Rukousvanhempien tulisi puhua lapsistaan ​​yliopistossa

0
3281

 

Job 1: 5 Ja kun heidän juhlapäivänsä olivat kuluneet, Job lähetti ja pyhitti heidät, nousi varhain aamulla ja uhrasi polttouhreja heidän kaikkien lukumääränsä mukaan. Sillä Job sanoi: Voi olla, että poikani ovat tehneet syntiä ja kironneet Jumalaa sydämessään. Niin Job teki jatkuvasti.

Monet vanhemmat eivät tiedä, että on tärkeää rukoilla aina heidän puolestaan lapset korkeakouluissa, yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja muissa korkeakouluissa. Useimmiten he vain rukoilevat lastensa suojelemiseksi, kun he ovat poissa koulussa, ja muistavat rukoilla vain heidän puolestaan, kun he kirjoittavat tentistä.

Niin paljon kuin on tärkeää rukoilla lapsesi puolesta, kun he kirjoittavat tenttejä, on myös erittäin tärkeää rukoilla aina heidän puolestaan ​​päivittäin. Yliopistossa on eri tyyppisiä ihmisiä erilaisista elämänteoksista, pieni ihme, sitä kutsutaan universaalikaupungiksi. Se on paikka, jossa pahu ystävä sulaa suurimman osan lapsen kulttuurista, vakaumuksesta ja hengellisistä normeista aiheuttaen heille omaksua uusi kulttuuri, joka on erilainen kuin se, jonka kanssa olet heille kasvatanut.

Etkö ole kuullut tapauksia, joissa jotkut lapset muuttuvat normaalista omituiseksi, kun he saavat pääsyn kouluun, he alkavat toimia omituisesti tai alkaa käyttäytyä uhmakkaasti. Heihin on vaikuttanut toinen vahva hallitseva hahmo, joka on vahvempi kuin se, jolla harjoittelet heitä. Jotkut lapset ovat myös onnekkaita tapaamaan koulussa hyviä ystäviä, jotka muuttavat heidät pahasta hyväksi. Huomaat vain, että lapsi, joka tuskin rukoilee 10 minuuttia, alkaa rukoilla hyvin ja rakentaa jatkuvasti suhdettaan Jumalaan.

Vanhempina olemme velkaa lapsillemme rukousvelvollisuuden, korkea-asteen oppilaitos on koekenttä kaikille koulutuksille, joita olet antanut heille heidän lapsuudestaan ​​asti. Tämä johtuu siitä, että he tulevat kotiin vain silloin tällöin, he alkavat viettää suurimman osan ajastaan ​​koulussa, hostelleissa tai kampuksen ulkopuolella. Ei ihme, Raamatussa sanotaan, että kouluta lapsesi Herran tielle niin, että kun hän kasvaa, hän ei poistu siitä. Mutta ei riitä, että opetat heidät vain Herran tielle ja jätät heidät yksin kohtaamaan elämän vaikeuksia ja haasteita yksin, sinun vanhempina tulisi varmistaa, että heitä varten oleva rukousalttaresi palaa jatkuvasti.

Nopea matka pyhiin kirjoituksiin vain sen selvittämiseksi, kuinka kauan paha neuvo voi mennä lapsen elämään. 2. Samuel 15:31 Sitten joku kertoi Daavidille sanoen: "Ahithophel on salaliittojen joukossa Absalomin kanssa." Ja Daavid sanoi: "Herra, rukoilen, tee Ahitofelin neuvoja tyhmyydeksi!" Ahitofelin neuvosto auttoi Absalomia ottamaan valtaistuimen pois Daavidilta. Daavid vanhempana ymmärtää pahan neuvonnan voiman. Sen sijaan, että hän rukoisi ihmeen tapahtumista, hän rukoili pikemminkin, että Ahitofelin neuvoista tulisi typerys, jonka Jumala myönsi. Katso, katso, David pystyi ottamaan valtaistuimen uudelleen.
Sinun vanhempana on kyettävä suunnittelemaan lapsesi elämä koulussa koulussa rukouksien avulla, ystävien tyyppi, jota he pitävät, oleskelutila, johon he jäävät, ja luennoitsijat, jotka vievät heidät.

Olemme korostaneet joitain rukouksia, jotka sinun pitäisi sanoa lapsillesi yliopistossa ja muissa korkea-asteen oppilaitoksissa.

1. Rukoile viisauden, tiedon ja ymmärryksen puolesta

Yliopisto ei ole leikillinen keskus. Jos vanhemman tulisi hyödyntää sitä tosiasiaa, että lapseni on erittäin loistava keskiasteen tasolla, hän menee varmasti hyvin laitoksissa, mikä ei välttämättä pidä paikkansa kaikissa kouluissa. Pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että ihmiseen tulee henki, henki, joka opettaa häntä kaikessa työvaiheessa, henki, joka paljastaa hänelle piilotetut asiat, henki, joka tuo hänen muistokseensa kaiken, mitä hänelle on opetettu luokassa ja kaikki mitä hän myös luki.
Jumalan henki on voimakkaampi kuin Google, se etsii kaikkia asioita, jopa syvimmältä ja sisimmältä osaltaan. Pyydä Jumalaa antamaan lapsellesi henki. Jumalan henki tuo viisautta tietoa ja ymmärrystä.

2. Rukoile, että Jumalan läsnäolo olisi lapsellasi

Sillä on riittävästi tietoa artikkelistamme rukoilemiseen, ja mainitsimme, että rukoillessamme meidän pitäisi rukoilla Jumalan sanalla.
Ole vahva ja luja! Älä pelkää äläkä kauhistu, sillä Herra, sinun Jumalasi, on kanssasi missä tahansa. (Joosua 1: 9.) Ensimmäisen rukouksesi tulisi olla, että Jumalan läsnäolo menisi tuon lapsen mukana. Kun Jumalan läsnäolo menee miehen kanssa, pöytäkirjat rikkoutuvat, pahat neuvot eivät kestä, pahat ystävät, älä tule tällaisen henkilön lähelle. Muista psalmi 114: n pyhien kirjoitusten kohta, jossa puhuttiin, kun Todellinen oli poistumassa Egyptistä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Isreal oli pyhäkkö ja Juuda oli Herran asuinpaikka. Myöhemmät merestä puhuneet jakeet näkivät heidät ja pakenevat, kuinka Jordan-joki ajettiin takaisin. Kaikki tämä oli mahdollista, koska Kaikkivaltiaan Jumalan läsnäolo meni israelilaisten mukana.
Kaikista vanhemmina pidetyistä rukouksistamme on aina pyrittävä siihen, että Kaikkivaltiaan Jumalan läsnäolo menee heidän mukanaan.

3. Rukoile, että Jumalan suojeleminen olisi tuolla lapsella

Pyhien kirjoitusten mukaan mitään pahaa ei tule meitä kohtaamaan eikä tulemaan lähellä asuinpaikkaamme. Ei ole epäilystäkään siitä, että maailma on tällä hetkellä vihamielinen ympäristö, jossa tappauksia, vaikutuksia, kultismia ja muita pahoja tapahtuu päivittäin. Monet vanhemmat saattavat jopa pelätä lastensa käyvän kouluissa. Rukous suojaus menee pitkälle. Herran silmät ovat aina vanhurskaiden kohdalla ja hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​heidän rukouksiinsa. Rukoilkaa, että Kaikkivaltiaan Jumalan suojelu on lapsellasi koulussa.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän