20 ihmerukousta raskauskomplikaatioita vastaan

0
4968

Isaiah 54: 17:

17 Mikään ase, joka on muodostettu sinua vastaan, ei voi menestyä; ja jokainen kieli, joka nousee sinua vastaan ​​tuomiossa, sinun on tuomittava. Tämä on Herran palvelijoiden perintö, ja heidän vanhurskauteni on minusta, sanoo Herra.

Yksi nykyään naisten yleisimmistä haasteista on lapsettomuus. Monet nykyään odottavat äidit elävät masennuksessa, koska heillä ei ole mahdollisuutta saada omia biologisia lapsia. Useimmat hedelmättömyysongelmat ovat jäljitettävissä komplikaatioihin. Joko komplikaatioita kohtutai komplikaatioita, jotka aiheutuvat aikana raskaus mikä johtaa keskenmenoon. Tänään aiomme ryhtyä ihmerukouksiin raskauden komplikaatioita vastaan ihme rukous Niiden on puututtava kaikkiin komplikaatioihin, jotka estävät raskauden. Komplikaatiot kuten fibroid, tukossa munanjohtimet, PID, sukupuolitaudit, STI, s, keskenmenoja, kohdun kuume, alhainen siittiöiden määrä, ei siittiöiden määrää, hormonaalinen epätasapaino ja niin edelleen

Olemme samaa mieltä siitä, että kaikkiin edellä mainittuihin komplikaatioihin on olemassa tehokkaita lääketieteellisiä ratkaisuja, ja olemme täysin samaa mieltä lääketieteellisen maailman ja siihen liittyvän asiantuntemuksen kanssa. Uskomme myös, että jokainen sairaus on paholaisen sortoa, Apostolien teot 10:38. Kaikki raskauden komplikaatiot eivät ole peräisin luonnollisista juurista, pimeyden voimat manipuloivat joitain niistä henkisesti. Jopa lääkärit todistavat tosiasian, että he ovat nähneet joitain asiakkaita, joille lääkinnälliset laitteet ovat osoittaneet, että heillä ei ole mitään vikaa ja silti he ovat edelleen lapsettomia. Tämä on seurausta saatanallisista manipulaatioista. Et voi käsitellä henkisiä asioita lääketieteen kanssa. Siksi emme elä ketään kääntämättä. Otamme taistelun vihollisen leiriin. Kun harjoitamme ihmerukouksia raskauden komplikaatioita vastaan, näen Jumalan vahvistavan kohdun Jeesuksen nimeen.

Kannustan kaikkia tätä artikkelia lukevia rukoilemaan tätä rukousta intohimoisesti ja uskossa. Tämä rukous ei estä sinua neuvottelemasta lääkärisi tai gynekologin kanssa, vaan käsittelee vain tilanteita henkisesti ja tuhoaa ihmisten voiman. pimeys taistelevat hedelmällisyys. Tämä rukous voi myös palauttaa mitä paholainen on poistanut kehostasi. Näen sinun kantavan vauvasi Jeesuksen nimessä.

RUKOUS

1. Karkotan kaikki outot materiaalit ruumiistani Jeesuksen nimessä.

2. Hylkää kohduni, kaikki hedelmöittymisen vastaiset materiaalit Jeesuksen nimessä.

3. Jätän jokaisen pimeyden istutuksen kohdussani, Jeesuksen nimessä.

4. Katkaisin kaikki kohduni kiinnittyneet negatiiviset läsnäolot Jeesuksen nimessä.

5. Pyhän Hengen tuli, puhdista kohduni Jeesuksen verellä.

6. Jeesuksen veri, puhdista minun sanani Jeesuksen nimessä.

7. Jokainen piilotettu pimeys kohdussa on huuhdeltava pois Jeesuksen nimessä.

8. Työnnän kaikki pimeyden istutukset kohdussani, Jeesuksen nimessä.

9. Löysää kaikki pimeyden kerrostumat Jeesuksen nimessä.

10. Jokainen paha käsi, joka on asetettu kohduuni, paahdettu, Jeesuksen nimessä.

11. Kaikki, jotka on istutettu kohdussani juodakseni verta, tule nyt ulos Jeesuksen nimessä.

12. En inkubatoi mitään pimeyden omaisuutta kohdussani, Jeesuksen nimessä.

13. Kohdunpuhdistajat, löysä pidät, Jeesuksen nimessä.

14. Kaikki elämässäni istutetut, jotka ovat Jumalan tahdon vastaisia, on nyt juurtunut Jeesuksen nimeen.

15. Sidon ja karkotan kaiken tumman hengen, joka liikkuu kohdussani Jeesuksen nimessä.

16. Jumalan tuli tuhoaa jokaisen sairauden istutuksen kohdussani Jeesuksen nimessä.

17. Jokaisen verta synnyttävän demonin, joka on osoitettu kohdulleni, sitoudun ja karkotan teidät Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen salaliitto lisääntymisalustani vastaan, hajottaa Jeesuksen nimessä.

19. Jumala, nouse, anna ja anna jokaisen avioliitto-autuuteni vihollisen hajottaa Jeesuksen nimessä.

20. Minun kohdusi, poistu jokaisen pimeyden alttarin pidosta Jeesuksen nimessä.

Isä, kiitän teitä ihmekäsityksestäni Jeesuksen nimessä

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän