Viisi vaihetta tulokseen perustuvan rukouksen sanomiseen

1
3374

Jesajan 65:24 Ja tapahtuu, että ennen kuin he soittavat, minä vastaan; ja kun he vielä puhuvat, kuulen.

Rukous Jumala on kuin matka, jonka aloitamme päivittäin. Aivan kuten meillä on erilaisia ​​bussipysäkkejä, niin meillä on myös bussipysäkkejä rukouksen sijasta. Kohtuullisesti emme laskeudu jokaisessa bussipysäkissä, koska bussinkuljettaja pysähtyi, jotta ihmiset pääsisivät, me astumme ulos vain linja-autosta, kunnes pääsemme määränpäähän.

Aika lopettaa rukous on, kun olemme päässeet määränpäähänsä rukousistunnon aikana. Usein ihmiset kysyvät kuinka rukoilen Jumalaa ?.

Kuinka rukoilla Jumalaa?

Aivan kuten tavallinen yhteydenpito ystäväsi kanssa, niin on myös yhteydenpito Jumalan kanssa. Samalla tavalla kuin et tunne häiriintyneesi tai sinulla on tunne, että häiritset ystävääsi keskustelun aikana, on samalla tavalla kuin Jumala ei tunne olevansa häiriintynyt aina, kun kommunikoimme Hänen kanssaan. Itse asiassa Jumala haluaa rakentaa johdonmukaisen suhteen meihin, suhteeseen, joka ei tunne mitään esteitä.

Sinun tarvitsee vain puhua hänelle, Jumala haluaa olla mukana jokaisessa päivittäisessä toiminnassamme, jopa syömissämme ruoassa, vaatteissamme ja muissa meitä koskevissa asioissa. Hän ei kuitenkaan puhu vain siitä huolimatta, että sinun ja Hänen välillä on oltava johdonmukainen suhde. Joten voit alkaa kertoa Jumalalle asioita tänään, kertoa miltä haluat päiväsi näyttävän, kertoa hänelle asioita, joita et sano kenellekään. Jos oli joku, johon voit luottaa, se on sinun valmistajasi.

Takaisin artikkeliin rukouksen aikana toteutettavista vaiheista. Me kaikki tiedämme monta kertaa, rukouksessa on kyse ihmisestä, joka pyytää Jumalalta. Et kuitenkaan mene vain Jumalan luokse ja aloita kysyä häneltä asioita. Jopa maalliset vanhempamme nuhtelevat meitä, jos me vain törmäämme heihin ja alkamme vaatia asioita, jos kuolevaisen ihmisen maailmassa on menettelytapoja asioiden tekemiseksi, on olemassa menettelyjä asioiden tekemiseksi hengen valtakunnassa.
Joten mitkä ovat rukouksen vaiheet?

1.KIITOKSEN ANTAMINEN

Sinun on tiedettävä, että rukouksen aloittamiseksi ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kiitollisuus. Joo! Jumala on taivaallinen isämme, mutta sen ei pitäisi antaa meille tunnetta oikeuksista, että Jumala tekee sen, mitä tekee meidän puolestamme, koska olemme Hänen lapsiaan. Jos näin olisi, niin entä ne, jotka ovat henkisempiä, kiihkeämpiä Jumalan sanassa, mutta ovat kuolleet, tai ne, jotka eivät nauti samasta armoista kuin sinä. Siksi tämän on saatettava meidät tietoisuuteen, josta nautimme ARMO.
Joten aina kun menemme Jumalan rukoukseen, meidän on ensin kiitettävä häntä nautinnollisesta hyväntahtoisesta armosta, joka ei ole meidän käsimme tekojen, vaan armon pelastama.

2. Rukoile sanalla

Toinen hieno askel rukouksessa on oppia rukoilemaan yhdessä Jumalan sana. Jumalan sana kantaa kaikki lupauksensa meille lapsinaan, perillisenä perinnölle Kristuksen Jeesuksen kautta. Kirja 1.Joh. 5: 14-15 Tämä on luottamus lähestyämme Jumalaa: että jos me kysymme mitään hänen tahtonsa mukaan, hän kuulee meidät. Ja jos tiedämme, että hän kuulee meitä - mitä tahansa pyydämme -, tiedämme, että meillä on mitä olemme kysyneet häneltä. " Mitä tahansa me pyydämme Hänen tahtonsa mukaisesti, Jumala tekee sen varmasti meidän puolestamme.

Joten sen sijaan, että oleskelemme useita tunteja rukouksen sijasta ilman, että sillä on vain vähän tulosta tai meillä ei ole mitään tulosta, voimme alkaa oppia rukoilemaan Jumalan sanan avulla. Pyhät kirjoitukset saavat meidät ymmärtämään, että Jumala kunnioittaa jokaista sanaansa, joka tulee hänen suustaan, eikä kukaan palaa Hänen tykönsä, ellei se ole täyttänyt sitä tarkoitusta, jota varten se lähetettiin.

3. Rukoile uskosta

Oletko törmännyt siihen kohtaan, jossa pyhät kirjoitukset sanotaan, mitä mitä rukouksessa pyydämme uskoen, saat. Matteuksen evankeliumin kirja 21:22 antaa meille ymmärtää uskon voiman rukouksen aikana.

Usko on toivottujen asioiden sisältö ja todisteet näkymättömistä. Meidän ei tarvitse odottaa ilmenemistä ennen kuin aloitamme elämisen todellisuudessa, että olemme saaneet pyytämämme rukouksen sijasta.

4. POISTA pelko pelko

Uskon tunnustaminen on erittäin helppoa, mutta on erittäin vaikeaa uskoa elää. Kun mies päättää työskennellä uskossa, pelko asettuu sisään. Pelko epäonnistumisesta, epäilyksen pelko. Pyhien kirjoitusten mukaan Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä, vaan poikaisuuden henkeä itkemään Abba-Isää.

Pelko ei tule Jumalalta, varsinkaan rukouspaikassa. Pelko herättää epäilyksiä. Muistakaa apostoli Pietarin tarina, kun Kristus käski hänen kävelemään veden äärellä. Heti kun hänen katseensa siirtyi Kristukselta, pelko alkoi, ja heti hän alkoi hukkua. Pelko tuhoaa miehen uskon, tekee ihmisen uskottomaksi.

5. SPEAK FAITH, TESTI

Sen lisäksi, että elät uskon elämää rukouksen aikana, se todistaa, että olet saanut ja valloittanut. Kielellä on niin paljon valtaa. Ilmestyskirjan kirjassa Raamattu sanoo, ja he voittivat hänet karitsan verestä ja todistuksensa sanoista. Suusi täytyy tunnustaa ja todistaa, että olet voittaja. Muista pyhät kirjoitukset, joissa sanotaan, julista jokin asia ja se vahvistetaan.

Todistaessasi väität, mikä on alun perin sinun. On syytä huomata, että kaikki mitä meidän on menestyä elämässä, on annettu Kristuksen verellä, joka vuodattiin Golgatan ristille. Kuitenkin meillä kaikilla on yhteinen vihollinen, joka on paholainen. Paholainen yrittää riistää meiltä oikeuksemme pelon kautta. Todistaessamme me kuitenkin perimme takaisin sen, minkä vihollinen on ottanut meiltä.

Siellä sinulla on viisi vaihetta rukoukseen, joka tuo nopean tuloksen. Sinun tulisi alkaa käyttää vaiheita tarkoituksenmukaiseen rukoukseen ja jaat todistuksen.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän