Kolmen päivän rukous ja paasto perheen kirouksien kierroksen katkaisemiseksi

5
7332

2 Kings 5:25 Mutta hän meni sisään ja seisoi isäntänsä edessä. Ja Elisa kysyi häneltä: "Mistä tulet, Gehazi?" Ja hän sanoi: palvelijasi ei mennyt mihinkään. 5:26 Ja hän sanoi hänelle: eikö minun sydämesi ole kanssasi, kun mies kääntyi jälleen vaunustaan ​​tavaamaan sinua? Onko aika saada rahaa ja vastaanottaa vaatteita, oliivitarhoja ja viinitarhoja, lampaita, härkiä ja palvelijoita ja palveliaita? 5:27 Naamanin spitaali tulee siis sinun ja sinun siemenesi iankaikkisesti. Ja hän lähti läsnäolostaan ​​spitaalisen valkoiseksi kuin lumi.

Elämä on täynnä salaisuuksia, ja mitään ei tapahdu elämässä tahdonmukaisesti. Kaikki mitä tapahtuu, sen takia, että tapahtumalla on syy. Siksi, jotta sinä yksilö voi edistyä elämässä, sinun on haluttava ymmärtää miten asiat toimivat elämässä. Tänään aloitamme 3 päivän rukouksen ja paastoamisen katkaistaksemme perheen kirouksien kierron.

Nämä rukous ja paasto avaa silmäsi perheen kirouksen mysteerille ja sinulla on valtuudet vapautua kaikista kirouksen muodoista, jotka toimivat elämääsi ja perhettäsi vastaan. Kannustan sinua lukemaan jokaisen tämän artikkelin uskon tänään ja odotan näkevänsi Jumalan käden vapauttavan sinut kaikista laillisista paholaisista elämässäsi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Ovatko kiroukset todellisia?

Ennen kuin vastaamme tähän kysymykseen, määrittelemme ensin kirous. Kirous on negatiivinen julistus, joka avaa henkilön, ihmisryhmän tai asian, joka tulee voimaan välittömästi ja alkaa hallita kyseistä henkilöä tai asiaa. Kirous voidaan sijoittaa animoituun ja inanmate-esineeseen. Ihminen voi kirota, puu voi kirota.

Kun henkilö on kirottu, tuo henkilö altistuu paholaiselle. Kirous antaa paholaiselle laillisen pidon toimia elämässäsi. Riittää, kun sanotaan, että kun kirotaan, hänet luovutetaan paholaiselle kidutusta varten. Tämä piina jatkuu, kunnes kirous on poistettu. Nyt takaisin kysymykseeni, ovatko kirotukset todellisia?

Tämä on erittäin pätevä kysymys, jonka monet ihmiset ihmettelevät, onko kirous totta, toimivatko ne todella? Vastaus tähän kysymykseen on korostava KYLLÄ !!!. Kirot ovat todella todellisia. Alusta alkaen, 3. Mooseksen kirjassa 17:XNUMX, me näemme Jumalan kirovan maaperää ihmisen tähden. Jos et tiennyt, täältä kamppailut alkoivat. Siksi päivään asti sinun on työskenneltävä kovasti ja hikoiltava, ennen kuin voit ansaita elantosi elämässä. Tämä kirous on voimassa vielä tänään.

Myös 28. Moos. 14: 68-XNUMX näemme, mitä Raamattu kutsuu lain kiroukseksi. Me näemme kaikki kirot, jotka liittyvät Jumalan käskyjen lakkauttamiseen. Tämä kirous aktivoituu synnillä.

Raamatussa näemme myös, että Noa asettaa kirouksen Kanaanille yhdelle hänen pojistaan, 9. Moos. 25:49, ja Jaakob asettaa kirouksen hänen ensimmäisen poikansa Ruubenille, Genesis 3: XNUMX. Tämän tyyppistä kirousta kutsutaan vanhempien kirokseksi.

Joosuan kirjassa 6:26 näimme, että Joshua asetti kirouksen jokaiselle, joka yrittää jälleenrakentaa Jerikon muurit, ja 1 Kuninkaiden kirjassa 16:34 näemme, että Joosuan kirous tapahtui.

Uudessa testamentissa näemme, että Herramme Jeesus Kristus asettaa kirouksen viikunapuulle, Markus 11: 12-25, Pietari asetti kirouksen Simeonille, Apostolien teot 8:20, Paavali asetti kirouksen noituuden Elymaselle, Apostolien teot 13: 8.

Kaikki tämä on selkeä osoitus siitä, että kirot ovat todellisia. Yhdessä sukupolvessa oleva kirous voi vaikuttaa sen jälkeisiin sukupolviin, samalla tavalla perheelle asetettu kirous jää siihen perheeseen, kunnes se murtuu.

Kirojen tyypit

1. Lain kirous: Tämä kirous on suurin kirous, mitä koskaan on olemassa, ja jos Kristus voi pelastaa meidät tästä kirouksesta, niin kaikki muut kirot ovat hänelle pala kakkua. Tämä kirous laukaisee synnistä, ja kirous on kuolema, toinen kuolema. Tämä tarkoittaa niin kauan kuin et ole syntynyt uudestaan, tämä kirous on edelleen toiminnassa elämässäsi, vain uskovat on vapautettu siitä Kristuksen kautta. Gal. 3:13.

2. Vanhempien kirous: Vanhemmat tai muut vanhukset antavat kirotuksen yksilölle. Kun kohtelet vanhempiasi väärin ja kohdat heitä roskakorina, he voivat kirota sinulle. Samoin kuin huonosti kohtelemalla vanhempia ihmisiä, voit houkutella kirouksen elämääsi. On myös tilanteita, joissa pahat vanhemmat ja vanhimmat asettavat kirouksen viattomalle lapselle. Hyvä uutinen on, että voiman kautta Jeesuksen Kristuksen nimessä kaikki nämä kirot voidaan rikkoa. Jos loukkaisit vanhempiasi ja he ovat edelleen elossa, sinun on mentävä heidän luokseen ja pyydettävä heidän armonsa, sama koskee kaikkia vanhuksia, joita olet loukannut. Myös mennessäsi anteeksi, älä mene tyhjin käsin, mene paljon herkkuja niin paljon kuin sinulla on varaa.

3. Sukupolven kirous: Tämä on kirous, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Se voi pysähtyä vain siinä sukupolvessa, joka päättää kirouksen rikkoa. Täydellinen esimerkki on Gehazi 1 Kings 5: 20-27.

4. Jumalan miehen kirous: Nämä ovat kirotuksia, jotka Jumalan ihminen on antanut henkilölle. Nämä Jumalan miehet voivat olla pastoreita, profeettoja, evankelistoja tai muita uskovia. Jokaisella Jumalan miehellä on voima julistaa siunauksia ja kirotuksia, kun taas uusi testamentti kehottaa meitä olemaan kirousta. Kun jumalalainen ihminen antaa sinulle kirouksen, se tarttuu. Sinun on kohdeltava Jumalan miehiä kunnioituksella, älä kohtele heitä väärin tai tee elämästä kurjaa heidän puolestaan, puhun miehistä, jotka Jumala on lähettänyt tiesi siunaamaan sinua. Kohtele heitä kunnioittavasti, jotta voit houkutella vain siunauksia etkä koskaan kiro. Esimerkkejä tämän tyyppisistä kirouksista ovat; Elia 1 Kings 17: 1, Elisa 2 Kings 5: 20-27, Pietari Apostolien teot 8:20, Paavalit Apostolien teot 13: 8.

5. Noitalääkärien kirot: Tämä on alkuperäisen lääkärin, noidan tai velhojen, sangoman, kirottu paikka jollekin. Täydellinen esimerkki on, kun kuningas Balak kutsui velho Bileamin kirotamaan Isrealin lapset, jotta hän tuhoaa heidät. Numerot 22, numerot 23.

6. Perheen kirous: Tämä on kirous, joka vaikuttaa koko ihmisen perheeseen, mukaan lukien kyseinen henkilö. Monet perheet ovat tänään kirouksen alaisia, koska esi-isät ovat syyllistyneet syntiin. Esimerkkejä raamatusta ovat Gehazi 2 kings 5: 20-27, Achan, Joshua 7, Korah, Dathan ja Abiram, Numbers 16.

7. Itsensä aiheuttama kirous: Tämä on kirous, jonka laitat itsellesi. Tämä kirous tulee sinuun, kun teet väärän liiton tai harjoitat pahaa. Juudas iskariotti joutui kirouksen alle pettämällä Jeesuksen Kristuksen Matteus 27: 1-10. Hän ripusti itsensä puuhun, ja Gal. 3: 13-14 kertoo kirotun olevan se, joka ripustaa itsensä puuhun. Myös jokainen varas ja jumalattomat ovat antaneet kirouksen itselleen, Sakaria 5: 4, Sananlaskut 3:33.

Mutta entä Kristuksen uhri?

Galatians 3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirousesta ja tehnyt meille kirouksen. Sillä on kirjoitettu: Kirottu on jokainen, joka ripustaa puussa: 3:14 Että Abrahamin siunaus tulee pakanoille. Jeesuksen Kristuksen kautta; että voisimme saada Hengen lupauksen uskon kautta.

Tämä on Jumalan sana, Kristus on pelastanut meidät lain kirouksesta ristiuhrinsa kautta. Tämä tarkoittaa, että emme enää ole synnin ja kuoleman lain alaisia, Room. 8: 1-2. Synnillä ja kuolemalla ei ole enää valtaa meihin. Meidän on kuitenkin käytettävä Jeesuksen Kristuksen nimeä rukousten ja paastoamisen avulla, jotta voimme päästä eroon kaikista muista kirouksista työssämme elämässämme. Rakkaani, älkää tekekö tässä virheitä. Paholainen tulee vielä teidän peräkkäinne, vaikka pelastuisittekin. Muistakaa, että faara juoksi edelleen isrealiteiden jälkeen heidän poistuessaan Egyptistä, huolimatta siitä, että Jeesus on Jumalan Poika, paholainen silti kiusaus Jeesus jatkuvasti.

Se, että sinut on lunastettu synnin ja kuoleman laista, ei vapauta sinua paholaisen hyökkäyksistä, sinun on jatkuvasti vastustettava paholaista kaikilla elämäsi alueilla ja muuten huolestuttavaa nauttiaksesi voittavasta elämästä Kristuksessa. Ennen kuin Jeesus nousi taivaaseen, Hän antoi meille voiman, Pyhän Hengen henkilössä, meidän on jatkuvasti kiinnitettävä sitä voimaa, jos meidän pitää hallita elämäämme, Apostolien teot 1: 8.

Tämä tarkoittaa, että et luule, että olet vapaa, sinulla on vapautesi uskossa rukouksen ja paaston alttarilla. Et mene nukkumaan, koska sinut lunastetaan, sitoudut lunastamiseen marssimalla jatkuvasti saatanan ja hänen enkeliensä päähän. Jos perheessäsi on paha sykli, murta se rukouksen ja paaston voimalla.

Kuinka voin katkaista perhekirojen kierron

Rukous ja paastoaminen on avain jokaisen syklin rikkomiseen perheen kirous. Paasto antaa mielenmiehellesi olla erittäin herkkä palkkalle Spiritual Warfare kun taas rukoukset vapauttavat enkelien joukot tuhoamaan kaikki perkeleen lailliset paholaiset. Olen valinnut huolellisesti voimakkaan 3 päivän rukouksen ja paastoamisen katkaistaksesi perheesi kirouksen jakson. Kiinnitä nämä rukoukset uskoon, kerää koko perheesi yhteen, kun kaikki aloitat 3 päivän paaston rukoillessasi tätä rukouskohtaa. Näen perheesi vapautuvan ikuisesti Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1.Iänen kiitän teitä siitä, että pelasitte minut ja perhettäni lain kirouksista Jeesuksen Kristuksen nimessä.

2. Kiroan elämäni jokaisen kirouksen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

3. Jokainen sukupuussa ripustettava kirous tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

4. Jokainen perheelleni kohdistettu noituuden kirous tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

5. Jokainen orjuuden kirous perheessäni murtuu nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

6. Jokainen perheeni itse aiheuttama kirous murtuu nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

7. Jokainen ennenaikaisen kuoleman kierros perheessäni katkeaa nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

8. Luopun jokaisesta kirouksesta, jota puhutaan perhettäni vastaan ​​tietoisesti ja tietämättä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

9. Luopun kaikesta epäpyhästä liitosta, jonka esivanhempani tekivät minun puolesta Jeesuksen Kristuksen nimessä.

10. Vapautan perheeni kaikista kollektiivisen vankeuden muodoista Jeesuksen Kristuksen nimessä.

11. Jokainen perheessäni peritty orjuus tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

12. Särken ja menetän perheeni jokaisesta pahan liitosta Jeesuksen Kristuksen nimessä.

13. Hiljennän kirouksen äänen, joka puhuu perhettäni vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä.

14. Olkoon tuhottu jumalattomien sauva, joka nousee perhettäni vastaan ​​nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

15. Olkoon kaikki perheeni kirouksien seurauksena viholliselle avautuneet portit Jeesuksen Kristuksen nimessä.

16. Kerran ja lopuksi vapautan itseni ja koko perheeni kaikesta kirouksen vallasta Jeesuksen Kristuksen nimessä.

17. Annan voimattoman kaiken noidantekijöiden toiminnan perhettäni vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä.

18. Annan voimattomaksi jokaisen viehätysvoiman, joka kohdistuu minua ja perhettäni kohtaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

19. Annan voimattomaksi jokaisen minua vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä kohdistetun outon voiman.

20. Elämässäni ja perheessäni riittää kirouksia, minun on edistyttävä tänä vuonna Jeesuksen Kristuksen nimessä.

21. Pilkkaan kaikkia ongelmia, jotka pilkkaavat minua Jeesuksen Kristuksen nimessä.
22. Tuhoan kaikki voimat, jotka yrittävät tuhota minut Jeesuksen Kristuksen nimessä.

23. nöyryytän kaikkia saatanan edustajia, jotka haluavat nöyryyttää minua Jeesuksen Kristuksen nimessä.

24. Vapautan kaikkia niitä, jotka vaivaavat elämääni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

25. Jeesuksen veren kautta olen pesty kaikista kirouksista Jeesuksen Kristuksen nimessä.

26. Jokainen demoninen kytkin, joka on suunniteltu sammuttamaan valoni, tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

27. Minä ja koko perheeni olemme vapautuneet nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

28. Tästä päivästä lähtien Jumalan käsi ei saa koskaan poiketa perheestäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

29. Vakuutan olevani vapaa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

30. Kiitos Jeesus Kristus.

Mainokset

5-HUOMAUTUKSET

  1. Hyvää päivää Jumalan ihminen. Huomasin blogissasi muutama päivä sitten ja olen seurannut joitain rukouksesi luonnoksista. Jumala siunatkoon sinua sir. Haluat vain tuntea sinut paremmin. Kiitos.

  2. Hyvää iltaa isä, minun nimeni on Okereka onyeka Edward Olen mfm-alueen 12 fectac Lagos jäsen, rukoilen, että Jumala siunatkoon sinua rukouspisteistä, joita olet käyttänyt siunaamaan henkeni elämääni. Olen Euroopassa Kyproksessa. Kaikkivaltias Jumala voi lisätä sinut henkinen elämäsi ja palvelutesi, isä, kiitos, tarvitsen sinulta lisää rukouksia, rukoile minua kansalaisuusasiakirjojeni puolesta. Tarvitsen rukouksesi kiitokset ja Jumala siunatkoon sinua ja perhettäsi Jeesuksen nimessä. Aamen

  3. Paljon kiitoksia herra, mahtava Jumala, Jumala Kaikkivaltias, siunatkoon edelleen, lisäämällä voitelua teihin ja menestyväksesi ministerinne ja perheenne Jeesuksessa Mahtava nimi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän