Toivon rukous

0
4149

Romans 5: 5 XNUMX Ja toivo ei häpeä; koska Jumalan rakkaus on vuodattu ulkomaille sydämeemme Pyhän Hengen kautta, joka meille annetaan.

Painotuksen vuoksi ja tiedon yhdenmukaiseksi kääntämiseksi on parasta aloittaa tämä artikkeli sanakirjan merkityksellä ja toivon yleisellä merkityksellä.
Englantilaisen Webster-sanakirjan mukaan Toivoa on määritelty tunneksi odotuksesta ja halusta, että tietty asia tapahtuu. Toivo on yleensä kyky ylläpitää optimistista mieltä myös silloin, kun kaikki kertoimet ovat parhaita tapahtumia vastaan. Toivo on käyttövoima, joka pitää ihmiset menossa, kun kaikki ei ole hyvin.
Ajan myötä ihmiset ovat joskus erehtyneet uskon toivoon ja päinvastoin. Tätä artikkelia varten selitämme toivo ja usko, niiden väliset yhtäläisyydet ja erot.

On aiheellista huomata, että nämä kaksi (toivo ja usko) ovat erottamattomia minkään yksilön henkiseen kasvuun. Heprealaisten 11:11 määrittelee uskon todisteeksi toivotuista asioista, asioista, joita ei ole nähty. Siksi on tärkeää, että miehellä on oltava nämä kaksi ominaisuutta.
Vaikka usko on luottamusta ihmiseen tai asiaan tai uskoa, joka ei perustu todisteisiin, ja toivo on mielen optimistinen asenne, joka perustuu odotukseen tai toiveeseen. Voimme nähdä, että duo kulkee käsi kädessä jokaisella elämän matkalla.
Pieni ero niiden välillä on se, että usko puhuu hetkestä, kun taas Toivo puhuu tulevaisuudesta.

Miksi on tärkeää aina rukoilla toivoa rukous?

Usko tapahtuu, kun ihminen uskoo, että jotain tavallista korkeampaa voi tapahtua jopa pienimmällä hetkellä, kun kaikki toivo on kadonnut. Huomaa, usko vaatii luottamuksen johonkin tiettyyn aikaan. Toivo toisaalta on optimistinen tunne, että paras on vielä edessä. Tuo vakaumus sydämessä edes kuulematta mitään profetiaa tai näkemättä mitään näkemystä, että varmuus siitä, että kaikki on hyvin lopussa. Meidän on rukoiltava toivon rukousta, koska toivo ylläpitää uskoamme.

Toive saattaa monta kertaa olla käyttövoima, joka pitää ihmisen hengissä. Maailmassa, joka on täynnä vihollisen kidutuksia ja erilaisia ​​pahoja, jotka vähentävät yksilön työtä, toivo paremmalle huomiselle voisi olla vain pelastava armo, johon yksilö voi nojata. Vaikka ihmisen usko on kärsinyt pettymystä, toivo on ainoa asia, joka miehellä voi olla.

Rukous toivon puolesta

Roomalaisille 15:13 Täyttäkää toivon Jumala teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, jotta Pyhän Hengen voimalla saatte runsaasti toivoa.

Herra Jumala teissä, olemmeko iloisia, pelastuksemme vahvuudessa pidämme kiinni, älä koskaan jätä meitä kiusaamaan. Kun elämän myrsky raivoaa meitä, kun tien kulkeminen näyttää ylämäkeiltä, ​​kun kaikki meille antamasi lupaukset eivät tule toteutumaan, vaikka haluammekin hymyillä teeskennellä, että kaikki on hyvin, mutta kaikki mitä voimme tehdä, on huokaus syvälle. . Herra, anna meille voimaa koskaan menettää toivoa sinussa.

Meille ja teille yksin me luotaamme toiveihimme, olemme sanallasi, luotamme yksinomaan vereen, joka vuodettiin meidän puolestamme, älä koskaan anna meidän häpeä.

Jopa sairauden aikana, jolloin kaikki lääkäreiden diagnoosit näyttävät olevan meitä vastaan, kun kaikki parempia terveyksiä koskevat profetiat olivat poistuneet. Kun jopa murskamme parannuksen ehtoollisuuden, kun näemme ristin tippuvan verta, kuten pelastaja oli juuri tapettu meidän puolestamme, ja silti paraneminen on kaukana meistä. Herra, pyydämme, että annat meille armon toivoa aina teissäsi, että pystyt silti palauttamaan terveytemme.

Ja vaikka kaikki näyttäisivät olevan päättyneet, mutta paranemista ei vielä ole, ja silti näemme itsemme kulkevan tuon tien läpi vain kuolleet kävelevät, anna meille armo toivoa aina kunniaasi pelastukseesi.

Jos maailma on näin katkera ja taivaassa on lepoa, niin me uskovien toivo on häpeällinen. Me, sinä taivaallinen isämme, että annoit meille Kristuksen Jeesuksen, joka toi meille armon, kun emme ansaitse sitä, kiitämme vuodattamasta Hänen vertaan, joka toi paremman maailman toivon.
Aivan kuten pyhissä kirjoituksissa sanotaan 31.Mooseksen kirjan 6: XNUMX, ole vahva ja rohkea. Älä pelkää äläkä pelkää niitä, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi. Hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua. Kuinka me uskomme kaikkiin näihin, kun olemme menettäneet toivomme pelastuksestamme poikassasi Kristuksessa Jeesuksessa.

Anna meille armo olla vahva vaikeuksissa, anna meille voimaa ajaa eteenpäin. Tuolloin, kun se on kuin lupaus iankaikkisesta elämästä on katkoviivaa vasten, kun näyttää siltä, ​​että olemme menettäneet kaiken, mitä tarvitaan kutsumiseksi omaksi, poikasi Kristuksen Jeesuksen arvokkaan veren pelastamat ihmiset. Anna meille armo toivoa edelleen armossasi. Mies menettää kaiken kuulumisen sinuun sinä päivänä, kun hänen toivonsa sinusta kuolee, auttamaan meitä ylläpitämään toivoa sinussa, että vaikka me kuolemme täällä maan päällä, meille taataan parempi sijainti muualla maailmassa.
Ristin asiat ovat tyhmyyttä niille, jotka menehtyvät, kyllä ​​Herra! Emme ole nähneet sinua, mutta meillä on tunne, että olet olemassa ja uskomme niin paljon voimaan, joka loi taivaan ja maan. Antakaa meille voimaa koskaan menettää kerran toiveemme sinussa. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän