Kuinka lisätä rukouselämääsi vuonna 2020

1
4709

Ei ole enää uutinen, että uusi vuosi on jälleen täällä. Vuotta 2020 varten odotettu asia on vihdoin täällä. Vaikka vuosi on vasta alkanut, ei ole vielä liian aikaista kokea muutosta.

Usein olen kuunnellut ihmisiä valittamatta, etteivät ne pysty rukoilemaan. Ja kun he tekevät niin, he eivät jää kauan rukouksen paikkaan. Itse asiassa rukousistunnosta on tullut heille paras nukkuva lääke. Juuri kun he haluavat rukoilla, nukkuu heille, rukous on erittäin tylsää toimintaa.

Tämä on uusi vuosi ja on vielä riittävän aikaista saada asiat oikein. Suuri kysymys on, kuinka voin parantaa rukouselämääni vuonna 2020. Älä huolestu, olemme artikkelissaan kriittisesti analysoineet joitain tärkeitä asioita rukouksen elämän parantamiseksi tänä uudella vuonna.

1.Huoro ja nälkä tuntea Jumala enemmän

Hauskalta, miltä näyttää, monet ihmiset eivät tunne Jumalaa. Vaikka jotkut tuntevat hänet, pienet toiset eivät edes tunne häntä lainkaan. He uskovat vain, että Jumala pystyy ratkaisemaan heidän ongelmansa. He eivät kuitenkaan tiedä mitään Jumalan laeista tai Jumalan toiminnasta.

Pyhien kirjoitusten kohta kirjassa Daniel 11 vs 32, Ja sellaiset, jotka tekevät pahaa liittoa vastaan, turmeltavat imartelut, mutta ihmiset, jotka tuntevat Jumalansa, ovat vahvoja ja käyttävät hyväkseen.. Tässä jakeessa pyhät kirjoitukset saavat meidät ymmärtämään, että niiden, jotka tuntevat Jumalansa, on oltava vahvoja. Paholaisen järjestelmä vaikeuttaa ihmisen elämää, koska se ei voi pysyä kauan rukouspaikassa. Ja paholainen menestyy vain, kun sellainen henkilö ei ole tarpeeksi vahva, sinusta tulee vahva, kun tiedät Jumalan, jota rukoilet. Tietäen Jumalan palvelemasi saa sinut luottamaan ja rakastamaan enemmän Jumalaa.

Kun rakastat enemmän Jumalaa, haluat aina pysyä hänen läsnäolossaan, ymmärrät Jumalan kielet, kun olet rukouspaikassa. Tämä tuo sinut aina tietoisuuteen siitä, että paholainen pelaa älypeliäsi sinä hetkenä, kun tunnet olevasi uninen, väsynyt tai kyllästynyt rukouksen sijasta.
Olen sotkeutunut ihmisiin, jotka kysyvät, vastaako Jumala todella rukoukseen

Vastaako Jumala rukoukseen?

Voi kyllä, Jumala vastaa rukouksiin, jos rukoilemiseen on joku ihminen, on aina jumalaa, jonka tehtävä on vastata rukoukseen. Siksi on tärkeää tuntea ja janoa Jumalaa enemmän tänä uudena vuonna. Raamatun jakeet eivät ole pelkästään virheellisiä, ne ovat todellisia tarinoita ja tietueita aiemmin tapahtuneista asioista.

2. Rukoile jonkun / ryhmän kanssa

Toinen tapa lisätä rukouselämääsi tänä vuonna 2020 on oppia rukoilemaan jonkun kanssa. Huomaa, että kun valitset kenen kanssa rukoilla, varmista, että sellainen henkilö on vahva ja rukoilevampi kuin sinä olet. Nostamme itsemme rukouksen paikkaan. Kun joku tarkistaa meitä rukouksen sijaan, meillä on taipumus olla aktiivisempia. Jeesus oli erittäin hyvä esimerkki tästä, kun hän käski opetuslapsiaan rukoilla, Kristus lähti rukoilemaan yksin. Palattuaan hän tapasi opetuslapsensa jo nukkumassa, Hän kehotti heitä rukoilemaan uudestaan.

Jos sinulla ei ole rukousryhmää vuonna 2019, on parempi, että aloitat sen suunnittelun mahdollisimman varhain.
Kuinka voin unohtaa kysymyksen, jonka joku on esittänyt minulle kerran. Kysymys sai minut nauramaan, mutta tiesin, että se oli vakava kysymys, joka on häirinnyt kysyjän mieltä.

Tekeekö Jumala ihmeitä rukouksen aikana?

Jumalamme on ihmeitä tekevä Jumala. Jos pelastusta ei tarvittu, ei ole tarvetta Kristuksen kuolemaan. Jos kuolevainen ihminen voi tehdä ihmeitä itsestään, niin yliluonnolliselle ei ole tarvetta. Jos tavallinen miesten tekemä kuva voisi tehdä pieniä ihmeitä, kuinka paljon enemmän taivaan ja maan tekijä. Jumala, joka oli, joka on läsnä ja joka on tulossa. Minä olen, minä olen, Israelin Pyhä, Hän varmasti tekee ihmeitä, joita ihminen ei ymmärrä.

Voima, joka erotti meren, on fyysisen ulkopuolella, se on yksi harvoista ihmeistä, jotka kirjoitettiin pyhiin kirjoituksiin. Samoin tällä nykykaudella olemme nähneet Jumalan tekevän ihmeitä ihmisen käsityksen ulkopuolella. Olemme nähneet jonkun, jonka edes lääketieteelliset asiantuntijat ovat merkinneet kuolleeksi, mutta tiukkojen rukousistunto toi henkilön kuolemaan. Siksi meille on aseistettu riittävästi tietoa, todisteita ja kokemuksia siitä, että Jumala tekee ihmeitä.

3. Rukoile Pyhässä Hengessä

Yksi varmeimmista tavoista pysyä rukouspaikassa on rukoilemalla pyhässä haamassa. Kun rukoilemme ymmärretyllä kielellä, tulee aika, joka on lyhyt tai puuttuu sanoista. Ei ihme, pyhien kirjoitusten mukaan kielellä puhuva editoi itsensä. Rukous pyhässä aaveessa auttaa meitä pysymään pidempään rukouksen paikassa.

Kuinka voin puhua Pyhässä Hengessä?

Olen kirjoittanut hyvin kattavan artikkelin Pyhästä Hengestä, Klikkaa tästä lukea sitä. Usein ihmiset ovat kysyneet minulta pastorilta, kuinka voin puhua Pyhässä Hengessä. Tarvitseeko jonkun opettaa minulle puhua?

Ei ja ei. Kukaan ei tarvitse opettaa sinua puhumaan Pyhässä Hengessä. Pyhien kirjoitusten kohta 1. Kor. 14: 4-18.Kirje Apostoli puhua laajasti rukoilemalla kielillä. Myös Apostolien tekojen 2: 4: ssä Raamattu teki selväksi, että he kaikki olivat täynnä Pyhää Henkeä ja että he alkoivat puhua muilla kielillä, kun Henki antoi heille mahdollisuuden. Loppuosa sanoo ja he puhuivat, kun henki antoi lausuntoja. Se on pyhä henki, joka antaa lausunnot puhua Pyhässä Hengessä.

Pyhä henki on lahja kaikille uskoville Jumalalta. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: Lopuksi minä vuodan henkeni kaiken lihan päälle, poikasi ja tyttäresi profetoivat, vanhat miehet unelmoivat unet ja nuoret miehet näkevät näkemyksen. Jumala lupasi kaataa Henkensä meille. Joten kun olet uskovainen, sinun tarvitsee vain rukoilla vilpittömästi Jumalaa aktivoimaanksesi kielesi uusille kielille.

Suorita vain 2020 asiaa korostaaksesi rukouselämäsi lisäämistä tänä vuonna 3
1. Jano ja nälkä tietää enemmän Jumalasta
2. Rukoile jonkun kanssa, mieluiten rukousryhmää tai kumppania
3. Rukoile Pyhässä Hengessä

Mainokset
Edellinen artikkeliToivon rukous
Seuraava artikkeliRukous osoittaa pahoja esi-isäntäyhteyksiä
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän