Mitä Jabezin rukous tarkoittaa?

4
11258

1 Aik. 4: 9-10:
9 Ja Jabez oli kunniallisempi kuin hänen veljensä; ja hänen äitinsä antoi hänen nimensä Jabez sanoen: "Koska olen synnyttänyt häntä surulla. 10 Ja Jabez huusi Israelin Jumalaa sanoen: "Voi, että sinä todella siunat minua ja laajennat rannikkani, että kätesi olisi kanssani ja että pidät minua pahaa vastaan, ettei se minua murhelisi!" Ja Jumala antoi hänelle sen, mitä hän pyysi.

Jabezin rukous on yksi tärkeimmistä rukouksista Raamatussa, josta voimme oppia paljon. Jabezista sanottiin Raamatussa hyvin vähän, mutta hänen elämästään on opittu, jota emme voi koskaan tyhjentää elämämme aikana. Tänään tarkastelemme Jabezin rukouksen tarkoitusta, tarkastelemme myös siitä opittua, kuinka se koskee meitä ja myös rukouskohtia, jotka on johdettu Jabezin rukouksesta tai innoitettu siitä. Tämän artikkelin tarkoituksena on ohjata sinua henkisissä pyrkimyksissäsi saavuttaa suuruus, ja myös auttaa sinua pääsemään henkisiin esteisiin, jotka seisovat matkalla estää sinua etenemästä elämässä. Katsotaanpa nyt Jabezin rukouksen merkitystä.

Jabezin rukous, merkitys.

Jotta voisimme ymmärtää Jabezin rukouksen merkityksen, katsotaanpa ensin Jabezin elämää. 1 Aik. 4: 9 mukaan Raamattu kertoo, että Jabez oli kunniallisempi kuin kaikki hänen veljensä. Olla kunnia mies on olla moraalisesti vakaa, eettinen, periaatteellinen, vanhurskas ja täynnä eheyttä. Kaikki nämä hyveet nähtiin Jabezin elämässä, mutta silti hän oli murheiden mies. Vaikka Jabez oli hyvä ja rehellinen mies, joka pelkäsi Herraa, hänen elämäänsä vaivasi kaikenlainen helvetti ja toistuvat ongelmat. Nyt kysymys on tämä, miksi niin mukava kaveri olisi joutunut niin kauhistuttavaan tilanteeseen? Vastaus on perusta.

Jabez syntyi väärä perusta, Raamattu kertoo, että äiti kutsui häntä Jabeziksi, koska hän syntyi surussa. Jabez sai nimen, joka oli synonyymi suruille. Jabezin ongelmat alkoivat hänen syntymässään, siksi hän aloitti kamppailun koko elämänsä. Huolimatta siitä kuinka hyvä hän oli, hyvä ei koskaan tullut hänelle, vain surut ja tuska. Vaikka hän oli kunnia mies, mutta hänessä ei ollut mitään kunniallista. Nykyään on monia Kristukseen uskovia, jotka kärsivät perustavaikutuksista, kuten Jabezin mukaan siellä syntymisen perusta oli viallinen ja joka alkoi vaikuttaa muuhun elämään. Vain Jeesus Kristus voi rukouksien kautta pelastaa ja vapauttaa heidät. Katsotaanpa nyt miten voittaa perustavanlaatuiset ongelmat.

Perusteellisten ongelmien voittaminen.

Jabez-ongelmat alkoivat, kun hänelle annettiin nimi 'Jabez'. Nimeäsi hengellisen elämän alueella on suora yhteys kohtaloosi. On vaarallista antaa lapselle huono nimi. Nimesi, joka sinulla on, voi olla siunaus sinulle tai kirous sinulle. Jumala on hyvin kiinnostunut nimistä, Hän oli aina erityisen kiinnostunut lastensa nimistä, koska Hän tietää, että sinuksi kutsutaan sinua.

Ensimmäinen vaihe perustavanlaatuisten ongelmien ratkaisemisessa on tarkistaa nimesi merkitys ja muuttaa se, jos se ei ole hyvä ja pyhien kirjoitusten kannalta järkevä. Katsotaanpa joitain esimerkkejä nimien merkityksestä hengellisessä sodankäynnissä.

Nimien merkitys henkisessä sodankäynnissä

1). Abraham Abrahamille: Genesis 17: 15-16.

12. Moos. 1: 75: ssä Jumala kutsui Abrahamia, Abraham oli varakas karjankasvattaja, jonka Jumala lupasi olevansa monien kansakuntien Isä. Mutta Abrahamilla oli perustava ongelma, hänellä ja hänen vaimonsa kanssa ei ollut lapsia ja hän oli 17-vuotias tuolloin Jumala kutsui häntä. Genesis-kirjan luvussa XNUMX Jumala muutti nimensä Abramista, joka tarkoittaa Ylennettyä Isää, Abrahamiksi, joka tarkoittaa monien isää. Jumala muutti myös vaimonsa nimen saraiista Saaraan, joka tarkoittaa monien äitiä. Nimenvaihdon jälkeen Abrahamilla oli biologinen poika vaimonsa Saarasta. Jumala on joutunut vaihtamaan siellä nimet nimiensä mukaiseksi Hänen suunnitelmiinsa ja tarkoitukseen heidän elämäänsä. Et voi kutsua itseäsi pahaksi nimeksi ja odottaa, että sinulle tapahtuu hyviä asioita. Nimet ovat voimakkaita.

2). Jacob Isrealiin, 32. Moos. 28:XNUMX.

Nimi Jaakob tarkoittaa korvaajaa, tämä tarkoittaa henkilöä, joka vie hienovaraisesti toisen henkilön paikalle. Tämä nimi alkoi toimia Jaakobin elämässä. Ensin hän petti veljensä esau hänen syntymästään, ja myöhemmin hän varasti Esaun siunauksen. Hän juoksi Labanin taloon, sukulaisensa, joka myös huijasi häntä yli 14 vuoden ajan. Jaakob oli aina pakenemassa, kunnes kuuli kohtaamisen Jumalan kanssa 32.Mooseksen kirjan XNUMX luvussa, jossa Jumala muutti nimensä Jaakobista Isrealiksi. Kaikki hänen ympärillään kääntyi ympäriinsä, kun Jumala muutti nimeään.

Muut esimerkit:

Näemme nimien vaikutukset Ichabodin, Elisin pojanpojan, elämässä. Äiti nimitti hänet Ichabodiksi, koska todellinen on menettänyt kunniansa 1. Samuelin 4:21, toiset löytyvät Luuk. 1: 5-25, Luuk. 1: 26-38.

Toinen askel Jabezin kaltaisten perustavanlaatuisten ongelmien voittamisessa on voimakkaiden rukousten avulla. Uskovina yksi sodankäynnin aseistamme on rukoukset. Jabez rukoili tiensä syntymästä saamastaan ​​kärsimyksestä. Ensinnäkin hän jäljitti selkänsä ja huomasi, että hänen ongelmansa alkoivat syntymästä lähtien ja saivat väärän nimen. Joten hän alkoi rukoilla Jumalaa tarinan muutoksesta. Raamattu kertoo meille, että Jumala vastasi rukouksiinsa ja laajensi aluettaan. Jos kamppailet tänään haasteiden kanssa, jos elämäsi on vaivautunut jompaankumpaan ongelmaan, on sinun aika käydä hengellistä sodankäyntiä, mutta älä vain rukoile sokkoja rukouksia, tee tutkimuksia, selvitä niin paljon kuin tarvitset tiedä taustastasi, tarkista vanhempiesi antamat nimet ja löydä näiden nimien hengellinen merkitys ja merkitys. Täällä Afrikassa monet ihmiset, myös kristityt, on nimetty epäjumalien, jumalien ja maan eri jumalien mukaan. Itse asiassa näiden nimien kautta monilla Afrikan perheillä on perustavanlaatuisia tai esi-isien ongelmia. Tämä johtuu siitä, että siellä olevien nimien kautta ne on omistettu maan jumalille (demoneille). Tämä on vakava asia, et voi taistella mitä et tiedä. Jabezin rukous oli tehokas, koska hän tiesi, mitä vastaan ​​hän rukoili, hän rukoili kohdennettua rukousta. Kun tiedät ongelmiesi juuret, voit juurruttaa ne.

Hyvä uutinen on tämä, en välitä paha nimi että paholainen on nimennyt sinut, tai mitä pahoja nimiäsi vanhempasi ovat nimenneet, kaikkien nimien yläpuolella olevalla nimellä, Jeesuksen Kristuksen nimellä, näen niiden nimien vaikutuksen tuhoutuneen elämässäsi ikuisesti Jeesuksen nimessä. Sinä vain nouset esiin ja harjoitat Jeesuksen Kristuksen nimeä ja Jeesuksen verta tuhotaksesi ja pestäksesi pahojen nimien ja perustavanlaatuisten ongelmien vaikutuksen elämässäsi Jeesuksen nimessä. Kuten Jabez, sinun on pyydettävä Herraa laajentamaan rannikkoasi ja vapauttamaan sinut täysin pimeyden voimista Jeesuksen nimessä. Olen koonnut joitain Jabezin rukouksen innoittamia rukouskohtia auttaaksesi sinua palkkaamaan Spiritual Warfare vastaan ​​perustavanlaatuisia ongelmia. Rukoile heitä uskossa tänään ja näe haasteesi katoavat Jeesuksen nimessä.

Jabezin rukouspisteiden rukous

1. Jokainen kotitalouden vihollinen, joka vastustaa läpimurtooni, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

2. Jokainen epäystävällinen ystävä, joka on delegoitu siunausta vastaan ​​hajottamaan Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen tottelemattomuuden ja kapinan henki kuolee Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen demoni, joka levittää saatanallisia liittoja elämässäni, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

5. Kaikki ruumiini elimet, tällä hetkellä pahoilla alttarilla, paistavat Jeesuksen nimessä.

6. Kiroan Jeesuksen raitojen avulla jokaisen elämäni sairauden juuren Jeesuksen nimessä.

7. Tuhoan elämäni kaikkien sidosten ankkurin Jeesuksen nimessä.

8. Jokainen elämäni vaikeuksien henki, vapauta pidätys Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen ongelma, joka haittaa ratkaisua elämässäni, Jeesuksen veri, tuhoa se Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen voima, joka vastustaa Jumalan voimaa elämässäni, hyökkää sinut Jumalan ukkosen tulella Jeesuksen nimessä.

11. Jokainen elämäni itsepäisten ongelmien vuori kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä

12. Jokainen näkymätön käsi, joka tekee pahaa elämässäni, kuivuu Jeesuksen nimessä.

13. Jokainen elämäni turhautumisen demoni kuolee Jeesuksen nimessä.

14. Hylkän kaikki hylkäämisen hengen ja lopetan sen toiminnot elämässäni Jeesuksen nimessä.

15. Hylkän ja karkotan elämästäni kaikki syvästi juurtuneet epäonnistumiset Jeesuksen nimessä.

16. Jokainen köyhyyden henki perheeni linjassa, elämäni ei ole ehdokkaasi, kuole, Jeesuksen nimessä.

17. Pyhän Hengen tuli, polta kaikki köyhyyden vaatteet elämässäni Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen elämäni epäonnistumisen henki, päästä irti ja kuole Jeesuksen nimessä.

19. Jokainen hengessä, jolla on reikiä taskuihin ja joka tuhlaa rahaa, kuolee Jeesuksen nimessä.

20. Päätän, että en työskentele turhaan. Toinen ei saa syödä työni hedelmiä Jeesuksen nimessä.

21. Jokainen esi-isien vihan henki, pidä irti elämästäni Jeesuksen nimessä.

22. Jokainen elämäni anteeksiantamaton henki, joka murtuu Jeesuksen verestä.

23. Jokainen rukousettomuushengeni elämässäni kuolee nyt Jeesuksen nimessä.

24. Jokainen minulta varastava henki kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

25. Jokainen sokeuden henki elämässäni, kuole Jeesuksen nimessä.

26. Jokainen köyhyyden henki säätiössäni, kuole Jeesuksen nimessä.

27. Jokaisen tulevaisuudelleni suunnitellun ongelman tähden et näe päivänvaloa Jeesuksen nimessä.

28. Jokainen sodankäynti taivaallisissa läpimurtooni vastaan ​​hajoaa Jeesuksen nimessä.

29. Jokainen elämäni ongelmapiiri kuolee Jeesuksen nimessä

30. Jeesuksen veren avulla teen läpimurtoni koskemattomiksi kaikille pahoille voimille, Jeesuksen nimessä

Mainokset

4-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän