Rukoukset lumoamista ja ennustamista vastaan

0
10615

Numerot 23:23:
23 Totisesti, Jaakobia vastaan ​​ei ole lumoa, eikä Israelia vastaan ​​olekaan mitään ennustamista; tämän ajan mukaan sanotaan Jaakobille ja Israelille: mitä Jumala on tehnyt!

Lumous että ennustaminen ovat paholaisen saatanallisia työkaluja aiheuttamaan tuhoa uskovien elämässä. Jokaisen Jumalan lapsen on oltava henkisesti varusteltu lumoamisen ja ennustamisen voittamiseksi. Tänään ryhdymme rukouksiin lumoamista ja ennustamista vastaan. Mutta ennen kuin ryhdymme tämän päivän rukouksiin, tarkastelkaamme lumoamisen ja ennustamisen merkitystä.

Mikä on lumous?

Tämä on pimeyden henkinen manipuloiva voima, joka saa henkilön toimimaan tietyllä tavalla miellyttääkseen paholaista. Tätä manipuloitavaa voimaa kutsutaan lumitykseksi. Kun joku lumoaa, hän menettää siellä vapaaehtoisuuden, heistä tulee paholaisen hallussa ja tehdään paholaisen tarjousten suorittamiseksi. Lumitykset tehdään hurmaa, loitsuja ja muita fetiskejä käyttämällä. Monista uskovista on tullut paholaisen uhri lumoamisen seurauksena, monet miehet ovat menettäneet perheensä, koska joku on kirjoittanut heille loitsun, monia naisia ​​on ajettu tielle aviomiehensä taloista, koska toinen nainen on kirjoittanut loitsun heidän luokseen aviomiehiä. Monet ihmiset kamppailevat elämässä yhden tai toisen loitsun jne. Takia. Hyvä uutinen on, että kaikki loitsut ja lumous voidaan tuhota ja lähettää takaisin lähettäjälle. Kun harjoitamme näitä rukouksia lumoamista ja ennustamista vastaan, näen elämäsi jokaisen lumoavuuden tuhoutuneen pysyvästi Jeesuksen nimessä.

Mikä on ennustaminen:

Ennustaminen voidaan määritellä käytännöksi, jolla etsitään tietoa tuntemattomasta tai tulevaisuudesta yliluonnolliselta hengeltä. Ennustaminen on noidankäsittely- ja noitalääkäreiden lähde. Raamattu vastustaa ennustamista, 19. Moos. 26: 31-20, 6. Moos. 47: 13, Jes. 18:9, 14. Moos. XNUMX: XNUMX–XNUMX. Tämä johtuu siitä, että ennustaminen ei ole peräisin Henki Jumalan. Ennustamisen henki on tuttu henki, ja sen hengen tarkoituksena on tuhota heidän uhrinsa. Monet alkuperäiskansojen lääkärit, tukkumiehet, uusmiehet, tarot-kortinlukijat, astrologit, kämmenlukijat jne. Käyttävät kaikki ennustamisen henkeä. Tämä henki on huono henki ja Jumala on sitä vastaan. Paholainen käyttää sitä seuraamaan jumalien lasten edistymistä turhauttaakseen heitä. Esimerkiksi ennustamisen voiman kautta paholainen voi nähdä tähden (valoisan tulevaisuuden) ja mennä eteenpäin yrittää tuhota sen. Ennustamisen avulla paholainen voi seurata edistymistäsi seuraamalla henkeä turhauttaaksesi jokaisen liikkeesi. Mutta tänään tuhoamme elämässäsi kaikki ennustamisen voimat työssäsi. Kun harjoitamme näitä rukouksia lumoamista ja ennustamista vastaan, kaikki sinua vastaan ​​työskentelevät okkultistien voimat tuhoutuvat Jeesuksen nimessä. Kiinnitä nämä rukoukset uskoon tänään ja katso, että Jumala muuttaa tarinasi parhaiten.

RUKOUKSENSA

1. Tunnustan ja luopun jokaisesta okkultistisesta osallistumisesta Jeesuksen nimessä.

2. Jokainen kristuksen vastainen henki, joka työskentelee elämääni vastaan, kuolee Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen liitto, joka on tehty minun puolesta perheen epäjumalilla, rikkou Jeesuksen verta.

4. Jokainen esi-isien demonien omistautuminen elämälleni, murtamalla Jeesuksen verta.

5. Jeesuksen veri pesee kaikki ruumiini demoniset merkit ja viillot.

6. En mitätöi jokaista okkultistisissa taloissa ja pyhäkköissä Jeesuksen nimessä annettua liittoa, valaa ja lupausta.

7. Jeesuksen veri, sulje jokainen demonisen hyökkäyksen ovi elämääni Jeesuksen nimessä.

8. Jeesuksen veri, puhdista sieluni, henkeni ja ruumiini jokaisesta okkultistisesta omaisuudesta Jeesuksen nimessä.

9. Löysin kohtaloni kaikista okkulttisten demonien otteista, Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen orjanaisen henki, joka työskentelee elämässäni, sammutetaan tulella Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän