30 rukouspistettä perheen luovuttamiseksi

8
12414
Rukous perheelle

Säädökset 16: 31

Ja he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä pelastut ja sinun talosi.

Ei ole perhe maan päällä, joka ei kärsi yhdestä tai toisesta haasteesta. Itse asiassa perheeksi kutsuttu laitos on maan eniten hyökätty laitos. Perheet eri puolilla maailmaa ovat orjuudessa ja sortossa köyhyyden, vaikeiden avioliittojen, menestyksen reunalla epäonnistumisen ja ennenaikaisen kuoleman muodossa. Rakas rakkaani, näiden perheen vapauttamiseen tarkoitettujen rukouspisteiden tarkoituksena on sytyttää tulta kaikkia linnoituksia, kaikkia outoja alttareita ja jokaista voimamiehiä vastaan, jotka ovat pitäneet sinua ja perhettäsi vankeudessa ja samalla tavalla kuin Jumala pelasti Israelin lapset faraolta ja hänen isäntänsä, näiden rukousten jälkeen Jumala vapauttaa perheesi salamannopeasti: jos vain uskot.

Jokainen voittava perhe on rukoileva perhe, ja jokainen rukoileva perhe ei voi olla demonisen vaikutuksen uhri. Uskovina meidän on ymmärrettävä, että kun kutsumme Jumalan perheeseemme, voitamme kaikki meille tulevat haasteet, näiden perheen pelastamiseksi tarkoitettujen rukouskohtien tarkoituksena on palauttaa Jumala takaisin perheeseemme, on vähentää Jumala perheihimme. Kun Jumalan läsnäolo ilmenee perheessä, jokainen vuori, joka seisoo perheen edessä, siirretään. Jokainen saatanallinen ike on rikki ja kaikki paholaisen piirityksen alla vapautetaan Jeesuksen nimessä. Rukoukseni tänään tänään on tämä; Kun rukoilet tätä rukouspistettä perheen pelastamiseksi tänään, sinut ja perheesi toimitetaan Jeesuksen nimessä. Rukoile näitä rukouksia uskossa tänään ja ota vastaan ​​omat pelastus. Jumala siunatkoon sinua.

RUKOUKSENSA

1. Isä Jeesuksen nimessä kiitän teitä sieluni pelastuksesta tänään.

2. Isä Jeesuksen nimessä kiitän teitä, koska olet jo kuullut minut ennen kuin sanon tämän rukouksen perheelleni.

3. Isä Jeesuksen nimessä kiitän teitä taistelusta ja voittamisesta taisteluissa Golgatan ristillä.

4. Vapautan itseni jokaisesta suvun kotitalouden orjuudesta.

5. Elävän Jumalan tuli, kuten sinäkin, tuli esiin Elian päivinä, kuluttaa köyhyyden, riippuvuuden, sorron ja rajoituksen ketjut nykypäivän elämässäni. 1kings 18:38

6. Pyhä kummitus, aivan kuten Elisan päivät, lähettävät omituiset eläimet kuluttamaan kaikki agentit, jotka ovat pitäneet minun ja perheeni rahoja. 2 kings 2: 23-24

7. Taivaallinen Isä, aivan kuin enkeli veti kivin Jeesuksen haudasta, anna enkelini viettää jokaisen kiveen, joka vangitsee perheeni ja minun kohtaloni haudassa. Matt. 28: 2.

8. Vapautan sekaannuksen ja tuhoamisen jokaisen perheeni kohtalon sieppajan leiriin tänään.

9. Taivaallinen isä, kun meri avasi ja nielaisi kansasi viholliset, jotka pitivät niitä vankeudessa vuosia. Antakoon meri niellä jokainen esi-isien henki, joka on pitänyt perheeni siteitä.

10. Antakaa Jumalan mahtava käsivarsi, joka katkoi Paavalin ja Silasin ketjut vankilassa, rikkoa jokaisen ketjun, joka yhdistää minut menneisyyteeni ja rajoittaa minut tulevaisuudesta, jonka Jumala on suunnitellut perheelleni ja minulle. Apostolien teot 16: 25-34.

11. Taivaallinen Isä, kun vapautit Danielin ja kolme heprealaista lasta heidän sortajiensa käsistä, pelasta perheeni ja minä köyhyyden, rintaman ja epäonnistumisen orjuudesta. Daniel 6: 1-28.

12. Taivaallisista paikoista tulevat ballistiset ohjukset alkavat pommittaa jokaista liittoa, jossa perheeni kunnia on piilotettu.

13. Satunnaiset ohjukset alkavat pudota jokaiseen häkkiin, jossa perheeni kohtaloa pidetään.

14. Antakoon taivaan pasuunat kauhistuttaa vangitsijani korvat, jotta he vapauttaisivat perheeni ja minut viipymättä

15. Kun sanon tämän rukouksen perheen puolesta, käsken taivaan isännät alkamaan vapauttaa kaikki perheeni jäsenet, jotka on sidottu epäonnistumisen puuhun.

16. Rukoillessani tätä perhettä koskevaa rukouskohtaa, jotta ketjut alkavat pudota lasteni, aviomieheni, vaimoni, vanhempieni ja sukulaisteni käsistä Jeesuksen mahtavassa nimessä.

17. Rukoillessani tätä rukouspistettä perheen puolesta, koska olen Abrahamin poika / tytär, joka on kytketty Daavidin siemeniin, antakaa kaikki kadotetut ja kaikki, jotka minulta on vangittu, vapauttaa ja kerätä kaksinkertaisena eränä . Luuk. 13:16.

18. Elävän Jumalan tuli, niinkuin sinä, kulutti Sodoman ja Gomorran, kuluttaa avioliittoani vangitsijoita rukoillessani tätä rukouskohdetta perheelle. 19. Moos. 24: XNUMX.

19. Koska hauta ei voinut pidättää Lasarusta Jeesuksen äänen äänellä. Koska olen yhteisiä perillisiä Kristuksen kanssa, rukoillessani tätä perhettä koskevaa rukouskohtaa, anna hauta vapauttaa kaiken, mitä se on pidättänyt perheeltään. John 11: 38-44

20. Olkoon salaperäisiä maanjäristyksiä ja tornadoja, jotka ravistavat perustaa sille, missä perheeni menestys on pidetty, kun rukoilen tätä perhettä koskevaa rukouskohtaa.

21. Koska palvelemalle herralle ei ole mitään liian vaikeaa, vakuutan, että tästä lähtien jokainen mahdoton tilanne, joka on liittynyt perhettäni, tuhotaan Jeesuksen mahtavassa nimessä. Jeremian 32:27.

22. Käsken minulle osoitetut enkelit kammatamaan maan pituuden ja leveyden ja vapauttamaan kaikki vauraudet, joilla on perheeni nimi, ja toimittamaan sen minulle tänään. Psalm91: 11.

23. Tänään perheeni ja minä olemme pelastettu siipikarjan piikistä ja jokaisesta meluisasta rutosta. Psalmi 91: 3.

24. Tänä vuonna jokainen vahva mies isäni talosta tai jokainen vahva nainen äitini puolelta, joka on lukinnut minut epäonnistumisten huoneeseen, avaa portit ja häpeää Jeesuksen nimessä. Matteuksen 12:29.

25. Rauhankivet ja yllä oleva tuli alkavat pudota jokaiselle filistealaiselle, joka on tänään vangistanut, kiduttanut ja murtanut auttajani rahoja. Joshua 10:11

26. Koska Jeesus, minun pelastajani ja herrani, nousi ylös ja vapautettiin kuolemantapauksesta kolmen päivän kuluttua. Päätän, että kolmen päivän kuluessa perheemme ja minä vapautemme jokaisesta omituisesta kuoleman hengestä, ahdistavan ja takaavan perhettäni. 1.Kor. 15: 4.

27. Jokainen alueellinen viivästymisvoima, joka on vastuussa perheeni ja minun sitomisesta kohtaan, estäen meitä siten ylenemästä ja kohottamista, antaa ukkosen taivaalta hajottaa heidät Jeesuksen nimessä.

28. Olkoon Jumalan nuolet tappamaan jokaisen outon calabashin vartijat, aiheuttaen lapsettomuutta perheessäni.

29. Anna Jeesuksen nimessä tuhota kaikki hävitetyt ruhtinaskunnat ja voimat, jotka ovat matkalla menestymiseni, varallisuuteni ja taloudellisen hallitsemani päälle tänä vuonna.

30. Anna ballististen ohjusten vierailla minkä tahansa omituisen miehen tai outon naisen leirillä, joka on vanginnut aviomieheni / vaimoni / lapseni sydämen, ja olkoon heidät sidottu samoihin ketjuihin, joita perheeni sitoi.

Isä, kiitän teitä, koska kuten sanoitte maailmassanne, että jos kysyn jotain nimesi puolesta, se tehdään. Kiitän teitä, koska olet vastannut kaikkiin perheen rukouskohtiin. Olen rukoillut mahtavassa nimessäsi.

Mainokset

8-HUOMAUTUKSET

  1. Olen erittäin siunattu syvemmistä ilmoituksistasi, joita Jumala antaa sinulle. Olen lukenut useita kirjoituksia ja ajattelin, että minun pitäisi huutaa - 'Amen!'

  2. Olen rukoillut näitä rukouksia täydellä toiveella ja varmuudella uskoen, että Herra Jumala oli antanut minulle ja perheelleni kunnian Hänen pyhälle nimelleen Amen. Kiitos pastori tästä happamasta rukouksesta, joka osoittaa sinulle enemmän armoa Jeesuksen nimessä Amen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän