Rukous osoittaa kiusaukseen putoamista

0
6600
Rukous osoittaa kiusaukseen joutumatta

Matthew 26: 41:
41 Varo ja rukoile, ettet pääse kiusaukseen. Henki todella on tahtoo, mutta liha on heikko.

Tänään harjoitamme rukouskohtia kiusaukseen joutumista vastaan. Temptations ovat todellisia, ja vain kristitty voi kiusata. Kiusausta yksinkertaisesti painetaan tekemään sitä, mitä et halua, eikä kykenevää tekemään sitä, mitä haluat tehdä. Roomalaiskirje 7: 14-25, maalaa upean kuvan uskovasta, joka kamppailee kiusausten kanssa, ja siinä lukee:

14 Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, myyty synnin alla. 15 Sitä, mitä minä teen, en salli: mitä minä tahdon, sitä en tee; mutta mitä minä vihaan, niin minä teen. 16 Jos minä teen sen, mitä en tahtonut, hyväksyn lain, että se on hyvä. 17 Nyt en minä enää tee sitä, vaan synti asuu minussa. 18 Sillä minä tiedän, että minussa (eli lihassani) ei asu mitään hyvää; sillä minun kanssani on tahto; mutta kuinka tehdä hyvä, en löydä. 19 Sillä hyvää, mitä minä en tahdo, en tee; mutta sitä pahaa, jota en halua, teen. 20 Mutta jos minä teen niin, en haluaisi, niin en minä enää tee sitä, vaan synti asuu minussa. 21 Silloin löydän lain, että kun teen hyvää, minussa on paha. 22 Sillä minä nautin Jumalan laista sisäisen ihmisen jälkeen. 23 Mutta näen jäsenissämme toisen lain, joka taistelee mieleni lakia vastaan ​​ja tuo minut vankeuteen synnin lain edessä, joka on jäsenissäni. 24 Oi kurja mies, minä olen! kuka pelastaa minut tämän kuoleman ruumiista? 25 Kiitän Jumalaa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta. Joten sitten mielelläni minä itse palvelen Jumalan lakia; mutta lihan kanssa synnin laki. "

Yllä olevista pyhistä kirjoituksista näemme, että jokaisen ihmisen lihassa on synnin voima, joka yrittää aina vetää meidät vastakkaiseen suuntaan. Jokainen ihminen perii syntiä Aadamilta, siksi synti on oletusarvoisesti meissä. Ratkaisu syntiin on Jeesuksen Kristuksen pelastava armo. Hän on ainoa, jolla ei ole syntiä, siksi kun uskomme Häneen, Häneseen oikeudenmukaisuus tulee vanhurskaudeksi, Hänen pyhyydestään tulee pyhyytemme. Uskomme Kristukseen, mikä antaa meille oikean aseman Jumalan kanssa.
Saatuaan tietää tämän totuuden, voidaan kysyä nyt, kun olen uudestisyntynyt, kuinka voittaa kiusaukset?

Vastaus on yksinkertainen, rukousten kautta. Rukous on osoitus absoluuttisesta riippuvuudesta Jeesuksen Kristuksen valmiista työstä. Kun rukoilemme, Ho! Y-henki antaa meille vallan sanoa ei synnille. Kukaan ei voi voittaa lihassa olevaa syntiä, siksi meidän on aina rukoiltava Jumalaa, että armo kävelisi Kristuksen tapaan. Matt. 6:13, Jeesus opettaessaan opetuslapsilleen rukoilemista lisäsi, että heidän ei tulisi rukoilla, jotta heidät johdettaisiin kiusauksiin, vaan että heidät vapautettaisiin kaikista pahoista. Tämä rukous osoittaa kiusaukseen joutumista pelastaen teidät kaikista paholaisen ansoista Jeesuksen nimessä. Tämän rukouskohdan avulla voit voittaa synnin ja saatanan Jeesuksen nimessä.

Ennen kuin aloitamme tämän rukouksen, haluan selvittää tämän tosiasian nopeasti, Jumala ei ole vihainen sinuun, sillä Jumalan lapsi hän rakastaa sinua niin paljon ja hän ei koskaan anna periksi sinulle. Elämässäsi ei ole sellaista määrää syntiä, joka saa hänet kääntymään pois sinusta. Siksi rukoile tätä rukousosoitusta suurella luottamuksella rakastavaan Isään. Huomaa myös, että näiden tarkoitus rukouskohdat on ampua sinua hengellisesti, jotta hengesi pystyy varustamaan lihasi alistamisen. Tämä rukous, joka estää kiusausta, on käännekohta Jeesuksen nimessä. Pysyä siunattuna.

Rukoilijapisteet

1. Kiitos Herralle Pyhän Hengen voimasta.

2. Synnin tunnustus ja parannus.

3. Isä Herra, anna Pyhän Hengen täyttää minut uudestaan, Jeesuksen nimessä.

4. Isä Herra, anna murtautua jokaisen elämättömän alueen Jeesuksen nimessä.

5. Isä Herra, inkuboi minua Pyhän Hengen tulen kanssa Jeesuksen nimessä.

6. Anna jokaisen vallanvastaisen orjuuden murtautua elämässäni Jeesuksen nimessä.

7. Anna kaikkien muukalaisten paeta minun hengestäni ja antaa Pyhän Hengen hallita Jeesuksen nimessä.

8. Voi Herra, katapultti henkistä elämääni vuoren huipulle.

9. Isä Herra, anna taivaat aukeaa ja anna Jumalan kunnia laskea minun päälleni Jeesuksen nimessä.

10. Isä Herra, olkoon minun osani merkkejä ja ihmeitä Jeesuksen nimessä.

11. Päätän, että sortajien ilo elämästäni muuttuu suruksi Jeesuksen nimessä.

12. Olkoon halvaantunut kaikki minua vastaan ​​toimivat joukot.

13. Herra, avaa silmäni ja korvani saadaksesi ihmeellisiä asioita sinulta.

14. Herra, anna minulle voitto kiusauksista ja saatanallisista välineistä.

15. Herra, sytytä henkinen elämäni, jotta lopetan kalastuksen kannattamattomilla vesillä.

16. Herra, vapauta tulesi kieleni elämääni ja polta pois kaikki minussa oleva henkinen saastaisuus.

17. Isä Herra, tee minut nälkään ja janoon vanhurskaudesta Jeesuksen nimessä.

18. Herra, auta minua olemaan valmis tekemään työtäsi odottamatta muiden tunnustusta.

19. Herra, anna minulle voitto korostaakseni muiden ihmisten heikkouksia ja synnit huomioimatta omaani.

20. Synnin merkit elämässäni, mene. Puhtausmerkit tulevat elämääni Jeesuksen nimessä.

21. Pyhän Hengen tuli, haudota hengeni mieheni Jeesuksen nimessä.

22. Jokaisen parannuksen vastaisen hengen elämässäni sitoin sinut ja karkotan sinut nyt Jeesuksen nimessä.

23. Saan tuoretta tulta eteenpäin eteenpäin henkisessä elämässäni Jeesuksen nimessä.

24. Annetaan askeleeni vetää pois kaikesta pahuudesta, Jeesuksen nimessä.

25. Olkoon minun paikani puhtauden paikka Jeesuksen nimessä.

26. Jokainen vääryys, pakene minulta, Jeesuksen nimessä.

27. Voima elää jumalallinen elämä, tule minuun nyt, Jeesuksen nimessä.

28. Liotan itseni Jeesuksen vereen ja Jumalan sanaan, Jeesuksen nimessä.

29. Jokainen sisäinen riita pyhyyttä vastaan ​​elämässäni kuolee Jeesuksen nimessä.

30. Vagabondin hengellinen elämä, torjun sinut Jeesuksen nimessä.

31. Sinä tulen kieli taivaasta, puhdista kohtaloni Jeesuksen nimessä.

32. Herra, anna minulle syvyys ja juurtuminen uskooni.

33. Voi Herra, paranna jokainen selkärangan alue hengellisessä elämässäni.

34. Herra, auta minua olemaan halukas palvelemaan muita sen sijaan, että haluaisin käyttää auktoriteettia.

35. Herra, avaa ymmärrykseni pyhistä kirjoituksista.
36. Herra, auta minua elämään joka päivä tunnustamalla, että tulee päivä, jolloin tuomit salaiset elämät ja sisimmät ajatukset.

37. Herra, anna minun olla halukas olemaan savi käsissäsi, valmiina muovattavaksi kuten haluat.

38. Herra, herättäkää minut kaikenlaisesta henkisestä unesta ja auttakaa minua asettamaan valon haarniska.

39. Herra, anna minulle voitto kaikesta lihallisuudesta ja auta minua olemaan tahtosi keskipisteessä.

40. Vastustan kaikkea elämässäni, joka saa muutkin kompastumaan Jeesuksen nimessä.

41. Herra, auta minua jättämään lapselliset asiat ja laittamaan kypsyyteen.

42. Herra, anna minulle valtuudet olla tiukasti kaikkia paholaisen suunnitelmia ja tekniikoita vastaan.

43. Herra, anna minulle suuri ruokahalu puhdasta maitoa ja kiinteää ruokaa sanalla.

44. Oi Herra, valtuuta minua pysymään poissa kaikesta tai kenestäkään, joka voisi ottaa Jumalan paikan sydämessäni.

45. Pyhä Henki, älä jätä taloni autioiksi Jeesuksen nimessä.

46. ​​Herra, haluan sinun rikkovan minut, haluan itseni kuolevan.

47. Herra, mikä tekisi sinusta korvaamaan minut, poista se nyt elämästäni.

48. Herra, anna minulle voima kävellä hengessä.

49. Herra, anna pyhyys ruuani.

50. Herra, paljasta minulle kaikki, mikä haittaa henkistä kasvuani.

51. Herra, auta minua pukeutumaan vanhurskauden vaatteeseen.

52. Herra, auta minua ristiinnaulitsemaan lihani.

53. Herra, auta minua vihaamaan syntiä täydellisellä vihalla.

54. Herra, pelasta minut itseltäni.

55. Herra, anna minun kadota sinussa.

56. Herra, ristiinnaulitse. . . (laita oma nimesi).

57. Pyhä Henki, hallitse minua täysin, Jeesuksen nimessä.

58. Herra, erota minut jokaisesta itsensä synnistä.

59. Herra, murskaa minut ja muokkaa minua tahtosi mukaan.

60. Isä Herra, anna minun kokea valtakuntasi kaikessa elämäni osastossa Jeesuksen nimessä.
61. Lihani, minä käsken sinua kuolemaan syntiin Jeesuksen nimessä.

62. Jokainen elämäni vakavuuden vihollinen lähtee Jeesuksen nimessä.

63. Halvaan kaiken Delilani Jeesuksen nimessä.

64. Herra, murskaa minut henkeni syvyyteen.

65. Ajoni Simsoni, ota hiuksesi Jeesuksen nimessä.

66. Jumala, joka nopeuttaa kuolleita, anna elämä nykyisen elämäni jokaiselle kuolleelle alueelle Jeesuksen nimessä.

67. Pyhä Henki, ota käteni pois omalta elämältäni ja omista minua itseäsi, Jeesuksen nimessä.

68. Jokainen pahoin peritty hahmo elämässäni on purettava Jeesuksen nimessä.

69. Isä Herra, anna tahtosi tehdä elämässäni.

70. Jokainen pesä, jonka pahojen pesien rakentajat ovat minulle rakentaneet, on paahdettu Jeesuksen nimessä.

71. Herra, rikko minua katkeamattomilla alueillani.

72. Herra, olen tyytyväinen rikkoutumiseen elämäni jokaisessa osastossa.

73. Herra, murta minut!
74. Herra, tee minulle elävä uhri.

75. En kieltäydy vihollisen häkistä Jeesuksen nimessä.

76. Oi Jumala, venytä minua ja uusi voimani Jeesuksen nimessä.

77. Herra, uusi oikea henki sisälläni.

78. Herra, uusi mieleni sanassasi.

79. Oi Herra, anna uusiutumisvoimasi uudistaa elämäni kuten kotkan.

80. Olkoon nuoruuteni uudistuva kuin kotka, Jeesuksen nimessä.

81. Jeesuksen veri huuhtoa jokaisen elämäni epäpuhtauden Jeesuksen nimessä.

82. Herra, luo minussa nälkä ja jano puhtauden ja pyhyyden jälkeen.

83. Herra, puhdista kaikki elämäni likaiset osat.

84. Herra, päivitä elämäni jokainen kuiva alue.

85. Herra, paranna jokainen haavoittunut osa elämääni.

86. Herra, taivuta elämäni jokaista pahaa jäykkyyttä.
87. ​​Oi Herra, kohdista jokainen saatanallinen kulkusi elämässäni.

88. Herra, anna Pyhän Hengen tulen lämmittää jokaista saatanallista pakastusta elämässäni.

89. Herra, anna minulle elämä, joka tappaa kuoleman.

90. Herra, sytytä minussa rakkauden tuli.

91. Herra, liimaa minut yhteen, missä vastustan itseäni.

92. Herra, rikastuta minua lahjoillasi.

93. Herra, nopeuta minua ja lisää haluani taivaan asioihin.

94. Hallitsemisesi kautta, Herra, anna lihan himo elämässäni kuolla.

95. Herra Jeesus, lisää päivittäin elämässäni.

96. Herra Jeesus, ylläpitä lahjoja elämässäni.

97. Oi Herra, puhdista ja puhdista elämäni tulesta.

98. Pyhä Henki, sytytä ja tulen sydäntäni Jeesuksen nimessä.

99. Herra Jeesus, aseta käteni minua vastaan ​​ja sammuta kaikki kapinaani minussa.

100. Pyhän Hengen tuli, alkaa polttaa minussa kaikki itsesuuntautuneisuus Jeesuksen nimessä.
Isä, kiitän teitä siitä, että vapautitte minut Kristukseen Jeesukseen. Aamen

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän