30 rukousta menestykseen tentteissä

0
4301

Filip. 4:13:
Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.

Menestys jokainen tukee syntymän oikeutta. Jumalan tahto on, että kaikki hänen lapsensa menestyvät hyvin. Tänään rukoilemme menestyksekkäästi kokeissa. Nämä rukoukset soveltuvat opiskelijoille, jotka kirjoittavat akateemisia tenttejä, kuten WASSCE, JAMB, SAT, TOEFL, GCE, lääketieteelliset kokeet, tilintarkastustentit tai muut paikalliset ja ulkomaiset kokeet. Kun Jumala on puolellasi, ei ole tutkimusta, jota et voi läpäistä, ei ole aihetta, jota et voi ymmärtää. Nämä rukoukset kokeiden onnistumisesta avaavat henkistä ymmärrystäsi ja ohjaavat sinut erittäin onnistuneeseen kokeisiin Jeesuksen nimessä.

Miksi minun täytyy rukoilla menestystä kokeissa?

Rukous menestykseen tentteissä ei korvaa opiskelua ja kokeisiin valmistautumista. Rukoukset ilman opiskelua ovat erittäin vastuuton tehtävä. Jumalan sana on tiukasti laiskuuden vastainen. Miksi me rukoilemme, koska kilpailu ei ole nopeaa, eikä taistelu vahvoille (ks. Sak. 9:11), ei hänestä, joka tahtoo, eikä juoksevasta, se ei ole Jumalasta, joka osoittaa armoa. (Ks. Roomalaisille 9:16). Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että vaikka olemmekin valmistautuneet tentteihimme, olemme silti riippuvaisia ​​siitä, että Jumala näkee meidät läpi. Monet ihmiset ovat kirjoittaneet hyvin monissa ammatillisissa kokeissa vain siksi, että heidän skriptit puuttuvat merkinnän aikana. Jotkut ovat kirjoittaneet hyvin tentissä, vain, että heidän tutkimuskeskuksensa peruutetaan. Mitään asioita voi tapahtua, mikä ei ole valvontamme kaikissa kokeissa, siksi meidän on oltava riippuvaisia ​​Jumalasta.

Hyödyt rukoillessaan kokeiden onnistumisesta

Testeissäsi menestyksen rukoilemiseen on monia etuja, mutta mainitsen vain kolme niistä.

1) Hengellinen peite: Kun harjoittelet tentteihin menestysrukouksia, peität hengellisesti. Kukaan paholainen ei voi manipuloida mieltäsi ennen kokeita, niiden aikana ja jälkeen. Pastorina olen nähnyt tapauksia, joissa ihmiset hulluiksi, juuri ennen tutkimuksia, nämä ovat henkisiä nuolet lähetetään turhauttamaan sellaista henkilöä. Mutta kun teet kokeesi Jumalan käsiin, kukaan paholainen ei voi estää menestystäsi.

2) Superpidätys: Kun rukoilet menestystä kokeissa, Pyhä Henki auttaa sinua pitämään kaiken lukemasi. Yksi Pyhän Hengen tehtävistä on tuoda muistoihimme kaikki se, mitä meille on opetettu. Joh. 14:26. Sinun on pyydettävä Pyhää Henkeä muistuttamaan sinua kaikesta, mitä olet opettanut ja kaiken lukemasi. Pyhä henki muistuttaa sinua kuitenkin vain siitä, mitä sinulle on opetettu ja mitä olet lukenut. Siksi sinun on sitouduttava tutkimukseen ja lukemiseen maksimoidaksesi Pyhä Henki.

3). Ilmoita menestyksestäsi: Kyllä, sinun on rohkeasti annettava menestys rukouksissa. Markus 11: 23-34, kertoo meille, että meillä voi olla mitä sanomme. Siksi, jos haluat nähdä menestystä kokeissasi, sinun on ilmoitettava niistä ja kun teet niin rukouksissa, sinun on ilmestyvä lentävillä väreillä Jeesuksen nimessä.

Rukoilen tänään teitä kohtaan tämä, kun teet nämä menestysrukoukset tentteihin, et koskaan saa puuttua menestykseen Jeesuksen nimessä. Jumalan mahtava käsi opastaa sinua tutkintasi läpi ja tulet esiin lentävillä väreillä Jeesuksen nimessä. Rukoile näitä rukouksia uskossa ja odota menestystäsi Jeesuksen nimissä suoritetuissa kokeissa.

RUKOUKSENSA

1. Isä, kiitän teitä edustamisesta kirjoittaa nämä tutkimukset tänään Jeesuksen nimessä
2. Isä, sitoudun tämän tutkimuksen (mainitse tutkimuksen nimi) käsiisi Jeesuksen nimessä.
3. Isä, vakuutan, että kaikkien näiden kokeiden kautta mikään aihe ei saa olla minulle liian vahva Jeesuksen nimessä
4. Vakuutan tänään, että minulla on Kristuksen viisautta, joten ymmärrän kaikki Jeesuksen nimessä olevat aiheet
5. Makea Pyhä Henki, opasta minua opiskellessani näitä tenttejä Jeesuksen nimessä
6. Rakas Pyhä Henki, muista muistiin kaikki, mitä olen lukenut ja että minua on opetettu Jeesuksen nimessä
7. Isä, anna sinun armon olla kanssani kaikkien näiden Jeesuksen nimissä suorittamien kokeiden kautta,
8. Isä, kiitän teitä siitä, että olet Jumala, joka antaa voiman menestyä Jeesuksen nimessä
9. Isä, kiitän teitä Kristuksen viisaudesta, joka työskentelee minussa Jeesuksen nimessä
10. Isä, minä julistan, etten hylkää näitä kokeita Jeesuksen nimessä
11. Huolimatta siitä, kuinka kovaa tämä tentti on, onnistun hikoilevasti Jeesuksen aamenissa
12. Vakuutan, ettei yksikään vuori ole riittävän vahva kestämään minua Jeesuksen nimessä
13. Julistan mitättömäksi kaikki vihollisen suunnitelmat saada minut alas Jeesuksen nimissä suorittamissa kokeissa
14. Vakuutan, että menestys tuovan Jumalan suosiminen antaa sinulle suuren menestyksen Jeesuksen nimessä
15. En torju takaiskua elämässäni Jeesuksen nimessä
16. Torjun epäonnistumisen elämässäni Jeesuksen nimessä
17. Isä, tilaa minun vaiheeni sanaasi Jeesuksen nimessä
18. Isä, julistan tänään, että koska Jeesus on minun paimeneni, minusta ei tule koskaan puutteellista ohjausta tutkimuksissani uudelleen Jeesuksen nimessä
19. Isä, tilaa tilaukseni oikeisiin aiheisiin ja oikeaan aikaan Jeesuksen nimessä
20. Isä, kiitos, että siunatte minua suurella viisaudella
21. Isä, anna sinun viisautesi ohjata minua päivässäni sanomaan toimintaa Jeesuksen nimessä
22. Isä, kaiverra minua viisauden hengessä, kun johdan elämän rodua Jeesuksen nimessä
23. Anna viisauden nähdä jokapäiväisessä toiminnassani Jeesuksen nimessä
24. Isä, anna minulle viisautta suhtautuessani ihmisiin päivittäin Jeesuksen namissa
25. Isä, anna minulle viisautta suhteessa puolisoni Jeesuksen nimessä
26. Isä, anna minulle viisautta suhtautuessani lapsiini Jeesuksen nimessä
27. Isä antaa minulle viisauden työskennellessäni pomoni kanssa toimistossa Jeesuksen nimessä
28. Isä, anna minulle viisautta työskennellä alaisteni kanssa Jeesuksen nimessä
29. Isä, kiitos siitä, että olet saastuttanut minut yliluonnollisella viisaudella Jeesuksen nimessä.
30. Isä, kiitos vastauksista rukouksiini.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän