30 hetkellistä ihmerukousta paranemiseen

1
4881

Markus 2: 5 Nähdessään heidän uskonsa Jeesus sanoi halvaan sairaille: poika, sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi. 2: 6 Mutta siellä istui joitain kirjanoppijoita, jotka sykyttivät syytä, 2: 7 Miksi tämä ihminen puhuu jumalanpilkkaa? kuka voi antaa syntien anteeksi, mutta vain Jumala? 2: 8 Ja heti, kun Jeesus huomasi hengessään, että he olivat niin ajattelleet itsessään, sanoi hän heille: "Miksi te syytä syytä nämä asiat? 2: 9 Onko helpompaa sanoa halvaan sairaudelle: syntisi annetaan sinulle anteeksi; tai sanoa: nouse ja ota sänkysi ja kävele? 2:10 Mutta jotta tiedätte, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä anteeksi antaa syntejä (hän ​​sanoo halvaan sairaudelle). 2:11 Sanon sinulle: nouse, ota sänkysi ja mene sinun tiesi taloon. 2:12 Ja hän nousi heti, otti sängyn ja meni heidän edessään; niin kauan kuin he kaikki olivat hämmästyneitä ja ylistivät Jumalaa sanoen: "Emme koskaan nähneet sitä tällä tavalla."

Palvelemme ihmettä työskentelevää Jumalaa, jumalamme kanssa ei ole mahdoton tilanne. Riippumatta haasteestasi, sinun tarvitsee vain uskoa, ja näet Hänen suorituksen elämässäsi. Tänään tarkastelemme välittömiä ihmerukouksia parantamiseksi. Parantaja Jeesus Kristus on täällä, ja Hän paranee heti niille, jotka uskovat. Haluan sinun ymmärtävän tänään, että Jumalalla ei ole parantumatonta sairautta. Se, mitä ihmiset kutsuvat parantumattomaksi tai terminaaliksi, ei ole mitään Jeesuksen edessä. Kaikki Raamatussa, joka tuli Jeesuksen luona uskoon, sai heidät kaikkiaan paranemista että palauttaminen. Uskon, että myös teidän on saatava parannuksenne tänään Jeesuksen nimessä.

Jeesus maksoi hinnan terveydellesi

Isaiah 53: 4 53 Totisesti, hän kantoi surumme ja kantoi meidän surumme. Silti me arvostamme häntä kärsimyksi, Jumalan lyömäksi ja kärsimyksi. 5: XNUMX Mutta hän haavoittui rikkomuksistamme, hänet musteltiin vääryydestämme: rauhan rangaistus oli hänelle; ja hänen raitoillaan me parannetaan.

Jeesus otti meidän sairaudet, kivut ja surut itsellemme, ja Hän naulasi heidät ristille, hän otti raidat, jotta sinä ja minä voisimme parantua. Herramme Jeesus Kristus on maksanut hinnan terveydestämme ja kokonaisuudestamme, joten sairaus ei ole meidän osamme. Sinun ei ole tarkoitus olla sairas kristittynä, sairaus on tullut muukalaiseksi elämässäsi. Aina kun tunnet kehosi sairauksien oireita, nuhtele sitä Jeesuksen nimessä ja väitä parantavasi. Älä liikuta ruumiin oireita, seiso Jumalan sanalla parantamisen suhteen, anna paholaisen tietää se Jeesus otti sen, siksi minulla ei ole sitä. Ilmoita uskoasi Jumalan sanaan ja ota parantumisesi Jeesuksen nimessä. Nämä välittömät parannus ihmerukoukset opastavat sinua nuhtelemaan sairauksia ja sairauksia elämässäsi.

Entä huumeet?

Sanon ihmisille kaikkialla, että minulla on etuoikeus saarnata parantamisesta, että Jumala ei ole huumeiden käytön estä, hän ei ole myöskään lääkäreiden vastainen. Lääketieteen viisaus on myös Jumalalta. Päätös lääkkeiden käytöstä on henkilökohtainen vakaumus. Suosittelen sairaita ihmisiä hakemaan lääkäriä, vaikka olen rukoillut heidän kanssaan. Monet heistä menevät lääkäreille todistamaan heidät parantuneina ja vailla oireita. Kun Jeesus paransi kymmenen spitaalista, hän käski heitä menemään ja näyttämään itsensä papille. Miksi Jeesus lähetti heidät papille? Hän teki sen, koska noina päivinä pappi on ainoa henkilö, jonka laki on valtuuttanut julistamaan spitaalisen puhtaan ja sopivan sekoittamaan joukkoon. Pappi on silloin kuin lääkärit tänään (ks. Luuk. 17: 11-19). Joten vaikka sinustakin olisi rukoiltu ja saisit parannuksen, voit silti käydä lääkärisi kanssa tarkistamaan Kristuksen parantamisen. Yliluonnollinen paraneminen ei pelkää lääketieteellistä tarkastusta. Myös jos käytät lääkitystä parantamisen yhteydessä, on silti suositeltavaa lopettaa lääkitys.

Rukoukseni puolestani on, että tämä parantamisen välitön ihmerukous vie sinut jumalallisen terveyden maailmoihin Jeesuksen nimessä. Kun rukoilet näitä rukouksia uskossa tänään, et koskaan saa käydä sairaalassa sairauden vuoksi uudelleen Jeesuksen nimessä. Rukoile sitä uskossa ja vastaanota ihmeesi.

Rukouspisteet

1. Jokainen voimani, joka aikoo tappaa, varastaa ja tuhota ruumiini, vapauttaa minut tulella Jeesuksen nimessä.

2. Vapauta minut jokainen väsymyksen henki Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen korkean verenpaineen henki, tule ulos ruumiistani kaikilla juurillasi, Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen diabeettisten alkoholijuomien köynnös, tulen lopussa, Jeesuksen nimessä.

5. Mikä tahansa paha voimani, joka kulkee ruumiini läpi, avaa pidät Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen paha voimani, joka on kiinnittynyt aivoihini, vapauttaa minut Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen henki, jossa lonkeroita liikkuu kehossani, tulee ulos tulen kautta, Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen migreenin ja päänsärkyn henki, tule tuleen ulos Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen tumma henki, joka työskentelee elämäni Jumalan valtakuntaa vastaan, tulee tulessa Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen voimani, joka työskentelee silmissani ja vähentää visiooni, hävitetään kokonaan, Jeesuksen nimessä.
11. Juon Jeesuksen verta. (Niele se fyysisesti uskossa. Tee tämä jonkin aikaa.)

12. Kaikki pahoja henkisiä syöttölaitteita, jotka sotkevat minua vastaan, juovat omaa vertasi ja syö lihaasi Jeesuksen nimessä.

13. Kaikki demonisia ruokailuvälineitä, jotka ovat minua vastaan, hävitetään Jeesuksen nimessä.

14. Pyhän Hengen tuli, kiertää koko ruumiini.

15. Kaikki fyysiset myrkkyni järjestelmässäni neutraloidaan Jeesuksen nimessä.

16. Kaikki minua vastaan ​​suun portin kautta tehdyt pahat tehtävät mitätöidään Jeesuksen nimessä.

17. Kaikki hengelliset ongelmat, jotka liittyvät mihin tahansa tuntiin yötä, peruutetaan Jeesuksen nimessä. (Valitse ajanjakso keskiyöstä klo 6 GMT)

18. Taivaanleipä, täytä minut, kunnes en enää halua.
19. Kaikki minuun kiinnitetyt pahojen ateriapalveluiden varusteet hävitetään Jeesuksen nimessä.

20. Ruoansulatusjärjestelmäni, hylkää kaikki pahat käskyt Jeesuksen nimessä.

21. Käsken jokaisen pahan istutuksen elämässäni, tule esiin kaikilla juurillasi, Jeesuksen nimessä!

22. Sinä pahoja muukalaisia ​​sairauksia ja ruumiissani olevia tauteja, minä käsken sinun tulla ulos nyt !!! Jeesuksen nimessä.

23. Yskän ulos ja oksennistan kaikki paholaisen pöydältä syömiä ruokia aiheuttaen jatkuvia sairauksia kehossani Jeesuksen nimessä.

24. Annetaan evakuoida kaikki veressäni kiertävät negatiiviset aineet Jeesuksen nimessä.

25. Peitän itseni Jeesuksen verellä ja tällä verellä, joka olen suojattu kaikenlaisilta sairauksilta Jeesuksen nimessä.

26. Pyhän Hengen tuli, polta pääni yläosasta jalkojen pohjaan, pelasta minut kaikenlaisista sairauksista Jeesuksen nimessä.

27. Erotan itseni kaikista outoista sairauksista Jeesuksen nimessä.

28. Erotan itseni jokaisesta geneettisestä sairaudesta, Jeesuksen nimessä.

29. Katkaisin itseni kaikista toistuvista sairauksista Jeesuksen nimessä.

30. Isä kiitän teitä siitä, että pelastitte minut täysin sairauksista Jeesuksen nimessä.

Mainokset

1 KOMMENTTI

  1. Rukoilen, että nämä rukoukset vievät minut jumalalliseen terveyteen. Ja siirrä poikani ja minä tästä pimeästä kellarista Aptosiin, Ca. runsaalla rahoituksella uuden talon hankkimiseksi ja poikani opiskelulainojen maksamiseksi. Rukoile, että hän voi saada siellä hyvää työtä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän