Aamu omistautuminen

0
16753
Aamu omistautuminen

Huomenta, suuren Jumalan ihmiset, toistakaamme vain se, mitä Jumala on tänään sanonut meille.

 

"Ja tämä on minun liitoni heidän kanssaan", sanoo Herra. ”Minun henkeni ei jätä heitä, enkä minäkään minä sanonut näitä sanoja. Ne ovat huulillasi ja lastenne huulet ikuisesti. Minä, Herra, olen puhunut!

Jesaja 59:21 NLT.

 

Näin ollen,

Herra on minun voimani ja lauluni, ja hänestä on tullut pelastukseni; tämä on minun Jumalani, ja minä ylistän häntä, isäni Jumalaa, ja korotan hänet.

15. Moos. 2: XNUMX ESV

 

Voi, että puhkisit taivaasta ja tulet alas! Kuinka vuoret järisivät sinun läsnäollessasi! Kun tuli aiheuttaa puun palamisen ja veden kiehumisen, tulosi saisi kansat vapisemaan. Silloin vihollisesi oppisivat kuuluisuutesi syyn! Kun tulit kauan sitten, teit mahtavia tekoja, jotka ylittivät korkeimmat odotuksemme. Ja oi, kuinka vuoret järisivät! Sillä maailman alusta asti kukaan korva ei ole kuullut eikä silmä ole nähnyt sinun kaltaista Jumalaa, joka toimii niiden hyväksi, jotka häntä odottavat! Tervetuloa niihin, jotka tekevät mielellään hyvää, jotka seuraavat jumalisia tapoja ...

 

Siksi yhdistä itsesi, ihmiset, ja teidät murskataan paloiksi. Kuulkaa kaikille kaukaisten maiden teille; vyö itsesi, neuvottele yhdessä, se tulee tyhjäksi; puhu sana, ja se ei kestä: sillä Jumala on minun kanssani. On. 8: 9-10

 

Jumalani kanssa tehdyn liittokseni ja ylistysni ja Jumalani palvonnan seurauksena Herra saa kasvonsa loistamaan minua aina. Hän on armollinen minulle ja minunani. Hänen valo paistaa polullani ja Hänen suosikki kattaa minut kaikki päivät Jeesuksen nimessä

 

Tästä lähtien, kun pyydän Herran nimeä, hän ojentaa kätensä ja nostaa minut kaikkien vihollisideni ja heidän töitänsä yläpuolelle ja vapauttaa minut kaikista Jeesuksen nimessä.

 

Katso, jokainen minua vastaan ​​kiihdytetty voima / henkilö / demoni häpeää ja hämmentää: ne eivät ole kuin mitään; ja voima ja ihmiset, jotka taistelevat minun kanssani, menevät. Minä etsin heitä enkä löydä heitä edes minusta ja minunani kilpailevista voimista. Ne, jotka sotaan minua vastaan, eivät ole mitään Jeesuksen nimessä

 

Tänä aikana ja ikuisesti mikään minua vastaan ​​valmistettu ase ei menesty, ja jokainen minua vastaan ​​nouseva kieli on jo tuomittu, Jeesuksen nimessä

 

Niiden lapset, jotka minua vaivaavat, tulevat kumartamaan minua, ja kaikki ne, jotka minua halveksivat, kumartuvat minun jalkoihini Jeesuksen nimessä.

 

Kun vihollinen näkee Jeesuksen veren, he menevät yli, tuholaiset eivät pääse Jeesuksen veren takia kotitalouteeni Jeesuksen nimessä

 

Herra, kiitämme teitä sanasta, joka ei koskaan epäonnistu, ja vastauksesta rukouksiin Jeesuksen nimessä

Edellinen artikkeliAIKA AIKA: UUDELLEEN AIKA
Seuraava artikkeliApu on tulossa
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.