Deliverance-rukous unessa syömistä vastaan

9
17442

Numerot 23:23:
23 Totisesti, Jaakobia vastaan ​​ei ole lumoa, eikä Israelia vastaan ​​olekaan mitään ennustamista; tämän ajan mukaan sanotaan Jaakobille ja Israelille: mitä Jumala on tehnyt!

Jumala viestii lapsilleen unelmien ja näkyjen kautta muun muassa, paholainen myös kommunikoi tai hyökkää Jumalan lapsiin unelmat. Tänään tarkastelemme vapautusrukousta unessa syömistä vastaan. Unelmasi on tärkeä alusta, johon yhdistät hengen maailmoihin, aivan kuten Jumala voi vierailla unessa, paholainen tai demonit voivat vierailla unessa. Sieltä unia on joutunut kärsimään paljon ihmisiä, paholainen on hyökännyt monien läpi unien kautta, myös monet ovat parantuneet ja vapautetut kohtaamisten kautta, joita he kovasti tekevät siellä unissa. Jumalan lapsena sinun on otettava unelmasi vakavasti.

Syö unessa, voi tarkoittaa monia asioita, se voi tarkoittaa, että nukkui nälkäisesti tai et ollut tyytyväinen viimeiseen ateriasi, se voi tarkoittaa myös sitä, että puhuit tietystä herkullisuudesta ennen nukkumaanmenoa tai aivan kuten joku sanoi, se saattaa olla myös merkki siitä, että sinulla on nälkä tai halu jotain. Nämä ovat kaikki päteviä kohtia ja unelmasi voivat tarkoittaa mitä tahansa näistä asioista, mutta me myös uskovina tiedämme, että paholainen on kopio, hän on kaiken hyvän perversija, paholainen tietää, että Jumala käyttää unelmia välineenä tavoittaakseen lapsilleen, siksi hän hyödyntää myös samaa alustaa. Ruoka on nopein tapa miehen sydämeen, Eesavi menetti syntymäoikeutensa ruokaan. Ihmiset kärsivät paljon vaivoista fyysisesti syömästään seurauksena. Samoin demoninen ruoka voi kärsiä henkisesti. Hengellisessä sodankäynnissä unessa syömistä ei oteta kevyesti, paholainen aloittaa ja kärsii ihmisiä unessa syömisen kautta. Monet ihmiset ovat todistaneet, että onnettomuus alkoi unen jälkeen, kun he tarjoilivat ruokaa unessa ja söivät sen.

Tämä on erittäin vakava asia, unessa syöminen voi olla demonista, siksi Jumalan lapsena ei pidä ottaa riskejä, jos huomaat itsesi syövän unessasi, kun heräät, alkaa julistaa rohkeasti Jumalan sana vapautuksestasi ja osallistu myös tähän vapautusrukoukseen huuhdellaksesi kaikki demoniset ruoat järjestelmästäsi. Mikään loitsu tai demoninen lumous ei voi vahingoittaa tai häiritä uskovaa, joka on rukous, kun harjoitat tätä vapautusrukousta, olet liian kuuma, jotta paholainen tulisi lähelle. Rukoile tätä rukousta uskossa tänä aamuna ja näe Jumalan ottavan hengelliset taistelut Jeesuksen nimessä.

RUKOUS

1. Jokainen demoninen juhlija unelmassa, vastaanota Jumalan tuli ja kuole Jeesuksen nimessä.

2. Sinä demoninen juhlija unelmassa, syöt pahaa ruokaasi Jeesuksen nimessä.

3. Jokainen saatanallinen agentti, joka palvelee minulle unelmassa pahaa ruokaa, kaatuu ja kuolee Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen saatanallinen käsi, joka on nimetty palvelemaan minulle pahaa ruokaa, unelmassani, Jumalan tulta, leikkaa Jeesuksen nimessä.

5. Jeesuksen veri, puhdista demonisen ruuan järjestelmäni, syömäni unessa, Jeesuksen nimessä.

6. Jokainen paha elämä, joka elämääni tapahtuu unessa syömisen kautta, on liuennut Jeesuksen veren kautta.

7. Minulla on jumalallista voimaa hylätä demoninen ruoka unissani Jeesuksen nimessä.

8. Jeesuksen veri, turhauta jokainen tuttujen henkojen toiminta unelmassa Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen saatanallinen agentti, joka on määrännyt myrkyttämään elämäni unessa syömällä, pudota ja kuolla Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen paha elämäni, joka istuu elämäni istuimella, tuhoaa tuleen Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jeesukselle vapautuksestani.

Mainokset

9-HUOMAUTUKSET

  1. Jumalan ihminen puuttuu, rukouskohdat kohdistetaan ja Pyhä Henki oksentaa. Siitä lähtien, kun olen ollut tekemisissä dynaamisen palvelustehtäväni kanssa, ymmärrykseni eri luokkien sodankäynnin rukouksista on muuttunut. Olen rukouksellisesti harkinnut verkottumiseni samanlaisuutta ministereiden kanssa parantaaksesi, rohkaistaksesi, terävöittää ja esitellä kaikkia muita ministeriöitä. Rukoile ystävällisesti ja kysy herralta tätä. Amos3: 7, Jere33: 3, Dan2: 19-24, Mark 11: 23-24, John14: 13-14. Iam, asuu tällä hetkellä CALIFORNIAssa Yhdysvalloissa perheeni kanssa. Aja ja säilytä uskoa. Voi siunaa herra rikkaasti sinua ja perhettäsi Jeesuksen nimessä.

  2. Hyvää huomenta herra. Olen Mekwunye O Jonathan, sir. Syön aina unessa ja menetin työni tämän vuoden maaliskuussa. Ole hyvä sir, tarvitsen rukouksesi. Jatkakoon Jumala siunausta.

    • Sinun on lopetettava syöminen myöhään, syö vähintään 4 tuntia ennen nukkumista. Sinun täytyy paastota ja rukoilla, rukoilla rukouksia kaikkien pahojen liittojen rikkomiseksi (voit googlata tätä). Aloita 3 päivän paastolla, ja voit jatkaa 7 päivää riippuen itsestäsi. Kiinnitä huomiota myös unelmiesi. Jos et tiedä minkään unelmagooglen merkitystä ja seuraa pyhän hengen ohjeita. Jumala voi vapauttaa sinut täysin ja palauttaa kaikki menetetyt, mutta sinun on päätettävä, jotta hänestä tulisi sinun Jumalasi, noudata hänen lakejaan ja pidättäydytään synnistä kaikissa seurauksissa.

  3. Jumalan mies, Jumala siunaa sinua runsaasti näistä rukouskohdista. Olen paastossa, ja nämä rukouskohdat ovat saaneet minut ymmärtämään, että paholainen haluaa turhauttaa vapautukseni tämän unen kautta, mutta minä ylistän Jumalaa vapautuksestani uskossa Jeesuksen nimeen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän