20 syytä, miksi rukouksiin ei vastata

2
9066
20 syytä, miksi rukouksiin ei vastata

Matthew 21: 22:
Ja kaiken, mitä rukouksessa pyydät uskoen, sen saat.

Rukous voidaan määritellä tekemällä pyyntösi Jumalan tietoon ja uskomalla, että Hän kuulee sinut ja suostuu pyyntösi. Rukous voidaan määritellä myös viestiksi Jumalalle elämäsi asioista. Uskovana rukouspaikkaa ei voi koskaan korostaa liikaa. Luukkaan 18: 1: ssä puhuva Jeesus kannusti meitä rukoilemaan aina äläkä pyörtymään. Rukoukset voivat kuitenkin olla hyvin turhauttavia, kun emme saa vastauksia rukouksiimme. Kukaan ei halua rukoilla Jumalaa, joka ei vastaa hänen rukouksiinsa. Tänään tarkastelemme 20 syytä, miksi rukouksiin ei vastata. Tämä auttaa meitä ymmärtämään paitsi rukoilemisen myös vastausten vastaanottamisen rukouksiimme. Rukouksesta tulee tyhmää työtä, kun emme tiedä miten saada vastauksia. Saarnaaja 10:15.

Haaste monien kristittyjen kanssa ei ole rukous, me rukoilemme paljon, mutta ensisijaisena haasteena on, kuinka saada vastauksia rukouksiimme. Monta kertaa meistä tuntuu lannistuneelta ja ajattelemme itseämme tyhmiksi rukoilemisesta, koska emme saa vastauksia rukouksiimme. Totuus on tämä, että Jumalamme on rakastava Jumala, joka aina kuuntelee lapsiaan ja antaa heille heidän sydämensä halunsa. Meidän Jumalamme ei ole rukous, joka varastoi Jumalaa, vaan rukous, joka vastaa Jumalaa. Meidän on vain ymmärrettävä rukouksen taito. Yksi tarvitsee ymmärrystä tehdä yksi erinomainen elämässä. Kun sinulla ei ole ymmärrystä rukouksesta, jatkat rukoilemista kuten raamatun fariseukset, jotka eivät koskaan saa vastauksia rukouksiinsa. Kun tutkimme näitä 20 syytä, miksi rukouksiin ei vastata, alat nähdä vaiheet, jotka sinun on toteutettava nähdäksesi vastauksesi rukouksiisi. Rukoukseni teidän puolestanne on tänään tämä, kun tutkitte tätä artikkelia tänään, rukouksenne alkavat saada nopeita vastauksia Jeesuksen nimessä. Saat lisätietoja rukoilemisesta napsauttamalla Tässä. Mennään nyt tämän päivän liiketoimintaan.

Syy 1: SIN:

Psalmi 66:18: Jos katson vääryyttä sydämessäni, Herra ei kuule minua

Synti on ensisijainen syy siihen, miksi rukouksiin ei vastata. Nyt haluan meidän ymmärtävän tämän käsitteen. Raamattu sanoi, jos pidän vääryyttä sydämessäni, ei elämässäni. Mitä tämä tarkoittaa? Raamattu teki selväksi, että kaikki ovat tehneet syntiä ja jääneet alle Jumalan kirkkauden, Roomalaisille 3:23. Synnin osalta olemme kaikki syyllisiä, mutta kiitos Jumalaa täydellisestä Kristuksen uhrista, joka on pelastanut meidät kaikki ehdoitta synnistä ja joka on tehnyt meidät vanhurskaiksi Jumalan edessä. Kristuksen kautta me pelastumme synnistä ja olemme Jumalan hyväksymiä hänen verensä kautta. Siksi ihmisellä ei ole enää syntiongelmaa. Mutta tämä voi toimia vain niille, jotka uskovat Jeesuksen täydelliseen uhriin. Jos et hyväksy Jeesusta Herrasi ja pelastajasi, olet edelleen synneissäsi, ja vääryys pysyy edelleen sydämessäsi. Kun rukoilet, et voi saada vastauksia rukouksiisi. Yksikään syntinen ei pääse menestyksekkäästi Jumalan luokse rukouksissa, ja syntinen on joku, joka hylkää Kristuksen Herrallaan ja pelastajalleen. Ratkaisu näihin syihin on Pelastus.

Syy 2: USKON PUOLE:

Markus 11:23 Sillä totisesti minä sanon teille: jokainen sanoo tälle vuorelle: "Poistu sinusta ja heitä mereen"; ja ei saa epäillä sydämessään, mutta uskoaan, että kaikki mitä hän sanoo tapahtuvan; hänellä on kaikki mitä hän sanoo.

Usko on ehdoton riippuvuus Jumalasta. Ilman uskoa on mahdotonta, että Jumala vastaa rukouksiisi, Hepr. 11: 6. Jumala ei ole taikuri, hän on uskon jumala, Hän toimii uskon valtakunnissa, jotta Jumala ilmestyy elämääsi, sinun on uskottava Häneen. Monet kristityt rukoilevat Jumalaa ilman uskoa, he vain rukoilevat ja kävelevät unohtamatta edes sitä, mitä he rukoilivat. Usko on avain vastattuihin rukouksiin. Sinun on uskottava, että rukoilet elävää Jumalaa ja sinun on odotettava vastauksia Häneltä. Odotukset ovat todiste uskosta. Kun rukoilet uskossa, sinulla on aina odotuksia, että rukouksiisi vastataan.

Syy 3: AMISSIN RAKKAAMINEN:

James 4: 3 Et pyydä, etkä ota vastaan, koska pyydät vääriä, että kuluttaisit sen himoihisi.

Väärin rukoileminen on rukoilemista Jumalan tahdon ulkopuolella henkesi puolesta. Se ei ole kaikki mitä haluat, on hyvä sinulle. Kun rukoilemme elämässämme olevan Jumalan suunnitelman ulkopuolella, osumme usein kiviin. Esimerkiksi se, että ystäväsi opiskelee lääkäriksi, ei tarkoita, että sinäkin aloitat lääketieteen tutkimuksen. Kun löydämme Jumalan suunnitelmat elämäämme, se auttaa meitä ohjaamaan rukouksemme vastaavasti. Nykyään monet uskovat rukoilevat asioista vain siksi, että näkevät muiden tekevän saman. Ystäväsi meni juuri naimisiin amerikkalaisen miehen kanssa, ja pyydät nyt Jumalaa rukouksissa antamaan sinulle aviomiehen Amerikasta. Tällaiset rukoukset jäävät usein vastaamatta, ei siksi, että Jumala on sitkeä, vaan siksi, että rukoilet Jumalan suunnitelman ulkopuolella ??? elämäsi puolesta rukoilet väärin. Jeesus Kristus, meidän Herramme, rukoili myös Jumalansa elämänsuunnitelman ulkopuolella, kun hän pyysi Jumalaa ottamaan tämän maljan häneltä, mutta heti hän sanoi jälleen: "Ei minun tahtoni vaan sinun tahtosi toteudu". Matteus 26:39. Ratkaisu tähän syyn on etsiä pyhiä kirjoituksia ja löytää jumalien suunnitelma ja tarkoitus elämääsi ja rukoilla sen mukaisesti. Pyydä Jumalaa täyttämään hänen elämänsä suunnitelmat ja tarkoitus, niin näet nopeasti vastauksesi rukoukseesi.

SYY 4: pelko

2 Timothy 1: 7 Sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä; vaan voima, rakkaus ja terve mieli.

Pelko on päinvastainen usko, kun taas usko uskoo Jumalaan, pelko uskoo paholaiseen tai olosuhteisiisi. Pelko on myös uskoa, mutta usko väärään suuntaan. Mitä pelkäät, siihen uskot. Kun rukoilet pelossa sydämessäsi, Jumala ei voi vastata sinulle, koska Jumala ilmaisee itsensä vain uskon täyttämässä ympäristössä. Jumalan lapsi, älä anna pelon lamauttaa Jumalan uskoa sisäpuolellasi. Riippumatta siitä, kuinka vaikea tilanteesi voi olla, voit voittaa sen uskolla. Markuksen 9:23 kertoo meille, että "jos pystyt uskomaan, kaikki on mahdollista uskovalle". rukoileminen ilman uskoa on rukoileminen pelolla ja heillä on ainoa tapa voittaa pelko on uskoa enemmän Jumalan sanaa. Sinun on opittava luottamaan enemmän Jumalaan rukouksissa ja sinun tulee voittaa.

SYY 5: Sanaton

Jesaja 43:26 Muistakaa minua: rukoilkaamme yhdessä: ilmoittakaa, että saatat tulla vanhurskaudeksi.

Jumalan sana on ainoa asia, joka pysyy ikuisesti, Matt. 24:35. Rukoileminen ilman, että Jumalan sana tukee rukouksiasi, protestoi tietämättä. Jumalan sana antaa voiman rukouksillesi. Aivan kuten lakituomioistuimessa, et voi vedota tapaukseesi lainamatta asiaa koskevia osia lakikirjassa, samalla tavalla, et voi nähdä läpimurtoa rukouksessasi lainamatta asiaa koskevia Raamatun kirjoituksia. Esimerkiksi, jos uskot jumalaan kohdun hedelmästä rukoillessasi, muistutat Jumalaa hänen sanastaan ​​21. Moos. 1: 23, 25. Moos. 26: XNUMX-XNUMX. Haastat Hänet Hänen sanallaan ja näet vastattujen rukousten Jumalan toiminnassa. Siksi rukous ei ole tehokasta ilman riittävää tietoa Jumalan sanasta. Jotta rukous olisi tehokasta, sinun on vietettävä aikaa sanalla, jotta voit löytää vahvoja syitä siihen, miksi rukouksiin on vastattava.

SYY 6: YLÖS

Psalms 138: 6 XNUMX Vaikka Herra on korkea, kuitenkin hän kunnioittaa alamaisia; mutta ylpeän hän tuntee kaukaa.

Ylpeys on erittäin vaarallinen asia. Ylpeys tarkoittaa yksinkertaisesti itsensä yliarviointia. Tästä syystä paholainen on tänään paholainen. Ylpeyden henki on Kristuksen vastainen henki. Kukaan ylpeä mies ei voi saada vastauksia rukouksiinsa. Tämä johtuu siitä, että Jumala on se, joka vastustaa ylpeitä, 1. Pietarin 5: 5-6. Hyvä esimerkki on fariseuksen ja publikaanin tai veronkeruijan esimerkki Luuk. 18: 9-14. Näemme, että fariseuksen rukouksiin ei vastattu, koska hän oli täynnä ylpeyttä, mutta Jumala vastasi ja pelasti publikaanin. Sinun on hylättävä ylpeys elämästäsi, jos haluat, että Jumala vastaa rukouksiisi. Sinun on pyydettävä Jumalaa murtamaan sinut ja opetettava sinut nöyräksi, jotta rukouksiisi vastataan.

SYY 7: VAIKUTTAMUUS

Heprealaisille 6:12 ettet ole laiskalaisia, vaan seuraajia niille, jotka uskon ja kärsivällisyyden kautta perivät lupaukset.

Kärsivällisyys on hengen hedelmä, tarvitsemme sitä hyveitä, jotta voimme nähdä vastaukset rukouksiimme. Rukoilemisen ja vastausten saamisen välillä on aina odotusaika. Aivan kuten jokaisen maanviljelijän on odotettava satoa kylvettyään siemeniä, sinun on myös opittava odottamaan rukouksesi vastausta. Habakkuk 2: 2-3, kertoo meille, että Jumalan näkemys meistä on toteutettava, mutta meidän on odotettava sitä. Meidän on ymmärrettävä, että Jumala vastaa rukouksiimme prosesseissa, meidän on opittava käymään läpi oman prosessimme. Joitakin asioita, joista rukoilet, Jumala on jo asettanut pallon vastauksillesi, prosessi on alkanut, mutta syy, miksi emme näe vastauksia, johtuu siitä, että luopumme usein ennen prosessimme loppua. Rukoukset ovat kuin tilauksen tekeminen verkkokaupassa, kuten Amazon, tilauksesi on käsiteltävä ja lähetettävä sijaintisi, ja nämä prosessit voivat kestää jonkin aikaa 24 tunnista 3 kuukauteen. Sama koskee rukouksia, meidän on opittava odottamaan vastauksiamme. Kuinka odotat? Odotamme uskossa ja suurissa odotuksissa.

SYY 8: USKONTO

Matthew 6: 5 Ja kun rukoilet, et saa olla niin kuin tekopyhä on. Sillä he rakastavat rukoilla rinnalla synagogassa ja kadun nurkissa, jotta he voisivat nähdä ihmisiä. Totisesti sanon teille: heillä on palkkansa.

Uskonnolliset rukoukset ovat rukouksia, joita rukoillaan vain näyttelyn vuoksi. Jeesuksen päivinä fariseukset, joissa hyvin uskonnolliset ihmiset uskoivat olevansa lähellä Jumalaa, eivät kuitenkaan koskaan tienneet, että he olivat kovin kaukana Jumalasta. Rakkaus rukoilla kadun nurkissa ja seisoa synagogissa. He rakastavat sitä, kun ihmiset näkevät heidät ja suosionosoituksia. Mutta se on kaikki Jumalan tahtoa, ihmisten suosionosoituksia. Rukous ei ole uskonnollinen harjoittelu, se on raaka kommunikointi Jumalan kanssa uskossa ja odottamalla välittömiä vastauksia. Uskonnollisia rukouksia ei voida sekoittaa uskoon sen kanavan ja lihaisten motiivien takia. Ratkaisu tähän on olla hengessä aina ja etsiä Jumalaa hengessä ja totuudessa.

SYY 9: PERHEEN

2 Korinttilaisille 5:16 XNUMX Siksi emme tunne tästä lähtien meitäkään ketään lihan jälkeen. Ja vaikka me tunnemme Kristuksen lihan jälkeen, emme nyt enää tunne häntä.

Tuntemus tuo halveksuntaa. Rukouksen tunteminen merkitsee sitä, että rukous on rutiini. Esimerkiksi monet uskovat pitävät perhejuhlia joka aamu, vihkiytymisten aikana suurin osa rukoilluista rukouksista on tuttuja. Se ei tule sydämestämme, me rukoilemme vain siksi, että olemme kristittyjä, ei siksi, että olemme hengellisesti nälkäisiä herätykseen. Et saa käyttää mitään mahdollisuutta rukoilla kevyesti, koska jokainen tilaisuus rukoilla on tilaisuus luoda muutos maailmaasi. Älä tunne rukouksia.

SYY 10: VAIN UUDELLEEN

Matthew 6: 7 Mutta rukoillessasi, älä käytä turhaa toistoa, niinkuin pakanain tekevät: sillä he ajattelevat, että heidät kuullaan heidän paljon puhumisensa tähden.

Vain toisto kiertää ympyröitä rukouksessa. Se tarkoittaa, että et ole tarkka tai menee suoraan kärjessä. Vain toisto tarkoittaa sitä, että sanotaan paljon asioita, mutta silti tarkoittamatta mitään rukouksissasi. He fariseukset noina päivinä, koska he halusivat ihmisten näkevän heidät hengellisinä, he rukoilivat pitkiä tunteja puhuen vain epäsuorasti. Meidän on opittava olemaan tarkka rukouksissamme. Kiitosmme Jumalalle meidän on opittava menemään suoraan pisteeseen ja kertomaan Jumalalle, mitä tarvitsemme.

SYY 11: NEGATIIVINEN YHTEYSJÄRJESTELMÄ

Matthew 17:20 Ja Jeesus sanoi heille: epäuskoksenne tähden: sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä on uskoa kuin sinappisiemeniä, sanotte tälle vuorelle: siirryt tänne muualle; ja se poistaa; eikä mikään saa olla mahdotonta sinulle.

Tässä valtakunnassa sinulla on vain mitä sanot, Mark. 11:23. Monta kertaa rukoillessamme pilaamme rukouksemme negatiivisilla tunnustuksilla. Mitä sanot, se mitä näet. Et voi odottaa Jumalan vastaavan läpimurtopuheisiisi, kun puhut aina tappion. Et voi puhua epäonnistumisesta koko ajan ja odottaa Jumalan vastaavan menestysrukouksiisi. Negatiivinen tunnustus on myrkyllistä rukouksillesi. Tunnustuksesi on oltava yhdenmukainen rukouksesi kanssa, että Jumala vastaa sinulle. Sinulle on tärkeää tietää, että elämäsi liikkuu aina suun suuntasi. Jos puhut epäonnistumista, näet epäonnistumisen, jos puhut menestystä, näet menestyksen. Tämä johtuu siitä, että elämä ja kuolema ovat kielen voimasta Sananlaskut 18:21.

SYY 12: VASTUUTTOMUUS:

James 2:18 XNUMX Niin, ihminen voi sanoa: "Sinulla on uskoa, ja minulla on tekoja. Osoita minulle uskoasi ilman sinun tekojasi, ja minä näytän sinulle uskoni teoillani."

Vastuuttomuus rukouksissa jättää kaiken elämästäsi yksin Jumalan tehtäväksi. Mikä tahansa usko, joka saa Jumalan ehdottomasti vastuuseen kaikesta elämässäsi, on vastuutonta uskoa. Jotta rukouksiisi vastattaisiin, sinun on tehtävä uskon toimia, Jeesus sanoi aina palvelemilleen ihmisille: "Uskosi on tehnyt sinut terveiksi" miksi se on? Koska meillä on rooli rukouksissamme. Esimerkiksi jos uskot Jumalaa ihme Jobiin ja olet rukoillut siitä, sinun on mentävä kaduille ja jätettävä työhakemuksesi. Et koskaan saa työtä istumalla talossa koko päivän katsomalla elokuvia. Jos rukoilet akateemisten tutkijoiden menestyksen puolesta, sinun on sitoututtava myös kirjojesi tehokkaaseen tutkimiseen, koska Pyhä Henki muistaa sinut vain siitä, mistä olet lukenut. Se on vastuu, mutta kun rukoilet ja siirryt nukkumaan, turhautumisenne varmasti kasvaa. Siksi rukoile ja ota askeleita.

SYY 13: LAZINESS

2 Thessalonians 3:10 Sillä vaikka me olimmekin kanssasi, niin me käskimme sinua, että jos joku ei toimisi, niin älköön syökö.

Laiskalle henkilölle ei ole tulevaisuutta valtakunnassa, riippumatta siitä, kuinka rukoileva olet. Paljon laiskoja kristittyjä kaikkialla ajatellen, että rukoukset auttavat heitä. Näet joidenkin uskovien viettävän siellä kaikkia viikkoja kirkossa rukoilemassa sen sijaan, että lähteisivät etsimään työmahdollisuuksia. Totuus on tämä, rukous ei korvaa työtä. Rukous voi parantaa tehokkuuttasi, rukous voi antaa sinulle pääsyn huipulle, mutta kova työ ja sitoutuminen pitävät sinut siellä. Monet kristityt rukoilevat päästäkseen yliopistoon ja kun he lopulta päästä sinne, heistä tulee liian laiskoja opiskeluun. Laiskuus on henkinen syöpä, ja sinun on vastustettava sitä elämässäsi tänään.

SYY 14: VAIKUTUS

Efesolaisille 4:32 Ja olkaa ystävällisiä toisillenne, lempeäsydämiset, anteeksi toisillenne, niinkuin Jumala on Kristuksen tähden antanut teille anteeksi.

Viha, katkeruus, pahoinpitely ja anteeksianto ovat kaikki riidan tuotteita ja kaikki nämä ovat henkisiä myrkkyjä rukouksillesi. Kun sydämesi on katkera joku kohti, kun sydämesi on täynnä vihaa ja anteeksiantoa, et voi virrata rukouksen alttarilla. Ymmärrän, että jotkut ihmiset ovat loukanneet sinua, toiset jopa pettäneet sinut, mutta ajattele, kuinka loukaamme Jumalaa päivittäin kristittyinä, mutta Kristuksen tähden Hän antaa meille anteeksi. Pyydä Herraa parantamaan sydämesi ja pesemaan kipu pois, jotta voit jatkaa elämääsi. Kun sydämessäsi ei ole riitoa, rukouksiisi vastataan.

SYY 15: HENKITTÄVÄT HENKIT

Daniel 10:12 Sitten hän sanoi minulle: älä pelkää, Daniel! Sillä ensimmäisestä päivästä lähtien kun olet asettanut sydämesi ymmärtämään ja kuristamaan itseäsi Jumalan edessä, sinun sanasi kuulivat, ja minä olen tullut sinun sanasi tähden. 10:13 Mutta Persian valtakunnan ruhtinas vastusti minua kaksikymmentä päivää. Mutta katso, Michael, yksi pääprinsseista, tuli auttamaan minua; ja minä pysyin siellä Persian kuninkaiden kanssa.

Estävät alkoholijuomat ovat alueellisia alkoholijuomia, jotka hallitsevat tiettyä aluetta. Nämä henget voivat yrittää vastustaa rukouksiamme, siksi meidän on oltava sinnikkäitä rukouksissa. Niin kauan kuin emme anna periksi rukousalttarillemme, voitamme varmasti nämä voimat. Daniel rukoili kansakuntansa puolesta ja Persian demoni vastusti hänen rukouksiaan 21 päivän ajan, mutta Daniel ei koskaan antanut periksi, hän jatkoi rukoilemista, kunnes Jumala lähetti arkkienkeli Miikaelin alistamaan vihollisen. Rukousten pysyvyys johtaa aina vastauksiin rukouksiin.

SYY 16: PERUSTOIMENPITEET

Psalms 11: 3 XNUMX Jos vanhurskaat tuhoutuvat, mitä vanhurskas voi tehdä?

Perustusongelmat ovat erittäin vakavia ongelmia. Perustasi on juuret, ja kunnes käsittelet sitä, voit jatkaa kamppailua elämässä. Monet uskovat syntyivät perheisiin, jotka ovat omituisen demonisen sorron alla. Vaikka he ovatkin uudestisyntyneitä, henki pelastuu, mutta lihan kautta he ovat edelleen loukussa tässä demonisessa häkissä. Otetaan esimerkiksi jotkut perheet, jotka kärsivät myöhäisestä avioliitosta, se toimii perheessä, sen paha malli, vaikka olet syntynyt uudestaan, sinun on erotuttava väkivaltaisesti voimalla voidaksesi nauttia voitosta elämässä. Perusongelmien käsittely on hyökkäys ongelmiin lähteestä. Jabez tiesi, että hänen ongelmansa alkoivat hänen syntymästä, samoin kuin Jaakobilla. Riippumatta siitä, mistä rukoilet, saatat jatkaa kamppailua, kunnes käsittelet perustasi.
Kuinka käsittelet perustaasi, yksinkertainen, rukouksen ja paaston kautta. Lue lisää tästä artikkelista käsittelee pahaa perustaa.

SYY 17: TYYTYVYYS

Matthew 15: 8 XNUMX Tämä kansa lähestyy minua suudellaan ja kunnioittaa minua huulillaan; mutta heidän sydämensä on kaukana minusta.

Itsekkyys on rukoileminen väärällä motiivilla. Jumala etsii ihmisen sydäntä ja tietää, miksi teemme mitä teemme. Kun rukoilet väärällä motiivilla, et saa vastauksia rukouksiisi. Esimerkiksi rukoileminen jotakuta vastaan ​​vain siksi, että hän ei ole kanssasi samaa mieltä, on väärä rukous, johon ei vastata. Meidän on rukoiltava oikeista syistä saadaksemme vastauksia.

SYY 18: ELINTARVIKKEET

Matthew 13:22 XNUMX Ja myös se, joka on saanut siemeniä piikissä, on se, joka kuulee sanan. ja tämän maailman hoitaminen ja rikkauden pettäminen tukahduttavat sanan, ja hänestä tulee hedelmätön.

Kun annat näiden maailman huolenaiheiden punnita sinua, et voi saada vastauksia rukouksiisi. Jeesus kertoo meille Matt. 6:33, että meidän tulisi etsiä vain Hänen valtakuntansa ja Hänen vanhurskautensa ja kaikki muut lisätään meihin. Huoli ei voi koskaan ratkaista ongelmasi, mutta rukoukset voivat. Meidän on opittava heittämään kaikki taakkamme Herralle ja hän pitää meistä huolta. Niin kauan kuin pidämme rauhaa, Jumala jatkaa taistelua meidän puolestamme. Pyydä Jumalaa armoa, jotta luotat vain Häneen ja Häneen.

SYY 19: INGRATITUDE

Philippians 4: 6 Ole varovainen mistään; Mutta jokaisessa rukouksessa ja kiitospäivän anomuksella annat pyyntösi tiedoksi Jumalalle.

Kiitollisuus on katalysaattori vastattuihin rukouksiin, kun kiitämme Häntä hänen tekemästään, näemme enemmän Hänen hyvyydestään elämässämme. Itse asiassa jokainen rukous alkaa ja päättyy kiitospäivällä. Mitä ikinä et ole kiitollinen, häviät todennäköisesti. Kiittämättömyys johtaa aina vastaamattomiin rukouksiin. Kiitospäivä on ainoa ratkaisu kiittämättömyydestä.

SYY 20: YKSITYISYYS.

28. Moos. 13:XNUMX Ja Herra tekee sinulle pään eikä häntä; ja sinun on oltava vain yläpuolella, etkä ole alla; jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä sinulle tänään käsken, noudattaa ja noudattaa niitä:

Jumala on määrännyt jokaisen uskovan olevan vain pää eikä häntä. Meitä on määrätty kadehdittamaan ja olemaan armahdettuja. Itsehoito mentaliteetti ei voi johtaa vastattuihin rukouksiin. Jumalaa ei voi liikuttaa kyyneleilläsi, Häntä liikuttaa vain usko. Niin kauan kuin näet itsesi säälittävänä, sinulla ei voi olla tarpeeksi uskoa vastaanottaa vastauksia rukouksiisi. Mutta sinun täytyy nousta pölystä ja sanoa, että paholainen riittää. Sinun on kohdattava olosuhteesi rukouksissa ja nähtävä Herran vastaus sinulle nopeasti Jeesuksen nimessä.

Yhteenveto.

Uskon, että tämä artikkeli siunaa sinua. Nämä ovat joitain yleisimpiä syitä siihen, miksi moniin rukouksiin ei vastata. Mutta kun alamme ymmärtää, kuinka voittaa kaikki nämä syyt, näemme, että rukouselämämme parantaa muotoa kunniasta kirkkauteen. Voin kertoa sinulle auktoriteetilla, että kun rukoilen, Jumala kuulee ja Hän vastaa minulle. Olen rukoillut tiensä pois lukemattomista tilanteista elämässä. Sinullakin voi olla sama todistus. Rukoilen, että nämä 20 syytä, miksi rukouksiin ei vastata, lopettavat epäonnistumisi rukouksissa Jeesuksen nimessä. Ole siunattu.

Mainokset
Edellinen artikkeliRukouspisteet häävalmisteluihin
Seuraava artikkeliSalliiko Raamattu avioeron?
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos herra tästä opetuksesta. Löysin tämän sivun 3 päivää sitten ja minua on siunattu. Olen paasto-ohjelmassa, tämä sivu auttaa löytämään monia asioita ja voimakkaita rukouskohtia, joita olen käyttänyt. Kiitos jälleen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän