En anna sinun mennä, ellet siunaa minua rukouspisteisiin

0
5911

Jesaja 62: 6 Minä olen asettanut vartijoita sinun muureihisi, Jerusalem, joka ei pidä koskaan pitämään heidän rauhaaan päivällä eikä yöllä. Te, jotka mainitsette Herraa, älkää vaiedelko. 62: 7 Älkää antako hänelle lepoa, ennenkuin hän perustaa. ja kunnes hän tekee Jerusalemista kiitoksen maan päällä.

Sinnikkäät rukoukset ovat tehokkaimmat rukoukset, joita uskova koskaan rukoilee. Tämä on eräänlainen rukous, joka ei ota Ei-vastausta. Kun rukoilet näitä rukouksia, et lopeta rukoilemista ennen kuin olet saanut vastauksesi. Henkilökohtaisesti rakastan kutsua sitä "koskaan sano koskaan" -rukoukseksi. Kun alat rukoilla tällaisia ​​rukouksia, et lopeta ennen kuin saat vastauksesi Jumalalta. Tänään olen koonnut joitain rukouspisteitä, joiden otsikko on, en koskaan anna sinun mennä, ellet siunaa minua rukouspisteinä. Matteuksen 7: 7 sanoo, että kysy ja jatka pyytämistä, niin saat. Sinnikkäät rukoukset ovat uskon rukous, kaikki pyhien kirjoitusten kautta näemme ihmisiä, jotka pitivät tämän tyyppisiä rukouksia, ja he kaikki saivat sinne sydämen haluja. Ennen kuin ryhdymme näihin rukouksiin tänään, tarkastelemme joitain pyhien kirjoitusten esimerkkejä tästä jatkuvasta rukouksesta.

Raamatun esimerkkejä jatkuvista rukouksista

1. Jaakob:

Genesis 32: 24-30.
32:24 Ja Jaakob jäi yksin; ja siellä taisteli mies hänen kanssaan päivien alkuun saakka. 32:25 Ja kuin hän näki, ettei hänellä ollut voittoa häntä vastaan, hän kosketti reiteensä. Jaakobin reiden ontto oli nivelten ulkopuolella, kun hän taisteli hänen kanssaan. 32:26 Ja hän sanoi: päästäkää minut menemään, sillä päivä alkaa. Ja hän sanoi: minä en anna sinun mennä, ellet sinä siunaa minua. 32:27 Ja hän sanoi hänelle: mikä sinun nimesi on? Ja hän sanoi: Jaakob. 32:28 Ja hän sanoi: sinun nimeäsi ei enää kutsuta Jaakobiksi, vaan Israeliksi; sillä niinkuin ruhtinas sinulla on valta Jumalan ja ihmisten kanssa ja olet voittanut. 32:29 Jaakob kysyi häneltä ja sanoi: sano minulle nimesi. Ja hän sanoi: miksi sinä kysyt minun nimeäni? Ja hän siunasi häntä siellä. 32:30 Jaakob kutsui paikan Penieliksi, sillä minä olen nähnyt Jumalan kasvoista kasvoihin, ja henkeni säilyy.

Jaakob oli mies, jolla oli omat kohtuulliset osuutensa haasteista elämässään. Edellä oleva 32. Mooseksen kirjan 24: 30-28: n pyhien kirjoitusten kohta Jaakob oli jättänyt Laban-setänsä ja lähti kotiin tietämättä kohtaloaan, kun hänen oli kohdattava hänen kostonhimoinen veli Esau. kun hän oli matkalla, hän kohtasi Jumalan ja paini Jumalan kanssa (rukouksen symboli) aamunkoittoon asti, ja kun Herra halusi lähteä, hän tarttui häneen ja sanoi: 'En anna sinun mennä, kunnes sinä siunatkoon'. Jaakob ei halunnut tyytyä vähempään, hän ei ollut hyväksymässä tappiota, hän piti kiinni Jumalasta ja sanoi: "Sinun on vastattava minulle tänään, en odota huomenna, ja me olemme tämän pyhien kirjoitusten jakeesta XNUMX, että Jumala antoi hänelle uuden nimen ja siunasi häntä. Tuosta kohtauksesta, Jaakob, siunattiin nyt Isrealia. Kun emme luovu Jumalasta, Hän ei luovuta meistä.

2. Elia;

1.Kuninkaiden kirja 18: 41-45. 18:41 Ja Elia sanoi Ahabille: nouse ylös, syö ja juo; sillä on paljon sateen ääntä. 18:42 Ja Ahab meni syömään ja juomaan. Ja Elia nousi Karmelin huipulle; 18:43 Ja hän sanoi palvelijalleen: mene nyt ylös ja katso merta kohti. Ja hän meni ylös ja katsoi ja sanoi: ei ole mitään. Ja hän sanoi: mene takaisin seitsemän kertaa. 18:44 Ja tapahtui seitsemännen kerran, että hän sanoi: Katso, nousee pieni pilvi merestä, kuin miehen käsi. Ja hän sanoi: Mene ylös, sano Ahabille: Valmistele vaunutsi ja laskeudu alas, ettei sade sinua pysäytä. 18:45 Ja tapahtui keskellä, että taivas oli pilvien ja tuulen musta, ja sateita oli paljon. Ja Ahab ratsasti ja meni Jisreeliin.

Profeetta Elian todellinen tarina on todellakin tarina sinnikkyydestä rukouksissa. Jos uskovat voivat pysyä rukouksen alttarilla, kuten profeetta Elia, maissamme tapahtuu suuria vallankumouksia. Elia käski kuninkaan syödä ja juoda, sillä suuri sade on tulossa. Sitten hän meni polvillaan ja alkoi rukoilla sadetta, kun hän oli jonkin aikaa rukoillut, Hän lähetti palvelijansa menemään tarkkailemaan pilviä, palvelija meni ja tuli takaisin väärällä vastauksella, Elia taas polvistui, jatkoi rukoilemista ja jonkin ajan kuluttua hän lähetti palvelijansa uudelleen, ja hän meni ja palasi uudella väärällä vastauksella, Elia ei antanut periksi, hän jatkoi rukoilemista ja lähetti palvelijansa. Hän lähetti hänet vielä viisi kertaa, tehden siitä yhteensä seitsemän kertaa, ja seitsemännellä kerralla palvelija tuli hyvien uutisten kanssa.
Elia sai vastaukset rukouksiinsa, koska hän jatkoi rukouksiaan. Hän ei koskaan antanut paholaisen tai väärien vastausten lannistaa häntä, hän rukoili jatkuvasti, kunnes rukoili läpi. En koskaan päästä sinua menemään, ellet siunaa minua rukouspisteillä, joka antaa sinulle mahdollisuuden rukoilla vastauksiasi Jeesuksen nimessä.

3. Daniel:

Daniel 10:12 Sitten hän sanoi minulle: älä pelkää, Daniel! Sillä ensimmäisestä päivästä lähtien kun olet asettanut sydämesi ymmärtämään ja kuristamaan itseäsi Jumalan edessä, sinun sanasi kuulivat, ja minä olen tullut sinun sanasi tähden. 10:13 Mutta Persian valtakunnan ruhtinas vastusti minua kaksikymmentä päivää. Mutta katso, Michael, yksi pääprinsseista, tuli auttamaan minua; ja minä pysyin siellä Persian kuninkaiden kanssa.

Daniel oli rukousmies, hän ei koskaan menettänyt rukousaikatauluaan, joka on kolme kertaa päivässä. Kerran hän meni polvilleen rukoillakseen kansansa vapauttamista. Hänen vastauksensa lähetettiin hänen ensimmäisestä päivästään rukouksistaan, mutta Persia, kahdenkymmenen yhden päivän ajan. Mutta Daniel ei ollut mies, joka luopuu helposti. Hän jatkoi rukouksissaan ja ei koskaan luopunut rukoilleen keskeytyksettä kahdenkymmenen päivän ajan, kunnes hänen vastauksensa tuli. Pysyvä kristitty voittaa aina paholaisen.

4. Kanaanilainen nainen;

Matteuksen 15: 21--28: ssa näemme tosi tarinan kanaanilaisesta naisesta, erittäin sitkeästä naisesta. Hän itki rukouksissa ikään kuin Jeesuksen jälkeen ja pyysi häntä parantamaan sairaan tyttärensä. Jeesus sivuutti hänet aluksi, koska hän ei ollut juutalainen, ja tuolloin Jeesus ei vielä palvellut koko maailmaa, eikä hän ollut vielä antanut henkensä. Mutta huolimatta Jeesuksen hylkäämisestä, tämä kanaanilainen nainen jatkoi seurata heitä ja itki heidän jälkeensä. Se meni aikaan, jolloin Pietari pyysi Jeesukselta lupaa työntää hänet pois, mutta Jeesus pysähtyi ja seurasi häntä. Tuon naisen uskoa kiitettiin, koska hän oli pitkäjänteinen, sydämessään, hän on sanonut, etten koskaan anna sinun mennä ellet siunaa minua, hän oli valmis seuraamaan, kunnes sai ihmeensä ja teki.

5. Pysyvä leski

Luukas 18, Jeesus antoi meille vertauksen, joka vahvisti pysyvyyttä rukouksissa. Näimme tarinan eräästä leskestä, joka meni kuninkaan luo pyytääkseen kostoa, he kuningas aluksi kieltäytyivät, mutta tämä nainen jatkoi itkemistä kuninkaan portilla päivittäin, kunnes kuningas oli väsynyt ja myönsi hänelle oikeuden. Näimme kuinka naisen koskaan sano koskaan asenne antoi hänelle sydämensä toiveet. Raamatussa on paljon muita esimerkkejä tällaisista rukouksista, mutta olen juuri jakanut nämä muutamat saadaksemme meidät voimaan rukoilla. Älä koskaan anna periksi Jumalasta, älä anna EI estää sinua rukoilemasta. Palvelemme Jumalaa, joka vastaa rukouksiin, jatkaa rukoilemista ja odottaa, että saat vastauksesi Jeesuksen nimessä. Kun rukoilet tätä rukousta tänään, sano Jumalalle, minä en koskaan anna sinun mennä, ennen kuin siunaat minua. Hän siunaa rukouksesi ja vastaa niihin Jeesuksen nimessä

rukoukset

1. Herra, mainosta itseäsi elävänä jumalana elämässäni, Jeesuksen nimessä.

2. Anna Herran käden nostaa minut halutulle vuorelleni Jeesuksen nimessä

3. Olkoon laakson henki elämässäni tukehtunut kuolemaan Jeesuksen nimessä.

4. Olkoon jokainen elämääni vastaan ​​järjestetty saatanallinen herätys murtunut tyhjyyteen Jeesuksen nimessä

5. Anna Pyhän Hengen tulen sulauttaa kaikki elämäni hengelliset sokeudet Jeesuksen nimessä

6. Pyhä Henki, pumppaa suosio elämääni Jeesuksen nimessä.
7. En kieltäydy seuraamasta mitään pahaa menettelytapaa elämääni Jeesuksen nimessä

8. Olkoon jokainen minua vastaan ​​asetettu paha leiri hajotettu autiointiin Jeesuksen nimessä

9. Puhun epäonnistumisesta jokaiselle saatanalliselle aseelle, joka on minua vastaan ​​valmistettu Jeesuksen nimessä.

10. Puhun turhautumista jokaiselle minua vastaan ​​valmistetulle pahelle virralle Jeesuksen nimessä

11. Jokainen saatanallinen kuoppa olemustani vastaan, neutraloidaan Jeesuksen nimessä

12. Jokainen pahan taakan omistaja elämässäni, auta kantamaan pahaa matkalaukkiasi molemmin käsin Jeesuksen nimessä.

13. Jokainen saatanallinen sisustus, jota käytetään haluttuja läpimurtoja vastaan, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

14. Anna jokaisen minua vastaan ​​rakennetun verialttarin pudota ja kuolla nyt, Jeesuksen nimessä

15. Herra tyhjensi kaikki saatanalliset astiat, jotka on täytetty minun tähteni, Jeesuksen nimessä

16. Herra antoi minun rukoukseni herättävän enkeliväkivaltaa vihollisiani vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

17. Olkoon jokainen minun nimissäni käyty viidakon neuvottelu mitättömäksi Jeesuksen nimessä

18. Olkoon jokainen saatanallinen tuomio elämääni kohta mitättömäksi Jeesuksen nimessä

19. Anna Jumalan tuulen puhaltaa kaikki minun kuollut liiketoiminta, avioliitto, ura jne. Nyt Jeesuksen nimessä

20. Tulin vaurauden köyhyydestä kaikilla elämäni alueilla Jeesuksen nimessä

21. Olkoon jokainen minua vastaan ​​oleva saatanallinen viisaus impotentti Jeesuksen nimessä

22. Voi Herra, anna minun elämäni osoittaa voimasi Jeesuksen Kristuksen nimessä

23. Voi Herra, anna minun elämäni häpeällä jokaista saatanallista voimaa Jeesuksen nimessä

24. Voi Herra, anna minun sanani kantaa pyhää tulta ja voimaa Jeesuksen nimessä

25. Jokainen voima, joka nielee vastaukset rukouksiini, pudota ja kuole nyt Jeesuksen nimessä

26. Jokainen kotitalouden noituuden voima, joka huolestuttaa elämääni, pudota ja kuole nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä.

27. Torjun kaikki vauraudeni noituuden hautaamiset Jeesuksen nimessä

28. Olkoot jokainen hyvä vihollisten ennen minua sulkema ovi avataan nyt Jeesuksen Kristuksen nimessä

29. Anna jokaisen elämäni epäonnistumisia aktivoivien pahojen voimien pudota ja kuolla nyt, Jeesuksen Kristuksen nimessä

30. Jokainen saatanallinen hyönteinen, joka saastuttaa läpimurtoni, putoaa alas ja kuolee nyt Jeesuksen nimessä.

NYT ALOITTAMA Nostamaan henkilökohtaisesti pyytämääsi Herraa rukoillessa, Rukoilemalla, kunnes olet rauhan sydämessäsi.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän