Rukous suojaan pimeyden valtakuntaa vastaan

2
6379

Isaiah 54: 17: 17 Mikään ase, joka on muodostettu sinua vastaan, ei voi menestyä; ja jokainen kieli, joka nousee sinua vastaan ​​tuomiossa, sinun on tuomittava. Tämä on Herran palvelijoiden perintö, ja heidän vanhurskauteni on minusta, sanoo Herra.

Jokainen Jumalan lapsi on hyökkäyksen alaisena Pimeyden valtakunta. Pimeyden valtakunta koostuu pahoista voimista, kuten noidat ja velhot, ihmisen demoniset tekijät, joita kutsutaan myös lihan syöjiksi ja veren juojiksi. Paholaisten perimmäinen tavoite on varastaa, tappaa ja tuhota uskovia fyysisesti ja henkisesti. Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan paholaiselle ja hänen demonilleen, Luuk. 10:19 kertoo meille. Meillä on valtuudet vaientaa paholainen Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jeesuksen Kristuksen nimi on annettu meille meidän puolestamme suojaus. Tänään aloitamme rukouksen suojautuakseen pimeyden valtakuntaa vastaan. Kestää rukoukset pimeyden voittamiseksi. Rukoillessamme demonit vapisevat ja rukouksen voima vastustaa pimeyttä.

Tämä rukous suojeluun antaa meille vallan saattaa paholainen kohtaan, johon Hän kuuluu. Rukous on avain kaiken suojauksemme ympärille. Rukous on tehokkain työkalu vastustaa paholaista. Kun rukouselämäsi on tulessa, kukaan lihansyöjä tai verinjuomari ei voi päästää sinua valtaan, poltat aina demonien ja demonisten edustajien yli. Monet nykyään uskovat ovat paholaisen loitsun alla, saatanalliset voimat manipuloivat heitä. Monet nykyään uskovat kärsivät demonisten voimien monista vaivoista. Kunnes nouse ylös ja kertoi paholaiselle tarpeeksi on tarpeeksi, et voi koskaan olla ilmainen. Sinun on päätettävä mielesi rukoilemaan paholaista elämästäsi. Pyydä häntä poistumaan asioistasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tämä suojarukous lopettaa kaikki turhautumisen elämässäsi Jeesuksen nimessä. Rukoile sitä uskossa ja ota vapautesi paholaiselta tänään Jeesuksen nimessä.

RUKOUS

1. Jumala, ole minun valoni ja pelastukseni Jeesuksen nimessä.

2. Jumala, ole elämäni vahvuus Jeesuksen nimessä.

3. Oi Jumala, teen elämäni turvalliseksi sinun voimallasi Jeesuksen nimessä.

4. Jokainen lihan syöjien ja verenjuomien voima ja toiminta kuolee Jeesuksen nimessä.

5. Lihansyöjät ja verinjuomat, juoda omaa verta ja syödä omaa lihaasi Jeesuksen nimessä.

6. Sitoin ja heitän pois kaiken voiman lihaa syövien ja verta juomaneiden Jeesuksen nimessä.

7. Te, lihansyöjät ja verin juotajat, vapauttakaa hyveeni Jeesuksen nimessä.

8. Sinä mahtavien vanki, vapautu Jeesuksen nimessä.

9. Sinä kauhistuneiden vanki, vapautu Jeesuksen nimessä.

10. Julistan elämäni vapauden Jeesuksen nimessä.

11. Jokainen verenhimoisten demonien voima puretaan Jeesuksen nimessä.

12. Poistan nimeni lihaa syövien ja verta juomaneiden kirjasta Jeesuksen nimessä.

13. Minä vetän alas lihaa syövien ja verta juomaneiden linnoituksen Jeesuksen nimessä.

14. Jumalan tuli, polta tuhkaa lihansyöjien ja verta juomaneiden asialistaa Jeesuksen nimessä.

15. Minä rikkon jokaisen liitoni terveyteni tuhoutumisesta Jeesuksen nimessä

16. Pyhän Hengen tuli, mene verenkiertooni ja huuhtele pimeysmyrkyt Jeesuksen nimessä.

17. Elämäni on tullut liian kuuma noituuden käsittelemiseksi Jeesuksen nimessä.

18. Sitoin ja heitän pimeyden talletukset mihin tahansa ruumiini osaan, Jeesuksen nimessä.

19. Minulla on voimaa häpeällä jokaista verenhimoista hyökkääjää Jeesuksen nimessä.

20. Kuoleman nuolet, vastavalo, Jeesuksen nimessä. Isä, kiitos vastauksesta rukouksiini.

 

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Kiitos paljon tästä verkkosivustosta ja rukouksistasi. He ovat todella auttaneet minua tavoilla, joista olen aina niin kiitollinen. Kiitos, että yhdistit uudelleen rukouselämäni ja mikä tärkeintä, että yhdistit ja vahvistat suhdettani JEESukseen.

  2. AMEN Amen n Amen Jumala siunatkoon sinua rikkaasti, minä ja perheeni pelastamme sen vihollisen kahleista, jonka sinä Jeesus olet vastannut rukouksiini Jeesuksen nimessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän