Psalmi 51 Rukouspisteet puhdistukseen ja anteeksi

3
5334

Psalmien 51: 1
Armahda minua, Jumala, sinun rakkautesi mukaan: armojesi moninaisuuden mukaan armot hävittävät minun rikokseni.

Palvelemme armo ja myötätunto, Jumala, joka on aina valmis antamaan meille anteeksi, kun meillä ei ole kunniaa. Tänään olemme tekemisissä psalmin 51 rukouspisteiden kanssa puhdistukseen ja armahdukseen. Kuninkaan David kirjoitti tämän psalmin sen jälkeen, kun hän teki aviorikoksen kylpyheban kanssa ja tappoi hänen aviomiehensä hetiitin urian taistelussa. (Ks. 2. Samuel 11). Profeetta Nathan kohtasi ja nuhteli Daavidia. Profeetta antoi Daavidin talolle kauhistuttavan tuomion syntiensä takia, mutta mitä kuningas David teki? Hän meni Herran luo ja huusi armollisuuttaan. Hän tunnusti syntinsä ja pyysi Jumalalta armoa. Psalmi 51 -kirjassa korostetaan rukouksia, joita Daavid rukoili hädänaikoina.

 

Jumalan lapsina, teemme monta kertaa syntiä ja olemme jumalien kunniassa, meidän on tiedettävä, että Jumala, jota palvelemme, on armollinen Jumala. Hän on Jumala, joka vihaa syntiä, mutta rakastaa syntisiä. Monet kristityt pakenevat Jumalaa, kun tekevät syntiä, koska ajattelee, että Jumala on vihainen Jumala, joka rankaisee heitä heidän syntiensä vuoksi, mutta kuten me näimme psalmissa 51, David ajatteli toisin. David tiesi tuon tapahtuman, vaikka Jumala ei ollut tyytyväinen teoihinsa, Hän on silti aina valmis siihen antaa anteeksi Häntä.Nämä psalmin 51 rukouspisteitä puhdistuksesta ja armahduksesta avaa silmäsi jumalille loppumattomalle rakkaudelle ja loputtomalle armolle Jeesuksen nimessä
1 Joh. 1: 8 mukaan apostoli Johannes kirjoitti: 'Jos sanomme, että meillä ei ole syntiä, pettämme itsemme ja totuus ei ole meissä, mutta jos tunnustamme syntimme, Jumala on uskollinen ja oikeudenmukainen anteeksi meille syntimme ja puhdistamalla meidät kaikesta vääryydestä.' Nyt näitä rakastan eniten:

1 John 2: 1 Pienet lapseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette tee syntiä. Ja jos joku syntiä tekee, niin meillä on puolustaja Isän, vanhurskaan Jeesuksen Kristuksen: 2: 2 Ja hän on meidän syntiemme kunnioitus: ja ei vain meidän, vaan myös koko maailman syntien puolesta.

Jumala näkee sen! Kristuksen kautta Jumala on varmistanut syntimme ja puutteemme. Sikäli kuin olemme lihassa, teemme aina virheitä. Siksi uskovana tulisi uskovana olevan olla riippuvainen Kristuksen valmiista teoista eikä pelkästään teoistasi tai esityksestänne. Lisäksi sinun on aina osallistuttava puhdistusrukoukseen. Tämä psalmi 51 rukous kohta puhdistukseen ja armahdukseen on oikea rukous sinulle. Joka kerta kun tulemme Jumalan edessä, saamme Hänen armonsa ja armonsa, Hänen armonsa puhdistaa meidät ja Hänen armonsa antaa meille mahdollisuuden elää edelleen Jeesuksen tapaan. Tämä psalmin 51 rukouskohta antaa sinulle mahdollisuuden elää Kristuksen tavoin, riippuen vain Hänen armosta elää vanhurskaa elämää Jeesuksen nimessä.

Kun harjoitat tätä psalmin 51 rukouspistettä, älä rukoile sitä tuomitsemisen kannalta, vaan rukoile sitä rakkauden näkökulmasta, tiedä, että Jumala on isäsi ja huolimatta puutteistasi, hän ei koskaan lopeta rakastaa sinua. Hän ei koskaan jätä sinua tai hylkää sinua. Rukoile sitä koko sydämestäsi ja uskossa. Näen Jumalan suihkuttavan sinua armollisuuksillaan ja armonsa Jeesuksen nimessä.

Psalmi 51 rukouspisteet

1. Isä, kiitän teitä hyvyydestänne ja armollisuuksineen, jotka kestävät ikuisesti

2. Isä, kiitos, että annoit minulle kaiken anteeksiannon

3. Isä, kiitän teitä siitä, ettet ole syyttänyt minusta kaikkia synneitäni.

4. Isä, saan armot ja armon voittaakseni kiusauksia Jeesuksen nimessä

5. Isä, älä johda minua kiusauksiin Jeesuksen nimessä

6. Isä, pelasta minut kaikista pahan ilmeistä Jeesuksen nimessä

7. Isä huuhtelee Jeesuksen veren kautta kaikki pahat riippuvuudet elämästäni Jeesuksen nimessä

8. Isä, suojaa silmiäni, ettei minun pitäisi nähdä mitään pahaa Jeesuksen nimessä

9. Isä, vartioi jalkani, etten minä vaeltaisi pahuuteen Jeesuksen nimessä

10. Isä vartioi kieltäni, ettei minun pitäisi sanoa mitään pahaa Jeesuksen nimessä

11. Taivaallinen Isä, armon kautta, auta minua kestämään ajan koe. Älä anna koettelemuksen, ahdistuksen ja kiusauksen pyyhkiä minua pois läsnäolostasi. Auta uskoni kasvamaan sinussa ja vain sinussa.

12. Isä lordi, sinä olet kaiken luoja, anna runsaan valonsäteesi tunkeutua sinussa tarpeideni paksuun pimeyteen. Armon lordi, auta nostamaan henkisyyteni tasoa.

13. Isä Herra, ymmärrän, että uskovaisena olemassaolomme tarkoituksena on voittaa enemmän sieluja Valtakuntaan. Anna minulle armo saarnata sanojesi hyviä uutisia epäuskoville. Auta heitä armon kautta ymmärtämään sinua, kerro heille, että sinä ja sinä yksin olet Jumala yleisesti.

14. Herra Jumala, rukoilen, että parannat minua ikääntymään sinussa. Antakaa minulle armo, jotta minua tämän loppuajan merkit ja häiriötekijät eivät pudista. Auta minua Herra saavuttamaan voitollisesti taivaallinen kansalaiseni Kristuksen Jeesuksen kautta.

15. Taivaallinen Herra, sanasi sanoo, että meidän pitäisi rukoilla Jerusalemin hyväksi, että ne, jotka sitä rakastavat, menestyvät. Herra Jumala, auta Nigeriaa seisomaan jälleen jalkoillaan. Palauta tälle maalle taivaan hyvät sanomat. Olkoon totuuden, avoimuuden ja rakkautesi valo varjostaa kaikki vallan käytävällä olevat ihmiset.

16. Herra Jumala armosta ja armosta, auta minua antamaan anteeksiantava henki. Ymmärrän, että ihmisen luonne on julma, mutta autat pyhää henkeäsi kasvamaan minussa, että annan anteeksi jokaiselle, joka on tehnyt minua vastaan ​​julmuuden.

17). Voi Herra, elämäni haasteet ovat ylivoimaisia, ne ovat niin vahvoja, että voin käsitellä osoittaa minulle armoasi ja auttaa minua Jeesuksen nimessä.

18). Voi Herra, armahda minua tänään. Älä anna vihollisteni laittaa minua kuoppaan Jeesuksen nimessä.

19). Jeesus Kristus, Daavidin poika, armahda minua ja taistele elämäni taisteluissa Jeesuksen nimessä.

20). Voi Herra, armahda minua ja kerää minulle auttajia tällä elämäni aikana Jeesuksen nimessä.

21). Voi Herra, älä anna minun häpeä, kun itken sinuun tästä asiasta, auta minua armoillanne ja anna minulle todistus Jeesuksen nimessä.

22). Voi Herra, avaa armon ovi minulle, jotta juoksin sisälle, ennen kuin tämä ongelma nielee minut Jeesuksen nimessä.

23). Voi Herra, kuule tänään huutani, kun itken teihin uskossa tästä ongelmasta, osoittakaa armonne Jeesuksen nimessä.

24). Voi Herra, älä tuomitse minua uskoni mittasuhteella. Antakaa armon suihkun minun päälleni tänään Jeesuksen nimessä.

25). Voi Herra, luotan sinuun, älä häpeä, älä viholliseni kajoa minua Jeesuksen nimessä

26). Voi Herra, tee elämästäsi eeppinen esimerkki armosta Jeesuksen nimessä.

27). Voi Herra, anna armoni puhua puolestani työpaikallani Jeesuksen nimessä.

28). Voi Herra, armahda minua ja nouse minun avuksi Jeesuksen nimessä.

29). Voi Herra, pelasta minut vastustajiani vastaan, ilman sinua en voi tehdä mitään armahtaa minua Jeesuksen nimessä.

30). Voi Herra, koska armo kuuluu sinulle, älä anna minkään minua vastaan ​​osoittavan syyllisen voittaa Jeesuksen nimessä
KIITOS Jeesusta siitä, että olet puhdistanut minut armon ja armon avulla Jeesuksen nimessä

Mainokset

3-HUOMAUTUKSET

  1. Synnini ovat saaneet minut ajattelemaan, että Jumala on hylännyt minut, koska viime aikoina minulla on alkanut olla huonoja unia, joita IV rukoili aiemmin, ynnä on avannut vihollisille tien, olen pahoillani itsestäni, mutta kiitän Jumalaa siitä, että olen avannut silmäni näille sivuille. , Toivon, että Jumala unohti minut ja auttaa minua voittamaan SYÖTÄVÄT syntit

    • 1 John 2: 1 Pienet lapseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette tee syntiä. Ja jos joku syntiä tekee, niin meillä on puolustaja Isän, vanhurskaan Jeesuksen Kristuksen: 2: 2 Ja hän on meidän syntiemme kunnioitus: ja ei vain meidän, vaan myös koko maailman syntien puolesta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän