Serenityrukouksen voima jokapäiväisessä elämässämme.

0
4254

2. Kor. 12: 8-10:
8 Tätä varten rukoilin Herraa kolmesti, että se eroaisi minusta. 9 Ja hän sanoi minulle: armoni riittää sinulle; sillä minun voimani on täydellinen heikkoudessa. Siksi iloisin sen vuoksi mieluummin kunnioittavan heikkoudessani, että Kristuksen voima lepää minuun. 10 Siksi nautin heikkoudesta, moitteista, välttämättömyydestä, vainoista ja ahdistuksista Kristuksen tähden: sillä kun olen heikko, niin minä olen vahva.

Roomalaiset 7: 14-25:
14 Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen; mutta minä olen lihallinen, myyty synnin alaisena. 15 Sillä mitä minä en salli: mitä haluan, sitä en minä; 16 Mutta jos teen sen, mitä en halua, suostun lakiin, että se on hyvää. 17 Nyt en enää tee sitä, vaan minussa asuu synti. 18 Sillä minä tiedän, että minussa (eli lihassani) ei asu mitään hyvää: sillä tahto on läsnä minussa; mutta kuinka suorittaa se, mikä on hyvää, en pidä. 19 Hyväksi, jota haluan, en tee: vaan sen pahan, jota en halua, sen teen. 20 Mutta jos teen sen, mitä en halua, en enää tee sitä, vaan synnin, joka minussa asuu. 21 Katson silloin lain, että kun teen hyvää, paha on läsnä minussa. 22 Sillä minä pidän sisäisen ihmisen jälkeisestä Jumalan laista. 23 Mutta minä näen jäsenissäni toisen lain, joka sotii mieleni lakia vastaan ​​ja vie minut vangiksi sen jäsenten synnin lakiin. 24 Oi kurja mies, joka minä olen! kuka pelastaa minut tämän kuoleman ruumiista? 25 Kiitän Jumalaa, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Joten silloin minä itse palvelen Jumalan lakia; mutta lihassa syntisen laki.

Serenity-rukous on nimi rukoukselle, jonka amerikkalainen teologi on kirjoittanut Reinhold Niebuhr (1892-1971). Tämän rukouksen tunnetuin muoto on korostettu alla:

Jumala, anna minulle rauhaa
hyväksy asiat, joita en voi muuttaa
Rohkeus muuttaa asioita mitä voin
Ja viisaus tietää ero.

Tämä rauhallisuusrukous on oikea-aikainen rukous, itse asiassa jos vain kristityt ymmärtävät tämän rukouksen voiman, elämässämme on rauhaa riippumatta elämän myrskyistä. Sana seesteisyys tarkoittaa rauhallisuutta tai olla rauhallinen, se tarkoittaa myös rauha mielen tai sydämen. Serenity-rukous auttaa meitä ymmärtämään ja hyväksymään elämän monimutkaisuudet ja komplikaatiot. Tämä Rukous auttaa meitä ymmärtämään, että elämässämme on asioita, joita voimme muuttaa, ja elämässämme on muita asioita, joiden kanssa meidän täytyy vain elää. Kyky tietää ero näiden kahden välillä on avain kestävään rauhaan ja henkilökohtaiseen hyväksymiseen.

Serenity-rukous opettaa meitä rakastamaan ja hyväksymään itsemme heikkouksistamme ja puutteistamme huolimatta. Ihminen ei ole täydellinen olento, kukaan ei ole täydellinen, edes kukaan. Hyvistä aikeistaan ​​elämässäsi riippumatta elämässäsi on aina oltava tiettyjä näkökohtia, joista puuttuu. Totuus on tämä, että ihminen ei ole koskaan täydellinen ajan loppuun saakka. Serenity-rukous auttaa meitä omaksumaan elämämme ne seikat, joita emme voi muuttaa, ja antaa meille myös rohkeutta muuttaa elämämme osa-alueita, joita voimme muuttaa. Se auttaa meitä tekemään parhaamme elämässämme ja elämään loput Jumalalle. Jumala ei odota meidän olevan täydellisiä, vaan hän vain haluaa meidän antavan hänelle parhaamme, Jumala on kunnossa parhaamme kanssa, riippumatta siitä, kuinka riittämätön se on. Katsokaamme nyt pyhien kirjoitusten esimerkkiä seesteisyyden rukouksen voimasta:

Raamatun tapaustutkimus: Serenity-rukous:

2. Kor. 12: 7-10:
7 Ja jotta minua ei ylennettäisiin mittauksen yläpuolella ilmoituksien runsauden kautta, minulle annettiin lihassa piikki, Saatanan lähettiläs, joka minua puskii, jotta minua ei korotettaisi mitan yläpuolelle. 8 Tätä varten rukoilin Herraa kolmesti, että se eroaisi minusta. 9 Ja hän sanoi minulle: armoni riittää sinulle; sillä minun voimani on täydellinen heikkoudessa. Siksi iloisin sen vuoksi mieluummin kunnioittavan heikkoudessani, että Kristuksen voima lepää minuun. 10 Siksi nautin heikkoudesta, moitteista, välttämättömyydestä, vainoista ja ahdistuksista Kristuksen tähden: sillä kun olen heikko, niin minä olen vahva.

Yllä oleva raamatunjae kertoo meille apostoli Paavalin dilemmasta, Paavali oli ilmoitusten mies, Jumala paljasti monia asioita, jotka hänen aikanaan oli pidettävä paulana, itse asiassa paulilla oli enemmän ilmoituksia Jeesuksen persoonasta kuin kaikki apostolit koottuina yhteen Hän kirjoitti kaksi kolmasosaa vanhasta testamentista, ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumi perustuu Paavalin perustavanlaatuisiin opetuksiin. Mutta Paavalin elämä ei ollut kaikki täydellistä, hän kohtasi paljon haasteita henkilökohtaisessa elämässään (ks.Roomalaisille 7: 14-25). Tässä tapaustutkimuksessa näemme, että hän kamppaili ongelman kanssa, jota hän kutsui '' piikiksi lihassa ''. Hän käytti puhekuvaa kuvatakseen sitä, koska jopa paula oli häpeissään mainita sitä. Se oli heikkous paulin elämässä, ja paul huusi herraa kolmessa eri tilanteessa. Hän halusi epätoivoisesti muuttaa tilannettaan, halusi epätoivoisesti, että piikki lihassaan menisi pois, hän oli turhautunut, kunnes Jumala vastasi huutoonsa.

Nyt haluan sinun nähdä mitä Jumala sanoi hänelle, Hän sanoi: Armoni riittää sinulle: sillä vahvuuteni on täydellinen heikkoudessa. Mikä vastaus !!! Olisi voinut odottaa Jumalan poistavan ongelman välittömästi, mutta Jumala opetti apostolia paulille ja meille kaikille seesteisen rukouksen voimaa. Hän kertoi paulille, armoni riittää sinulle, en valinnut sinua, koska olet täydellinen, joten lakkaa yrittämästä olla, valitsen sinut armon kautta ja se armo pitää sinut. Mitä ikinä et voi muuttaa elämässäsi, opi hyväksymään se, voimani ohjaa teitä kaikkia heikkouksienne läpi. Katso nyt, mitä paul sanoi nyt sen jälkeen: Siksi iloisin sen vuoksi mieluummin kunnioittavan heikkoudessani, että Kristuksen voima lepää minuun. 10 Siksi nautin heikkoudesta, moitteista, välttämättömyydestä, vainoista ja ahdistuksista Kristuksen tähden: sillä kun olen heikko, niin minä olen vahva.

Vau!!! Eikö tämä ole kaunista, Paul ei ollut enää masentunut, hän sanoi, että kirkastan heikkouksissani, olen oppinut hyväksymään sen, mitä en voi muuttaa elämässäni. En enää lyö itseäni enää, rakastan itseäni mitä tahansa. Asiat elämässäni, joita voin muuttaa, muutan, mutta elän sellaisten asioiden kanssa elämässäni, joita en voi muuttaa. Tiedän, että taivaallinen Isäni rakastaa minua sellaisena kuin olen, ei siksi, että olen täydellinen. Kun olen heikko, olen vahva. Näin seesteinen rukous muutti apostoli paavin elämää, ja se voi tehdä saman sinulle tänään. Katsotaanpa nopeasti seitsemää tapaa, jolla tyyneyden rukous voi parantaa elämääsi.

7 tapaa, joilla rauhallisuusrukous voi parantaa elämääsi

1). Antaa sinulle rauhan: Rukoillessasi seesteisyysrukousta ymmärrät, että Jumala rakastaa sinua riippumatta heikkouksista ja puutteista. Tämä rakkauden vakuuttaminen antaa sinulle rauhan. Kun tiedät, että Jumalan vahvuus ilmenee heikkoutesi kohdalla, puutteesi eivät koskaan masenna sinua enää.

2). Rohkeus siirtyä eteenpäin: Serenity-rukous antaa sinulle rohkeuden käydä läpi voiton voitolla riippumatta puutteistasi. Kun tiedät, että et ole täydellinen eikä ehkä koskaan ole, mutta Jumala silti rakastaa ja hyväksyy sinut joka tapauksessa, sinulla on rohkeutta siirtyä eteenpäin elämässä. Ne, jotka sallivat lyhyiden havaintojen, painavat heidät, eivät voi koskaan olla rohkeita edistyä elämässä. Serenity-rukous antaa sinulle rohkeutta, koska tiedät, että Jumala on edelleen valinnut heikot häpeäkseen vahvoja

3). nöyryys: Serenity-rukous auttaa meitä olemaan nöyriä elämässä. Kun tunnustamme heikkoutemme, tulemme näkemään kuinka herkkä ihmiskunta on, ja tämä voi tehdä meistä nöyräksi. Kun Jumalan voimasta ja armosta tulee ankkurimme elämässä, itse-ego tuhoutuu kokonaan elämästämme. Siksi Paul sanoi, että minä haluaisin ylpeillä heikkouksistani eikä vahvuudestani. Tämä johtuu siitä, että hän on nähnyt, että hänen eteneminen tapahtuu Jumalan armosta ja voimasta. Hänestä on tullut nöyrä.

4). Kärsivällisyys ihmisten kanssa: Serenity-rukous auttaa meitä kehittämään kärsivällisyyttä asioidessaan ihmisten kanssa. Koska tunnustamme nyt heikkoutemme, opimme nyt tunnistamaan muiden heikkoudet. Syvä ymmärryksemme, että kukaan ihminen ei ole täydellinen, auttaa nyt meitä luomaan parannustilaa ympärillämme olevien ihmisten elämään.

5). Ehdoton rakkaus toisiin: Serenity-rukoukset auttavat meitä rakastamaan muita ihmisiä sellaisina kuin he ovat, eikä sen vuoksi, mitä he tekevät tai eivät. Kun Paul huusi Herralta auttamaan häntä muuttumaan, Jumala ilmoitti hänelle, ettei minun tarvitse sinun muuttuvan ennen kuin rakastan sinua, rakastan sinua aina riippumatta siitä, muututko vai et. Tämän rakkauden ymmärtäminen auttaa meitä rakastamaan toisiamme ehdoitta. Opimme rakastamaan ihmisiä riippumatta siitä, ovatko he täydellisiä vai eivät. (Eivät aina ole täydellisiä).

6). Viisaus: Serenityrukouksen rukoileminen antaa meille viisautta. Se tekee meistä viisaampia elämän etenemisessä ja elämän näkemisessä. Muista, että viisaus tietää ero sen välillä, mitä voit muuttaa, ja mitä et voi, on todella suuri viisaus.

7). Riippuvuus Jumalasta: Meitä pelastaa armo, ei omat ponnistelumme. Huolimatta siitä, kuinka kovaa ihminen yrittää, hän ei voi koskaan olla täydellinen Jumalan edessä, ihminen on aina riippuvainen siitä, että Jumala hyväksyy Hänen. Kristus Jeesus, maksanut hinnan pelastuksestamme, Hänen vanhurskaudestaan ​​on tullut meidän vanhurskautemme, 2. Kor. 5: 17-21. Serenity-rukous avaa silmämme siihen, mitä Kristus teki meille lunastuksessa. Tämä saa meidät riippuvaiseksi Jumalasta eläessämme. Tiedämme, että anteeksiantamukseni on edeltä häntä, vanhurskautemme on peräisin häneltä, pyhyytemme on häneltä.

Yhteenveto

Uskon, että näemme nyt rauhallisuusrukouksen voiman. Tiedämme nyt, miksi meidän täytyy aina rukoilla tätä rukousta. Jumalan ehdottoman elämän tunteminen Kristuksen Jeesuksen kautta on avainta pysyvälle seesteisyydelle elämässä. Rukoilen tänään puolestasi, että kristitty elämäsi on rauhallista Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän