24 vapauttamisrukoukset perversion hengestä

2
23762

Markus 1:23 Ja heidän synagogissaan oli mies, jolla oli saastainen henki; ja hän huusi: 1:24 sanoen: "Olkaamme rauhassa"; Mitä meillä on sinun kanssasi, sinä Jeesus Nasaretilainen? oletko tullut tuhoamaan meidät? Tunnen sinut, kuka olet, Jumalan Pyhä. 1:25 Ja Jeesus nuhteli häntä sanoen: "Ole rauhassa ja tule ulos hänestä". 1:26 Ja saastainen henki repäisi hänet ja huusi suurella äänellä, ja hän tuli hänestä.

Tänään harjoitamme pelastusrukouksia perversion hengestä. Perversiohenki on saastainen henki, se on himo joka ilmenee ihmisten elämässä. Perversio on jotain luonnotonta käyttöä. Kun alat käyttää jotain epäluonnollisella tavalla tai et käytä sitä tavalla, jolla se oli tarkoitettu käytettäväksi, olet vääristynyt. Keskitymme tänään seksuaaliseen vääristymiseen. Perversiohenki on kapinallinen henki, se on vastoin kaikkea Jumalaa, seksuaalinen perversio on tulossa päivän järjestykseksi nykymaailmassa, sen kaikissa tiedotusvälineissä, Internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Sinisistä insestiistä, elämällisyydestä, masokismista, homoseksuaalisuudesta ja lesbanismista on nopeasti tulossa yleinen ja normaali käytäntö nykymaailmassa. Roomalaisten kirjassa Paavali näki näiden sukupolvien edellä ja kirjoitti seuraavan:

Romans 1: 21-28 1 Koska he tunsivat Jumalan, he eivät kiittäneet häntä Jumalana, eivätkä olleet kiitollisia; mutta tuli turhaksi heidän mielikuvituksissaan, ja heidän tyhmä sydämensä pimeni. 22:1 Tunnustaen itsensä viisaiksi, heistä tuli hulluja, 23:1 ja muuttivat korruptoitumattoman Jumalan kunniaksi kuvan, joka on tehty pilaantuneelle ihmiselle ja lintuille, ja neljäjalkaisille petoille ja hiipiville. 24:1 Siksi Jumala antoi heille myös epäpuhtauden oman sydämensä himojen kautta, kunnioittaakseen omaa ruumistaan ​​keskenään: 25:1 Kuka muutti Jumalan totuuden valehtelijaksi, palvoo ja palveli luotua enemmän kuin Luojaa , joka on siunattu ikuisesti. Aamen. 26:1 Tästä syystä Jumala antoi heille ilkeän kiintymyksen: sillä jopa heidän naisensa muuttivat luonnollisen käytön luonnonvastaiseksi: 27:1 Ja samoin myös miehet, jättäen naisen luonnollisen käytön, polttivat heidän himo yksi kohti toista; miehet miehillä, jotka työskentelevät epämiellyttävillä, ja saavat sinällään korvauksen heidän erehdyksestään, jonka he tapasivat. 28:XNUMX Ja vaikka he eivät halunneet pitää Jumalaa tietämyksessään, Jumala antoi heille moitteettoman mielen tekemään asioita, jotka eivät ole sopivia;

Seksuaalinen perversio ei ole Jumalan tahto kenellekään hänen lapsistaan. Jokaiselle, joka haluaa vapautua tänään, tämä pelastuksen rukoukset perversion hengestä vapauttaa sinut Jeesuksen nimessä.

Kuinka voin vapautua perversion hengestä?

1. Pelastus: Pelastus on ensimmäinen askel vapautettavaksi perversion hengestä. Roomalaisille 10:10 kertoo meille, että pelastus tulee ensin sydämestä. kun annat sydämesi Jeesukselle, se tarkoittaa, että olet myös tuominnut synnin sydämestäsi. Pelastus antaa armon voittaa synnin teidän käytettävissänne Kristuksessa Jeesuksessa. Kun syntymät uudestaan, sinusta tulee uusi luomus, vanha, jonka katoat ja Pyhä Henki ottaa haltuun uuden, tämän uuden, jonka kasvatat armossa ja kävelet vanhurskaudessa.

2. Sana: Mitä enemmän jumalat sanaa opiskelemme, sitä puhtaammaksi saamme hengessämme. Kun olet Jumalan lapsi, sinulle annetaan tutkia Jumalan sanaa, et voi olla minkäänlaisen saatanallisen perversion uhri. Anna Jumalan sana Asu rikas sinussa, koska vain Jumalan sana voi vapauttaa sinut tuhoamiselta. Psalmi 107: 20.

3. Rukoukset: Rukous on Jumalan voimala, jossa tuotamme voimaa sisältämme. Rukoillessamme saamme voiman sanoa ei synnille ja kaikenlaiselle vääryydelle. Jos haluat voittaa seksuaalisen perversion ja himon kiusauksen, sinulle on annettava täysi rukous. Jeesus sanoi rukoilen, ettet lankeudu kiusaukseen. Kun osallistut näihin pelastusrukouksiin vääristymisen hengestä, näen pelastumisesi tapahtuvan tänään Jeesuksen nimessä.

Vapauttamisrukoukset

1. Kiitos Jumalalle hänen voimastaan ​​pelastaa jokaisesta orjuudesta.

2. Rakastan itseni kaikesta seksuaalisen perversion hengestä, Jeesuksen nimessä.

3. Vapautun itseni kaikesta henkisestä saastumisesta, joka johtuu haureuden ja sukupuolisen moraalittomuuden synneistäni Jeesuksen nimessä.

4. Vapautan itseni kaikesta esi-isien aiheuttamasta saastumisesta Jeesuksen nimessä.

5. Vapautan itseni jokaisesta unelmasaasteesta Jeesuksen nimessä.

6. Käsken elämäni jokaisen pahan seksuaalisen perversion istutuksen tulemaan ulos kaikista juuristaan ​​Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen seksuaalisen perversion henki, joka työskentelee elämääni vastaan, on halvaantunut ja poistu elämästäni Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen seksuaalisen vääristymisen demoni, joka on osoitettu elämääni, ole sidottu Jeesuksen nimessä.

9. Isä Herra, anna minun elämääni painostavan seksuaalisen perversion voiman vastaanottaa Jumalan tulta ja paahtaa Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen elämäni perinnöllinen seksuaalisen vääristymisen demoni, vastaanottaa tulen nuolet ja pysyy pysyvästi sidoksissa Jeesuksen nimessä.

11. Käskennän kaiken seksuaalisen perversion voiman tulla itseään vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

12. Isä Herra, anna jokaisen demonisen linnoituksen, jonka elämäni rakentaa seksuaalisen perversion hengellä, vetäytyä Jeesuksen nimessä.

13. Anna jokaisen elämääni kuluttaneen seksuaalisen perversion voiman hajottaa palasiksi Jeesuksen nimessä.

14. Annetaan sieluni pelastua seksuaalisen perversion voimista, Jeesuksen nimessä.

15. Olkoon Herra, Elian Jumala, nouseva vahvalla kädellä jokaista henkivaimoa / aviomiestä ja kaikkia seksuaalisen perversion voimia vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

16. Murran kaiken elämäni pahan vallan Jeesuksen nimessä.

17. Mitätän kaikki seksuaalisen perversion pureman vaikutukset elämääni Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen paha muukalainen ja kaikki saatanalliset talletukset elämässäni, minä käsken sinun olla halvaantunut ja poistua elämästäni Jeesuksen nimessä.

19. Pyhän Hengen tuli, puhdista elämäni täysin, Jeesuksen nimessä.

20. Vaadin täydellistä vapautumistani haureuden ja seksuaalisen moraalittomuuden hengestä Jeesuksen nimessä.

21. Olkoon silmäni pelastettu himosta Jeesuksen nimessä.

22. Tästä päivästä lähtien olkoon Pyhän Hengen hallitseman silmäni Jeesuksen nimessä.

23. Pyhän Hengen tuli, pudota silmäni päälle ja polta tuhkaksi jokainen paha voima ja kaikki saatanallinen voima, joka hallitsee silmiäni, Jeesuksen nimessä.

24. Muutun orjuudesta vapauteen kaikilla elämäni alueilla, Jeesuksen nimessä.

 

2-HUOMAUTUKSET

  1. Bjonjour , un point qui m'interroge vraiment sur LE message de l'évangile que vous véhéiculé; vous dites au premier point que: : Le salut est la première étape pour être libéré de l'esprit de perversion. Mais OU EST LA REPENTANCE ET L'ABANDON DE SES PÉCHÉS. ? Reconnaitre notre culpabilité face aux lois spirituels de Dieu est la premiere étapes, sinon pas de pardon et pas de grace….

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.