Sodankäynnin rukoukset väkivaltaisten väkevien alkoholijuomien tuhoamiseksi

0
21495
Sodankäynnin rukoukset terrorismia vastaan ​​maailmassa
  1. Luuk. 10:19 Katso, minä annan teille voiman astua käärmeisiin ja skorpioneihin ja kaikkiin vihollisen voimiin. Ja mikään ei mitenkään satuta sinua.

Elämä on sodankäyntiä, ja vain Hengen väkivaltaiset selviävät. Paholainen ja hänen demonit hallitsevat tämän maailman järjestelmää, jotka ilmenevät ihmisen alusten kautta elämän puolilla. Tänään osallistumme sodankäynnin rukouksiin tuhoamaan väkivaltaisten henkien joukot. Kristukseen uskovina Jumala on antanut meille vallan kaikista paholaisista. Väkivaltaiset henget eivät voi estää ketään kristittyä, joka tietää hänen henkisen identiteettinsä, menestymään. Meillä on valtuudet murskata ja tuhota heidät milloin tahansa asuinpaikkamme lähellä.

Nämä sodankäynnin rukoukset ovat loukkaavia rukouksia, rukouksia, jotka pakottavat vastustamaan näitä väkivaltaisia ​​voimia, jotka taistelevat kohtalomme vastaan ​​ja ottavat takaisin asemamme väkisin. Ennen kuin aloitamme nämä sodankäynnin rukoukset, annamme oppia jotain väkivaltaisesta hengestä.

Mitä väkivaltaiset henget ovat?

Väkivaltaiset henget ovat jumalattomia ja pahoja pimeyden voimat, estämään Jumalan lapsia estämästä kehitystä elämässä. Nämä henget ovat kaikenlaisten esteiden takana, ja minä koen matkalla huipulle. Väkivaltaiset henget ovat henkeä ylä- ja alamäen takana, epäonnistumisia läpimurtojen kohdalla ja kaikenlaisia ​​takaiskuja elämässä.

Nämä alkoholijuomat ovat myös hämmennyksen henkeä, ne tuovat aina kaaosta elämääsi, kun lähestyt nopeasti omaasi läpimurto elämässä. Uskovina meidän on oltava herkkiä tietää, milloin nämä pahat henget ovat töissä. Meidän on vastustettava heitä väkivaltaisesti rukousten ja Jumalan sanan kautta.
On kuitenkin joitain merkkejä, joista on syytä varoa, toisissa tietää, milloin olet väkivaltaisen hengen uhri. Katsomme näitä merkkejä hetkessä.

7 merkkejä väkivaltaisesta hengestä

1. Esteet: Ensimmäinen merkki väkivaltaisesta hengestä, jonka koet elämässäsi, ovat esteitä. Huomaat vain, että on olemassa voima, joka yrittää pysäyttää sinut milloin tahansa, kun aiot tehdä askeleen eteenpäin elämässä. Nämä esteet voivat ilmetä henkilön, ryhmän tai yhdistyksen tai riippuvuuden kautta. Niin kauan kuin nämä voimat pysyvät elämässäsi, edistyminen pysyy kaukana. Tänään sinut vapautetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

2. Pysähdys: Väkivaltaiset henget voivat pitää sinut samassa paikassa erittäin pitkään. pysähtyneisyys ei ole edistymisen tilaa. Ja me kaikki tiedämme, että mikään ei pysy elämässä samana, joko se etenee tai palaa takaisin. Tämä tarkoittaa, että nämä henget voivat pitää sinut jatkuvassa kärsimystilassa. Kun katsot elämääsi ja huomaat, että et ole edistymässä, tiedä, että sinun on käsiteltävä tätä väkivaltaista henkeä.

3. pettymys: Tämä tarkoittaa lupausta ja epäonnistumista. Pettymys suhteissa, avioliitto, ura, liike-elämä jne. Ovat kaikki väkivaltaisten henkien käsityötä. Ihmiset, jotka lupaavat sinulle ja epäonnistuvat, voivat olla erittäin turhauttavia. Totuus on tämä, ihmiset, jotka lupaavat auttaa sinua, ovat todella vilpittömiä, mutta nämä väkivaltaiset henget tekevät vastustusta avustajillesi, niin että tapana on, että heillä on siihen aikaan resursseja täyttää lupauksensa. Tämä voi olla erittäin kauhea kokemus, näen sinun voittavan Jeesuksen nimessä.

4. Turhautuminen: Jokainen väkivaltaisen hengen uhri on aina turhautunut. Epäonnistuminen kaikessa, mitä yrität tehdä, johtaa ehdottomasti turhautumiseen. Monet uskovat ovat harhautuneet ja asettaneet kätensä vääryyteen elämän turhautumisen takia. Tämä on väkivaltaisen hengen työ. Mutta tänä iltana jokaisen polven on kumarrattava Jeesuksen nimessä.

5. Ristiriidat: Konfliktit tarkoittavat yksinkertaisesti ongelmien sekoittamista sinun ja kaikkien niiden välillä, jotka voivat auttaa kohtaloasi. Mitä tämä henki tekee, on varmistaa, että et ole rauhassa kaikkien kanssa, jotka voivat auttaa sinua elämässä. Se joko löytää vikaa heissä tai he löytävät vian sinussa. Nämä pahat voimat ovat myös kaikkien monien konfliktien takana perheessä ja muilla elämäsi alueilla. Taivaan Jumala antaa tänään voiton Jeesuksen Kristuksen nimessä

6. Masennus: Masennuksen henki on väkivaltainen henki. Masennus on tila, jossa ongelmasi hukuttavat sinut. Masennus johtaa itsemurhaan, ja tämä on väkivaltaisen työn henkeä. Mutta tänään on vapautuksen päivä.

7. Lannistuminen: Tämä on väkivaltaisen hengen päätavoite, estää sinua Jumalasta ja kaikesta. Masennustilanne on syy siihen, miksi monet uskovat luisuvat ja palaavat synnin ja surujen maailmaan. Kaikkein epäonnisin ihminen maan päällä ei ole köyhä, vaan lannistettu. Sillä hetkellä kun sinä lannistut, annat luopumisen, annat hetken, sitten taistelu on ohi, hyveet ovat tämä, tänään sinun on voitettava paholainen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Kuinka voittaa väkivaltaiset henget?

Voit ylittää väkivaltaiset henget väkivaltaisilla usko ja sodankäynnin rukoukset. Sinun on vastustettava näitä joukkoja kuolemalla kovalla uskalla Jumalan sanaan ja intensiivisillä sodankäynnin rukouksilla. Paholainen paeta aina elämästäsi kohdatessaan kovaa vastarintaa. Nämä sodankäynnin rukoukset tuhoamaan väkivaltaisten alkoholijuomien voimat ovat sprituaalinen aseesi hajottamaan kaikki kohtalostasi taistelevat väkivaltaiset henget. Tänään, tämän sodankäynnin rukouksen kautta, aiotte ajaa paholaista, ohittaa hänet ja ottaa takaisin kaiken, mitä hän on varastanut sinulta. Sinun tulee ottaa seitsemänkertaisesti takaisin Jeesuksen Kristuksen nimessä. Pelastus on tullut.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä siitä, että annoitte minulle vallan tummien voimien suhteen Jeesuksen Kristuksen nimessä

2. Isä, anna minulle anteeksi kaikki syntini ja puhdista minut kaikesta vääryydestä Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Tuhoan väkivaltaisen hengen portit, jotka toimivat minua vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä

4. Vedän alas jokaisen väkivaltaisen hengen linnan Jeesuksen Kristuksen nimessä

5. purean kaikki väkivaltaisten hengen voimat Jeesuksen Kristuksen nimessä

6. Puristan kaikkien Jeesuksen Kristuksen nimessä olevien väkivaltaisten henkien pään

7. Nousen ja otan omaisuuteni voimalla nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

8. Jokainen demoninen ketju, joka pitää kohtaloni, levittää tulessa Jeesuksen Kristuksen nimessä

9. Jokainen kohtaloni taistelevat hautakankaat poltan sinut tuhkaksi nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

10. Tunnen jokaisen pahan lausunnon elämästäni Jeesuksen Kristuksen nimessä
11. Jokainen minua vastaan ​​kohdistettu kielteinen rukous tulenteko tulipalossa Jeesuksen Kristuksen nimessä

12. Jokainen elämääni pitävä esi-ketju on hajotettu tulen kautta Jeesuksen Kristuksen nimessä

13. Irrotan itseni jokaisesta demonisesta kiintymyksestä Jeesuksen Kristuksen nimessä

14. Vapautan itseni kaikista Jeesuksen Kristuksen nimen esi-isien häkeistä

15. Voi Herra, kerro läpimurtoni Jeesuksen Kristuksen nimessä

16. Jokainen ruumiini paha istutus huuhdellaan Jeesuksen Kristuksen nimessä

17. Jokainen liitto, joka tehdään istukani kanssa, kulutetaan tulessa nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

18. Jokainen minua vastaan ​​työskentelevä rohdosvalmistaja hävitetään nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

19. Jokainen elämäni itsepäinen vihollinen, hyökätä itseänne nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

20. Lopetan elämäni kärsimykset Jeesuksen Kristuksen nimessä

21. Lopetan sairaudet elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

22. Lopetan köyhyyden elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

23. Jokainen hyvyys, joka on ohittanut minut, palaa nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

24. Tuhoan syöjän syöjän elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

25. Perussääntövaikeudet tuhoutuvat Jeesuksen Kristuksen nimessä

26. Jokainen paha vaikeussykli murtuu Jeesuksen Kristuksen nimessä

27. En torju elämäni jälkeenjäämistä Jeesuksen Kristuksen nimessä

28. Tämä on vuosi, jonka aikana olen edennyt yliluonnollisella nopeudella Jeesuksen Kristuksen nimessä

29. Vakuutan, että olen vapautettu Jeesuksen Kristuksen nimessä

30. Vakuutan olevani vapaa Jeesuksen Kristuksen nimessä

Kiitos Jeesus Kristus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.