Rukoukset voimasta ja voitelusta

0
7576

Acts 1: 8 XNUMX Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki on tullut teidän päällenne. Ja te olette minulle todistajia sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samarialla ja maan ääreisimmälle alueelle.

Ero kristinuskon ja muun uskonnon välillä on teho. Ero Jumalan sanan ja motivoivan puhumisen välillä on voima. Jumalamme on elävä Jumala ja Jeesus Kristus on elossa, kun hän nousi kuolleista, Hän lähetti meille Pyhän Hengen. Pyhä Henki on voiman ja voitelun säilyttäjä. Pyhä Henki ei ole voimaa, Hän on voiman lähde, Hän ei ole voitelu, Hän kantaa voitelun. Jumalan Henki on kaikkien voimien lähde. Jeesus Kristus teki maallisessa työssään paljon mahtavia töitä, koska Pyhä Henki antoi hänelle voiman, Apostolien teot 10:38. Hyvä uutinen on, että jos olet syntynyt uudelleen, sama Pyhä Henki on teissä, se tarkoittaa, että voiman lähde on sisälläsi. Tänään harjoitamme rukouksia voimasta ja voitelusta. Mutta ennen kuin siirrymme varsinaisiin rukouksiin, katsokaamme, mikä voima ja voitelu ovat.

Mikä on voima ja voitelu?

Voima on Jumalan kyky työskennellä miehessä ja ihmisen kautta. voitelu on tuon voiman loppua. Kun olet pelastettu Jumalan voimalla, se tarkoittaa, että sinulla on nyt Jumalan voima hengessäsi. Jokaisella uudestisyntyneellä Jumalan lapsella on voima. Jokainen Jumalan lapsi on voideltu Jumalan voimalla. Kristittynä sinulla on Jumalan voima sisäpuolellasi ja voit osoittaa sen ulkopuolelta. Kuitenkin se, että sinulla on Jumalan voima sisälläsi ja osoittaa sama valta sinun ulkopuolella, ei ole sama asia. Se vaatii henkistä ymmärrystä tietää, mitä tehdä, jotta Jumalan voima ilmenee sinun sisälläsi. Monet kristityt ovat nykyään uhreja elämässä, koska he eivät tiedä mitä tehdä, jotta voima ilmenisi siellä elävissä asioissa. Nyt kysymys on tämä, kuinka voin osoittaa Jumalan voiman sisäpuolellani?

Kuinka osoittaa Jumalan voima sinussa.

Tehokkain tapa osoittaa valta uskovana on kautta Rukous ja paasto. Tämä ei rajoita Jumalan sanan tutkimista. Jumalan sana pitää sinut hengellisesti ajan tasalla kaikkina aikoina, mutta rukoukset ja paastot pitävät sinut henkisesti valppaana ja herkänä. Se aktivoi myös Jumalan voiman sinussa saadaksesi asiat tapahtumaan elämässäsi. Valtaan ei ole oikotietä. Uskovat, jotka näkevät voiman elämässään, ovat niitä uskovia, joille annetaan jatkuva paasto ja rukous.

On tärkeätä huomata, että rukous ja paasto ei anna sinulle valtaa, sait voimaa uskoessasi, mutta rukoukset ja paasto antavat sinun aktivoida jo olemassa olevan Jumalan voiman sisälläsi. Myös rukousta ja paastoa ei pidä pitää hinnana, jonka maksamme vallasta, ei, voima annettiin meille armosta uskon kautta Kristukseen Jeesukseen. Pikemminkin rukous ja paasto luomme mahdollistavan ympäristön yhteydenpitoon Jumalan voimaan meidän sisällämme. Se on kuin se, että talossasi on polttoaineella täytetty generaattori, se on virtaa, mutta kunnes laitat generaattorin päälle, elämässäsi ei ole valoa tai virtaa. Rukoillessamme ja nopeasti, laitamme tuon generaattorin ja annamme voimaa kaikille elämämme alueille. Rukous ja paasto tekevät henkimiehellemme aina herkän valitsemaan hengellisiä signaaleja taivaasta. Kun Jeesus valmistautui maalliseen palvelukseensa, paastosi 40 päivää, Matt. 4: 2. Tämä on kertoa meille, kuinka tärkeätä on paastoaminen ja rukoileminen. Vaikka emme ehkä paasto 40 päivää kuin Jeesus Kristus, meidän on elävä paastonneita ja rukoilevia elämiä voidaksemme olla tulessa Jeesuksen puolesta.

Jos haluamme nähdä asioiden muuttuvan elämässämme, jos haluamme nähdä vuoristomme liikkuvan käskymme suhteen, jos haluamme jatkuvasti komentaa merkkejä ja ihmeitä, meidän on annettava säännöllisiä rukouksia ja paastouksia, tämä on tärkeä tapa olla jatkuvassa vallankäsittelyssä ja voitelussa. Nämä voiman ja voitelun rukoukset opastavat sinua matkalla voiman ja voitelun ilmestymiseen. Kun harjoitat heitä uskossa tänään, elämäsi ei koskaan pysy samana Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä pelastuksestani tänään Jeesuksen nimessä

2. Isä kiitän teitä Pyhän Hengen lahjasta Jeesuksen Kristuksen nimessä

3. Menetän itseni nyt kaikista paholaisen otteista elämääni Jeesuksen Kristuksen nimessä

4. Pyhän Hengen tuli, tuhoa jokainen häntä kohtaamisen vaatimus elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä

5. Voi Herra, anna jokaisen itseäni vastaan ​​taistelevan itsepäisen vihollisen tuhota nyt Jeesuksen nimessä

6. Isä, anna sinun tulesi minussa alkaa loputtomasti palaa Jeesuksen nimessä

7. Isä kastaa minut uudestaan ​​sammuttamattomalla tulella Jeesuksen nimessä

8. Isä antaa minulle Pyhän Hengen kautta voiman olla merkkien ja ihmeiden agentti Jeesuksen nimessä.
9. Isä, väkevällä kädelläni elämässäni, panee minut tekemään suuria ihmeitä, jotka sulkevat pilkkaajieni suu Jeesuksen nimessä

10. Isä, tee minusta taistelukirves käsissäsi Jeesuksen nimessä.

11. Aivan kuten hauta ei voinut pitää Jeesusta, mikään hauta ei voi pitää minua Jeesuksen nimessä

12. Saan tulta kaikkien saatanallisten vastakohtien sammuttamiseksi Jeesuksen nimessä

13. Voi Herra, anna minulle tuli, joka tuhoaa kuoleman Jeesuksen nimessä

14. Isä, voitele kieleni tulenhiilellä Jeesuksen nimessä

15. Voi Herra, olkoon lihan himo elämässäni tuhottu nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

16. Voi Herra, puhdista elämäni tulellasi nyt Jeesuksen nimessä

17. Isä, laita kädet minua kohti ja sammuta jokainen kapinahenki elämässäni Jeesuksen nimessä

18. Pyhän Hengen tuli, polta kaikki mikä ei ole pyhää elämässäni Jeesuksen Kristuksen nimessä.

19. Voi Herra, anna tulenne tuottaa voimaa elämässäni Jeesuksen nimessä

20. Jokainen kohtaloni vastainen epäonnistumissuunnitelma kuole nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

21. Jokainen noituudensuunnitelma, joka vastustaa kutsumustani, tuhotaan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

22. Jokainen köyhyyden nuoli, palaa lähettäjälle Jeesuksen Kristuksen nimessä

23. Jokainen käärme ja skorpioni, joka työskentelee kohtalostani vastaan, polen nyt sinun päällesi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

24. Minä heitin etanan hengen rahoistani Jeesuksen nimessä

25. En mitätöi kaikkia pahoja sanoja, joita Jeesuksen Kristuksen nimessä puhutaan rahojani vastaan.

26. Haastan ja tuhoan jokaisen edessäni seisovan saatanallisen opposition Jeesuksen nimessä

27. Jokainen voima, joka estää minua Jumalan tahdosta, kaatuu ja kuolee Jeesuksen Kristuksen nimessä

28. Vedän alas kaikki itsepäiset taistelut, jotka suojelevat vihollisiani Jeesuksen Kristuksen nimessä.

29. Pidätän jokaisen hämmennyksen ja tulen epäonnistumisen hengen Jeesuksen Kristuksen nimessä

30. Julistan, että ilmoitan tästä päivästä lähtien Jumalan voiman hengessäni olevan ihmisen kanssa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Kiitos Jeesus.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän