Tehokas rukous

1
23186

Markus 11:24:
24 Sentähden minä sanon teille: mitä etsit, rukoillessasi uskot vastaanottavan ne, ja sinulla on ne.

Rukous voidaan määritellä suorana kommunikointina Jumalan kanssa uskossa, elämäsi aiheista. Rukous on väline, joka yhdistää meidät yliluonnolliseen. Rukouksen kautta kerromme Jumalalle elämäämme koskevista asioista, jotka vaivaavat meitä. Rukous ei ole pelkästään tarpeiden esittämistä, vaan ylistämme myös Jumalaa rukouksen kautta, rukoilemme Häntä myös rukouksen kautta. Kristukseen uskovina meidän on ymmärrettävä, että emme palvele Jumalaa, joka tallentaa rukouksia, vaan palvelemme Jumalaa, joka vastaa rukouksiin. Jumala kuulee rukouksemme, ja kun rukoilemme Häntä uskossa, Hän vastaa meille.

Rukous on yksi lunastettujen suurimmista voimista. Se on yhteysyhteytemme Jumalaan, taivaalliseen Isäämme. Valitettavasti monet eivät kuitenkaan käytä etuoikeutta tai lähestyvät sitä väärin. Ei ihme, että kuulet heidän sanovan: "Olen rukoillut kuukausien ajan, enkä ole vielä saanut vastausta Jumalalta." Jaakobin kirje 4: 2-3 kertoo meille epäonnistumisen syyn: Te himoitsette, etkä halua: te teette tapaa ja haluavat saada, mutta ette voi saada. Te taistelette ja sotitte, mutta te ette ole, koska ette pyydä. Pyydät ja ette saa, koska kysytte väärin…
Ennen kuin tiedät rukouksen merkityksen ja kuinka rukoilla oikein, et ole koskaan vapaa paineista.

Jotta rukouksiisi vastataan, sinun on lähestyttävä rukouksia oikeilla menettelyillä. Rukoilemiseen on aina oikea tapa. Ja kun noudatat tätä oikeaa tapaa, rukouksesi eivät voi välttyä välittömistä vastauksista. Matt. 6: 9-13, Jeesus antoi meille mallin tehokkaasta rukouksesta. Me kutsumme sitä isä meidän rukous. Napsauta saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka rukoilla Herran rukousmallilla tätä. Jos tutkit Herran rukousta, huomaat, että jokaisen rukouksen on aloitettava kiittäminen, meidän on tunnustettava Jumalan ylivalta olosuhteisiin nähden, toiseksi meidän on tunnustettava ja rukoiltava Jumalan valtakunnan vallitsemista maailmassa. Rukoilemalla valtakunnan puolesta rukoilemme evankeliumin haltuun ottamista maailman kautta, mikä johtaa sielujen pelastukseen kaikkialla maailmassa. Kolmanneksi esitämme nyt henkilökohtaiset pyyntömme Herralle, meidän on oltava erityisiä rukouksissamme, kertomalla Herralle mitä haluamme Hänen tekevän elämässämme, neljänneksi, meidän on myös rukoiltava armoa, niin itsellemme kuin myös meille, jotka ovat tehneet meille vääriä, meidän on opittava rukouksissa antamaan anteeksi, niinkuin Kristus on antanut meille anteeksi, lopuksi lopetamme rukouksemme kiitospäivä, arvostan Jumalaa vastauksesta rukouksiin. Huomaa, että ilman että uskoasi olisi paikoillaan, vastauksia rukouksiisi ei näytetä. Sinun on rukoiltava uskoen, että se mitä pyydät, saat.

Rukous ei edellytä taivaassa muuta kohtelua kuin vastauksia. Jumalalla ei ole rukousrekisteriä, eikä hänellä ole myöskään varastossa heille. Heille joko vastataan tai palautetaan lähettäjälle. Tästä syystä monet eivät ole koskaan saaneet vastauksia rukouksiinsa. Mutta tästä eteenpäin näen sinun käyttävän näitä ihme rukousoppaita, niin että aina kun seisot Jumalan edessä rukouksessa, saat aina vastauksia.

Rukous on uudistetun hengen hengitys. Aivan kuten jokainen vahva suhde menee ylläpitämään erittäin hyvää kommunikaatiolinkkiä osapuolten välillä, rukous ei ole vain keino saada Jumala puuttumaan asioihimme, se myös vahvistaa suhteemme Häneen, koska se on yksi tapoista, joilla me olemme Hänen kanssaan ystäviä. Rukous ei ole valinnainen uskovalle, koska se on yksi tärkeimmistä liittovelvollisuuksistamme. Siksi Jumalan sana kehottaa meitä rukoilemaan aina, Luuk. 18: 1, 1.Tess. 5:17

Rukouksen voima

Rukous on voimakas muutosvoima uskovan elämässä. Rukouksella voimme muuttaa kaikkia asioita. Rukous on ainoa tapa, jolla kristitty tuottaa ja vapauttaa voimaa. Jos haluat nähdä Jumalan voiman töissä, rukoile, jos haluat vastustaa paholaista, rukoile, jos haluat alistaa Jumalan voimat ruhtinaskuntia ja pimeyden voimat, rukoile, jos haluat nauttia jumalallisesta terveys ja kokonaisuus, rukoile, jos haluat nähdä henkinen kasvu, rukoile, jos haluat olla täynnä Pyhä Henki ,rukoilla. Rukous on avain yliluonnolliseen.

Jokainen rukoileva kristitty sortaa aina paholaista ja Hänen edustajiaan. Psalmien 68: 1 kirjassa Jumalan sana sanoi: "Anna Jumalan nousta ja hajottaa vihollisensa", totuus on, että Jumala ei nouse sinun tilanteessasi, ennen kuin nouset rukouksiin. Meidän Jumalamme on periaatteiden Jumala, Hän ei puutu elämääsi, ennen kuin huudat Häntä uskossa, Hän on kaikkialla läsnä oleva Jumala, mutta hänen ilmeisen läsnäolonsa nähdään ja koetaan vain siellä, missä häntä kutsutaan rukouksessa, uskon rukouksessa. . Rukous on joukkotuhoase uskovien kädessä. Kun olet rukoileva kristitty, olet vaarallinen paholainen ja pimeyden valtakunta. Siksi veloitan sinua tänään, mitä ikinä elämässäsi paholainen riitelee kanssasi, minkä tahansa läpi sinäkin läpi tänä päivänä, kannustan sinua nousemaan rukouksiin, nuhtelemaan paholaista ja karkottamaan hänet elämästäsi ja perheestäsi ikuisesti Jeesuksen nimessä. Täällä jokapäiväinen rukousohje, meillä on voimakkaita rukouskohdat joka voi auttaa sinua ansaitsemaan Spiritual Warfare se antaa sinulle vallan paholaisesta.

8 rukouksen hyötyä.

Tarkastellaan 10 rukouksen hyötyä, mitä uskovalla on hyötyä, kun hän on sitoutunut rukousten elämäntapaan.

1). Apua ylhäältä:

Psalms 121: 1-2:
1 Minä nostan silmäni kukkuloille, mistä minun autoni on. 2 Minun apuni tulee Herralta, joka teki taivaan ja maan.

Rukous antaa meille apua ylhäältä. Rukoillessamme me kutsumme taivaan joukkoja tulemaan pelastettavaksi. Kukaan ei voi menestyä elämässä ilman apua, kukaan kristitty ei voi tehdä siitä elämässä ilman rukouksia. Rukous on nopein ja varma tapa, jolla voimme saada apua Jumalalta, ja kun Jumala auttaa sinua, kukaan ei voi estää sinua elämässä.

2). Hanki armoa:

Heprealaiset 4: 16:
16 Rukoilkaamme siis rohkeasti armon valtaistuimelle, että saisimme armon ja löydämme armon auttaaksemme tarpeessa.

Rukouksen alttarilla saamme armoa, jumalat armoa ovat ehdottomia, mutta niitä voidaan vastaanottaa vain rukousten alttarilla. Jos haluat jatkossakin nauttia Jumalan rakkaudesta ja Hänen lempeistä armoistaan, jotka ovat uusia joka aamu, mene aina Häneen rukouksissa. Vietä aina laadukasta aikaa Jumalan kanssa Hänen läsnäollessaan ja Hänen hyvyytensä ja armonsa seuraavat sinua jatkuvasti elämäsi päivinä. Joka kerta kun tulemme Jumalan valtaistuimelle rukouksissa, Hänen armonsa ja armonsa ovat aina käytettävissämme. Rukoilen tänään puolestasi, että rukouselämäsi ei koskaan lopu kuivana Jeesuksen nimessä.

3). Enkeli-interventio:

Apostolien teot 12: 5-11:
5 Niin Pietaria pidettiin vankilassa; mutta rukoiltiin jatkuvasti seurakunnan kanssa Jumalalle hänen puolestaan. 6 Ja kun Herodes oli tuonut hänet ulos, samana yönä Pietari nukkui kahden sotilaan välillä, sidottuna kahdella ketjulla. Ja oven edessä pitäjät pitivät vankilaa. 7 Ja katso, Herran enkeli tuli hänen päällensä, ja vankilassa paistoi valo. Ja hän löi Pietarin kyljelle ja nosti hänet ylös sanoen: "Nouse nopeasti!" Ja hänen ketjut putosivat hänen käsistään. 8 Ja enkeli sanoi hänelle: "Muodosta itsesi ja sido sandaalit". Ja niin hän teki. Ja hän sanoi hänelle: Heitä vaatteesi ympärillesi ja seuraa minua. 9 Ja hän meni ulos ja seurasi häntä; ja ei tiedä, että enkelin teki totta; mutta luuli näkevänsä vision. 10 Kun he olivat ensimmäisen ja toisen seurakunnan ohi, tulivat rautaportille, joka johtaa kaupunkiin. joka avasi heille omasta tahdostaan. Ja he menivät ulos ja kulkivat yhden kadun läpi; ja heti enkeli lähti hänestä. 11 Ja kuin Pietari tuli itsensä tykö, hän sanoi: "Nyt tiedän varmuuden, että Herra on lähettänyt enkelinsä ja pelastanut minut Herodeksen käsistä ja kaikesta juutalaisten kansan odotuksesta."

Enkelit tuovat meille yleensä vastaukset rukouksiin. Rukoillessamme enkelit toimivat heti. Rukous on tietysti varma tapa nähdä enkelien interventio. Herran enkelit ovat tulisia olentoja, ne ovat voimakkaita, vaarallisia eikä niitä voida pysäyttää, kun rukoilemme Herraa kaikissa meitä koskevissa asioissa, Herran enkelit toimivat heti. Kaikkialla Raamatussa näemme enkelisten interventioiden rukousten seurauksena, alla on esimerkkejä:

i) Pietari, Apostolien teot 12: 5-8.

ii) Cornelius. Apostolien teot 10: 3

iii). Hiskia. 2 Kings 19:35

iv) Daniel. Daniel 10:13

v). Jacob. 32. Moos. 22: 31-XNUMX.

4). Vapaus vaikeuksista:

James 5: 13:
13 Onko ketään teistä vaivannut? anna hänen rukoilla. Onko jokin iloinen? anna hänen laulaa psalmeja.

Pyhissä kirjoituksissa meitä kannustetaan rukoilemaan, kun meitä vaivaa. Onko joku teistä kärsii? anna hänen rukoilla. " Ei, "... anna hänen itkeä ..." tai "anna hänen katsella ..." Se tarkoittaa, että jokaisen, joka on pahoinpideltu, kiusattu tai masentunut, odotetaan rukoilevan vapautuksen puolesta. Jos haluat nähdä, että ikäsi elämässäsi on rikki, sinun on rukoiltava. Jos haluat, että kohtalosi pilkottavat voimat hajoavat, rukous on valtakunnan voima, jota suositellaan vapautuksellesi.

Et ole syntynyt vaivoihin; sinut on luotu heijastamaan Jumalan kunniaa, ja rukous on mitä tarvitset manifestaatioiden pakottamiseksi. Rukous on se mitä käytät vapauttaaksesi itsesi kaikista vihollisen kärsimyksistä ja palauttaaksesi kauneutesi Kristuksessa. Kun Hannah kärsi hedelmättömyydestä, hän meni temppeliin ja rukoili. Jumala kuuli hänet ja antoi hänelle pojan (1. Sam. 1: 9-20). Siksi kaikki paholaisen, joka paholainen on pannut ruumiisi, nouse ylös ja rukoile heitä Jeesuksen nimessä

5). Ennusteiden toteutuminen:

1. Tim. 1:18:
18 Tämän velvollisuuden sitoudun sinulle, poika Timothy, niiden ennusteiden mukaan, jotka edeltävät sinua kohtaan, että sinä heidän kauttaan sota olet hyvä sota;

Rukoussota on varma tapa ennustusten täyttymiseen. Jos haluat nähdä ennustusten täyttyvän elämässäsi, sinun on käytävä hengellistä sodankäyntiä. Sinun täytyy rukoilla tiesi ennustusten täyttymiseen. Se, että Jumala sanoi, ei tarkoita, että sinun pitäisi vain mennä nukkumaan, monet kristityt ovat hukanneet odottaessaan ennustusten täyttymistä. Et odota ennustuksia, juokset ennustusten kanssa, ja miten juokset ennustusten kanssa rukousten kautta. Sinun on jatkettava rukoilemista Jumalan sanan vahvistamiseksi elämässäsi, jotta näet sen toteutuvan.

6). Jumalallinen suunta:

Psalms 16: 11:
11 Sinä näytät minulle elämän tien; sinun ilmestyessäsi on ilon täyteys; oikealla kädelläsi on nautintoja ikuisesti.

Jumalallinen suunta on lunastettujen perintö. Mutta sinun on etsittävä sitä voidaksesi nauttia siitä. Kun löydät elämän polun, nautit ilon ja nautintojen täyteydestä aina. Mutta ne ovat saatavissa vain Jumalan läsnä ollessa, mikä on lopullinen tavoitteemme rukouksessa. Rukousten avulla voimme pyytää Jumalaa osoittamaan meille suunnan, jonka Hän haluaa meidän tekevän elämässä. Rukous on varma tapa löytää elämän tarkoitus. Jumala on luojasi, hän on valmistaja, eikä kukaan tiedä tuotteen tarkoitusta paremmin kuin itse valmistaja, joten jos haluat tietää polun, jota olet luotu seuraamaan elämässä, jos haluat löytää elämän tarkoituksesi, ensin ja useimmat mennä luojasi rukouksissa. Pyydä Herraa johtamaan sinua.
Kun Jumala johtaa sinua, et voi muuttua kuin erinomainen elämässä. Jotkut ihmiset eivät ole kiinnostuneita liiketoiminnasta, mutta ovat päättäneet tehdä sen joko sosiaalisen vaikuttamisen tai henkilökohtaisen kiintymyksen vuoksi. Toiset harjoittavat kaikenlaisia ​​ammatteja, joissa heidän tähtensä ei ehkä koskaan loista, koska he eivät ole löytäneet oikeaa tietä. He vain haparoivat ympäriinsä. Mutta sinulla ei ole varaa käydä läpi elämän tekemällä sitä, mikä näyttää sinulle oikealta. Se on liian riskialtista! Anna Jumalan johtaa sinut tänään, ja polkusi tulee olemaan jatkuvasti loistava valo.

7). täytösuhrin

Pyhitetty tarkoittaa pyhään elämään siirtymistä. Kun elät rukoilevaa elämää, elät vihitty elämää. Et voi viettää laatuaikaa aina Jumalan kanssa ja silti olla mukava synnin kanssa. Rukous auttaa meitä rakentamaan hengellistä kykyä elää pyhää elämää. Mitä enemmän rukoilemme, sitä pyhemmiksi tulemme ja mitä pyhemmiksi tulemme, sitä enemmän Kristuksen kaltaisiksi tulemme.

Sanan rooli rukouksessa

Rukoileminen ilman Jumalan sanaa on vain tyhjän puheen puhuminen. Se on Jumalan sana rukouksissasi, joka antaa rukouksillesi voiman antaa vastauksia. Jumala ei vastaa englannin kielelle tai muulle kielelle, jota käytät rukoilemiseen, Hän vastaa vain sanansa. Taivas ja maa katoavat, mutta Hänen sanansa eivät koskaan katoa.

Rukoileminen on kuin tapauksen esittäminen tuomarin edessä oikeussalissa. Et silmukkaa tapausta, koska osaat kertoa tarinoita, voitat tapauksen, koska tarinasi ovat varmoja dokumentoiduilla todisteilla. Samoin kuin rukouksissa. Mitä tahansa vaadit Jumalalta rukouksissa, sinun on etsittävä pyhiä kirjoituksia ja löydettävä Jumalan sana, joka liittyy kyseiseen tarpeesi alueeseen, ja esitettävä se Jumalalle rukouksissasi. Jos esimerkiksi rukoilet Jumalaa hedelmällisyyden puolesta, muistutat Häntä hänen sanastaan ​​23.Mooseksen kirjan 25:XNUMX: ssä, että ne, jotka palvelevat sinua, eivät ole hedelmättömiä, muistutat myös Hänen sanaa XNUMX.Mooseksen kirjasta, jossa hän käski ihmiskunnan olla hedelmällisiä ja lisääntyviä. Kun muistutat Jumalaa hänen sanastaan ​​rukousten aikana, esität vahvan tapauksen Jumalan, kaikkien tuomarin edessä, ja koska Jumala ei voi kieltää sanaa, hän ei voi kieltää vastauksia rukouksiisi.

Älä rukoile tutkimatta sanaa kunnolla. Kiitos Jumalalle Internetistä tänä päivänä, mistä tahansa haluatkin rukoilla, tee tutkimusta sanalla kyseisestä alueesta. Jos esimerkiksi haluat rukoilla parantumisen rukousta, siirry verkkoon ja etsi Googlesta parantamista koskevia raamatunjakeita, kopioi nämä jakeet, lue ne ja käytä niitä muistuttamaan Jumalaa rukouksissa. Lainaa hänen sanaansa takaisin hänelle, sano hänelle: "Isä, jos olet sanonut ja tehnyt tämän sanassasi, tule ja tee sama elämässäni Jeesuksen nimessä". Sanalla rukoileminen tekee mahdottomaksi, että Jumala jättää huomiotta rukouksesi. Näen, että kaikkiin tämän päivän rukouksiisi vastataan Jeesuksen nimessä.

Kuinka lähestyä valtaistuimen rukoushuonetta

Jokaisella onnistuneella yrityksellä on aina tietämys, ja siihen sisältyy rukous. Etsimme nopeasti tapoja lähestyä rukouksen valtaistuinta.

1). Usko hänen nimensä.

Kaikki tässä valtakunnassa alkaa ja päättyy uskoon. Ilman uskoa on mahdotonta lähestyä Jumalaa, Hepr. 11: 6. Usko on ehdoton riippuvuus Jumalasta. Rukoillessamme täysin riippuvaisena Jumalasta, näemme Hänen uskollisuuden elämässämme. Päästäksemme valtaistuimelle rukoushuoneeseen meidän on tultava uskovaisiin, meidän on uskottava Jumalaan, johon rukoilemme. Jos ohitamme uskonvaiheen, joka toinen askel tulee turhaan. Uskomme on oltava Jeesuksen Kristuksen nimessä lähestyessämme rukouksen alttaria. Rukouksemme täytyy alkaa Jeesuksen nimessä ja päätyä Jeesuksen nimeen.

2). Kiitospäivä:

Kiitospäivä on tehokkain tapa päästä Jumalan läsnäoloon. Jokaisen rukouksen Jumalalle tulisi alkaa kiitospäivällä. Kiitospäivä arvostaa Jumalaa siitä, kuka hän on ja mistä hän on tehnyt elämässämme. Kun arvostamme Jumalaa, Hänen hyvyytensä arvostetaan jatkuvasti elämässämme.

3). rohkeus:

Heprealaisten 4:16, käskee meidän tulla rohkeasti rukouksen alttarille. Meidän on oltava rohkeita Jumalan edessä rukouksissa, Hän on Isämme ja Hän rakastaa meitä tavoilla, joita emme koskaan voi kuvitella. Siksi emme saa olla arka Jumalan edessä, vaikka olisit tehnyt syntiä, vain vastaanottaa Hänen armonsa ja armonsa siirtyäkseen eteenpäin Kristuksessa. Jumala vastaa aina rohkeisiin pyyntöihimme Jeesuksen nimessä.

4). Ole tarkka pyyntöissasi:

Rukous on kesken, kunnes olemme esittäneet pyyntömme Jumalan edessä. Tällä alueella on erittäin viisasta olla erityisiä rukouksissamme. Kerro Jumalalle tarkalleen, mitä haluamme Hänen tekevän elämässäsi. Älä kolhi tai röyhkeile, vaan mene suoraan asiaan, jos haluat paranemista, kysy häneltä parantumista, jos haluat viisautta, kysy vain viisautta, jos haluat ohjeita, kysy vain häneltä ohjeita. Ole tarkka ja selkeä pyynnöissäsi.

5). odotus:

Ilman odotuksia usko ei kestä. Odottelu on yksinkertaista, odottaen vastauksiesi vastaamista, uskoaan Jumalaan, että rukouksiisi on vastattu. Odotus yhdistää uskomme ihmeihimme. Jokaiseen rukoukseen, jonka rukoilemme, meidän on odotettava vastauksiamme. Ainoa vanhurskaiden odotus toteutuu lopulta. Rukous on aivan kuin soittamalla ystävällesi puhelimella, joka pyytää häntä tulemaan toimistollesi, ja hän kertoo, että hän on siellä tunnissa, että rukous, mutta odottaa, että odotat häntä toimistossasi tulevan tunnin sisällä. Katsot, että odotuksesi takia sinut asetetaan oikein, koska odotat vastauksiasi. Samoin kuin rukoillessamme Jumalaa, meidän ei pitäisi vain pysähtyä rukouksiin, vaan meidän on odotettava vastauksiamme, koska vain ne, jotka odottavat vastauksia, näkevät ne. Vierailijaa on helppo jättää väliin, kun et odota häntä.

Rukousvahvistimet

Rukousvahvistimet ovat hengellisiä toimia, jotka antavat rukouselämällemme mahdollisuuden. Tämä hengellinen toiminta pitää rukoustulen palavana. Alla on 2 suurta rukousvahvistinta:

1). Paasto:

Paastoaminen on lihan tai ruumiin alistamista kehittääksesi henkesi rukouksen ja sanan kautta. Paastoamisen aikana pidättäydymme ruuista, juomista ja muista asioista, jotka voivat antaa lihaa nautinnolle, jotta voimme etsiä Jumalaa. Rukous on voimaa, mutta paastoaminen on katalyytti, joka nopeuttaa rukouksen reaktiota. Toisin sanoen paastoaminen tekee rukouksestasi entistä keskittyneemmän ja voimakkaamman. Syöminen, juominen ja television katseleminen voi joskus häiritä sinua, siksi sinun pitäisi antaa paasto. Paasto sinänsä ei lisää hengellistä elämääsi, mutta kun rukoilemme paastoamalla ja opiskelemme paastoamalla, maksimoimme paastoamisen hengelliset hyödyt. Paasto voidaan tehdä 3 tuntia, 6 tuntia, 12 tuntia jne., Kun henget johtavat sinut. Tässä joitain raamatun jakeita paastoamisesta, Matt. 17:21, Luuk. 4:14, Matt. 6: 16-18, Jes. 58: 6-8.

2). Rukoilen Pyhässä Hengessä

Pyhä Henki auttaa meitä rukoilemaan tehokkaasti. Haluatko rukouselämäsi tulessa? Sitten halu olla täynnä Pyhää Henkeä. Ho! Y -haamun täyttyminen todistetaan rukoilemalla kielillä. Kun rukoilemme kielillä, Pyhä Henki rukoilee meidän kauttamme ja Juuta 1:20 mukaan se on rukouksen korkein muoto.

Meitä vastaan ​​olevat voimat ovat henkisiä, joten meidän on kohdattava ne henkimaailmasta, koska lihalla ei ole tarpeeksi voimaa käsitellä niitä. Siksi Jeesus lupasi Pyhän Hengen, Lohduttajamme ja Auttajamme, auttavan meitä ylittämään fyysisen alueen taivaalliseen. Kunnes pystyt käyttämään Pyhän Hengen apua rukouksessa, et voi koskaan kokea todellista läpimurtoa kristityssäsi. elämää. Parantaaksesi rukouselämääsi vastauksiin saakka, rukoile aina hengessä, anna Pyhän Hengen rukoilla läpi ja näet aina yliluonnollisen voiton.

Rukousnäyte:

Uskon, että jo nyt tiedät kuinka rukoilla tehokasta rukousta, nyt tarkastelemme joitain rukousnäytteitä. Kutsun heitä näytteeksi, koska se toimii oppaana. Meillä on verkkosivuillamme valtava rukouspäiväkirja, joten jaan kanssasi joitain rukouspisteistä, jotta voit aloittaa matkasi tehokkaaseen rukoukseen. Alla on rukouslinkit, jotka auttavat rukouselämääsi:

1). Rukous parantamiseksi, napsauta tätä

2). Rukous menestykseksi, napsauta tätä

3) .Prayer Perhe, napsauta Tässä

4). Rukous kohdun hedelmästä, napsauta Tässä

5). Rukous lapsille, napsauta Tässä

6). Rukous suojelua varten, napsauta Tässä

7). Rukous läpimurtoon, napsauta Tässä

8). Aamu rukous, napsauta Tässä

9). Keskiyön rukous, napsauta Tässä

10). Paasto ja rukous, napsauta Tässä

11). Lisää rukouksia, napsauta Tässä

Yhteenveto

Uskon, että tästä oli sinulle apua, rukousaihetta kristityn elämässä ei voi koskaan korostaa liikaa, rukous on jokaisen kristityn elämänlanka. Rukoilen, että armo pysyä lujana rukousalttarilla lepää teillä jatkuvasti Jeesuksen nimessä. Pysy aina siunattuna.

Edellinen artikkeliRukous omituisten sairauksien parantamiseksi
Seuraava artikkeli30 vapauttamisrukous tutulta hengeltä
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.