30 rukousta menestykseen WAEC / WASSCE- ja NECO-kokeissa

1
14227

28. Moos. 13:XNUMX Ja Herra tekee sinulle pään eikä häntä; ja sinun on oltava vain yläpuolella, etkä ole alla; jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä sinulle tänään käsken, noudattaa ja noudattaa niitä:

Jumalan suurin toivo ennen kaikkea on, että Hänen lapsensa menestyvät siellä villeimpien unien ulkopuolella. Jumala on aina ylpeä lapsistaan, kun he toimivat huippuosaamisen hengellä. Daniel 1:20 -kirjassa Daniel oli kymmenen kertaa parempi kuin kaikki hänen vertaisensa viisauden suhteen. Samoin Jumala haluaa, että kaikki lapsensa ovat kymmenen kertaa parempia kuin siellä toimivat tutkijat ja tutkijat. Tänään aiomme ryhtyä menestysrukouksiin WAEC / WASSCE- ja NECO-kokeissa. Tämä rukous menestys antaa jokaiselle erinomaisen hengen opiskelijalle mahdollisuuden ilmestyä lentävillä väreillä siellä olevissa kokeissa. Kun opiskelijana työskentelet erinomaisella hengellä, sinun ei tarvitse leikata kulmia tenttien läpäisemiseksi, sinun ei tarvitse osallistua itsesi kokeiden väärinkäyttöön menestyäksesi tentissäsi, ja Pyhä Henki, näet itsesi skaalaavan läpi ilman hikeä.

WAEC on lyhenne Länsi-Afrikan tutkintaneuvostosta, sitä kutsutaan nyt WASSCE: ksi, joka on myös lyhenne Länsi-Afrikan vanhempien koulujen tutkintotodistuksesta, NECO tarkoittaa kansallista tutkintaneuvostoa. Tämä on loppukoe, jonka kirjoittavat opiskelijat, jotka ovat pyöristäneet sinne lukion kokeet. Tämän tutkimuksen onnistuminen on tärkeä vaatimus yliopistoon pääsylle. Monet opiskelijat pelkäävät tätä tutkimusta, minkä vuoksi he valitsevat kokeen väärinkäytökset. On surullista nähdä tänään, että monet koulumme Nigeriassa hyväksyvät kokeen väärinkäytökset, ja he jopa veloittavat opiskelijalta tietyn maksun, joka auttaa heitä läpäisemään siellä olevat kokeet. Monet yksityiset koulut ovat syyllisiä tähän käytäntöön. Nämä pahat käytännöt ovat vähentäneet dramaattisesti oppilaidemme lukukulttuuria, samalla kun he vaivautuvat edes lukemaan, kun joku opettaa heitä sinä tenttipäivänä. Ei ihme, että monet tänään valmistuneista ovat puoliksi valmistuneita. Jumalan lapsena Jumala haluaa sinun erottuvan joukosta. Sinun ei tarvitse väärinkäytöksiä läpäistä mitään tenttejä, sinun on opiskeltava ja myös jumalat auttavat, toisin sanoen rukouksia menestymisestä WAEC: ssä ja NECO: ssa.

Kuinka läpäistä WAEC / WASSCE- ja NECO-kokeet

WAEC / WASSCE- ja NECO-kokeiden läpäiseminen tai onnistuminen on tehtävä vain kahdella tavalla:
1) Tutkimus: Opiskelupaikkaa ei voida koskaan korostaa liikaa. Laiskalle opiskelijalle ei ole tulevaisuutta valtakunnassa. Sinun on tutkittava kirjojasi kovasti, sinun on osallistuttava tunteihin ja esitettävä asiaankuuluvia kysymyksiä. Sinun on hyödynnettävä kesäkeskuksen WAEC-oppitunteja ja myös WAEC: n aiempia kysymyksiä tarkistuksia varten. Jumala auttaa vain niitä, jotka haluavat ryhtyä toimiin. Usko ilmaistaan ​​teoilla. Jos haluat, että Jumala auttaa sinua WAEC-kokeissa, sinun on todistettava vakavuutesi tutkimalla kovaa kokeita varten.

2). rukoukset: Tarvitset jumalallista apua ennen kaikkea. Opiskelu on hienoa, mutta älä riipu vain vahvuudestasi, on monia tekijöitä, jotka ovat sinun ulkopuolellasi, joten tarvitset Jumalaa. Olen nähnyt älykkäiden ihmisten epäonnistuneen WAEC-kokeissa, ei siksi, että he eivät kirjoittaneet hyvin, mutta siellä vaikutti keskus ja tuloksia ei julkaistu. Olen myös nähnyt jonkun sairastuvan kauheasti juuri ennen WAEC-kokeitaan ja sairastuneen vakavasti kokeen aikana. Nämä ovat demonisia manipulaatioita, ne voivat olla myös satunnaisia ​​luonnollisia tapahtumia riippumatta siitä, mistä ne ovat, rukoukset voivat hoitaa ne kaikki. Kun rukoilet, olet kumppanina Jumalan kanssa, Hän hoitaa hengellistä, kun taas luonnollinen. Kannustan sinua tänään, kun luet ja valmistaudut WAEC- ja NECO-tentteihisi, anna näiden WAEC- / WASSCE- ja NECO-tenttien menestysrukousten opastaa sinua. Menestyt Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

1. Minulla on ymmärrystä enemmän kuin opettajillani, koska Jumalan todistukset ovat mietiskelyni Jeesuksen nimessä.

2. Herra, anna minulle ymmärrystä ja viisautta kunnioittaa WASSCE- ja NECO-tutkimuksiani Jeesuksen nimessä.

3. Saan viisautta, tietoa ja ymmärrystä valmistautumiseeni.

4. Elävän Jumalan enkelit, leiriytyvät nyt ympärilleni ja menevät edessäni tutkimushuoneeseen Jeesuksen nimessä.

5. Isä Herra, voitele käsityöni menestykseen Jeesuksen nimessä.

6. Väitän jumalallista viisautta vastata kaikkiin vaadittuihin kysymyksiin sekä esseessä että tavoitteissa Jeesuksen nimessä.

7. Kunnostan kollegoitani kymmenen kertaa kuin Daniel, Jeesuksen nimessä.

8. Löydän suosion koko paneelin edestä, Jeesuksen nimessä.

9. Voi lordi, täydentä kaikkea valmistautumistani WAEC- ja NECO-kokeisiin.

10. Siton ja teen mitään pelon henkeä Jeesuksen nimessä.

11. Vapautan itseni kaikesta sekaannuksen ja virheen hengestä, Jeesuksen nimessä.

12. Isä Herra, aseta tulenne käsi muistooni ja anna minulle pidättävä muisti Jeesuksen nimessä.

13. Herra, pidä minua ahkerana yksityisissä valmisteluissani.

14. Isä, omistaan ​​kaikki tiedeni Jeesukselle.

15. Olkoon turhautuneita kaikki saatanalliset mekanismit, joiden tarkoituksena on kohtaloni muuttaminen, Jeesuksen nimessä.

16. Älkäämme vaikuttaneet kaikkia hyvyydeni kannattamattomia lähetystoimijoita Jeesuksen nimessä.

17. Annetaan jokainen noituudenhengen takavarikoitu siunaus Jeesuksen nimessä.

18. Annetaan jokainen tutun hengen takavarikoima siunaus Jeesuksen nimessä.

19. Annetaan jokainen esi-isien henkien takavarikoima siunaus Jeesuksen nimessä.

20. Annetaan kaikki kateellisten vihollisten takavarikoidut siunaukset Jeesuksen nimessä.

21. Annetaan jokainen saatanallisten edustajien takavarikoitu siunaus Jeesuksen nimessä.

22. Olkoon jokainen päämiesten takavarikoitu siunaus vapautettava Jeesuksen nimessä.

23. Olkoon jokainen pimeyden hallitsijoiden takavarikoima siunaus vapautettava Jeesuksen nimessä.

24. Annettakoon jokainen pahojen voimien takavarikoima siunaus Jeesuksen nimessä.

25. Annettakoon kaikki siunaukset, jotka taivaallisissa paikoissa henkinen jumalattomuus takavarikoi, Jeesuksen nimessä.

26. Olkoon kaikki pahoinpitelyvaihteet, jotka on asennettu estämään kehitystäni, paahdettu, Jeesuksen nimessä.

27. Ylittäjän voitelu lankea minuun Jeesuksen nimessä.

28. Vaadin jumalallista ylennystäni tänään Jeesuksen nimessä.

29. Vakuutan, että minun on kunnostauduttava WAEC- ja NECO-tutkimuksissa Jeesuksen nimessä

30. Kiitos Jumalalle vastauksista rukoukseen.

 

Edellinen artikkeli30 rukousta lasten menestyksestä
Seuraava artikkeli30 rukousta menestystä JAMB-kokeissa
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.