Kuunteleeko Jumala hiljaisia ​​rukouksiamme?

0
4094

Niin hauska kuin tämä kysymys näyttääkin, se on yksi kristittyjen eniten kysyttyjä. Monilla ihmisillä ei ole rohkeutta esittää tätä kysymystä, koska he syövät siitä, että ihmiset saattavat ajatella heistä vähemmän.

Jos tämä kysymys on koskaan ylittänyt mielesi, olkoon se sitten vauva kristitty tai kristitty, joka on juurtunut syvästi Jumalan sanaan, älä koskaan häpeä kysyä. Tietämystä ei ole tarkoitettu niille, jotka tietävät sen, se on vakiintunut niille, jotka maistavat sen jälkeen.

Niin usein, kun ihmiset kysyvät minulta tämän kysymyksen, täytyykö minun rukoilla ääneen ennen kuin Jumala voi kuunnella minua? Kuuleeko hän koskaan nöyrää itkua, jonka sanon hänelle hiljaa sydämessä?

No, jos haluan olla vilpitön tuomioni suhteen, joka perustuu pyhiin kirjoituksiin, voin kuunnella rukoukset, jotka sanomme hänelle sydämessämme. Saatat olla yllättynyt vastauksesta. Se, joka tekee silmän, voi varmasti nähdä kaiken tapahtuvan, ja se, joka syö, voi varmasti kuulla meidät myös kuiskaten.

Heprealaisille 4:12 kirja puhuu siitä, kuinka Jumalan sana on terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka, lävistäen jopa sielun ja hengen, nivelten ja luuydimen jakavan asunderin, ja on ajatusten havaitsija ja sydämen tarkoitukset. Tämä selittää, että Jumalalla on pääsy sydämeemme sanansa kautta.

Myös Sananlaskujen 15 ja 26 kirja Herra inhoaa jumalattomien ajatuksia, mutta armolliset sanat ovat puhtaat hänen silmissään. Kuinka Herra voi inhoa ​​jumalattomien ajatuksia, jos hänellä ei ole pääsyä mielessä tapahtuvaan tapahtumaan?

Parempi tapa selittää tämä on Pyhän Hengen lahja. Ihmisen kaatumisen jälkeen ihminen menetti paikkansa Jumalan asialistalla. Ihmisen luomisen ydin on, että hänellä on aina johdonmukainen Koinonia (yhteisö, läheisyys, suhde) Jumalan kanssa. Ihmisen synnin jälkeen ihminen kuitenkin menetti kyseisen oikeuden. Siitä lähtien Jumala on ollut tehtävässä palauttaa ihminen alkuperäiseen asentoonsa, jonka hän haluaa ihmisen olevan.

Mielenkiintoista on, että Kristuksen tultua ja maan päällä tekemiensä töiden jälkeen hän lupasi lähettää lohduttajan. Lohduttaja on Jumalan henki, joka asuu ihmisessä. Joten tällä tavalla ihmisen ei enää tarvitse ajaa Helterin skelteria etsimään Jumalaa, koska ihmisen ruumis on nyt Jumalan asuinpaikka.

Kuinka Pyhä Henki auttaa antamalla Jumalan kuulla hiljaisen rukouksemme?

Uskon, että Roomalaiskirjeen 8:26 kirja on paras selittämään tämä. Toisinaan Jumala ei tarvitse meitä rukoilemaan ääneen, hän ei odota meidän tekevän sanamme huolellisesti rukouksen sijasta. Jumala ymmärtää, että toisinaan sydämemme on liian levoton ajattelemaan sanoja ja huulemme ovat liian taakka puhua.

Jumalan Henki välittää meille kuitenkin sydämemme voimistamisen kautta.
Tämä selittää, että vaikka emme puhukaan, Jumala kuuntelee jokaista mielemme läpi kulkevaa ajatusta.

Ei ole epäilystäkään siitä Rukous on yksi Jumalan suurimmista lahjoista ihmiselle. Kyky ja etuoikeus kommunikoida taivaallisen isämme kanssa. Nyt Jumalan henki ei asu vain temppelissä, koska ruumiistamme on tullut temppeli, joka kantaa Jumalaa. Joten jos Jumala asuu ruumiissamme, kuinka hän ei voi kuulla ja ymmärtää ajatuksia, jotka sietävät sydämessämme?

Mitä Raamattu sanoo hiljaisista rukouksista?

Yksi samanlaisista esimerkeistä pyhissä kirjoituksissa on Hannah-elämä. Hannan rukous Silossa oli kuulumaton vetoomus Jumalalle.

1.Samuel 1:10, 13, Hannahin sydäntä rasitti ajatus karvattomuudesta. Hän ei voinut antaa yhtäkään ääntä rukouksen paikassa, suu liikkui, mutta siitä ei tullut sanaa, hän rukoili katkerasti sydämessään. Ja katso, Jumala antoi Hannalle sydämen halunsa mukaan.

Vaikka pyhissä kirjoituksissa ei määritetä kuinka rukoilla hiljaista rukousta tai milloin rukoilla sitä. Mutta käytettävissä olevat todistepaloittelut ovat osoittaneet kohtuuttoman epäilemättä, että Jumala kuuntelee vilpittömästi hiljaisia ​​rukouksia.

Entä rukous, jonka sanon salassa?

Pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että Jumala on läsnä kaikkialla, Hän on läsnä kaikkialla. Riippumatta siitä, rukoiletko avoimesti vai sanotko sen salaa, on varmasti Jumala, jonka tehtävänä on vastata rukouksiin. Matteuksen kirjan luku 6 vs. 6 ”Mutta kun rukoilet, mene huoneeseesi ja sulje ovi ja rukoile salaisessa Isääsi. Ja isäsi, joka näkee salaa, palkitsee sinut. " Jumala on palkitseva niille, jotka etsivät Häntä ahkerasti. Ei ole väliä kuinka ja milloin, teemmekö sen avoimessa vai salaisessa paikassa.

Danielin rukous tehtiin salassa, ja Jumala palkitsi hänet avoimesti. Joskus rukoilet yhdessä ihmisten kanssa kohottaaksesi toistenne henkeä. Ja joskus sinun tarvitsee vain mennä salaa Jumalan luokse ja vuodattaa mielesi hänelle. Saamme jonkin verran itseluottamusta, kun rukoilemme salaisessa paikassa Jumalaa.

On asioita, joita emme halua rukouskumppaneidemme tietävän, on asioita, joita emme halua heidän kuulevan, mutta voimme kaataa kaiken Jumalalle rukouksen sijasta.

Pohjimmiltaan, jos joku kysyy sinulta, vastaako Jumala hiljaisiin rukouksiin, lyön vetoa, että tiedät vastaukset nyt. Ja tiedät varmasti, että Jumala vastaa myös hiljaisiin rukouksiin. Joten sinun ei tarvitse odottaa, ennen kuin pääset väkijoukkoon, ennen kuin olet yhteydessä isäsi. Puhu Hänen kanssaan koko ajan, koska hän kuuntelee.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän