Pääsiäisrukoukset, jotka käskevät ylösnousemuksen voimaa

1
4821

Roomalaiset 8: 11:
11 Mutta jos sen henki, joka heräsi Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, se, joka heräsi Kristuksen kuolleista, myös tuhoaa sinun kuolevaisen ruumiisi Hengellä, joka asuu teissä.

Pääsiäisen juhla on vuosi, jolloin kaikki kristityt ympäri maailmaa kokoontuvat juhlimaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kuolemaa, hautaamista ja ylösnousemusta. Tämä tapahtuma tehdään yleensä kerran vuodessa. Monet kristityt eivät kuitenkaan ymmärrä pääsiäisen todellista syytä, he eivät tiedä miksi meidän on juhlittava Kristuksen Jeesuksen kuoleman hautaamista ja ylösnousemusta. Tänään olemme tekemisissä pääsiäisrukouksilla, käskemässä ylösnousemuksen voimaa.

Syy siihen, miksi kristinusko on nykyään minkään arvoinen, johtuu ylösnousemuksen voimasta. Paavali puhuu 1. Kor. 15: 16-21, hän kertoo meille yhteenvetona, että toivomme kristittyinä olevan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksessa. Jeesus kuoli syntiemme takia ja Hän nousi kuolleista meidän vanhurskauttamisen ja kirkkautemme vuoksi. Kristinusko on nykyään enemmän kuin uskontoa, koska Jeesus Kristus elää ikuisesti. Ennen kuin siirrymme pääsiäisrukouksiin tänään, katsokaamme pääsiäisen merkitystä.

Pääsiäisen merkitys: ylösnousemusvoima.

Pääsiäisen merkitys kertoo meille pääsiäisjuhlan tärkeydestä, miksi me riemuitsemme näinä vuodenaikoina. Tämä auttaa sinua myös ymmärtämään, mitä voit saada uudestisyntyneenä uskovana Kristuksen ylösnousemuksen seurauksena.

1. Ihminen vapautettiin synnistä ikuisesti:

Jeesus tuli tänne maailmaan syntisten puolesta, Hän antoi henkensä syntiemme puolesta ja Hän nousi kuolleista todistaakseen iankaikkisen todistuksen meidän vanhurskauttamisesta. Kristuksen ylösnousemus takasi, että ihminen oli täysin vapaa synnistä. Synti ei enää hallitse ihmistä. Jokainen tekemäsi ja koskaan tekemäsi synti on annettu anteeksi Kristuksessa Jeesuksessa. 2. Korinttilaisille 5: 17-21 kertoo meille, että Jumala sovittaa nyt maailman itsensä Kristuksen kautta ja hän ei enää laske heidän syntinsä heitä vastaan. Kun tulet Kristuksen luokse, Pyhä Henki auttaa sinua elämään vanhurskaan elämän.

2. Ihminen oli vapaa sairauksista ja sairauksista:

Jeesuksen raitojen avulla sinusta on tullut kokonainen. Myös Jeesus ylösnousemuksensa kautta vei kaiken meidän sairaudet. Sairauksilla ei ole enää valtaa vartaloosi. Jumalan elämä on nyt teissä uskovana. Et voi enää olla sairauksien ja sairauksien uhri. Siksi, jos huomaat ruumiissasi minkään sairauden, aloita sen torjuminen Jeesuksen Kristuksen nimessä.

3. Pelastus oli saatavilla kaikille miehille:

Kristuksen ylösnousemus antoi pelastuksen kaikkien ihmisten saataville. Kristus kuoli pelastaakseen kaikki ihmiset, mikä tarkoittaa, että jokaiselle ihmiselle maan päällä pelastus on saatavilla heille kaikille ilmaiseksi. Vain ne, jotka uskovat, voivat hyötyä tästä ilmaisesta pelastuksesta. Kristus on antanut meille elämän suurimman lahjan, Pelastuksen. Jeesus on maksanut lopullisen hinnan pelastuksestamme, joka on kuolema. Nyt kaikki, jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen, pelastuvat ikuisesti. Joh. 3:16.

4. Ihminen tehtiin vanhurskaudeksi Kristuksen kautta:

Kristuksesta on tullut meidän oikeudenmukaisuus, 2.Korinttilaisille 5:21. Mitä ihminen ei voinut saavuttaa voimallaan ja päättäväisyydellään, mitä hän ei voinut saavuttaa Lain nojalla, Kristus on tehnyt sen ihmisen hyväksi. Jos olet uudestisyntynyt tänään, olet Jumalan vanhurskaus Kristuksessa Jeesuksessa. Ei omaa vanhurskauttasi, vaan Kristuksen omaa vanhurskauttasi. Jumala on Kristuksen kautta tehnyt sinut täydelliseksi ikuisesti.

5. Ihminen julistettiin Jumalan pojiksi:

Meistä on tehty Jumalan Poikia Kristuksen kautta, Hänen ylösnousemuksensa toi meidät takaisin Jumalan luokse ja Hänen verensä teki meidät ikuisesti puhdistetuiksi kaikista synneistä ja puhtaina Jumalan edessä. Siksi olemme nyt Jumalan poikia Herramme Kristuksen Jeesuksen kautta. Johannes, joka puhuu 1.Johanneksen kirjeen 3: 1: ssä, hän sanoo: "Katso, minkälaisen rakkauden Isä on antanut meille, että meitä kutsutaan Hänen pojiksi". Kristus teki tämän tapahtumaan, joten jos olet uudestisyntynyt tänään, olet Poika. Jumalan. Halleluja.

Kuinka komentaa ylösnousemusvoimaa

Vastaus on yksinkertainen, rukousten kautta. Olen koonnut 20 pääsiäisrukousta, jotka voivat auttaa sinua käskemään ylösnousemuksen voimaa elämässäsi. Kristuksen kuolema, hautaaminen ja ylösnousemus ovat antaneet meille voiton vihollisesta kaikilla elämämme alueilla. Siksi meidän on vaadittava heitä rukouksissa ja ilmoitettava, kuinka haluamme elämämme olevan. Kristus on kuollut jo puolestasi, et voi jatkaa elämistä minkäänlaista sortoa. Hyödynnä näitä pääsiäisrukouksia tänään ja hallitse pimeyden voimia elämässäsi tänään.

rukoukset

1. Isä, kiitän sinua Jeesuksen herättämisestä kuolleista elämään ikuisesti

2. Isä, kiitos, että lunastat Kristuksessasi vaikeuden voiman kautta

3. Isä, julistan, että ylösnousemuksen voimalla olen vapaa synnistä Jeesuksen nimessä

4. Julistan, että ylösnousemuksen voimalla olen vapaa sairauksista ja sairauksista Jeesuksen nimessä.

5. Julistan, että ylösnousemuksen voimalla mikään minua vastaan ​​muodostettu ase ei koskaan voi menestyä Jeesuksen nimessä.

6. Vakuutan, että ylösnousemuksen voimalla olen vapaa kaikesta Jeesuksen nimessä olevasta demonisesta sorrosta.

7. Ylösnousemuksen avulla kuolemalla ei ole valtaa elämääni Jeesuksen nimessä

8. Kristus on noussut ylös, siksi kaikki elämässäni kuollut, minä käsken teitä hyppäämään takaisin elämään Jeesuksen nimessä

9. Ylösnousemuksen voimalla pelastukseni vahvistetaan Kristuksessa Jeesuksen nimessä.

10. Vakuutan, että vaellan Jumalan hyväksi Jeesuksen nimessä.

11. Vakuutan, että vaellan jumalallisessa terveydessä Jeesuksen nimessä

12. Vakuutan, että vaellan jumalallisessa vauraudessa Jeesuksen nimessä

13. Julistan, että vaellan Kristuksen viisaudessa Jeesuksen nimessä

14. Ilmoitan, että Jumalan elämä "zoe" toimii minussa Jeesuksen nimessä

15. Vakuutan, että käsken Jumalan läsnäolon kaikkialla, missä menen Jeesuksen nimessä

16. Kristuksen armo toimii elämässäni Jeesuksen nimessä

17. Jumalan voima toimii minussa Jeesuksen nimessä.

18. Vakuutan, että elämäni on ihmisten elävä ihme Jeesuksen nimessä.

19. Vakuutan, että minulla on valta kaikissa pimeyden voimissa Jeesuksen nimessä

20. Isä, kiitän teitä Kristuksen ylösnousemuksen voimasta Jeesuksen nimessä.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän