Ihmerukous paranemista ja paranemista varten

5
7340

Toimii 10: 38:
38 Kuinka Jumala voitti Nasaretilaisen Jeesuksen Pyhällä Hengellä ja voimalla: kuka teki hyvää ja paransi paholaisen sortamia; sillä Jumala oli hänen kanssaan.

Healing on yksi Jumalan suurimmista haluista lapsilleen. Jumalan tahto ei ole, että elämme sairauden ajeltua elämää. 23.Mooseksen kirja 25:XNUMX kertoo meille, että Jumala ottaa sairauden pois kaikilta, jotka palvelevat häntä, eli hän ottaa sairauden pois kaikilta lapsiltaan. Jeesus vietti suurimman osan palveluksestaan ​​parantamalla sairaita, itse asiassa hän joko saarnasi tai paransi kaikenlaisia ​​sairauksia. Jeesus ei koskaan välittänyt, minkä nimen tai tyyppisen sairauden heillä on, Raamatun mukaan hän paransi ne kaikki. Tänään aiomme harjoittaa ihmerukousta parantumisen ja toipumisen puolesta. Tämä rukous paranemiseen asettaa sinut yläpuolelle sairaudet Jeesuksen nimessä.

Palvelemme ihmeiden Jumalaa, Heprealaiskirjeen 13: 8, kertoo meille, että Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Hän ei ole muuttunut, jos hän paransi eilen, hän paranee tänään ja ikuisesti. Kuitenkin, jotta voimme saada paranemisen, meillä on oltava uskoa. Jumala ei toimi uskottomassa ympäristössä. Jumala ei pakota parantamista sinulle. Sinun täytyy uskoa hänen parantavaan voimaan Poikansa Jeesuksen nimessä. Jeesus kertoi jatkuvasti parantamilleen ihmisille. 'uskosi on tehnyt sinut terveeksi ',' olkoon sinulle uskosi mukaan '. Tämä johtuu siitä, että voidaksemme saada parannuksen, meidän on rukoiltava parantamisen rukousta elämäämme varten, meidän on uskottava Jumalan parantavaan voimaan Kristuksen kautta. Tämä paranemisen ja toipumisen ihmerukous on rukous, jonka avulla voit rukoilla itsesi puolesta ja myös parantamista tarvitsevan henkilön puolesta. Pastorit voivat rukoilla sitä yksittäisten sairaiden jäsenten puolesta tai he voivat rukoilla sitä yleensä kirkon yli. Muista, että vain jumala paranee, lääkärit voivat hoitaa, mutta vain jumala paranee, sinä etkä minä ole parantajia tai ihmetyöntekijöitä, vain jumala paranee ja kun teet tämän rukouksen paranemista varten, näet Jumalan parantavan voiman töissäsi elämä Jeesuksen nimessä.

RUKOUS

1). Isä, kiitän teitä siitä, että olet kaikenlaisten sairauksien ja sairauksien parantaja Jeesuksen nimessä

2). Isä pese Jeesuksen Kristuksen verellä kenen tahansa puhtaat synnit, jotka saattavat estää parantavaa voimasi saavuttamasta heitä Jeesuksen nimessä.

3). Isä, anna parantava voimasi koskettaa ketään, joka on ruumiissa tänään sairaana Jeesuksen nimessä

4). Isä, anna jokaisen verisairauden huuhdella Jeesuksen veressä Jeesuksen nimessä.

5). Isä, anna jokaisen, jonka sairaudet ovat määränneet kuolemaan, saaman täydellisen vapautuksen nyt Jeesuksen nimessä.

6). Isä, en välitä sellaisista sairauksista, joita lapsesi ovat paholaisen kärsimät, paranna ne kaikki Jeesuksen nimessä.

7). Käsken jokaisen kehon kipun parantuvan Jeesuksen nimessä

8). Käsken jokaisen päänsärkyä parantua Jeesuksen nimessä

9). Käskennän kaikkien kuumemuotojen poistumaan Jeesuksen nimessä

10). Käsken diabeteksen tuhoamaan Jeesuksen nimessä

11). Käskenän sirppisoluanemiaa kääntymään AA: iin nyt !!! Jeesuksen nimessä

12). Käskenän malarian paranemista nyt Ipin Jeesuksen nimellä

13). Käskenn jokaisen kehon heikkouden muodon poistumaan nyt Jeesuksen nimessä

14). Käsken sisäisen lämmön häviämään nyt Jeesuksen nimessä

15). Käskenn kaikenlaiset sukupuolitaudit katoamaan nyt !!! Jeesuksen nimessä

16). Käsken sokeat silmät olemaan nyt auki Jeesuksen nimessä

17). Käsken jokaisen loppusairauden lopettamaan Jeesuksen nimessä

18). Käsken jokaisen mielisairauden paranemaan nyt Jeesuksen nimessä

19). Käskenn kaikki muut sairaudet ja sairaudet, jotka pitävät lapsesi sidottuina, tuhoutuvat Jeesuksen nimessä.

20). Isä, kiitän sinua parantavasta voimassasi työssäsi jo Jeesuksen nimessä.

Mainokset

5-HUOMAUTUKSET

  1. Hei pastori

    Tämä on äidilleni, joka kärsii kaihi-ongelmasta. Hän ei halua käydä läpi kirurgisia toimenpiteitä. Vanhempani ovat yksin kotona. Hän ei mene sairaalaan, vaikka pakotamme hänet. Hän sanoo aina rukoilevansa ja uskovansa Jumalaan, että Hän parantaisi hänet. Ole hyvä ja rukoile hänen näkökykynsä täydellisen palauttamisen puolesta ja että hänet voidaan parantaa ilman leikkausta.

    • Hei Tanya, Palvelemme ihmeiden jumalaa, ja Jumala ei ole lääketieteellisten toimenpiteiden vastainen, sillä on ok etsiä lääketieteellisiä toimenpiteitä, mutta se on uskon kysymys. Jos hänen uskonsa on jumalalliseen parantumiseen, häntä ei tule missään nimessä lannistaa. Ministeriössämme olemme nähneet paljon silmäongelmia parantuneina. Pyydä häntä vain lukemaan Johanneksen kirjan 9: 1-7 ja jatkamaan julistamista hänen paranemisestaan ​​Kristuksessa Jeesuksessa. Rukoilen, että Jumalan voima varjoittaisi hänen silmänsä heti ja toisi hänelle välittömän paranemisen Jeesuksen nimessä. Aamen. Jumala siunatkoon sinua.
      Pastori Ikechukwu.

  2. Rukoilen poikani Dominickin puolesta, kuinka aivojen ajastin on oikean silmänsä takana. Kiitän Jumalaa voitosta ja parantumisesta. Pyydän sinua rukoilemaan kanssani, kun menen Jumalan luokse parantamaan poikaani, ja rukoilen, että kasvain lähtee hänen ruumiistaan ​​Jeesuksen nimessä. Tiedän, että Jumala voi parantua, ja pyydän häntä parantamaan Dominick.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän