30 inspiroivaa Raamatun jaetta

0
4217
Inspiroivia raamatun säkeitä

Jeremian 29:11:
Sillä minä tiedän ajatukset, joita ajattelen teitä kohtaan, sanoo Herra, rauhan, ei pahan ajatukset, jotta teille saataisiin odotettu loppu.

Tänään tarkastelemme inspiroivia Raamatun jakeita. Sana inspiraatio tarkoittaa henkistä stimulaatiota tai positiivista jännitystä. Raamattu on täynnä inspiroivia raamatun säkeitä. Nämä raamatun säkeet nostaa meidät ylös ja lisää odotuksiamme hyvistä asioista. Esimerkiksi Raamatun puhe Markus 9:23 kertoo meille, että jos voimme uskoa, kaikki on mahdollista sille, joka uskoo. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että uskomuksellemme ei ole rajoituksia, se tarkoittaa, että mitä tahansa, jonka asetamme sydämemme saavuttaa, voimme saavuttaa sen. Tämä on todella suuri totuus nähdä. Myös Matt. 17:20 näemme, että mikään ei ole meille mahdotonta. Raamattu sisältää sana Jumalan sanasta ja Jumalan sana on totta.

Nämä inspiroivat Raamatun säkeet avaavat silmämme nähdäksemme, mitä Jumala on meille määrännyt elämässä. Se rohkaisee ja motivoi meitä menestykseen elämässä. Jeesus sanoi, että vain totuus voi vapauttaa meidät. Nämä inspiroivat Raamatun jakeet ovat Jumalan sanan raakoja totuuksia, jotka kykenevät vapauttamaan meidät kaikista elämän rajoituksista. Kun tutkit näitä raamatun jakeita tänään, haluan sinun uskovan jokaiseen sanaan, antamaan sen innostaa suuruuteen, muistaa, että jokainen Jumalan sana on Jumalan Hengen tukema. Rukoukseni tänään tänään on seuraava: Nämä inspiroivat Raamatun säkeet tekevät sinusta supermenestyksen Jeesuksen nimessä.

Raamatun vaiheet

1. Hepr. 12: 1-2:
Siksi kun katsomme, että meitäkin seurataan niin suuren todistajien pilven kanssa, pankataan syrjään jokainen paino ja synti, joka niin helposti hämmentää meitä, ja ajakaamme kärsivällisyydellä kisaamme, joka on asetettu meille, 12: 2. Jeesukselle, uskon kirjoittajalle ja viimeistelijälle; joka hänen edessään asetetusta ilosta kärsi ristin halveksittaen häntä ja asetetaan Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.

2. 1 Kor. 15: 58:
Siksi, rakkaat veljeni, olkaa lujat, muuttumattomat, aina täynnä Herran työtä, sillä te tiedätte, että työsi ei ole turhia Herrassa.

3. Joshua 1: 7:
Vain sinä olet vahva ja erittäin rohkea, että saatat noudattaa kaikkia lakeja, joita palvelijani Moses sinulle on käskenyt. Älä käänny siitä oikealle tai vasemmalle, jotta voit menestyä missä tahansa tahansa.

4. Psalmit 23: 1-6:
Psalms 23: 1 Herra on minun paimeneni; En halua. 23: 2 Hän antaa minut makaamaan vihreillä laitumilla; hän johdattaa minua tyynen veden viereen. 23: 3 Hän palauttaa minun sieluni: hän johdattaa minua vanhurskauden poluille nimensä tähden. 23: 4 Ja vaikka kävelen kuoleman varjon laaksossa, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sauvasi ja sauvasi he lohduttavat minua. 23: 5 Te valmistat pöydän minun edessäni vihollisteni edessä; voitele minun pääni öljyllä; minun kuppi loppuu. 23: 6 Totisesti, hyvyys ja laupeus seuraavat minua koko elämäni ajan, ja minä asun Herran temppelissä iankaikkisesti.

5. Moos. 31:6:
Ole vahva ja rohkea, älä pelkää ja älä pelkää heitä; sillä Herra, sinun Jumalasi, on se, joka menee kanssasi; hän ei hylkää sinua eikä hylkää sinua.

6. Roomalaisille 1:17:
Sillä siinä on Jumalan vanhurskaus, joka ilmestyy uskon kautta uskoon. Kuten on kirjoitettu, oikeudenmukaiset elävät uskon kautta.

7. James 1: 2-4:
Veljeni, laskekaa se kaikki ilo, kun joudutte erilaisiin kiusauksiin; 1: 3 Tietäen tämän, että uskomuksesi yrittäminen aiheuttaa kärsivällisyyttä. 1: 4 Mutta olkoon kärsivällisyydellä hänen täydellinen työnsä, jotta olisit täydellinen ja kokonainen, etkä halua mitään.

8. 1 Pietari 2: 9-11:
Mutta te olette valittu sukupolvi, kuninkaallinen pappeus, pyhä kansa, omituinen kansa; että teidän tulisi kertoa kiitosta siitä, joka on kutsunut teidät pimeydestä hänen ihmeelliseen valoonsa: 2:10 jotka aikaisemmin eivät olleet kansaa, mutta ovat nyt Jumalan kansaa: jotka eivät olleet armoa saaneet, mutta nyt ovat sai armon. 2:11 Rakas, rakas, pyydän teitä muukalaisina ja pyhiinvaeltajina, pidättäytyä lihallisista himoista, jotka sotkevat sielua vastaan;

9. Hepr. 10: 19-23:
Sentähden, veljet, olen rohkeutta päästä pyhimpään Jeesuksen veren kautta, 10:20 uudella ja elävällä tavalla, jonka hän on pyhittänyt meille, verhon kautta, toisin sanoen hänen ruumiinsa; 10:21 Ja hänellä oli ylipappi Jumalan huoneessa; 10:22 Lähestymme toisella sydämellä täydessä uskon vakuutuksessa, kun sydämemme on siroteltu pahasta omatunnosta ja ruumiimme pesty puhtaalla vedellä. 10:23 Pidämme kiinni uskomme ammatista heiluttamatta; (sillä hän on uskollinen, joka lupasi;)

10. 1 Joh. 3: 1-3:
Katso, minkä rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan pojiksi. Siksi maailma ei tunne meitä, koska se ei tuntenut häntä. 3: 2 Rakkaat, nyt olemme Jumalan lapsia, ja ei vielä ilmesty, mitä me olemme. Mutta me tiedämme, että kun hän ilmestyy, olemme hänen kaltaisiaan; sillä me tulemme näkemään hänet sellaisena kuin hän on. 3: 3 Ja jokainen, jolla on tämä toivo hänessä, puhdistaa itsensä, niinkuin hän onkin puhdas.

11. 1 Joh. 3: 22:
Ja mitä me pyydämme, me saamme hänet, koska me pidämme hänen käskynsä ja teen ne asiat, jotka ovat hänen silmissään miellyttäviä.

12. Markus 9:23:
Jeesus sanoi hänelle: "Jos voit uskoa, kaikelle on mahdollista uskovalle."

13. Matt. 21: 22:
Ja kaiken, mitä rukouksessa pyydät uskoen, sen saat.

14. Numerot 23:23:
Totisesti, Jaakobia vastaan ​​ei ole lumoa, eikä Israelia vastaan ​​olekaan mitään ennustamista: Tämän ajan mukaan sanotaan Jaakobille ja Israelille: mitä Jumala on tehnyt!

15. Efesolaisten 3: 17-21:
Että Kristus voi asua sydämessäsi uskossa; että te, juurtuneina ja rakastettuina rakkaudessa, 3:18 voitte ymmärtää kaikkien pyhien kanssa, mikä on leveys ja pituus, syvyys ja korkeus; 3:19 Ja tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka välittää tiedon, jotta teidät täytettäisiin kaikella Jumalan täyteydellä. 3:20 Nyt sille, joka kykenee tekemään ylenpalttisesti kaiken, mitä me pyydämme tai ajattelemme meissä toimivan voiman mukaan, 3:21 Hänelle olkoon kirkkaus kirkossa Kristuksen Jeesuksen kautta kaikkina aikoina, maailma ilman loppua . Aamen.

16. Filip. 3: 7-9:
Mutta mitä asiat minulle tuottivat, ne, jotka lasken Kristolle. 3: 8 Kyllä, epäilemättä, ja luen kaiken, lukuun ottamatta menetystä, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tiedon erinomaisuuden vuoksi: joille olen kaiken kärsinyt, ja luen ne kaikki, mutta lantaa, jotta voisin voittaa Kristuksen, 3 : 9 Ja löydettävä hänestä, jolla ei ole omaa vanhurskauttani, joka on laista, mutta joka tapahtuu Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka on Jumalan uskossa:

17. 1 Kor. 16: 13:
Varokaa, seisokaa nopeasti uskossa, lopeta kuin ihmiset, ole vahva.

18. 2 Kor. 4: 16-18:
Mistä syystä me emme heikenty; mutta vaikka ulkoinen ihmämme hukkuu, sisäinen ihminen kuitenkin uudistuu päivä päivältä. 4:17 Sillä kevyt vaivamme, joka on vain hetkeksi, tekee meille paljon suuremman ja iankaikkisen kunnian painon; 4:18 Vaikka emme katso näkemiin, vaan näihin, joita ei ole nähty; sillä nähty on ajallista; mutta asiat, joita ei ole nähty, ovat ikuisia.

19. Valitukset 3: 22-23:
Herran armo on se, ettei meitä hukuteta, koska hänen myötätuntonsa epäonnistuvat. 3:23 Ne ovat uusia joka aamu: sinun uskollisuutesi on suuri.

20. 1 Kor. 13: 12:
Nyt näemme lasin läpi, pimeästi; mutta sitten kasvotusten: nyt tiedän osittain; mutta silloin tiedän, että minäkin tiedän.

21. Roomalaisille 8:38:
Olen varma siitä, ettei kuolema, eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei voimat, ei nykyiset eikä tulevaiset,

22. Roomalaisille 15:13:
Nyt toivon Jumala täyttäköön teitä kaikella riemulla ja rauhalla uskossa, että teillä olisi runsas toivo kautta Pyhän Hengen.

23. Roomalaisille 8:31:
Mitä sitten sanomme näille asioille? Jos Jumala on meille, kuka voi olla meitä vastaan?

24. Roomalaisille 8:28:
Ja me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka ovat kutsutut mukaan hänen tarkoitukseen.

25. Roomalaisille 8:1:
Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen.

26. Joh. 15:13:
Suuremmalla rakkaudella ei ole ketään muuta kuin tätä, että mies antaa elämänsä ystävilleen.

27. Jesaja 40: 28-31:
Etkö ole tiedossa? Etkö ole kuullut, että iankaikkinen Jumala, Herra, maan ääreiden Luoja, ei kuohua, eikä ole myöskään kyllästynyt? hänen ymmärrystään ei ole tutkittu. 40:29 Hän antaa voiman heikolle; ja niille, joilla ei ole voimaa, hän kasvattaa voimaa. 40:30 Jopa nuoret ovat heikentyneet ja kyllästyneet, ja nuoret miehet putoavat täydellisesti: 40:31 Mutta ne, jotka odottavat Herraa, uudistavat voimansa; ne asetetaan siipinä kotkina; he juoksevat eivätkä ole väsyneitä; ja he kävelevät eivätkä heikko.

28. Sananlaskut 17: 17:
Ystävä rakastaa koko ajan, ja veli on syntynyt vastoinkäymisistä.

29. Psalmit 34: 8:
Maista ja katso, että Herra on hyvä; siunattu on se, joka luottaa häneen.

30. Psalmit 27: 4:
Yhden asiaa olen toivonut Herralta, että minä etsin sitä. että minä asun Herran talossa koko elämäni ajan, nähdäkseni Herran kauneuden ja tiedustellakseni hänen temppelissään.

Mainokset
Edellinen artikkeli30 Raamatun jaetta perheestä
Seuraava artikkeli30 Raamatun jaetta ystävyydestä
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän