaikkivaltias Isä, pyydän, että ohjaat osani läpimurtoon tässä uudessa vuodessa. Kieltäydyn tekemästä mitään stressin kanssa, pyydän, että armonne avulla opetat ja ohjaat minua Jeesuksen nimessä.

18. Raamattu sanoo, että hyvyys ja armo seuraavat minua aina elämäni päivinä. Herra Jumala, pyydän uudessa vuodessa, että hyvyys ja armoni jatkaisi minua jatkuvasti kaikkialla, missä menen Jeesuksen nimessä.

Olemme kuninkaan lapsia, miehen, joka pystyy toimittamaan kaiken tarvittavan. Ainoa mitä meidän on tehtävä, on käyttää joitain tämän luettelon rukouspisteistä pyytääksemme Jumalan siunausta tänä uudella vuonna 2020, ja Jumala siunaa meitä varmasti.

Mainokset

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos valmistajani siitä, mitä olet tehnyt elämässäni, julistan siunauksiani tästä joulusta uuteen vuoteen ja uskoin, että valmistajani kanssani antaman lupauksen on varmasti toteututtava Jeesuksen Amen Amen 🙏 🙏

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän