Toimitusrukoukset punaisen meren tilanteesta

2
4705

Isaiah 43: 2 XNUMX Kun menet veden läpi, minä olen kanssasi; ja jokien kautta ne eivät tule sinua vuotamaan; kun kävelet tulen läpi, et polta; eikä liekki sytty sinua kohtaan.

Tänään tarkastelemme vapauttamisrukouksia punaisen meren tilanteesta. Mikä on punaisen meren tilanne? Tämä on silloin, kun joudut toivottomaan tilanteeseen, kun olet loukussa ja et tunnu tietävän tietä ulospääsylle. Punaisen meren tilanne on, kun osut tiiliseinään elämässä tai tulet umpikujaan. Punaisen meren tilanne on inhimillinen mahdoton tilanne, missä tiedät, että vain Jumala voi auttaa sinua. Hyvä uutinen on tämä, mikä on mahdotonta ihmisten kanssa, on mahdollista Jumalan kanssa. Mitä ihminen ei voi tehdä, Jumala tekee sen ilman stressiä. Nämä vapautusrukoukset yhdistävät teidät Jumalan rajattomaan säästövoimaan, antavat sinulle mahdollisuuden rukoilla ja saada yliluonnollisia tuloksia rukouksillesi. Riippumatta siitä, millaisia ​​punaisen meren tilanteita tänään löydät, taivaan Jumala antaa sinulle kuuluisan voiton Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Exodus 14 -kirjassa näemme tosi tarinan Isreal-lapsista, jotka ylittävät punaisen meren. Aluksi se näytti mahdottomalta tehtävältä, näytti siltä, ​​ettei koskaan olisi ollut mitään ulospääsyä. Heiden takana, kohti heitä raivoavaa vihaista verta janoista egyptiläistä, edessä oli loputon punainen meri, mutta Herra käski Mooseksen mennä eteenpäin, hän käski Mooseksen venyttää henkilöstöään kohti näkymää, ja he merelle suunnittelevat heille tiet, Mooses teki ja meri matkasi heidän ylittämiseen, mikä suuri ihme !!!, mutta se ei loppunut siihen, sama meri hukkui kaikki egyptiläiset sotilaat yrittäessään ylittää meren hyökätäkseen jumalalapsiin. Nyt tämä on ilmoitus, jonka haluan kertoa teille tästä tosi tarinasta: Meri jakoi, kun Mooses venytti henkilöstöään, mikä tarkoittaa rukousta, jos haluat nähdä omat punaisenmeren osasi tiet puolestasi, sinun täytyy käskeä se tekemään niin rukouksen voiman kautta. Kunnes Mooses rukoili, meri ei antanut tietä. Myös sen jälkeen kun kaikki isrealitit olivat onnistuneesti ylittäneet Punaisen meren, vihollinen jatkoi heitä edelleen, mutta Mooses ojensi sauvansa jälleen ja meri hukutti kaikki egyptiläiset. Mitä se kertoo meille? kun paholainen lähettää meille haasteita tuhoamaan meidät, meillä on valta kääntää se vihollista vastaan ​​rukouksien avulla. Kun harjoitat näitä vapautusrukouksia punaisen meren tilanteesta, jokainen matkalla oleva punainen meri antaa sinun mennä Jeesuksen nimessä. Jokainen elämäsi jälkeinen vihollinen hukutetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Vapauttamisrukoukset

1. Olkoon jokainen elämäni taaksepäin jäävä ympyrä viivoitettu kappaleiksi, Jeesuksen nimessä

2. Antakoon kaikki minun Goliatini tulenkivet Jeesuksen nimessä

3. Kaikki saatanalliset neuvottelut minua vastaan ​​hajoavat Jeesuksen nimessä

4. Kaikki saatanalliset vastakkainasettelut minua kohtaan turhautuvat Jeesuksen nimessä

5. Teen jokaisen minua vasten muotoillun aseen impotenti Jeesuksen nimessä

6. Jokainen minua vastaan ​​työskentelevä seuranta- ja sääntely-välineistö tuhotaan Jeesuksen nimessä.

7. Kieltäydyn vuodattamasta kyyneleitä kunnioittaen vihollista Jeesuksen nimessä

8. Aseistaan ​​kaikki elämästäni ilkivaltainen henki Jeesuksen nimessä

9. Halvaan jokaisen vastustukseni läpimurtoilleni kaikilla elämäni alueilla, Jeesuksen nimessä

10. Jokainen rahoituksellinen arkku, joka on muotoiltu minun rahojani vastaan, murskataan paloiksi Jeesuksen nimessä

11. Rikkoisin jokaisen noituuden otteen elämästäni Jeesuksen nimessä

12. Kaikki epäsuotuisat tilanteet, jotka kohtaan minut, alkavat harkita itsesi suosiota minua Jeesuksen nimessä

13. Jokainen saatanallisen vastakkainasettelun vuori elämäni kaikissa osastoissa murenee nyt Jeesuksen nimessä

14. Jokainen mahdottomuuden vuori elämäni kaikissa osastoissa, murenee nyt Jeesuksen nimessä

15. Voi herra, kanna minua kotkien siipillä vihollisteni edessä Jeesuksen nimessä

16. Herra, äkillinen häpeä olkoon kaikkien sorrojieni paljo, Jeesuksen nimessä.

17. Jokainen voima, joka aikoo repiä sieluni kuin leijona, puretaan Jeesuksen nimessä.

18. Isäni, anna jumalattomien pahuuden loppua, Herra, Jeesuksen nimessä.

19. Jumala, valmista kuoleman välineet vihollisiani vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

20. Jumala, aseta nuolet vainojiini vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

21. Jokaisesta vihollisen kaivamasta kuopasta tulee hänelle hauta Jeesuksen nimessä.

22. En mitätöi mitä tahansa vuorovaikutusta saatanallisten tekijöiden kanssa, jotka liikkuvat ihmisinä Jeesuksen nimessä.

23. Vedän pahojen muukalaisten linnoituksen kaikilla elämäni alueilla Jeesuksen nimessä.

24. Kaikki negatiiviset tapahtumat, jotka vaikuttavat tällä hetkellä negatiivisesti elämääni, peruutetaan Jeesuksen nimessä.

25. Kaikki minua vastaan ​​salaa tehdyt tummat teot paljastetaan ja mitätöidään Jeesuksen nimessä.

26. Löysän itseni kaikesta tummasta hengestä, Jeesuksen nimessä.

27. Herra, kaikki minua vastaan ​​tehdyt loitsut peruutetaan Jeesuksen nimessä.

28. Käsken kaikkia sortajia vetäytymään ja pakenemaan tappioon Jeesuksen nimessä.

29. Sitoin jokaista vahvaa miestä, jolla on omaisuuteni hänen hallussaan, Jeesuksen nimessä.

30. Haluan, automaattisen epäonnistumisen kirous, joka työskentelee elämäni parissa Jeesuksen nimessä.

31. Voitelu menestyäksi kuuluu nyt minua voimakkaasti Jeesuksen nimessä.

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

    • Etsikää Jumalaa hänen Sanastaan ​​ja mukauta Jumalan sana puolestasi, etenkin tilanteesi, jota kohtaat. Nopeasti, rukoile, ylistä ja palvo Jumalaa säännöllisesti. Anna Raamatun pyhien kirjoitusten soittaa nukkuessasi, ehkä shofarien puhaltaminen ja puhtaasti harppu musiikkia. Sinun täytyy luopua sopimuksista, tehdä parannus päivittäin, tehdä parannus esi-isiesi, elävien sukulaistesi ja sinä. Kerro, mitä Jeesus teki sinulle puolestasi Jesajan 53 ja 61 kautta, julista Psalmit 91, 31 ja 28. Yritä lukea Raamattua päivin ja öin. Ylistäkää Jeesuksen nimeä päivittäin. Jos sinua ei ole pelastettu, rukoile pelastusta luopumalla paholaisesta ja mahdollisista siteistäsi. Voit joutua hävittämään omistamasi asiat poistamaan yhteyspisteet. Sinua vastaan ​​voi olla noituutta, pahoja alttareita ja vastaavia. Jumalalla on kaikki valta ja voima, ei paholainen. Katso YouTube-kanavat, jotka rikkovat kirouksia 101, Whitfield Harrington, Kevin LA Ewing ja Joy Blair.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän