Rukous varhaista kuolemaa vastaan

2
5746

Psalms 91: 16:
16 Pitkällä elämällä minä tyydyn hänet ja osoitan hänelle autuuteni.

Tänään aiomme ryhtyä rukoukseen varhain kuolema. Jumalat tahtovat kaikille lapsilleen, että elämme hyvin pitkää ja täydellistä elämää. Varhainen kuolema tai ennenaikainen kuolema ei ole Jumalan tahto meille, 23. Moos. 25:91, Jumala lupasi meille, että elämme täyttämään päivämme ja Psalms 16:175 Hän sanoi, että olemme tyytyväisiä pitkähön elämään. Kuolema on kaikkien elävien olentojen tietty kohde, mutta Jumala haluaa meidän elävän pitkä ja onnellinen elämä maan päällä. Monet liitto-isistämme, jotka palvelivat Jumalaa Raamatussa, elivät hyvin pitkän ja täynnä elämän. Aabraham asui 25 vuotta, 7. Moos. 180: 35, Iisak 28 vuotta, 147. Moos. 47:28, Jaakob XNUMX vuotta, XNUMX. Moos. XNUMX:XNUMX. Palvelemme Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, siksi meillä kaikilla on oikeus elää pitkä ja tyydyttävä elämä.

Kun harjoitamme tätä rukousta varhaista kuolemaa vastaan, puhumme kuoleman ja helvetin hengestä, me teemme heidät Jeesuksen nimessä. Kristus on maksanut lopullisen hinnan lunastuksestamme, ja hän tuhosi kuoleman ja helvetin voiman ja keräsi siellä avaimet (viranomaiset) päällemme, Ilm. 1: 17-19. Siksi kuolemalla on Jumalan lapsena valta meissä, koska olemme Kristuksessa Jeesuksessa. Rukoile tätä rukousta ymmärtämällä, että kuolemalla ei ole valtaa sinusta kristitynä. Ymmärrä, että sinulla ei ole lupaa kuolla ennenaikaisesti tai ennenaikaisesti, et saa antaa kuolla varhain tai ennen aikojasi tässä maailmassa. Jumalan lapsena pitkä elämä on sinun osasi ja sinulla on oikeus nauttia hyvin toteutetusta elämästä maan päällä. Rukoillessasi tätä rukousta uskossa tänään, vakuutan, että näet suuret isolastenne neljännen sukupolven terveydellä ja kokonaisuudella Jeesuksen nimessä

Rukoilijapisteet

1. Isä, kiitän teitä ylösnousemuksen ja elämän voimasta.

2. Vapautan itseni kaikista ennenaikaisen kuoleman kirouksista Jeesuksen nimessä.

3. Rikoin jokaisen kannattamattoman ennenaikaisen kuoleman liiton Jeesuksen nimessä.

4. Poistan henkeni jokaisesta kuoleman varjosta Jeesuksen nimessä.

5. Sidotan ja halvaan jokaisen kuoleman ja helvetin voimamiehen Jeesuksen nimessä.

6. Herra, vahvista ruumiini, sieluni ja henkeni.

7. Jokainen henkisen elämäni taistelujen salaisuus paljastetaan Jeesuksen nimessä.

8. Vapautan itseni heikkouden hengen otteesta Jeesuksen nimessä.

9. Juon Jeesuksen verta koko järjestelmääni.

10. Herra, rakenna tulisuojaus ympärilleni.

11. Elämän henki, korvaa kuoleman henki elämässäni, Jeesuksen nimessä.

12. Voi demonisen astian, jota vihollinen käytti aiheuttamaan minulle hengellistä vahinkoa Jeesuksen nimessä.

13. Isä Herra, anna sinun kirkkautesi kattaa kaikki elämäni osat Jeesuksen nimessä.

14. Isä Herra, anna enkeliesi leiriytyä minun ympärilleni Jeesuksen nimessä.

15. Luopun ja rikkon jokaisesta kuolemanliitosta, jonka olen tehnyt tai jonka kuka tahansa on tehnyt minun puolestani, Jeesuksen nimessä.

16. Poistan elämäni hallinnan kuolleiden henkilöiden käsistä, Jeesuksen nimessä.

17. Kannatan jälleen jokaista äkillisen kuoleman liittoa Jeesuksen nimessä.

18. Jokainen siunaus, joka on haudattu maahan tai minkä tahansa veden alle, vapautetaan tulella Jeesuksen nimessä.

19. Kumoan nimeni jokaisesta kuolemanrekisteristä, Jeesuksen nimessä.

20. Vastustan kaikkia tragedian muotoja, Jeesuksen nimessä.

Kiitos isäni vastauksesta rukouksiini Jeesuksen nimessä.

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

  1. Itse asiassa pastorin, Chinedumin, kaikkien kristittyjen tulisi seisoa rukoillessaan nähdäkseen Jumalan muutoksen elämässään. Poistakaamme laiskuus elämästämme ja siirrymme voimakkaan rukouksen elämään. Haluan kiittää jumalaa elämästäsi ja lahjasta minulle monista voimakkaista ja poikkeuksellisista rukouksista, jotka olet lähettänyt postilaatikkooni. Uskon, että elämäni osoittaa varmasti läpimurtoja kaikilla alueilla. JUMALA SIUNATKOON SINUA!

  2. Jumalan mies, kiitos näistä voimakkaista rukouksista. Tapasin heidät aikaan, kun tarvitsin heitä todella.
    Jumala siunatkoon sinua ja palvelusi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän