Rukous osoittaa elämän haasteiden voittamisen.

1
5557

Roomalaisille 5:17 Sillä jos yhden ihmisen loukkauksesta kuolema hallitsee yhtä; paljon enemmän ne, jotka saavat runsaasti armoa ja vanhurskauden lahjaa, hallitsevat elämässä yhden, Jeesuksen Kristuksen kautta.)

Jokainen Jumalan lapsi on syntynyt voittoon, me olemme uuden syntymän voittajia. 1.Johanneksen kirje 5: 4 kertoo meille, että kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman. "Maailma" tarkoittaa tässä yksinkertaisesti sekä maailman järjestelmää ja sen toimintaa että koko maailmankaikkeutta. Jos olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi, mikään tässä elämässä ei voi voittaa sinua. Ei ole haastetta, jota kohtaat oikein, jota et voi voittaa. Elämässä ei ole syntiä, että Jumalan lapsella on haasteita, vaan pikemminkin se on liiton vastainen tehtävä, että haasteet voittavat Jumalan lapsen.

Tänään tarkastelemme rukouskohtia elämän haasteiden voittamiseksi. Tämä rukouskohdat asettaa sinut voittopolulle, kun kävelet elämän läpi, myös siihen mennessä, kun olet lopettanut tämän artikkelin lukemisen, olisit kehittänyt ylenmiehen mentaliteetin.

Ylittäjän mentaliteetin kehittäminen.

Markus 9:23 Jeesus sanoi hänelle: "Jos voit uskoa, kaikki on mahdollista sille, joka uskoo."

Jotta voisit tulla ylittäjäksi, sinun on ensin opittava ajattelemaan yliohjelijana. Raamattu kertoo meille, että "niin kuin ihminen ajattelee sydämessään, niin hän on". Tarvitaan oikea ajattelutapa saadaksesi oikea tulos. Markus 9:23, kertoo meille, että uskon avulla voimme tehdä mahdotonta, joten et voi koskaan ylittää elämän haasteita, ennen kuin usko on paikallaan.

Kuinka kehität oikeaa mentaliteettia? Läpi Jumalan sana, Jumalan sana rakentaa uskoamme ja usko antaa meille oikean ajattelutavan tai mentaliteetin voittaaksemme. Kukaan uskovainen ei voi voittaa elämässä ilman uskoa, 1. Joh. 5: 4.
Monet nykyään uskovat ovat voittaneet elämässä, koska heillä on väärä ajattelutapa, he eivät tiedä kuka he ovat Kristuksessa Jeesuksessa. Ennen kuin mentaliteettisi on oikea, tuotat edelleen vääriä tuloksia elämässä. Ennen kuin alat nähdä itsesi ylivertaiseksi elämässä, et voi koskaan ylittää haasteitasi. Sinun on uudistettava mieltäsi jatkuvasti Jumalan sanalla, jotta voit nähdä edelleen voiton elämässäsi. Esimerkiksi rukoukset ovat tie ulos haasteista, mutta väärän ajattelutavan avulla rukoileminen ei tuota positiivisia tuloksia.

Sinun on kehitettävä mentaliteettisi Jumalan lapsen omaksi. Raamattu kertoo meille, että olemme Jumalan jälkeläisiä, vuohi synnyttää aina toisen vuohen ja Jumala synnyttää jumalat, kuten Hänenkin. Jos olet syntynyt Jumalasta, olet jumala tässä maailmassa. Siksi mikään ei voi pysäyttää Jumalaa, ei voi pysäyttää sinua. Se, mikä ei voi voittaa Jumalaa, ei voi voittaa sinua. Rukoillessasi tämän jumalakompleksin mentaliteettien kanssa, sinulla on varmasti myönteisiä tuloksia. Nyt tarkastellaan kuinka voittaa haasteet uskovana.

Kuinka voittaa elämän haasteet

1. Usko:
Matthew 17:20 Ja Jeesus sanoi heille: epäuskoksenne tähden: sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, sanotte tälle vuorelle: siirryt tänne muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

Ilman uskoa et voi päästä elämän koettelemuksista. Usko on puolustava aseemme kaikkia vihollisen keiju dartsia vastaan, Ef. 6:16. Usko tulee kuulemalla ja kuulemalla Jumalan sana, Roomalaisille 10:17. Jos joudut säästämään elämän myrskyjä ja voittamaan taistelut, sinun on oltava uskon nainen tai mies. Älä koskaan pidä luopua Jumalasta ja itsestäsi. Voittava usko on puhuva usko, siksi sinun on puhuttava haasteisiisi ja käskettävä heitä kumartamaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

2. Toimet:
James 2:18 XNUMX Niin, ihminen voi sanoa: "Sinulla on uskoa, ja minulla on tekoja. Osoita minulle uskoasi ilman sinun tekojasi, ja minä näytän sinulle uskoni teoillani."

Elämäsi haasteiden voittamiseksi uskosi on vahvistettava vastaavilla toimilla. Jos haluat, että vuoret liikkuvat, sinun on siirrettävä sitä, et katsele sitä. Jos haluat, että haasteesi poistuvat, sinun on tehtävä jotain siitä. Jokainen usko, joka ei auta sinua ryhtymään toimiin, on vastuutonta uskoa, joten se ei ole lainkaan uskoa.

Kohda vuoriasi ja he pakenevat sinulta. Jos uskot jumalaan jostakin, ota askel kohti tuon asian saavuttamista, ja näet tavan, jolla ei tunnu olevan mitään keinoa. Esimerkiksi, rukoilet työpaikkaa, älä istu talossa rukouksen jälkeen, mene ulos etsimään työtä, lähetä CVsi mahdollisimman monelle yritykselle, mistä toimenpiteet ovat kyse. Rukous käsittää 3 vaihetta: kaikkien kolmen pyytäminen, etsiminen ja kolkuttaminen, etsiminen ja kolkutus sisältävät toimintasi polullasi, vain pyytäminen liittyy uskon sanalliseen ilmaisuun. (ks. Matt. 7: 7). Ota nyt askel uskoa ja näet haasteesi joustavan.

3. Rukoukset:
Luukkaan 18: 1 Ja hän puhui heille tätä varten vertauksen, että ihmisten tulisi aina rukoilla eikä väsyä.

Rukouksissa turvataan jumalallinen apu. Kukaan ei onnistu elämässä ilman apua. Tarvitset Jumalan avun elämän koettelemusten ja haasteiden voittamiseksi, ja joka kerta kun rukoilet, annat Jumalan tietää, ettet voi tehdä sitä ilman häntä. Rukous on merkki absoluuttisesta riippuvuudesta jumalaan. Pyhän Hengen johtamisen kautta olen valinnut huolellisesti joitain voimakkaita rukouskohtia elämän haasteiden voittamiseksi. Nämä rukouskohdat opastavat sinua, kun taistelet tiesi voittoon elämän haasteista. Mutta muista, rukoile heitä uskossa, suorita vaiheet (toimet) ja näet mahtavia tuloksia.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä siitä, että teit minusta ylenmielisen Kristuksessa Jeesuksessa

2. Isä, tulin armon valtaistuimellesi tänä aamuna vastaan ​​armon ja armon elämän haasteiden voittamiseksi Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Isä, kiitos siitä, että Pyhä Henki antoi minulle valtuudet ylittää haasteeni Jeesuksen nimessä

4. Uskon kautta tuhoan jokaisen paholaisen tikan elämässäni Jeesuksen nimessä

5. Jumalan voima vapautuu elämäni aikana, joten en koskaan pudota vihollisen luo Jeesuksen nimessä

6. Katkaisin kaikki edessäni seisovat pahat vastarinnat Jeesuksen Kristuksen nimessä

7. Katkaisee kaikki paholaisen paholaisen vaatimuksen kohtalostani Jeesuksen Kristuksen nimessä.

8. Vakuutan tänään, että kaikki käteni virheet julistetaan siunattuiksi Jeesuksen nimessä.

9. Käsken jokaisen elämässäni raivoavan myrskyn olla edelleen Jeesuksen nimi

10. Saan ajoissa viisautta tietää aina tie kaikista haasteistani Jeesuksen nimessä.

11. Kiroan köyhyyden henkeä elämästäni Jeesuksen nimessä.

12. Torjun ajoissa tapahtuvan kuoleman elämästäni Jeesuksen nimessä.

13. Vakuutan, että olen aina elämäni edessä enkä koskaan takana Jeesuksen Kristuksen nimessä.

14. Käsken jokaisen edessä olevan väännetyn tien tehdä nyt suoraan !!! Jeesuksen nimessä

15. Jokainen minua vastaan ​​työskentelevä paha pappi vaiennetaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

16. Minä karkotin laiskuuden hengen elämästäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

17. Minä heitin keskinkertaisuuden hengen elämästäni Jeesuksen nimessä.

18. Torjun elämäni kuivumisen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

19. Torjun elämäni sairauden Jeesuksen Kristuksen nimessä.

20. Vastustan elämäni hidasta etenemistä Jeesuksen Kristuksen nimessä.

21. En torju orjuutta elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

22. En torju pahoja neuvoja elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

23. En torju pahaa yritystä elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

24. En torju pahaa onnea elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

25. En torju fyysistä ja henkistä onnettomuutta elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

26. En torju lähes menestysoireyhtymää elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

27. Vedän kaikki esteitä suurisuudelleni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

28. Jokainen lisääntymiseni vihollinen hajoaa tulella Jeesuksen Kristuksen nimessä.

29. Vapautan Jumalan suosion elämääni kohtaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

30. Kiitos Jeesukselle Kristukselle, että olet tehnyt minusta Overcomerin.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän