Suoritusrukoukset mielenosoituksen hengestä

2
5153

28. Moos. 13:XNUMX Ja Herra tekee sinulle pään eikä häntä; ja sinun on oltava vain yläpuolella, etkä ole alla; jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä sinulle tänään käsken, noudattaa ja noudattaa niitä:

Jokainen Jumalan lapsi on määrätty elämään korkeampaa elämää. Kukaan Jumalan lapsi ei ole syntynyt kärsimään elämässä. Ennakkoon asettamisen kautta meille kaikille on asetettu edistäminen vain ja ei koskaan alennusta. Tänään tarkastelemme vapauttamisrukouksia, jotka perustuvat mielenosoituksen hengestä. Paholaisen paha henki hallitsee mielenosoitusta. Siksi näet paljon uskollisia kärsiviä ylä- ja alamäkeistä, tänään he ovat ylös, huomenna he ovat alas. Kerran he ovat rikkaita, ja jonkin ajan kuluttua he ovat jälleen köyhyydessä.

Tämä vapautusrukoukset antaa sinulle mahdollisuuden irtautua kaikista pysähtyneiden kahleista ja jälkeenjääneisyys paholainen on saattanut asettaa elämääsi ja kohtaloasi. Kun harjoitat näitä vapautusrukouksia, otat vapautuksesi voimalla ja laitat paholaisen ja hänen edustajansa häpeään elämästä.

Mikä on mielenosoitus?

Alennuksella tarkoitetaan alentamista, poistamista, siirtymistä korkeammalta auktoriteetin tasolta alemmalle tasolle tai ollenkaan tasolle. Se tarkoittaa myös tulla alas ylevästä ja loistavasta asemasta nöyryyttävään ja halventavaan asemaan. Alennus tarkoittaa tuomista päästä hännään elämässä.

Jokainen harjoittamisen muoto ei ole Jumalan tahto elämäämme varten. Gog sanoi Hänen sanassaan, että meidän tulee olla aina ja vain pää eikä häntä, 28. Moos. 13:XNUMX. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että Jumalan täydellinen tahto meille on olla vain päällä. Kukaan ei palvele Jumalaa ja mene elämään. Kukaan ei seuraa Jumalaa koko sydämestään ja päätyy elämään.

Nöyryyttäminen on paholaista, paholainen etsii aina tapoja tuoda Jumalan lapset elämässään. Hän petti Aadamin ja Eevan puutarhassa ja alensi ihmisen jumaluudesta ihmiskuntaan, ihminen alennettiin kuolemattomuudesta kuolevaisuuteen, ihmisestä tuli pölyä. Se on paholaisen työtä. Kiitos Jumalalle, että Kristus Jeesuksen kautta ihmiskunta on nyt palautettu Hänen lailliseen asemaansa. Paholainen alentaa ihmiskuntaa, mutta Jeesus on ylentänyt meitä ikuisesti, halleluja! Tämän dliverance-rukouksen kautta sinäkin olet vapautettu alennuksen hengestä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Mutta miten voin voittaa alennuksen hengen?

Kuinka voittaa mielenosoituksen hengen?

Psalms 28: 1 Minä huudan sinulle, Herra, minun kiveni; älä ole vaiti minulle: älä jos sinä vaiti minua, minusta ei tule kuin kuoppaan meneviä.

Rukous on avain tuhota mielenosoituksen hengen voimat elämässäsi. Jumalan lapsena ainoa tapa voittaa mielenosoituksen henki elämässäsi on Jumalan sanan ja rukouksien kautta. Rukous on avain jatkuvien ylennysten, ylennysten elämään elämäsi kaikilla alueilla. Joka kerta kun rukoilet, annat Jumalan tietää, että molemmat olette saman joukkueen jäseniä. kun Jumala on joukkueessasi, menestys on varma. Minusta ei välitä, kuinka kauas paholainen ja olosuhteet ovat lykänneet teidät, kun sitoututte tutkimaan Jumalan sanaa ja rukouksia, jokainen puolustuksen voimasi tuhoutuvat ikuisesti Jeesuksen nimessä. Olen valinnut huolellisesti joitain vapautusrukouksia, jotka vapauttavat sinut alennuksen hengestä. Rukoile näitä rukouksia uskossa tänään ja jaa todistuksesi ylennyksestä Jeesuksen Kristuksen nimessä

Vapauttamisrukoukset

1. Isä, kiitän teitä mahtavasta kädestäni elämässäni ja kohtalostani Jeesuksen nimessä.

2. Isä, saan armon kaikista puutteistani, anna minulle anteeksi Herra Jeesuksen nimessä

3. Jokainen goliaatti, joka taistelee minun ylennykseni puolesta, hajottaa nyt tulen Jeesuksen nimessä

4. Jokainen noituuspeili, joka manipuloi kehitystäni, hajoaa tulella nyt Jeesuksen nimessä

5. Jokainen tähtiini metsästäjä hautataan tänä vuonna Jeesuksen nimeen

6. Anna jokaisen ylennykseni vihollisen kompastua ja lankea Jeesuksen nimeen

7. Jokainen ongelmajoeni, joka vastustaa kehitystäni, kuivataan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

8. Jokainen paha organisaatio, joka taistelee minun ylennystäni vastaan, hävitetään nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

9. Voi merkkien ja ihmeiden Jumala, osoita voimasi elämässäni ja yrityksissäni Jeesuksen nimessä

10. Kohtaloni faara, kuole nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä
11. Kaikki elämäni ja kohtalooni sekoitetut alueet tuhotaan nyt Jeesuksen nimessä.

12. Jokainen saatanalainen, joka on elämässäni ja kohtalossaan saanut aikaan takuita tai talletuksia ja joka aiheuttaa elämässään alennusta, huuhtelen heidät Jeesuksen verellä.

13. Jokainen saatanan saatanallinen esityslistan elämästäni pitämään minut demottuna, hajotan heidät nyt !!! Jeesuksen Kristuksen nimessä.

14. Jokainen noituuden luuta pyyhkäisi tarjoukseni, minä paistin tuota luuta Jeesuksen nimessä.

15. Jokainen kotikaupungissani pharoa, joka taistelee ylennystäni vastaan, häpeää ja hävitetään Jeesuksen nimessä

16. Tunnen profeetallisen kohtaloni Jeesuksen nimessä

17. Saan jumalallisen nopeuden harjoittaessani elämääni Jeesuksen nimessä

18. Kaikilla elämäni aloilla koen kaikki pyöreät ylennykset Jeesuksen nimessä

20. Vakuutan, että minulla on erinomainen henki, joka toimii minussa Jeesuksen nimessä

21. Minä olen pää eikä häntä Jeesuksen nimessä

Kiitos Jeesus Kristus.

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos pastorille, että olette mahtava, opitunne ja rukoiltasi ovat olleet minulle todella hyödyllisiä. Tiedän tapoja torjua pahoja henkiä. Siunatkoon Jumala meidän Herramme sinua.

  2. Kiitos Jumalan mies Abrahamin siunauksista. Olen rikas olen pää eikä häntä Sherri on yläpuolella eikä alapuolella
    Ole hyvä ja rukoile minun puolestani, että Jumala tekee jotain uutta elämässäni, uskon jumalaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän