30 rukouspistettä uskoon, joka liikuttaa vuoria

3
6284

Matthew 17:20 Ja Jeesus sanoi heille: epäuskoksenne tähden: sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, sanotte tälle vuorelle: siirryt tänne muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

Usko on universaali valuutta, jonka avulla voit ottaa perintösi omaisuutta elämässäsi. Ilman uskoa on mahdotonta menestyä elämässä, jokainen suuri mies ja nainen on uskon mies ja nainen. Jumalamme toimii uskon valtakunnassa, Hepr. 11: 6 kertoo meille, että ilman uskoa emme voi miellyttää Jumalaa, sillä Jumalan tulee olla mukana elämässäsi, sinulla on oltava usko Häneen. Tänään harjoitamme vuoristoa siirtäviä uskonrukouksia. Jokainen este, joka seisoo teidän edessänne, muutetaan nyt Jeesuksen nimessä.

Mikä on usko?

Uskalla on nykyään monia määritelmiä, mutta tässä artikkelissa keskitymme uskoon Jumalaan. Uskoa on kahta tyyppiä: usko jumalaan ja usko itseesi. Tarvitset molemmat menestyäksesi, sinun on oltava riippuvainen Jumalasta menestyäksesi ja sinun on myös uskottava, että sinäkin onnistut. Mutta tänään keskitymme uskoon Jumalaan tai jumalalaiseen uskoon. Usko on ehdoton riippuvuus Jumalasta. Absoluuttinen riippuvuus Jumalasta tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olet tullut luottamaan Jumalaan elämääsi, se tarkoittaa, että riippumatta siitä, kuinka huonot asiat saattavat tuntua juuri nyt, seisot silti Jeesuksen kanssa. Sellainen usko, joka siirtää vuoria, on ehdoton usko. Se on epäilyksetön usko, sen usko, joka ei koskaan anna periksi Jumalalle. Usko, joka siirtää vuoria, on usko, joka ei näe mahdoton. Markus 9:23 kertoo meille, että jos voimme uskoa, kaikki on mahdollista sille, joka uskoo. Niin kauan kuin uskomme on paikoillaan, mikään ei ole meille mahdotonta. Tämä rukous uskoa kohtaan, joka siirtää vuoria, siirtää jokaisen rajoitusvuoren elämästäsi Jeesuksen nimessä.

Kuinka ottaa yhteyttä tähän uskoon

Voit ottaa yhteyttä uskoon rukouksien kautta. Rukous on avain kaikkeen hyvään elämässä. Jos haluat toimia yliluonnollisessa uskossa, sinun on oltava rukoileva uskovainen, sinulle on annettava rukous. Nämä uskon rukouskohdat lopettaa sinut uskon hengellä, joka siirtää elämän jokaisen demonisen vuoren Jeesuksen nimessä. En tiedä haasteita, joita parhaillaan läpikäyt, kun kiinnität tätä rappauspistettä, näen kaikki vuorisi hyppäävän kuin pässät Jeesuksen nimessä. Rukoile näitä rukouksia uskossa tänään ja siirrä vuoriasi

Rukouspisteet

1. Pyhä Henki, älä jätä taloni autioksi Jeesuksen nimessä.

2. Herra, uusi mieleni sanassasi.

3. Herra, anna minulle valta hämmentää vihollisiani.

4. Jokainen hengellinen arkku, jonka olen rakentanut itselleni, hävitetään Jumalan tulella, Jeesuksen nimessä.

5. Herra Jeesus, valitse minut ihmeeksi joka päivä elämässäni.

6. Herra, puhu voimassasi tilanteeseeni.

7. Herra, pelasta minut leijonan suusta.

8. Herra, anna minulle anteeksi ongelmien tuominen elämääni.

9. Oi Herra, anna minulle mahdollisuus asua Nooan arkissa.

10. Herra, anna minulle menestyä.

11. Herra, poista elämästäni kaikki, mikä saa minut kaipaamaan tempausta.

12. Anna Jeesuksen veren ja Pyhän Hengen tuleen puhdistua elämästäni, jokainen pyhä hattu vie minut helvettiin tuleen, Jeesuksen nimessä.

13. Herra, anna minulle asua turvallisuudessa.

14. Oksenan jokaista synnin ruokaa elämässäni Jeesuksen nimessä.

15. Herra, puhu elämästä ja tuleesta tänään elämääni.

16. Nielen pillereitä aggressiivisesta synnistä ja vääryydestä Jeesuksen nimessä.

17. Herra Jeesus, rukoile minun puolestani, ettei paholainen minua kurjuisi kuin vehnänkalvo.

18. Herra, auta minua ylhäältä ja häpeä sortojani.

19. Siirryn minimistä maksimiin Jumalan kunniaksi, Jeesuksen nimessä.

20. Halvataan kaikki saatanalliset vastustukset edistykselleni, Jeesuksen nimessä.

21. Kaikkien lohikäärmeteni tulee häpeään Jeesuksen nimessä.

22. Tuhoan tuhoojan teot elämääni Jeesuksen nimessä.

23. Jokainen paha perimässäni kasvava puu on juurtunut nyt Jeesuksen nimessä.

24. Rikastan kaikki munat, jotka käärme on asettanut elämäni millään osastolla, Jeesuksen nimessä.

25. Jokainen elämääni puolustava käärme- ja skorpionivalta on häpeällinen Jeesuksen nimessä.

26. Herra, anna kaikkien minua vastaan ​​käärmeiden ja skorpionien alkaa taistella Jeesuksen nimessä.

27. Jokainen käärme, joka lähetetään tuhoamaan minut, palata lähettäjällesi Jeesuksen nimessä.

28. Jokainen tyhmä ja kuuro henki, alkaa menettää pidätys elämästäni nyt, Jeesuksen nimessä.

29. Käärme puhdistama hengellinen vahvuuteni, vastaanottaa jumalallinen kosketus Jumalaan ja palautetaan Jeesuksen nimessä.

30. Sinä käärme, vapauta ote hengellisestä voimastani Jeesuksen nimessä
Kiitos Jeesus

Mainokset
Edellinen artikkeli100 rukouspistettä naisille
Seuraava artikkeli3Am sodankäynnin rukouspisteet
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

3-HUOMAUTUKSET

  1. Rukouspyyntöni tänä aamuna on, että Jumala vapauttaa minut kaikesta, mitä käyn läpi tilanteessa, jossa olen, ei tee minusta onnellista. Haluan muutoksen elämässäni. Haluan, että Jumala antaa minulle voimaa palvoa häntä voimana opettaa Jumalan sana voima saada asiat muuttumaan elämässäni Haluan, että Jumala muuttaa tilanteni hyväksi tilanteeksi rahalle ja kaikelle, mitä tulee elämääni ennen tämän kuukauden päättymistä, tarvitsen muutoksen elämässäni, anna Jumalan hengen ohjaa auttajani etsimään minut jumalalliseen armooni, jotta pelastukseni tulisi elämässäni läpi Jeesuksen nimessä. Aamen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän