21 rukouspistettä vanhemmille

0
5272

5. Moos. 16:XNUMX Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinulle käskenyt; että päiväsi pidentyisivät ja että sinun kanssasi menisi hyvin siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

Tänään tarkastelemme vanhempien rukouskohtia. Jumalan lapsina meidän on aina oltava aukossa vanhempiemme menestykseen ja yleiseen hyvinvointiin. Yksi tärkeimmistä tavoista osoittaa vanhempienne huolenpitoa ja rakkautta on rukoilla heidän puolestaan, se on aina rukoilla heidän hyvinvointinsa puolesta. Joka kerta kun rukoilet vanhempiesi puolesta, kylvät pitkän elämän ja onnellisen elämän siemeniä. Et voi rukoilla aina vanhempiesi puolesta ja kärsiä silti siitä, mitä he kärsivät. Rukoile heidän puolestaan ​​fyysisestä tai henkisestä tilasta riippumatta siitä, ovatko he sinulle hyviä vai eivät rukoile heidän puolestaan, vaikka vanhempasi olisivat noidat ja velhot, rukoile heidän puolestaan. Jos he ovat sairaita, rukoile heidän puolestaan paranemista, jos he ovat köyhiä, huolehdi heistä, jos he ovat epäuskoisia, rukoile heidän pelastuksensa puolesta. Rukoile aina vanhempiesi puolesta heidän tilanteesta riippumatta. Tämä vanhempien rukouskohta auttaa sinua, kun omistat vanhempasi Herralle ikuisesti.

Se on niin valitettavaa, että nykymaailmassa, niin monet uskovat ovat hylänneet vanhemmat. Heillä ei ole väliä kuinka he selviävät. Tämä on erittäin riskialtista tekemistä, Jumala odottaa meidän kunnioittavan vanhempiamme, mikä on ainoa käsky, jolla on lupaus. Kun kunnioitamme vanhempiamme, pidentämme päiviämme täällä maan päällä. Kun kunnioitat vanhempiasi, eli huolehdit heistä fyysisesti, emotionaalisesti, taloudellisesti ja henkisesti, kylvät maan pitkien lfe- ja vaurauden siementen. Et voi elää erittäin mukavasti kaupungissa ja vanhempasi harhailevat kylässä, saatat houkutella kirouksen vanhempiesi toimesta. Tämä vanhempien rukouskohta antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa vanhempiasi henkisesti. Rukoillessasi sitä säännöllisesti heidän edessään, näet heidän vahvistuvan ja voimistuvan Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Isä, kiitos vanhempieni elämästä Jeesuksen nimessä

2. Isä, armoillani pyydän, että puhdistat minut ja tee rukoukseni hyväksyttäväksi sinulle Jeesuksen nimessä

3. Isä, armahda vanhempani jokaisessa tapauksessa. He ovat ehkä jääneet kunniasta Jeesuksen nimessä

4. Isä sitoudun vanhempani teidän käsiinsä Jeesuksen nimessä
5. Peitän vanhempani Jeesuksen verellä, Jeesuksen nimessä.

6. Vakuutan tänään, että mikään vanhempiani vastaan ​​valmistettu ase ei voi menestyä Jeesuksen nimessä.

7. Minä nuhtelen sairauksia ja sairauksia vanhempieni elämässä Jeesuksen nimessä

8. Palaan lähettäjälle nyt !!! Jokainen paholaisen nuoli lähetettiin hyökämään vanhempani Jeesuksen nimessä.

9. Vanhempani näkevät lapseni ja lapseni lapset terveydentilassa Jeesuksen nimessä

10. Vanhemmistani ei saa puuttua mitään hyvää Jeesuksen nimessä

11. Suojaan vanhempani nyt kaikilta vanhuuden sairauksilta Jeesuksen nimessä

12. Vanhempieni tulee nähdä kaikkien siellä olevien lasten menestyvän siellä Jeesuksen nimessä.

13. Julistan vanhempani yliluonnollisesti siunattuiksi Jeesuksen nimessä

14. Julistan vanhempani yliluonnollisesti suosiota Jeesuksen nimessä

15. Julistan vanhempani yliluonnollisesti suojattuna Jeesuksen nimessä

16. Vanhempani eivät koskaan hauta ketään siellä olevista lapsista Jeesuksen nimessä

17. Vanhempani eivät koskaan tule uhreiksi Jeesuksen nimessä olevien vihollisten käsissä
18. Vanhempani palvelevat Herraa elinaikanaan Jeesuksen nimessä.

19. Vanhempani luopuvat kaikista epäjumalien palvonnasta elämässään Jeesuksen nimessä.

20. Julistan vanhempani siunattuiksi kaikissa asioissa, mukaan lukien vanhuus Jeesuksen nimessä.

21. Molemmat vanhempani elävät juhlimaan 100-vuotista syntymäpäiväänsä terveyden ja elinvoiman vuoksi Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesukselle vastauksista rukouksiin.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän