30 Raamatun jaetta ystävyydestä

1
31384
Raamatun jakeet ystävyydestä

Sananlaskut 18: 24:
Miehen, jolla on ystäviä, on osoitettava itsensä ystävälliseksi. Ja on ystävä, joka tarttuu lähempänä kuin veli.

Ystävyys on valinnaista, se ei ole voimaa. Tänään tarkastelemme Raamatun jakeita ystävyydestä. On viisas sanonta, joka sanoo "Näytä minulle ystäväsi ja minä näytän sinulle kuka olet"  Yksi suurimmista tulevaisuuden tulevaisuuteen vaikuttavista tekijöistä on ystävämme, joita pidämme. Uskovina emme saa koskaan suhtautua ystävyyden aiheeseen kevyesti. Ystäväsi voivat tehdä sinusta tai marrastaa sinut. Joten näiden Raamatun ystävyysjakeiden tarkoituksena on näyttää meille Raamatusta, kenen todellisen ystävän tulisi olla ja minkä hyvän ystävän ominaisuudet ovat.

Raamattu on käyttöohjeemme, uskovina meidän on ymmärrettävä hyvin raamatun ystävyys, jotta voimme hyötyä suhteestamme muihin. Esimerkiksi raamattu kehottaa meitä olemaan eriarvoisesti juuttumattomia epäuskoisten kanssa, 2.Korinttilaisille 6:14. Joten kun valitset ystäviäsi, sinulla ei ole yrityksiä ystävystyä epäuskoisten kanssa. Se ei tarkoita, ettet kunnioita heitä tai näytä heitä rakkaus, mutta se tarkoittaa, että et merkitse heidän kanssaan ja tee mitä he tekevät. Opettaa meitä vihaamaan syntiä, mutta rakastamaan syntisiä, vihaan pahaa, mutta osoittamaan rakkautta pahoille tekijöille, kun meillä on siihen mahdollisuus. Nämä raamatunjakeet ystävyydestä osoittavat meille Jumalan mielen ystävyydestä ja ystävistämme. Kun tutkit näitä raamatunjakeita tänään, näen, että Jumala avaa silmäsi ja ohjaa sinua suhteesi elämässäsi Jeesuksen nimessä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Raamatun vaiheet

1. Sananlaskut 13: 20:
Se, joka vaeltaa viisaiden kanssa, on viisas; mutta typerien seura hävitetään.

2. Sananlaskut 17: 17:
Ystävä rakastaa koko ajan, ja veli on syntynyt vastoinkäymisistä.

3. Job 16: 20-21:
Ystäväni kauhistuttavat minua, mutta silmäni vuotaa kyyneleet Jumalalle. 16:21 Oi, jos joku vetoaa miehestä Jumalan kanssa, niin kuin ihminen vetoaa lähimmäiseensä!

4. Sananlaskut 12: 26:
Vanhurskas on naapurinsa edestä erinomainen: mutta jumalattomien tapa houkuttelee heitä.

5. Sananlaskut 27: 17:
Rauta teroittaa rautaa; joten mies terävöittää ystävänsä kasvoja.

6. Sananlaskut 17: 17:
Ystävä rakastaa koko ajan, ja veli on syntynyt vastoinkäymisistä.

7. Joh. 15: 12-15:
Tämä on minun käskyni, että rakastat toisianne, niin kuin minä olen rakastanut sinua. 15:13 Kukaan ei ole suurempi rakkaus kuin tämä, että joku antaa elämänsä ystävilleen. 15:14 Olette ystäväni, jos teette mitä minä käsken. 15:15 Nyt minä en kutsu teitä palvelijoiksi; sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee. Mutta minä olen kutsunut sinut ystäväksi; kaikesta, mitä olen kuullut Isästäni, olen ilmoittanut sinulle.

8. Sananlaskut 27: 5-6:
Avoin nuhtelu on parempi kuin salainen rakkaus. 27: 6 Uskolliset ovat ystävän haavat; mutta vihollisen suudelmat ovat petollisia.

9. Kolosialaiset 3: 12-14:
Sijoita siis pyhien ja rakastettujen Jumalan valittuina armojen suolaa, ystävällisyyttä, mielen nöyryyttä, nöyryyttä, pitkäjänteistä; 3:13 Kielenkäyttö ja toisten anteeksiantaminen, jos jollain on riita ketään vastaan: niinkuin Kristus on antanut sinulle anteeksi, niin tehkää myös. 3:14 Ja ennen kaikkea nämä asettavat rakkautta, joka on täydellisyyden sidos.

10. Kirk. 4: 9-12:
Kaksi ovat parempia kuin yksi; koska heillä on hyvä palkkio työstään. 4:10 Sillä jos he putoavat, niin se nostaa toisensa. Mutta voi häntä, joka on yksin, kun hän kaatuu; sillä hänellä ei ole ketään, joka auttaisi häntä. 4:11 Jälleen, jos kaksi makaa yhdessä, niin heillä on lämpöä. Mutta kuinka voi olla lämmin yksin? 4:12 Ja jos yksi voittaa häntä, niin kaksi kestää hänet; ja kolminkertainen johto ei ole nopeasti rikki.

11. Sananlaskut 22: 24-25:
Älä tee ystävyyttä vihaisen miehen kanssa; äläkä mene raivoisan miehen kanssa: 22:25 Etkö oppisi hänen tapojaan ja saisi sielullesi virnän.

12. Sananlaskut 24: 5:
Viisas mies on vahva; niin, tiedon mies lisää voimaa.

13. Sananlaskut 19: 20:
Kuule neuvoja ja ota ohjeita, jotta voit olla viisas jälkimmäisessä päässäsi.

14. Sananlaskut18: 24:
Miehen, jolla on ystäviä, on osoitettava itsensä ystävälliseksi. Ja on ystävä, joka tarttuu lähempänä kuin veli.

15. Job 2:11:
Kun Jobin kolme kaveria kuulivat kaiken tämän pahuuden, joka häntä kohdasi, tulivat he kaikki omalta paikaltaan; Temanilainen Elifas, shuhilainen Bildad ja Naamatilainen Zophar; sillä he olivat yhdessä sopineet tapaamisen tulla suremaan hänen kanssaan ja lohduttamaan häntä.

16. 2 Kings 2: 2:
Ja Elia sanoi Elisalle: "Ole täällä, rukoilen sinua!" sillä Herra on lähettänyt minut Beteliin. Ja Elisa sanoi hänelle: "Kun Herra elää ja niinkuin sielusi elää, minä en jätä sinua". Niin he lähtivät Beteliin.

17. Psalmit 37: 3:
Luottakaa Herraan ja tehkää hyvää; niin asut maassa, ja totta kai sinut ruokitaan.

18. 1 Kor. 15: 33:
Älä pettää: paha viestintä turmelee hyvät käytöstavat.

19. James 4: 11:
Älä puhu pahasta toisistaan, veljet. Se, joka puhuu veljensä pahaa ja tuomitsee veljensä, puhuu lain pahaa ja tuomitsee lain. Mutta jos tuomitset lain, sinä et ole lain tekijä, vaan tuomari.

20. Sananlaskut 16: 28:
Söpö mies kylvää riitaa; ja kuiskaaja erottaa pääkaverit.

21. 1 Samuel 18: 4:
Ja Jonathan riisui itseltään vaatteen, joka hänellä oli, ja antoi sen Daavidille ja hänen vaatteilleen, jopa miekalleen, keulalleen ja vyölleen.

22. Gal. 6: 2:
Kantakaa toistenne taakkoja ja täyttäkää Kristuksen laki.

23. Kolossalaisille 3:13:
Kielletään toisiamme ja annetaan toisilleen anteeksi, jos jollain on riita ketään vastaan: niinkuin Kristus on antanut sinulle anteeksi, niin te myöskin.

24. Filip. 2: 3:
Älkää tekekö mitään riitojen tai surun kautta; mutta antakaa mielen nöyryyden arvostaa toisia paremmin kuin itseään.

25. Luuk. 6:31:
Ja niinkuin te tahdotte, että ihmiset tekisivät sinulle, niin tee myös heille samoin.

26. James 4: 4:
Te te ette huomanneet, että maailman ystävyys on vihamielinen Jumalan kanssa? joka siis on maailman ystävä, on Jumalan vihollinen.

27. Job 29: 4-6
Kuten olin nuoruudeni päivinä, jolloin Jumalan salaisuus oli telttani; 29: 5 Kun Kaikkivaltias oli vielä minun kanssani, kun lapseni olivat minusta; 29: 6 Kun pesin askelteni voilla, ja kallio kaatoi minut öljyjoet;

28. Moos. 33:11:
Ja Herra puhui Mosekselle kasvokkain, kuin ihminen puhuu ystävälleen. Ja hän kääntyi taas leiriin. Mutta hänen palvelijansa Joshua, Nuunin poika, nuori mies, ei lähtenyt majaa.

29. Psalmit 38: 11:
Rakastajani ja ystäväni seisovat erillään kipeästäni; ja sukulaiset seisovat kaukana.

30. Psalmit 41: 9:
Kyllä, oma tuttu ystäväni, johon luotin ja joka söi leipääni, on nostanut kantapään minua vastaan.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeli30 inspiroivaa Raamatun jaetta
Seuraava artikkeliAamuhartaus: arvokas
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.