Paasto ja rukoukset voimasadetta varten

2
16566

Psalms 110: 3 Sinun kansasi on tahtovainen sinun voimastasi päivänä, pyhyyden kauneudessa aamusta kohdussa: sinulla on nuoruutesi kaste.

teho se erottaa kristinuskon muista maailman uskonnoista. Voima tässä yhteydessä puhuu henkisestä auktoriteetista paholaisen ja hänen paholaistensa suhteen, myös elämän olosuhteista. Jokainen uskovainen, joka ei osoita voimaa, on aina paholaisen ja tämän maailman elementtien armoilla. Tänään tarkastelemme paastoamista ja rukouksia voiman sateelle. Kaikkien pyhien kirjoitusten kautta näemme, kuinka Jumala ilmaisi vallan lastensa isrealiteiden vihollisten yli. Exodus-kirja on täynnä erilaisia ​​manifestaatioita ja esityksiä Jumalan vallasta faaraan suhteen, kun hän kieltäytyi päästämästä Isreal Goa. Vanhassa testamentissa näimme myös voiman ilmestyvän Mooseksen, Joshua, Simsonin, Eelian, Elisan, Daavidin jne. Elämässä.

Uusi testamentti ei ollut poikkeus, Jeesus syntyi voiman raa'an ilmaisun kautta, neitsyt oli raskaana ja synnytti Herramme. Koko (Jeesuksen) maan päällä tekemänsä elämän kautta Hän ilmaisi voiman ja kun hän nousi taivaaseen, hän sanoi opetuslapsilleen seuraavan:


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Matthew 28:18 Ja Jesus tuli ja puhui heille sanoen: "Minulle on annettu kaikki voima taivaassa ja maan päällä". 28:19 Menkää siis ja opettakaa kaikkia kansoja kastelemalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. 28:20 Opettaen heitä tarkkailemaan kaikkea mitä minä olen sinulle käskenyt: ja katso , Olen kanssasi aina, aina maailman loppuun saakka. Aamen.

Hän sanoi myös:

Acts 1: 8 XNUMX Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki on tullut teidän päällenne. Ja te olette minulle todistajia sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samarialla ja maan ääreisimmälle alueelle.

Siksi tämä paastoamista ja voimisadetta koskevaa rukousta käsittelevä aihe on sinulle erittäin ajankohtainen, tässä artikkelissa sinun on opittava ottamaan voimaa, kuinka sitä käyttää ja myös aktivoimaan sitä. Olen myös lisännyt joitain voimakkaita rukouksia, jotka auttavat sinua elvyttämään henki-ihmistäsi, kun suoritat pyrkimyksen hengelliseen voimaan. Tämän artikkelin loppuun mennessä kristitty elämäsi on täynnä voiman ilmaisua Jeesuksen nimessä.

Kuinka saada virtaa

Acts 1: 8 XNUMX Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki on tullut teidän päällenne. Ja te olette minulle todistajia sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samarialla ja maan ääreisimmälle alueelle.

Ainoa kieli, jonka paholainen ymmärtää, on voiman kieli. Kristitty, jolla ei ole voimaa, on aina uhri tummat voimat ja luonnonvoimat. Läpimurtosi alkaa siitä, missä voimamuodonne alkaa, ja loppuu, kun voimanilmaisu loppuu. Kuinka voimme vastaanottaa valtaa?

 Uusi syntymäkokemus:

Päivä, jolloin sait Jeesuksen Kristuksen Herrana ja iankaikkisena pelastajana, on päivä, jolloin sait voiman. Sinä päivänä, kun synnyit uudestaan, Pyhä Henki tuli sisällesi asumaan hengessäsi. Pyhä Henki on voiman lähde, se on henkinen auktoriteetti. Jokaisella Jumalan lapsella on Pyhä Henki, siksi jokaisella Jumalan lapsella on voima sisäpuolellaan. Markus 16: 17-18 kertoo meille tämän:

Markus 16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat; Minun nimessäni he ajavat paholaisia; he puhuvat uusilla kielillä; 16:18 He ottavat käärmeet; ja jos he juovat tappavaa, se ei haittaa heitä; heidän on asetettava kädet sairaille ja he parantuvat.

Ymmärräthän? uskovina meitä on määrätty ilmaisemaan hengellinen auktoriteetti paholaisten ja elämän olosuhteiden yli. Surullinen totuus on edelleen olemassa, monet chrstialaiset eivät tiedä voimakasta asemaansa Kristuksessa, monet eivät tiedä, että heillä on henkinen auktoriteetti paholainen ja päämiehet ja voimat. Rakastan sitä, mitä Jumalan sana sanoo Ef. 1: 20-22 ja Efes. 2: 5-6, katsotaanpa vain katsomaan näitä pyhiä kirjoituksia:

Efesolaisten 1:20 jonka hän teki Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet omalle oikealle källeen taivaallisiin paikkoihin, 1:21 Kaukana kaikesta ruhtinaskunnasta ja voimasta, voimasta ja vallasta, ja kaikista nimi, joka on nimetty, ei vain tässä maailmassa, vaan myös tulevassa: 1:22 Ja hän on asettanut kaiken hänen jalkojensa alle ja antanut hänelle olla kaiken kirkon pää.

Ephesians 2: 5 Jopa kun me olemme kuolleet synneissä, se on meidät kiihdyttänyt yhdessä Kristuksen kanssa (armosta pelastuit;) 2: 6 Ja hän on meidät yhdessä kasvatanut ja pannut meidät istumaan taivaallisissa paikoissa Kristuksessa Jeesuksessa:

Yllä olevista pyhistä kirjoituksista näet, että uskovina meillä on sama voimapaikka kuin Kristuksella Jeesuksella. Siksi mikään ei voi voittaa Kristusta, ei voi voittaa sinua, mikä ei voi alistaa Kristusta, ei voi myöskään alistaa sinua. Juuri kun Jeesus Kristus hallitsi elämänsä aikana maan päällä kaikkia voimia, niin sinun ja minun pitäisi elää hallussa. Kuinka voimme käyttää tätä valtaa?

Kuinka käyttää virtaa?

Hebrews 11: 6 XNUMX Mutta ilman uskoa on mahdotonta miellyttää häntä. Sillä Jumalan luo tulevan on uskottava olevansa ja että hän on palkitsija niille, jotka etsivät häntä.

On olemassa kolme päätapaa, joilla uskova pääsee sisäiseen voimaan. He ovat:

1. Usko: Jumalan voimaa sisälläsi pääsee vain uskolla. Jumala ei ole taikuri, hän on usko-Jumala, Hän toimii vain uskossa vallitsevassa ympäristössä. Jotta voit ilmaista Hänen voimansa sisälläsi, sinun on käytettävä uskoasi. Jeesus sanoi aina 'olkoon sinulle uskosi mukaan'. Tämä tarkoittaa sitä, että uskosi mitta määrittelee sen voiman määrän, jonka ilmaiset elämässäsi. Roomalaisille 10:17, kertoo meille, että usko tulee kuulemalla ja ymmärtämällä Kristuksen sanaa. Siksi sinun on opittava Kristuksen sanaa kehittääksesi uskoasi.

2. Puhuminen: Toinen tapa käyttää sisäistä voimaa on suun kautta. Puhuminen on ilmaus uskon hengestä 2. Kor. 4:13. Suljettu suu on suljettu kohtalo, siksi sinun on puhuttava tilanteisiisi Jumalan sanan mukaan. Jos haluat parantamisen, puhu paranemista, jos haluat läpimurton, puhu läpimurtoa. Markus 11:24 saa meidät ymmärtämään, että meillä on mitä sanomme.

3. tekeminen:

Joshua 1: 8 Tämä lain kirja ei tule poistumaan suustasi; Mutta mietiskele siinä päivällä ja yöllä, jotta voit noudattaa TEHOKSIA kaiken sen mukaan, mitä siinä on kirjoitettu: sillä silloin sinun pitää tietä vauras, ja niin sinulla on menestys.

Sana on tärkeä tapa käyttää virtaa. Raamattu sanoo: älä ole vain sanan kuulejia, vaan sanan tekijöitä, Jaak. 1:22. Näet Jumalan voiman ilmenevän vain elämässäsi, kun laitat Jumalan sanan toimimaan. Se on Jumalan Sana, joka työskentelee teissä, joka ihmettelee sinua.

Kuinka aktivoida virta

Paasto ja rukoukset on ainoa tapa aktivoida Jumalan voima hengessäsi. Paastoaminen kieltää lihan tai ruumiin sen maallisista toiveista, kun taas rukoileminen on yhteydenpito Jumalaan henkesi kautta. Paasto ja rukoukset heikentävät lihaa ja vahvistavat Henkeä. Pyhä Henki asuu hengessämme. Syy siihen, miksi monet uskovat eivät voi kuulla Jumalaa, johtuu siitä, että heidän lihastansa tulee liian monia maallisia signaaleja, nämä signaalit pilvistävät heidän sielunsa ja estävät heitä kuulemasta Jumalaa selvästi. Matt. 6: ssa Jeesus varoitti meitä, etteivät meitä häiritse elämän huolet, ruoka, kankaat ja suoja, vaan hän käski meitä etsimään häntä ja hänen valtakuntansa, ja kaikki nämä asiat tulevat luonnollisesti meille.

Paastoaminen ja rukoukset eivät anna sinulle voimaa, se vain auttaa sinua aktivoimaan jo sisälläsi olevan Jumalan voiman. Se tekee sen pitämällä henki-ihmisen viritys Jumalan taajuuden suhteen. Pastorina, kun paastotte ja rukoilette, saat entistä suuremman vaikutelman alttarilla saarnatessasi Jumalan sanaa. Uskovainen, kun paastotte ja rukoilet missä tahansa tilanteessa, hengelliset silmäsi avautuvat näkemään ratkaisun haasteeseen. . Olen koonnut joitain rukouksia auttaaksemme meitä sitoutumaan, kun työskentelemme hengellisen auktoriteettimme parissa. Nämä paasto ja voimatasateen rukoukset varmistavat, että sinulla ei koskaan puuttu voimaa elämässäsi Jeesuksen nimessä. Kannustan teitä osallistumaan näihin rukouksiin henkisen muokkaamisen puolesta.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän sinua siitä, että olet kaiken lihan Jumala Jeesuksen nimessä

2. Isä, kiitän teitä siitä, että olette voittaneet minua voimalla vastasyntyessä Jeesuksen nimessä

3. Isä, minä astun rohkeasti armon valtaistuimeesi saadakseni armoa Jeesuksen nimessä

4. Vakuutan tänään rohkeasti, että Pyhä Henki on valtuuttanut alistamaan kaikki voimat Jeesuksen nimessä.

5. Jumalan Henki toimii minussa, siksi mikään paholainen ei voi vahingoittaa minua Jeesuksen nimessä

6. Vakuutan tänään, että Jumalan parantava voima on toiminnassa minussa, siksi jokainen sairas, jonka päälle panen, saa heti parannuksen Jeesuksen nimessä.

7. Rakas Pyhä Henki, kasta minut uudestaan ​​voimalla sateellasi Jeesuksen nimessä

8. Vakuutan, että istun Kristuksen kanssa, joka ylittää kaikki Jeesuksen nimessä olevat päämiehet ja valtuudet

9. Julistan hallitsevani kaikkia noituuden voimia Jeesuksen nimessä.

10. Julistan hallitsevani köyhyyttä Jeesuksen nimessä

11. Vakuutan hallitsevani sickeneses ja sairauksia Jeesuksen nimessä

12. Makea Pyhä Henki, vaikuta minua uudella tavalla Jeesuksen nimessä olevilla viesteillä ja ihmeillä

13. Rakas Pyhä Henki, vahvista kaikki uskon sanat suustani tästä päivästä lähtien Jeesuksen nimessä.

14. Paranna minua Herra olemaan sanaasi oppilas Jeesuksen nimessä

15. Isä, opeta minua kuolemaan itsensä Jeesuksen nimessä.

16. Julistan hallitsevani kaikkia Jeesuksen nimessä olevia satnoottisia esteitä

17. Rakas Herra, uudistan vahvuuteni sinussa Jeesuksen nimessä

18. Pyhä Henki, muuta kaikki heikkouteni vahvuudeksi Jeesuksen nimessä

19. Voitele minun kieleni tulenhiilellä, Herra, Jeesuksen nimessä

20. Nyt ala rukoilla kielillä, rukoilla kielillä vähintään 5 minuuttia.

Kiitos Jeesukselle henkisestä voimaantulostani.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.